- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
çok geçmiş olsun canım benim..Allahım acil şifalar versin inşallah.amin.
oyy kuşum yaa çok geçmiş olsun..çok acı verir eminim..Allahım şifa versin..şimdi nasılsın peki
hamur işlerinden uzak dur biraz canım..haa birde bak bu çok önemli öğlen menüsüyle sarımsak yut canım..daha çabuk iyileşirsin söker atar Allahın izniyle
ah tatlım hakkını helal et olurmu..ben özen gösteriyorum böyle durumlarda cevap vermeye ama cuma gününe denk gelmişse liste telaşından gözümden kaçmış olabilir şekercim.kusura bakma olurmu
:
sabahtan dondurucu için bezelye hazırladım.mis gibi çileklerden reçel yaptım,eşim için tepsi dolusu börek ve kek yaptım.hep yiyeceklerle uğraşırken de yiyesim geldi inanın kendimi tutamıyorum bugün..o yüzden menümü yazdım ki üstüne bir şeyler yemeyeyim.bir nevi kontrol mekanizmamsınız benim..
canım çok teşekkür ederim...goz aydinligi cocuklar icin anne babalara tavsiyeler
Fatima nese tuna
tahlil yayinlari
maibeyazcim ama sanirim bu kitap pek yaygin degil. yaklasik ayni icerik baska kitaplarda da bulunur belki
ayyyy ne guzel yazmissin, biz de yusufla dmein saca saca her tarafa doke doke cilek yedik.
dun de ikizleri olan arkadas cilek bahcesine cilek toplamay agitmis biz de belki haftaya gideriz ordan bol bol cilek alirsam bend e yaparim belki recel.
canım çok teşekkür ederim...
şimdi netten e kitap şeklinde indirdim gerçekten çok faydalı bi kitap...inşallah eşim akşama alıp gelecek daha rahat okuyacağım...
canım benim böyle bir kitabı okumama vesile olduğun için sana çoookkk teşekkür ederim...
Allah razı olsun...
benim geçen seneden bir çilek reçeli maceram var...aklıma geldikçe gülüyorum...
allahım ne reçeldi o ya bıçakla bile kesememiştik...
ay bulabildigine cok sevindim yaben genelde aradigim kitabi bulamiyorum :26:
turkiyede esime d ebir arkadasi tavsiye etmis arkadasi vermis, oyle cok populer bir isim olmayinca belki bulamazsin diye dusunmustum ama cok sevindim bulabildigine. birlikte okuruz artik zaten okumasi keyifli bir kitaba benziyor
salata ile kurtarmışsın paçayı şekercikiyi akşamlar. menümü yazayım bir an önce.pek yazılacak gibi olmasa da..
sabah 500 ml su
1 kase meyveli müsli
ara 1 küçük kase karışık kuruyemiş
öğle kahvaltı[tek fazlası 1 tatlı kaşığı yeni yaptığım çilek reçeli.]
ara 2 küçük dilim havuçlu cevizli kek
akşam 5 köfte
bol salata
3 kaşık pilav
akrepyapacak ama 1 dilim ekmek
2 litre su
1 maden suyu
1 yeşil çay
30 dakika pilates..
yine çok yedim çookkk.
sabahtan dondurucu için bezelye hazırladım.mis gibi çileklerden reçel yaptım,eşim için tepsi dolusu börek ve kek yaptım.hep yiyeceklerle uğraşırken de yiyesim geldi inanın kendimi tutamıyorum bugün..o yüzden menümü yazdım ki üstüne bir şeyler yemeyeyim.bir nevi kontrol mekanizmamsınız benim..
evet canım netten inceleyeyim dedim hemen e kitap linki çıktı karşıma...
linki yazayım belki akrepcim de okumak ister...hep beraber okuruz...
Çocuk Eğitimi Kitabı | Göz Aydınlığı Çocuklar İçin Anne Babalara Tavsiyeler | Fatıma Neşe Tuna
sen yurtdışında mısın..
ben de daha hic recel yapmadim internetten bakicam iste tarifine. seninki neden sert olmustu ben de ayni hatayi yapmiyim bari:26:
oyy canım yaacanim Allah razi olsun, fitil seklinde ilac kullandim o daha beter etti 3 gecedir kullanyiorum akintim daha da artti bu aksam kullanmicam. ins. yarina daha iyi olurumya nedir bu kadinlarin cektigi :95:
bende de buna benzer bir kitap var evde bakıp veriim adını sizeay bulabildigine cok sevindim yaben genelde aradigim kitabi bulamiyorum :26:
turkiyede esime d ebir arkadasi tavsiye etmis arkadasi vermis, oyle cok populer bir isim olmayinca belki bulamazsin diye dusunmustum ama cok sevindim bulabildigine. birlikte okuruz artik zaten okumasi keyifli bir kitaba benziyor
benim geçen seneden bir çilek reçeli maceram var...aklıma geldikçe gülüyorum...
allahım ne reçeldi o ya bıçakla bile kesememiştik...
firsat varken ben de yaziyim yediklerimi sonra esim eve gelince bilg. i bana vermiyor
sabah: haslanmis yumurtayla dun aksam yaptigim borekten 2 dilim yedim ihlamurla birlikte
ara: 2 kasik mercimek corbasi (yusuftan arta kalani sunnetledim)
ogle: yarim muz ve 4,5 tane cilek
aksama da dolma yapiyorum.
akrepcim bugun dolap bombostu oglen vakti alisverise ciktik dolapta hicbirsey olmadiig icin oglen kendime salata bile yapamadim. malum gunduz bisey yiyemeyince de bugunluk aksam yicez yemegimizi hazir esim de oruc tutuyor diye. diger gunler yemegi oglen vakitlerinde aksam meyve ve salata yiyoruz
bi de esim dun gelirken eve 2 kutu baklava getirdi hiiiicccc yememdim birini ikizleri olan arlkadasa goturdum otekini de baska birine goturup vericem :80:
Maibeyaz, cok kaynatmam ben de iyi oldu soyledigin
akrepcim evde sarimsak yok ama esime soyliyim usenmezse gelirken getirisn
firsat varken ben de yaziyim yediklerimi sonra esim eve gelince bilg. i bana vermiyor
sabah: haslanmis yumurtayla dun aksam yaptigim borekten 2 dilim yedim ihlamurla birlikte
ara: 2 kasik mercimek corbasi (yusuftan arta kalani sunnetledim)
ogle: yarim muz ve 4,5 tane cilek
aksama da dolma yapiyorum.
akrepcim bugun dolap bombostu oglen vakti alisverise ciktik dolapta hicbirsey olmadiig icin oglen kendime salata bile yapamadim. malum gunduz bisey yiyemeyince de bugunluk aksam yicez yemegimizi hazir esim de oruc tutuyor diye. diger gunler yemegi oglen vakitlerinde aksam meyve ve salata yiyoruz
bi de esim dun gelirken eve 2 kutu baklava getirdi hiiiicccc yememdim birini ikizleri olan arlkadasa goturdum otekini de baska birine goturup vericem :80:
Maibeyaz, cok kaynatmam ben de iyi oldu soyledigin
akrepcim evde sarimsak yok ama esime soyliyim usenmezse gelirken getirisn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?