Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ayy sanki bu seferki hedefime ulaşacak gibi duruyorum bir heyecan bastı beni siz ne dersiniz kızlar 20 günde 2,5 kiloyuda veriyim artık dimi

ayy sanki bu seferki hedefime ulaşacak gibi duruyorum bir heyecan bastı beni siz ne dersiniz kızlar 20 günde 2,5 kiloyuda veriyim artık dimi

tabiki canım..ne kaldı şurda..korksun karayağlar senden ve platesten ve yürüyüşten

en son 80 kiloda gördüler beni güzelim,kurban bayramındaydı..zaten oradan dönüşte karar verdim zayıflamaya..ve sizleri buldum ..buna da çok şükrediyorum..

haziranın 6 sında finallerim başlıyor bende inşallah sınavlar başlamadan mezun olmak istiyorum şööyle kafam rahat giriyim veriyim şu finalleride sonra haziran 20 de iş hayatına atılıyorum

haziranın 6 sında finallerim başlıyor bende inşallah sınavlar başlamadan mezun olmak istiyorum şööyle kafam rahat giriyim veriyim şu finalleride sonra haziran 20 de iş hayatına atılıyorum

haydi hayırlısı canım.. ne kadar çok kilo verdiğine bak ve kendini motive et...aile meseleleri de çözülür bir şekilde,çok üzme kendini..3-5 sene sonra kendi yuvanı kuracaksın inşallah ve kendini düşünmeyi de öğreneceksin zamanla..allah çaresiz dert vermesin,herşeyin bir çözüm yolu bulunur..

kıs müsli yaz üstüne olsun bitsin..müsli niyetine yumurta yersin

evet canım zulaley şimdi bareti başında alet kemeri belinde,çıraklar emrini bekler halde..
ay akrep formundasın bu gün maşallah..
formunda derken salak anlamında diiil demiiiikıs aceleden öyle bi yazmşki ne bileyim öyle sandım işte
zulaley şu an işbaşı yapmıştır ayağındaaaa kunduuraaaa diye türkü şettirerekten
en son 80 kiloda gördüler beni güzelim,kurban bayramındaydı..zaten oradan dönüşte karar verdim zayıflamaya..ve sizleri buldum ..buna da çok şükrediyorum..

inşallah şekercik:92:

Burhan Altintopu hatirladim bende sen çiko deyince

tabi canım böyle paylaşımı bol kızı nerde bulacaklar
ne iyi ettinde geldin çikolata takımımıza hay sen çok yaşa

pirinç patlakları sandaloz reçineleri vardır onun yine telafi eder

aklın yolu biridir Akrepçim senin önerilerin aklıma yatmasa başımı dikerdim yine

amanin bilirim o duyguyu ben hamile iken severek dinlediğim bir sanatçı vardı hala onu dinleyemiyorum midem bulanıyor bana o bulantılı zamanlarımı hatırlatıyor

benden once mezun olmayasin sen, havalar guzellesti yuryus yaparsak hic bir kara yag kitlesi onumuzde duramaz bizim.

tabiki canım..ne kaldı şurda..korksun karayağlar senden ve platesten ve yürüyüşten
ve elma sirkesinden, ve yesil caydan ve meyvelerden.......
formunda derken salak anlamında diiil demiiiikıs aceleden öyle bi yazmşki ne bileyim öyle sandım işte
zulaley şu an işbaşı yapmıştır ayağındaaaa kunduuraaaa diye türkü şettirerekten

maşallahhhhhhhh.. takımımız kendine gelmiş.sayfalar yine uçmuş. böyle daha zevkli oluyor ya hep böyle olalım.
akrebim bu arada okuyunca hemen mideyi yağlamaya gittim..cumaya az kaldı dikkat etmek lazım+dünkü menüm
sirkeli su kuru kayısı
kahvaltı 1 kase k-fleaks
ara 1 elma çubuk kraker
öğle
3 sarma1 elmalı kurabiye 1 haşlanmış yumurta
ara bey.kurusu
akşam 1 tabak salata 1 kase çorba 1 sandviç ekmeği
ara işte mideye son darbe fındıklı çikolataa:84::84::84::84::84:
40-45 dk pilates yarım saat yürüyüş

bugün menüsü
kalkınca sirkeli su kuru kayısı 1elma
kahvaltı: 1 kase k-fleaks
ara 1 kase yoğurt+kuru üzüm
öğle:1 kase yoğurt çorbası
ara:1 elma
akşam:1 sandviç ekmeği arasında 4-5 köfte ve domates yeşillik
ara:bitki çayı olur heralde
40dk pilates 40 dk yürüyüş
kitap yok sabah sınava çalıştım biraz.

iyi akşamlar kızlar.şimdi spordan geldim duşumu aldım,pc kapılmadan menümü yazayım..
sabah 500 ml su
kahvaltı 3 kaşık menemen
peynir,zeytin,2 dilim ekmek,çay
ara 1 elma
öğle 2 dilim havuçlu kek
ara 1 küçük mısır konservesi
akşam 1 tabak nohut
1 kase pilav
2 dilim ekmek
1 yeşil çay
1 maden suyu
60 dakika spor...

arada kaynamasın diye de kitabımı ayrı yazayım..
yalnız bir avcıdır yürek
carson mccullers
407 sayfa
amerikanın güneyindeki kasaba hayatının boğucu atmosferinde geçen hayatlar anlatılmış..

kızlarrrr merhabaaaaa geldımmmmm
dıyetısyenımın verdıgı lıste tam 3 sayfa , uyulması gerekenler yasaklar fln war yarın yazıcam
bu arada anneme hediye olarak mutfak robotu aldım onu gonderdım kargoyla
sonra da bı kafede kazandibi yedimm
o yuzden gec kaldım
evet anneler gunu gectı ama napım hedıyesız de kalsın ıstemedımmmm
ee sizler nasılsınızzzz

Burhan Altintopu hatirladim bende sen çiko deyince

tabi canım böyle paylaşımı bol kızı nerde bulacaklar
ne iyi ettinde geldin çikolata takımımıza hay sen çok yaşa

tabıkııııı tatlımmmmm
bende cok severım burhan yiiiivvvrumuuuu
bence de ıyı kı gelmişimmmmm
mumkun oldugunca paylaşımda bulunucam ama cok yorgun olup gıremedıgım zaman bılın kı uyuyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…