Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

valla aybüke hanım,meşguliyet işine girersen hepimizin başını kaşıyacak vakti olmuyor zaman zaman.2 ve 3 çocukluyuz çoğumuz..takımın alt yapısı boşaldı daha önceki mesajlarımda bunu belirtmiştim.yeni gelen arkadaşlar daha sık katılım yapıp kendi haklarında bizi bilgilendirecek ki samimiyet ortamı kurulsun..içi boş muhabbetler yeterli olmuyor motivasyon için..biz günaydın mesajını bile es geçmeyip cevap veren bir takımız normalde..kaptanımız en az 3 mesaj diyor insaflı davranarak ama 10 mesaj bile yetmiyor günü kurtarmaya..bakalım bundan sonra ne olacak...

okuyan anne okumayı seven bir çocuğun yetişmesinin mimarıdır,çok güzel yapıyorsun canım..ben ektiğimi biçiyorum şimdi.elinden kitap düşmeyen bir kızım var.küçüğümün de ağzından düşmüyor.eline geçirirse bir güzel çiğniyor sağını solunu..

kızım yemeğe geliyor,dönüşte takım daha kalabalık olur umarım..
bu arada akrep nerdesin canım..

canim benimki de kitabin kapagini acmama izin vermiyor. illa kendi parcalicak yirticak ama bir yolunu bulup yusufun yaninda da okumaya baslamaliyim:44:

maasallah seninkielre bu arada ins boyle devam ederler

kizlar dun esim gelicek diye evi temizledim bugun oruc tutucak diye gece 2 de kalkip borek yaptim sabah gomlegi yoktu sabah erkenden kalkip utu yaptim. bu kadar iyiligin mukafati 200 gram eksik ciktim tartida sabah dusundum Allah bi sekilde karsiligini verir zaten diye

bi de benimki simdiye kadar beni elimden cekistirip oyuncaklarinin yanina oturttu kendisiyle oynamam icin duygu somurusu yapti bir nefes aldirtmadi bana. simdi kakasini yapti kose bucak kaciyor benden kokusunu alirim da kaka yaptigini anlarim da altini degistiririm diye kaciyor :))) ancak kakasini yaptiktan sonra rahat edebiliyorum

canım kendimi mahcup hissettim hesap sormuşum gibi cevap vermşsin kusura bakma nolur, böylece senin aracılığın ile sana özel değil genel bir ifadede bulunacağım ,

söylediklerimin altından üstünden kimse bir mana çıkarmazsa sevinirim, söylediğim artniyetsiz pozitif yönde ilerlemeyi hedefleyen kısa bir eleştiriydi, ben bu guruba katılalı henüz bir hafta oldu, bir haftalık gözlemim bu yöndeydi, amacım elbetteki kimseyi kırmak üzmek değil, gurubun daha iyi motive olması ve daha verimli sonuç alabilmesi için muabbet ortamının kurulması gerektiğinden bahsettim, bu sohbetin içi boş ya da dolu olması manasına gelmemeli tabi. Yapacağımız her paylaşımın içi boş ya da dolu bizim samimiyetimize katkısı olacağını düşünüyorum, yapılan her sohbet muhabbet arkadaşlık bağlarını kuvvetlendirecektir samimiyeti artırıp, motiveyi artıracak ve ardından başarı getirecektir.Sözün özü bu...

Kitap okumaya başlaman ne güzel, içeriği de güzel anlaşılan. ben de Ah yemen adlı bir kitap okuyorum, yemen savaşı yıllarını anlatıyor, fazla değil gece yatarken 2 sayfa okumak bile beni hzuura kavuşturuyor,Benim kızım da bana asla izin vermiyor, kitabı çekiştirip ,eline bir kalem alıyor ,anne okuya kayyu çiz diyor zor bela kaldırıyorum kendi kitabımı, bu kez kendi oku sunu getiriyor, başlıyuoruz tavşanları ördekeri saymaya

iyi de güzelim ben her türlü meşguliyetime rağmen uğrayacak zaman buluyorum demek değil mi senin yazdığın.ben de buna karşı yazdım ama sen mana çıkarma sözcüğüyle kendinle çelişmişsin.o kimse benim, direkt benim alıntımla cevapla beni de samimiyetine inanayım.ama tenezzül etmem dersen onu da sen bilirsin..istediğin kadar da anlam çıkarabilirsin yazımdan ayrıca..

merhaba kızlar çok yoğunum bugün..paylaşımda cevap yazmam gereken mesajları cevaplandırdım özelden mesajlara cevap verdim
aralarda uğriccam şekerler

akrep çim mezun kızlarımıza bir elveda partisi verelim.gün ve saat kararlaştırıp.hep beraber son kez toplanır,beraber geçirdiğimiz aylarımızı yad ederiz.sen ne dersin..

