günaydın banucum buhafta benim pilates haftam olucak inşallahgünaydın kızlar,hepinize iyi bir hafta dilerim..
herkese gunaydin
tum fenerli arkadaslari tebrik ediyorum.
fener sampiyon oldu biz uykumuzdan olduk. dun gece bizim cadde bayram yeri gibiydi saat ikiye kadar bagdat caddesine giden ve donenlerin gecitleri ve borozan sesleri devam etti. bagirislar cagirislar havayi fisekler korna sesleri. kizim korktu ve 23.00 e kadar cok uykusu gelmesine ragmen dalamadi. bugunde boyle geciktik kahvalti edecegiz daha gidip hazirlayayim.
merhaba kızlar yarışa katılım alıyormusunuz acaba katılmak isterim de
günaydın kızlar moral bozukluğla ve sizden utanarak yazıyorum kiiii
artı 2 kiloyla geri geldim bana istediğiniz cezayı verebilirsiniz
bütün hafta boyunca sıkı kaçamaksız diyet vee ölümüne spor
merhaba kardes takım ne var ne yok bakalımm
günaydın kardeşkızım neredesinsen dün sinir ettin beni telefonu 5 kere çaldırdım sınavını merak ettim neyse sonra hesaplaşırız dün canımda çok sıkıldı evde otur otur işimde yoktu çatladım sıkıntıdan ablamla annemi arıyorum onlarda evde yok neyse
ha şöööleeee napcaksınız telde konuşmayı
takımda konuşun da bizde seredeliimmm abla kardeşi:86:
günaydın banucum buhafta benim pilates haftam olucak inşallah
günaydın kardeşkızım neredesinsen dün sinir ettin beni telefonu 5 kere çaldırdım sınavını merak ettim neyse sonra hesaplaşırız dün canımda çok sıkıldı evde otur otur işimde yoktu çatladım sıkıntıdan ablamla annemi arıyorum onlarda evde yok neyse
günaydın kızlar moral bozukluğla ve sizden utanarak yazıyorum kiiii
artı 2 kiloyla geri geldim bana istediğiniz cezayı verebilirsiniz
bütün hafta boyunca sıkı kaçamaksız diyet vee ölümüne spor
hosgeldin canim, paylasima bekleriz.merhaba kardes takım ne var ne yok bakalımm
:26::26::26:olur canım burada konuşuruz nolcek
akrebim 5 kardeşizbiz 4 kız 1 erkek çok güzel kalabalık aileallaha şükür çokda iyi anlaşırız size sonra turabı anlatayım ablası olarak :79:
insaallah yapilir canim bilgisayarin. benim kizimda surekli bilgisayara gelmek istiyor. bazen isin veriyorum iki dk da kitleniyor bilgisayar ama bir turlu bikmiyor. cok ilgisini cekiyor.selam arkadaşlar bilgisayarımız bozuldu giremedim kaç gündür hala yapılamadı komşudan yazıyorum..kilom sabit.ayy sizi özledim.en kısa zamanda yapılır inşallah sorun anlaşılmadı.kızım sürekli resete basıyordu bence ondan bozuldu ama bilmiyorum.bu arada geçmişi okudum.secde zülaley turap hiç aklıma gelmezdi.ben de kız kardeşime diyorum net alında beraber zayıflayalım diye ama yeni evli ya şimdilik aklında zayıflama yok. neyse sonra görüşürüz inşallah.
aaaaaaaaa
şok şok şok siz kardeşmiydinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?