Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

aynen devam tabiiki..

selam güzel takımımın güzel insanları ve güzel kaptanı ya net gene bikaç gündür bozuk yada firma müdürü internete girmeyelim diye kasıtlı yapıyor özledim sizleri
kilo 56:600 inmek yerine habire çıkıyorum ben ya üffff hastayım bitmek üzere ama ondan olabilir diye düşünüyorum dün yazamadım kilomu

dün gelemedim çok üzgünüm kaptanım işyerinde internette problem vardı açılmadı

aynen devam tabiiki..

bir an korkmustum arkadaslarimi kayip mi ediyorum diye. aynen devam edelim lutfen.

tunaydinlar kizlar. bir kac gundur bekleyen utum vardi nihayet utuledim kurtuldum. sirtimda tasiyordum sanki onlari.
yarin sinavim var arkadaslar dualarinizi bekliyorum. kpds...

Akrep beklenen yarisma formati hazirmi? hareketlenelim haydi bu hafta. kizimin dogum gununde 50 kilo olmak istiyorum. hatta gidip uzerime dar gelen bir kiyafet mi alsam o gun icin. o gune kadar 50 kilo olmayi garantilemis olurum belkim

merhaba kızlar annemden döndüm
kızlar kesinlikle kötü niyetimiz yoktu tekderdimiz birbirimizi dürtüp zayıflatmaktı secdeyi fazla dürtememişiz o fazla zayıflayamamış ama beni görünce şok oldu çok zayıfladıgımı söyledi

Son düzenleme:
Akrep beklenen yarisma formati hazirmi? hareketlenelim haydi bu hafta. kizimin dogum gununde 50 kilo olmak istiyorum. hatta gidip uzerime dar gelen bir kiyafet mi alsam o gun icin. o gune kadar 50 kilo olmayi garantilemis olurum belkim
teyzesinin canı 1 yaşına deyiyorha

tunaydinlar kizlar. bir kac gundur bekleyen utum vardi nihayet utuledim kurtuldum. sirtimda tasiyordum sanki onlari.
yarin sinavim var arkadaslar dualarinizi bekliyorum. kpds...

evet canım haklısın turabın dedigi gibi işte neyse unutalım durmak yok zayıflamaya devam

teyzesinin canı 1 yaşına deyiyorha
evet canım haklısın turabın dedigi gibi işte neyse unutalım durmak yok zayıflamaya devam
dogumu daha dun gibi... onunla zaman nasilda hizli geciyor, oysa dogumunu beklerken gecmek bilmiyordu.

evet bende seni gordugumde ayni soku yasadim. sanki 10 yil onceki zulaley karsimdaydi. haydi ileri incecik olmadan durmak yok.

bugun aksam yemegi bile yemedim. canim hic birsey istemiyor. sicak havalar tok karnina cekilmez oluyor. bugun hafif gecistirdim bakalim.
menum
elma sirkeli su
1 seftali
1 yumurta peynir zeytin, ceyrek simit domates ile kahvalti
ara 1 dilim ev yapimi aglayan pasta 2 yesil cay
15.00 bir porsiyon bamya yemegi 1 dilim ekmek ayran
ara 1 avuc karisik cerez 3 sekersiz cay
23.00 bir buyuk kupa tarcinli sut
3 lt su
1 saat tempolu yuruyus

sinava girecegim okul evime 15 dk mesafede. yerini kestiriyordum ama hic dikkatli bakmadigim icin bugun kizimida alip oraya gittim. okulu yakindan gordum hemde yuruyus yapmis olduk. eve geldik bir baktimkizimin ayakkabisinin teki yok. onu kayinvalideme birakip dustum ayakkabinin pesine. pesine dusulecek kadar vardi ayakkabi. tum yolu tekrar gittim artik umidi kesmistimki bir kari kocanin sohbetine kulak misafiri oldum " kimsede alip kenera koymuyor, sonra anne babalar aramaya cikiyor" diyordu kadin heyecanla sordum " ayakkabidan mi bahsediyorsunuz" oda evet dedi. kenara kaldirmislar. bende onu aramaya gelmistim dedim. aldim geldim bu ikinci kaybedip bulusumuz. daha dikkatli olmaliyim. tabi bu sayede cok cok tempolu bir saat yuruyus yapmis oldum

dogumu daha dun gibi... onunla zaman nasilda hizli geciyor, oysa dogumunu beklerken gecmek bilmiyordu.

evet bende seni gordugumde ayni soku yasadim. sanki 10 yil onceki zulaley karsimdaydi. haydi ileri incecik olmadan durmak yok.
evet canım dogunca zaman su gibi geçiyor
ben senin şişman haline şaşıyıyordum beni zayıflatmaya çalışşıyordu kendi şiti diyordum
kız annemden nasıl kaçtıgımı bilemedim heryerden yemekler börekler tatlılar fışkırıyo secdeyi bıraktım orada sen bunlarıye sonrada bana gel dedim haftaya bizde sende olsan süper olacakma

günaydın kızlar..
ayakkabı sorunu bizde de var..bilekten bağlamalı olduğu halde cırtcırtı açıp çıkarıyor ayakkabısını sonra da dişliyor mikrop sever kızım..deli ediyor beni..

dün nasıl yoruldum anlatamam..pazar,market,ev işleri derken,bir yandan da bahar şenliğimiz vardı, canım çıktı resmen..benim büyük kızım elif nur um şenlikte en çok kitap okuyan çocuk ödülünü aldı...nasıl gururlandım kızımla anlatamam.çocuğuma güzel bir alışkanlık kazandırabilmek ne hoş bir duygu..şimdiden kep töreninin hayalini kurmaya başladım..inşallah başarılarıyla hep sevindirirler bizi..

zulaley secde nasıl,kilosunu koruyor mu bari..yakaladım galiba ben onu,ne dersin..selam söyle benden...

annesinin kizi.

zulaley secde nasıl,kilosunu koruyor mu bari..yakaladım galiba ben onu,ne dersin..selam söyle benden...

kilosunu koruyor ama takımdan ayrılınca verememiş tabiki sen onu geçmişsin ablam 67 kilo ama geçenseneye göre iyi gördüm onu
söylerim canım selamını aneemde pekfırsat olmuyor takıma girmeye bana geince ugrar ablamda

inşallah banucum kızına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…