Aybukecim tabiki aciklama yapicam, ben soylediklerine alinmadim hic ustelik de kurallari hatirlatmak hepimizin gorevi. ben 3 hafta ardaarda gelmedim akrep bana deseydiki kurallara uymuyorsun takimdan cik deseydi inan hic abartmiyorum en kucuk bir alinma olmadan takimdan cikardim. cunku burasi oteki topikler gibi degil arkadaslar bazi kurallar var ve o kurallara uyamiyorsan takimdaki diger kisileri de magdur etmeden ya kendini duzeltmek ya da cikmak gerek. biz birbirimize tolerans gosteriyoruz o ayri ama bu kurralari tinlamicaz anlamina gelmiyor. kizlar son zamanlarda alinganlik hic hayra alamet degil. canim sen bizzat bana ugradigin yok ama takimda gozukuyorsun boyle yapma desen ben tesekkur ederim ancak. sen de bosver canim sen yaz icindne geldigi gibi klurallara uy merak etme takim senin istedigin gibi olucaktir yine

akrep çim mezun kızlarımıza bir elveda partisi verelim.gün ve saat kararlaştırıp.hep beraber son kez toplanır,beraber geçirdiğimiz aylarımızı yad ederiz.sen ne dersin..

hehehehe degisik bir yontem olur

estağfurullah ne demek tenezzül etmemek, biz kimiz ki, ben sadece alıtnı yaparak cevaplarsam iş tartışmaya dönecek ve uzayacak düşüncesi ile alıntı i,le cevaplamamıştım, hataymış, daha farklı bir mana çıktı bu kez.

herhalde karşılıklı yanlış anlaşılmalara döndü iş. benim ricam sadece basit bir rica idi bunun üzerine yeni gelen arkadaşlar ve boş muhabbetler ile ilgili bir şey yazınca siz, yeni gelen ve en çok paylaşım yapan biri olarak sanırım benim paylaşımlarımı boş ve anlamsız buluyorsunuz yorumunu çıkardım ben. o yüzden bu kadar tepkili yazdım.

samimi olup olmadığım konusunda endişeniz varsa bu konu zamanla hallolacaktır eminim. ben 2 senedir bu kulüpteyim, bundan sonra da burada olacağım, zamanla tanımak isterseniz ne kadar samimi olup olmadığımı anlarsınız. bu işi daha fazla uzatmak ve manasız tartışma içine sokmak niyetinde değilim, iş amacından uzaklaşmaya başladı çünkü, kusur işlediğimi düşünsem özür de dileyeceğim ama konuyu yanlış anlaışılmalar hallolmuştur umarım diyerek kendi adıma nacizane kapatmak istiyorum.

turab571' in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi

Aralık / 3,4
2010 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 3,4 KİLO

Ocak / 3,5
Şubat / 1,8
Mart / 2
Nisan / 1,3
Mayıs / 1,4
2011 YILINDA TOPLAM VERİLEN :10 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:

Başlangıç Kilosu ( 184. Etap) ( 65,5 )
Bitiş Kilosu (208. Etap) ( 52,1 )
Verilen Toplam Kilo ( 13,4 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 20,46% )
Toplam Süre ( 25 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,82% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 536 )

Yorum : Sevgili turab571, 3 Aralık 2010 tarihinde (184. Etap) ve 65.5 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan, 20 Mayıs 2011 (208.Etap) tarihinde toplam 13,4 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 52 dir. Hedefini %99,25 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 2. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

meden' in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi

Aralık / 3,7
2010 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 3,7 KİLO

Ocak / 1,6
Şubat / 4,6
Mart / 2,1
Nisan / 2
Mayıs / 1
2011 YILINDA TOPLAM VERİLEN :11,3 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:

