Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tesekkurler zulaleyim.
gecmis olsun sanada bol sivi alman lazim ama yutamiyorum diyorsun, insaallah tez zamanda iyilesirsin.

herkese merhaba hanımlar, dün size yazamadan uyuyakalmışım, mönümü yazacktım ama geçti artık, zaten unuttum şimdi

bugün birazdan evden bir çıkacağız gece yarısı geleceğiz, bugün de sizlerle paylaşımda bulunamayacağım, ama diyet ve spora devam, arada kaçamak ta oluyor amaaaa

merhaba kizlar, bugun pazar oldugu icin aslinda hanimlar esleriyle cocuklariyla birlikte vakit geciriyor daha cok ama bugun hareketli burasi benim de esim 5 gundur istanbuldaydi bu aksam gelicek onun icin hazirliklar yaptim. evi sildim supurdum tuvaleti temizledim buzdolabini temizledim yatak carsaflarini da degistirdim..... daha bitmedi borek yapmam lazim. tabi butun bunlari benim cadi yusufumla birlikte yapiyorum 1 saatlik is oluyor 2 saat

Zulaley sana da gecmis olsun canim, hastalik cok kotu bisey

ben de 2 hafta once antibiyotik kullandim hemen iyilesiiym de yusufa hastaligim bulasmasin diye. hemen iyilestim ama antibiyotik gunde 1000mg di agir geldi galiba. soylemesi ayip mantar oldum
normalde vajinayi koruyan bakteriler agir antibiyotik kullanimda zayiflayinca miktoplara daha acik oluyormusuz bu konuyla ilgili okumadigim site kalmadi doktora da gidemiyorum. kadin doktorum bana 1 yil once bir ilac yazmisti ilaci almistim ama kullanmamistim. onu eczaneye sordum o ilaci kullaniyorum ama cok kotuu yaaa kizlar aman siz kendinize dikkat edin bari

ben ise geri doniyim bari daha yapicak cok is var

günaydın kızlar güzel ve zayıf bir hafta diliyorum :97:
biraz bol kaçamaklı bir hafta sonu oldu o yüzden menümü yazmıyorum
ama söz hafta içi telafi edeceğim sporda yapacağım

günaydın hanımlari afiyettesinizdir inşallah, ben buraya yeni geldim, aranızda henüz yeniyim bu nedenle sizlere küçük bir eleştirim olacak arkadaşlar, kaç kişiyiz bilemiyorum, ama herhalde 11-12 kişiyizdir, ama malesef topicte fazla sohbet muhabbet hareket göremedim,, konuşmadan muhabbet edemeden birbirimizi nasıl motive deceğiz ki, bu guruba katılmamızın ortak amacı birbirimizi motive etmek değil miydi? yoğunluğa bakarsanız ben de çok yoğunum, çalışıyorum, ilgilenmem gerekn 2 yaşında bir kızıım var, ve bir sürü iş. ama buna rağmen hergün bir iki kez uğrayıp bir iki cümle birşey yazmaya gayret ediyorum. motive olmadan zayıflamayı başarıyorsak gurup oluşturmanın bir manası yok ki.

hepinizden nacizane ricam günde bir iki kez uğrayıp sohbeti ilerletmek ve burada samimi bir ortam oluşturmayı başarabilmek. aksi halde ben bu guruptan amacına ulaşamadığı için keyif almamaya başlayacağım.

günaydın arkadaşlar.hayırlı bir gün diliyorum takımımıza..
sana da gunaydin cnaim

ben pis boğazlının tekiyim 2. kaçamağımı yaptım

ben 14.takımın üyesiyim üstüme düşen görevi yapmadım cezalıyım ...

ben bir pis boğazım !!!
cezalilar yine siraya girmis gunah cikartiyorlar, ins. haftaya kadar kacamak yapmazsiniz da istediginiz gibi kilo verirsiniz siz de

günaydın kızlar güzel ve zayıf bir hafta diliyorum :97:
biraz bol kaçamaklı bir hafta sonu oldu o yüzden menümü yazmıyorum
ama söz hafta içi telafi edeceğim sporda yapacağım
Gunaydin canim, daha bugun pazartesi bakalim ins. hafta ici arayi kapatirsin yakarsin o kacamaklari ins.

