Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

secdenin kilosunu yanlış yazmışım 65 kiloydu
ama ablam büyük ihtimalle 70 döner kazakistana teyzemle annem karşılıklı oturuyorlar gece gündüz birlikteler ve sürekli hamur işleri tatlılar yapılır
ben 68 olasıya nekadar kaçarsam kardır

herkese gunaydin
tum fenerli arkadaslari tebrik ediyorum.
fener sampiyon oldu biz uykumuzdan olduk. dun gece bizim cadde bayram yeri gibiydi saat ikiye kadar bagdat caddesine giden ve donenlerin gecitleri ve borozan sesleri devam etti. bagirislar cagirislar havayi fisekler korna sesleri. kizim korktu ve 23.00 e kadar cok uykusu gelmesine ragmen dalamadi. bugunde boyle geciktik kahvalti edecegiz daha gidip hazirlayayim.

günaydın kızlar,hepinize iyi bir hafta dilerim..
günaydın banucum buhafta benim pilates haftam olucak inşallah

günaydın kardeş kızım neredesinsen dün sinir ettin beni telefonu 5 kere çaldırdım sınavını merak ettim neyse sonra hesaplaşırız dün canımda çok sıkıldı evde otur otur işimde yoktu çatladım sıkıntıdan ablamla annemi arıyorum onlarda evde yok neyse

günaydın kızlar moral bozukluğla ve sizden utanarak yazıyorum kiiii
artı 2 kiloyla geri geldim bana istediğiniz cezayı verebilirsiniz
bütün hafta boyunca sıkı kaçamaksız diyet vee ölümüne spor

merhaba kızlar yarışa katılım alıyormusunuz acaba katılmak isterim de

yarışa değilde takıma üye alıyoruz canım..buyur katılımına devam et tanışalım kaynaşalım..bir hafta olan deneme süremizi geçersen birlikte devam ederiz seninle de

kuşum spor var tamam da neden ölümüne olsun ki..sağlık için dermisin lütfen..
yoksa birdaha sporu hiç yapmak istemiceksin..beynin seni öldürmemek için spordan uzak tutucak seni..
aman dikkat beynimizi doğru proğramlıyalım

Son düzenleme:

ha şöööleeee napcaksınız telde konuşmayı
takımda konuşun da bizde seredeliimmm abla kardeşi:86:

ha şöööleeee napcaksınız telde konuşmayı
takımda konuşun da bizde seredeliimmm abla kardeşi:86:

olur canım burada konuşuruz nolcek
akrebim 5 kardeşizbiz 4 kız 1 erkek çok güzel kalabalık aile allaha şükür çokda iyi anlaşırız size sonra turabı anlatayım ablası olarak :79:

selam arkadaşlar bilgisayarımız bozuldu giremedim kaç gündür hala yapılamadı komşudan yazıyorum..kilom sabit.ayy sizi özledim.en kısa zamanda yapılır inşallah sorun anlaşılmadı.kızım sürekli resete basıyordu bence ondan bozuldu ama bilmiyorum.bu arada geçmişi okudum.secde zülaley turap hiç aklıma gelmezdi.ben de kız kardeşime diyorum net alında beraber zayıflayalım diye ama yeni evli ya şimdilik aklında zayıflama yok. neyse sonra görüşürüz inşallah.

zulaley ve plates ikinizi ayni karede dusunemiyorum. :44: hadi bakalim goreyim seni.
sinavdan sonra varyaaa bitmis haldeydim resmen komalik oldum, gercekten. beynimi bu kadar zorlamamistim yaa. birde kendimi hic 4 saat boyunca oturmaya alistirmadigimdan olacak geldim yattim biraz dus aldim aksam yedi gibi kendime gelebildim. esim bana kpds gazisi diyordu. amanin birde kizim 3 e kadar oglen uykusunada yatmadi dis sancilari var huysuz mu huysuz
sinav sonrasi kabus gibiydi yani
halime guluyorum aslinda baya hamlamisim sinavlar konusunda demekki
kilo almakta kolay is degil canimcim nasil aldin hemencicik 2 kiloyu, tecrubelerini kilo almak isteyenler topiginde paylas istersen umarim gecici bir artida olusluktur bu hadi artik toparlan canim. takimdan uzak kalmanin son budur
sen hergun gel bak neler oluyor vermesen bile sana garanti ediyorum kesinlikle kilo almazsin.

merhaba kardes takım ne var ne yok bakalımm
hosgeldin canim, paylasima bekleriz.

olur canım burada konuşuruz nolcek
akrebim 5 kardeşizbiz 4 kız 1 erkek çok güzel kalabalık aile allaha şükür çokda iyi anlaşırız size sonra turabı anlatayım ablası olarak :79:
:26::26::26:
ozaman once ben senı anlatarak baslayayım zulaley tıtızmı tıtız bır ev hanımıdır, onun pratikligine hayranim. goz ac kapa hallediverir islerini. ona herzaman derim senin patatesi tutusun soyusun bile baska diye. titizdir dedimya hic unutmam yigenlerim daha kucukken bile elleri kirli oldugunda havada tutarlardi cocuklar hic bir yere degmesin diye. erkek kardesim zulaleye avrupa yakasindaki makbuleye ithafen "makbule" diyor. hamarak kardesim simdide amigurumiye merak saldi hergun birbirinden guzel bebek modelleri ile karsimiza cikar oldu

insaallah yapilir canim bilgisayarin. benim kizimda surekli bilgisayara gelmek istiyor. bazen isin veriyorum iki dk da kitleniyor bilgisayar ama bir turlu bikmiyor. cok ilgisini cekiyor.

aaaaaaaaa
şok şok şok siz kardeşmiydinizz

herkese gunaydi bu arada. bugun sali benim arkadaslarimla bulusma gunum. oncesindede bir hastahane isimiz var. ben bugun yokum buralarda saglicaklan kalin

günaydın kızlar..dün biraz çarşıda dolaştım bebeği babasına bırakıp.ne zamanır ertelediğim işlerimi hallettim.kafamı boşalttım.azıcık alışveriş yaptım,mağazaları dolaştım..vee 38 beden pantolon ve gömleklere rahatça sığıverdim...bu kilodayken 40 tan aşağısı asla olmuyordu,yaşasın pilates sıkılığı diyorum..moralim yerine gelmiş olarak eve döndüm...ama gel gör ki ev savaş alanına dönmüş üç saatte..tertemiz bıraktığım ev darmadağın olmuş...ama öyle masumca oynaşıyorlardı ki üçü beraber kızamadım bile..topla ,yıka,yatır derken akşamın geç saati oldu..siz neler yaptınız bakalım..

dengesiz de olsa menümü yazayım dedim.
sabah 500 ml su
kahvaltı 1 kase meyveli müsli
ara yok
öğle kahvaltı
ara yok
akşam 1 pors.sebzeli tavuk
1 dilim ekmek
bol salata
1 bardak sade gazoz
1 avuç kadar karışık kuru yemiş..
2 litre su..
bol bol yürüyüş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…