Başlangıç Kilosu ( 185. Etap) ( 74,0 )
Bitiş Kilosu (208. Etap) ( 59,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 15 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 20,27% )
Toplam Süre ( 24 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,84% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 625 )

Yorum : Sevgili meden, 10 Aralık 2010 tarihinde (185. Etap) ve 74 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan, 20 Mayıs 2011 (208.Etap) tarihinde toplam 15 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 59 dur. Hedefini %100 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 2. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

mezunlarımızın karneleri şekerler

bu arada bizim takımda neden bir sıkıntı elektriği alıyorum ben :26: şu geçmiş mesajlara bakıyorum hemen

şimdi arada yanlış anlaşılma olduğunu düşünmüyorum öncelikle bunu söyleyeyim.anlamadığım yerde sorarım,cevabımı alır,teşekkür ederim.seninle aynı fikirde olmama rağmen uslubuna karşı yazılmış bir cevaptı yazdıklarım.. tartışma da dozunda olursa niye sonuçta uzlaşılmasın ki..şimdi fikirlerimiz uyuşmadı diye,ya da aynı konuya ayrı perspektiflerden baktık diye aramız açık ,kötü ya da tatsız mı olacak..bu da insanları tanımanın ayrı bir yolu.
başka bir gerçekten bahsedecek olursak aylardır alıştığımız arkadaşlarımız bir bir gidiyor,yerlerine alınanlar habersiz selamsız ayrılıyor,ne sözlerle, paylaşım vaatleriyle takıma girenler 2 gün sonra ortadan kayboluyor.kısacası 2. takım yol geçen hanına dönerken emek verenlerin emeklerine yazık oluyor..yeni gelenlere kucak açma hevesinde olan bizlerin tüm hevesleri kursağında kalıyor.benim demek istediğim önce emek verelim sonra istek ve önerilerimizi sunalım..
bu arada tartışalım,konuşalım,kızalım,gülelim ama hep birlik olalım..

iyi haydi canım..ele güvenmenin sonucu ortada kalmak oluyor maalesef..ama mecburiyet olunca yapacak bir şey yok..evlat bu herkese de emanet edilmiyor..kalıcı bir çözüm bulman lazım.şükür ki tatil yaklaştı..

sorma allahtan okul bitiyor dediğin gibi burası çok küçük bir yer bakalım kimi bulucaz
hayırlısı inş.

çok geçmiş olsun canım benim..Allahım acil şifalar versin inşallah.amin.
oyy kuşum yaa çok geçmiş olsun..çok acı verir eminim..Allahım şifa versin..şimdi nasılsın peki
hamur işlerinden uzak dur biraz canım..haa birde bak bu çok önemli öğlen menüsüyle sarımsak yut canım..daha çabuk iyileşirsin söker atar Allahın izniyle
Beni kimse çağırmadı yarışmaya katılmak isteyenlerin topicinde bilgilerime bakabilirsiniz
:26: anlamadım ki canım daha açık olsaydın ne güzel olucakmış:97:
günaydın kızlar güzel ve zayıf bir hafta diliyorum :97:
biraz bol kaçamaklı bir hafta sonu oldu o yüzden menümü yazmıyorum
ama söz hafta içi telafi edeceğim sporda yapacağım
hadi bakalım canım..
merak ediyorum telafin nasıl olucak kızarmalarla kolalarsa çok zor canım çok zor
hepinizden nacizane ricam günde bir iki kez uğrayıp sohbeti ilerletmek ve burada samimi bir ortam oluşturmayı başarabilmek. aksi halde ben bu guruptan amacına ulaşamadığı için keyif almamaya başlayacağım.
dinlemedeyim
bi de onceki mesajlarimin birinde hasta oldugumu ilac kullandimigi felan yazmistim kimse gecmis olsun dememis
ah tatlım hakkını helal et olurmu..ben özen gösteriyorum böyle durumlarda cevap vermeye ama cuma gününe denk gelmişse liste telaşından gözümden kaçmış olabilir şekercim.kusura bakma olurmu
canım bir kere koladan uzak dur olurmu
su içmek için de 500 ml lik şişelerden al ana doldur iç suyunu..tabii oturarak ne olur diğer türlü ayakta hastalık Allah korusun bağırsak kanserine kadar gidiyormuş ucu:83:
oyy yerim ben onu yaa
kızım yemeğe geliyor,dönüşte takım daha kalabalık olur umarım..
bu arada akrep nerdesin canım..
burdayım canım..kapanmış bir takım açılacak sanırım oraya da yardımcı olucam inşallah..işyerim de epey yoğun bugün
canim benimki de kitabin kapagini acmama izin vermiyor. illa kendi parcalicak yirticak ama bir yolunu bulup yusufun yaninda da okumaya baslamaliyim:44:

