yanlış yazmışım yok canım ne ustalıgı temizlik yapacakta ona yardım edicem
ayy sanki bu seferki hedefime ulaşacak gibi duruyorum bir heyecan bastı beni siz ne dersiniz kızlar 20 günde 2,5 kiloyuda veriyim artık dimi
ooooo büyük buluşmavarha süper yaaa bizimlede paylaşırsın tepkilerini merak ediyorum nezamandır görmüyorlar seni banucum
kıs şimdile 50 olacaksın
dün eltimdeydim yeter artık zayıflama çok güzel oldun diyor ama insan zayıfladıkça dahasını istiyo
evetyaaa don südyen nevarsa sallarız hedeflerimize ulaşınca:92:
bendemi kahvaltıda müsli kullansam acaba cidden banu sultan her hafta düzenli olarak 500,600 gr veriyor:44:
haziranın 6 sında finallerim başlıyor bende inşallah sınavlar başlamadan mezun olmak istiyorum şööyle kafam rahat giriyim veriyim şu finalleride sonra haziran 20 de iş hayatına atılıyorum
kıs müsli yaz üstüne olsun bitsin..müsli niyetine yumurta yersinkızlar 3 sayfadır kahkahalarla gülüyorum,kızım da şaşırmış bana bakıyor ne oldu anneme diye..
ay koptum resmen..[kop deyince ervam geliyor aklıma]
müsli siparişi vermeyi unutmuşum eşime
dün de normal kahvaltı yaptım,öğle yemeği ara yiyesim gelmedi
mide alışkın değil tabii..
böyle daha mı iyi olacak yoksa,bu hafta böyle gidip sonuçları gözlemlesem mi..
turabçım oğluma hamileyken yedim son yumurtamı,çıkardım ve bir tiksinti geldi 10 senedir ağzıma koyamıyorum ne yapsam..yoksa bayılırdım..bazı gebeliklerde oluyormuş böyle..yoksa yumurta kadar tok tutan besleyici bir şey var mı..diyetlerin en sağlam dayanaklarından bence..
formunda derken salak anlamında diiil demiiiievet canım zulaley şimdi bareti başında alet kemeri belinde,çıraklar emrini bekler halde..
ay akrep formundasın bu gün maşallah..
en son 80 kiloda gördüler beni güzelim,kurban bayramındaydı..zaten oradan dönüşte karar verdim zayıflamaya..ve sizleri buldum ..buna da çok şükrediyorum..
haziranın 6 sında finallerim başlıyor bende inşallah sınavlar başlamadan mezun olmak istiyorum şööyle kafam rahat giriyim veriyim şu finalleride sonra haziran 20 de iş hayatına atılıyorum
canımmmm
ayy ben sana çiko desem şekercik yaa..ara ara tutan tatlı krizlerine bu isim pek fena gelir çünküeskiden çizgi roman vardı çocukluğumuzda sanırsam zagor du adı.orda bir çiko adında biri vardı lem nerden nereye amma hayalci gördüm kendimiii
ennn ennnn hayırlısı gelsin bi tane gelsin şekerciim..senin gibisini bulucaklar gelmiceklermi kendileri kaybeder sonuçta
:128::128::128:
ayy evet kııs irade abidesi maaşallah
anam ne iddiaya giricem belkide şu an markettedir ama onun alışveriş günü cumartesi:26:şimdi mera ettim geçen cumartesi neden almadı ki ya o da bıktı müsliden yada unuttu
eee şimdi cumartesiyi beklermi dersin:82:
heheehe evet sizce banu müsliyi cumartesimi alır yoksa bugün hemenmiiiayy patlicam gülmekten sabah sabah banu gelince ikikere şok olucak midesinin gitmesine şaşırmışş ve o şoku atlatamadan takımda anket yapılmış müslisi adına
ah tatlımm benimmm
senin gibi dikkafalıdediğim dedik, önce kendi doğrularım ve kurallarım diyen bir kardeşten bunları duymak ne güzel pek duygulandm şekercik..
bir başak kolay kolay yıkmaz kurallarını zor güvendiği için..mükemmelci olduğu için
teşekkürler şekercikemin ol doğru birine güvendin
amanin bilirim o duyguyu ben hamile iken severek dinlediğim bir sanatçı vardı hala onu dinleyemiyorum midem bulanıyor bana o bulantılı zamanlarımı hatırlatıyorkızlar 3 sayfadır kahkahalarla gülüyorum,kızım da şaşırmış bana bakıyor ne oldu anneme diye..
ay koptum resmen..[kop deyince ervam geliyor aklıma]
müsli siparişi vermeyi unutmuşum eşime
dün de normal kahvaltı yaptım,öğle yemeği ara yiyesim gelmedi
mide alışkın değil tabii..
böyle daha mı iyi olacak yoksa,bu hafta böyle gidip sonuçları gözlemlesem mi..
turabçım oğluma hamileyken yedim son yumurtamı,çıkardım ve bir tiksinti geldi 10 senedir ağzıma koyamıyorum ne yapsam..yoksa bayılırdım..bazı gebeliklerde oluyormuş böyle..yoksa yumurta kadar tok tutan besleyici bir şey var mı..diyetlerin en sağlam dayanaklarından bence..
benden once mezun olmayasin sen, havalar guzellesti yuryus yaparsak hic bir kara yag kitlesi onumuzde duramaz bizim.ayy sanki bu seferki hedefime ulaşacak gibi duruyorum bir heyecan bastı beni siz ne dersiniz kızlar 20 günde 2,5 kiloyuda veriyim artık dimi
ve elma sirkesinden, ve yesil caydan ve meyvelerden.......tabiki canım..ne kaldı şurda..korksun karayağlar senden ve platesten ve yürüyüşten
formunda derken salak anlamında diiil demiiiikıs aceleden öyle bi yazmşki ne bileyim öyle sandım işte
zulaley şu an işbaşı yapmıştırayağındaaaa kunduuraaaa diye türkü şettirerekten
çikolata kızz sende hoşgeldin 2. takıma:82:
tabıkııııı tatlımmmmm
Burhan Altintopu hatirladim bende sen çiko deyince
tabi canım böyle paylaşımı bol kızı nerde bulacaklar
ne iyi ettinde geldin çikolata takımımıza hay sen çok yaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?