Gunaydin aybuke, yukardaki elestirinle ilgili bisey diyemicem cunku ben once 1 hafta viyanaya gittim buralara pek bakamadim, hemen sonrasinda turkiyeye gidip akraba ziyareti yaptim istanbul mardin diyarbakir.... malum o hafta da bakamadim buraya, sonrasinda da almanyaya arkadaslara gittik. toplamda ardarda 3 hafta katilimda bulunamadim ama kilo bildirimi yaptim. hepsinde de kaptamizin haberi vardi ve izinliydim

simdi sohbet var mi yok mu oncesinde bilmiyorum. ama bu son gunlerde bayagi hareketli buldum burayi. bi de canim havalar guzel ya millet evde durmuyordur mesela be yusufla hep ogleden sonralari parka gidiyoruz eskiden olsa hava soguk diye evde oturur bilg. basinda buraya yazardim simdi yaz geldi mumkun oldugu kadar yusufu gezdiriyorum. diger arkadaslar icin de havalarin isinmamsinin bir payi vardir sanirim.

bi de onceki mesajlarimin birinde hasta oldugumu ilac kullandimigi felan yazmistim kimse gecmis olsun dememis

dun kahvaltida peynir, yumurta, ihlamur bir iki dilim de ekmek yedim
ara: bir paket biskuvi
oglen: bir tabak salata yedim ve bir iki dilim ekmek yedim galiba
ara: biraz kiraz ve uzum
aksam da arkadaslara gittik onlar da cilek bahcesine cilek topmalamadan donmuslerdi onlarin topladigi taze cileklerden yedim bir dilim de pasta yedim :26:

Akreeeeeppp sonunda kitap okumaya basladim

esim dun gelirken anne babalara tavsiyeler diye bir kitap getirdi. dun aksam basladim okumaya, icinde hep ayet ve hadisler var dun okudugum kisim da ezberden degil gonulden dua etmekle ilgili idi. ben tabi hersey gibi duayi ezberlemisim oylesine dua eder olmusum o kadar etkilendim ki gece eskiden seyrettigim korku filmlerinden bir karisim gordum ruyamda kendimi cok kotu sukursuz ve Allahin sevmedigi bir kulu gibi hissetim boyle seyler okuyunca biraz kendime geldim yani :93:

hatta dun okuduklarimdan yaziyim buraya da sizin de iciniz acilsin

RAasulullah (a.s) buyuruyor: `Allah duada israr edenleri sever`
Araf 55: Rabbinize yalvara yalvara ve icin icin dua edin. Suphesiz O, haddi asanlari sevmez.
RAasulullah (a.s) buyuruyor:`Allaha kabul edilecegini bilerek dua edin, cunku Allah gafletli kalple yapilan dualari kabul etmez (Tirmizi)
Furkan 77: de ki : Duaniz olmasa rabbim size nicin deger versin.

günaydın nasılsınız kızlar?
dün annem geldi sanki tüm yükümü alıverdi omuzlarımdan yaa
hafifledim
dünkü menüm
sabah
1 dilim kızarmış ekmek bir parça peynir domates salatalık çayım her daim şekersiz zaten
öğlen
1 kase çorba
ara 2 kayısı
akşam
1 ızgara balık ve salata ama küçük bi hata yaptım ve yanında bir bardak kola içtim

c.tesi ve pazar günü plates yaptım kızlar tam 1 saat sürüyor
su içemiyorum bu konuda bana öneri verin yaa içemiyorum 2-3 bardaktan sonra tıkanıyorum

canım merak ettim kitabı acaba yzarını da yazar mısın ben de alıp okusam

goz aydinligi cocuklar icin anne babalara tavsiyeler
Fatima nese tuna
tahlil yayinlari

maibeyazcim ama sanirim bu kitap pek yaygin degil. yaklasik ayni icerik baska kitaplarda da bulunur belki

ay kırılgan posicim benim.hemen de alınırmış..tabii ki geçmiş olsun,bir daha hastalanma inşallah..

iyi haydi canım..ele güvenmenin sonucu ortada kalmak oluyor maalesef..ama mecburiyet olunca yapacak bir şey yok..evlat bu herkese de emanet edilmiyor..kalıcı bir çözüm bulman lazım.şükür ki tatil yaklaştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…