maasallah seninkielre bu arada ins boyle devam ederler

maaşallah ufaklığa

ben vedalardan hiç hoşlanmam yaa ama bak perşembe günü toplanalım her perşembe ayrılan arkadaşlar toplanır gelir ve bigün sonrası için de biz motive olmuş olur ne dersiniz
dinlemedeyim..

evet kızlar kurallarla alakalı söylemler kaptan ve yardımcısına ait kızçelerim..sizden ricam böylesi konularda polemiğe girmeyelim olurmu..
aybükecim seni çok sabırsız gördüm..biz arkadaşlarla ne sıkıntılar ne paylaşımsız günler atlattıktın burda ama yılmadık elimizden geldiğince devam ettirdik..sanırım senin yorgun anına denk gelmiş canım..sonuçta arkadaşlar seni tanımıyor..böylesi bir mesaj yazman için çok erkendi şekercimarkadaşlara kendini tanıtmak adına bol paylaşıma devam

hala okuldayım bu gün bitsin artık kızlar yaaa
canım benim çok şükür bir okulun var ve sen okuldasın
bardağın dolu tarafı daha mutlu daha pozitif yapar bizi şekercik
sorma allahtan okul bitiyor dediğin gibi burası çok küçük bir yer bakalım kimi bulucaz
hayırlısı inş.

gün ola hayır ola canım..
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler..
sen güzel düşün Rabbime güven çözümü mutlaka gönderir inan buna

ALGILARIMIZ

Genç bir çiftçi hayatında ilk defa New York’a gitmişti. Gökdelenlerin yüksekliği... ve insanların çokluğundan şaşkına dönmüştü. Kalabalık bir bulvarda yürürken, kulağına aşina bir cırcır böceği sesi geldiğini zannetti. Durdu ve dikkatle dinledi. “Evet, bu bir cırcır böceğiydi.”

Ses büyük bir mağazanın önündeki çalıların arasından geliyor gibiydi. Bunun üzerine bu büyük çalı kümesine yönelip bakınmaya başladı. Bir mağaza görevlisi dışarı çıkıp “Yardımcı olabilir miyim?” diye sordu. “Hayır, teşekkür ederim” dedi genç adam. “Sadece şurada bir cırcır böceğinin sesini duyduğumu sandım.” “Hayır” dedi görevli, “New York’ta bulunmaz.” “Genç çiftçi cırcır böceğini buluncaya kadar cırlak sesi takip etti, onu buldu ve eline aldı. “Tamam işte burada” dedi.

Genç adam bu çalının önünden her saat binlerce insan geçmesine karşılık cırcır böceğini duyanın bir tek kendisi olmasına çok şaşırmıştı. Bunun üzerine küçük bir deneme yapmaya karar verdi. Elini cebine atıp bir çeyrek çıkardı ve havaya attı. Paranın kaldırıma vurduğu anda, düşen bozukluğu aramak için yürümekte olan 24 yaya durdu!

Psikologlar genç adamın şahit olduğu olay için bir kelime kullanırlar. Buna algıda seçicilik denir, ve belli şeyleri görmek ve belli sesleri duymak için kendimizi eğitiriz anlamına gelir.
Gökyüzüne bakıp kuşları algılayın, kırlara gidip çiçekleri algılayın, çocuklara bakıp saflıklarını, güzelliklerini algılayın, ağaçlara bakıp dallarını, yapraklarını algılayın. Hayvanlara bakıp doğallıklarını algılayın, insanlara bakıp güzelliklerini (mutlaka güzel tarafları vardır) algılayın.

Algıladığınız yalnız para sesi olmasın.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…