- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
kuşum büyük gelişme baklava ve hediye bravo:81:
mmmmm dolmanın kokusu buraya kadar geldi pek severim ama yapmaya fırsatım olmazafiyet şeker olsun canikom
tamam canım
ay posi sen baklavaya nasıl hayır dedin.ayakta alkışlıyorum seni..
merhaba bayanlar nasılsınz bende durumlar çok kötü yanağım davul gibi yirmilik dişim inatla çıkmaya çalışıyor doktora gittim alınması lazım dedi ama önce ilaç yazdı zaten sınav öncesi yaptıramam öyle bişey diş etim yarılarak alınacak. bide bugün sabahtan beri sırtımda ağrı vardı 2 3 saat önce biraz ovalayım dedim elimi belimin biraz üstüne koydumki fındık büyüklüğünde bi iki parça hissettim yıllardır boyun ve çene altımda olan şeyler zaten bezeler
evet akrebim öyle diyorum bende napalım herşey olacağına varırcanım benim çok şükür bir okulun var ve sen okuldasın
bardağın dolu tarafı daha mutlu daha pozitif yapar bizi şekercik
gün ola hayır ola canım..
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler..
sen güzel düşün Rabbime güven çözümü mutlaka gönderir inan buna
ayy her eve lazım şekerim bitane senden arada bizede uğrarmısın?sabahtan dondurucu için bezelye hazırladım.mis gibi çileklerden reçel yaptım,eşim için tepsi dolusu börek ve kek yaptım.hep yiyeceklerle uğraşırken de yiyesim geldi inanın kendimi tutamıyorum bugün..o yüzden menümü yazdım ki üstüne bir şeyler yemeyeyim.bir nevi kontrol mekanizmamsınız benim..
ayyy ne eğlenmişsinizdir kim bilir hani bi reklam var ya kirlenmek güzeldir diyeayyyy ne guzel yazmissin, biz de yusufla dmein saca saca her tarafa doke doke cilek yedik.
dun de ikizleri olan arkadas cilek bahcesine cilek toplamay agitmis biz de belki haftaya gideriz ordan bol bol cilek alirsam bend e yaparim belki recel.
ah ah ah bilirim o ağrıyı allah yardımcın olsun yaa ben aldırdım kurtuldummerhaba bayanlar nasılsınz bende durumlar çok kötü yanağım davul gibi yirmilik dişim inatla çıkmaya çalışıyor doktora gittim alınması lazım dedi ama önce ilaç yazdı zaten sınav öncesi yaptıramam öyle bişey diş etim yarılarak alınacak. bide bugün sabahtan beri sırtımda ağrı vardı 2 3 saat önce biraz ovalayım dedim elimi belimin biraz üstüne koydumki fındık büyüklüğünde bi iki parça hissettim yıllardır boyun ve çene altımda olan şeyler zaten bezeler
akrepcim, seni lider olmayı becerebildiğin için seviyorum,marifet lider olmakta değil , lider olmayı becerebilmektedir .bugün bunu çok iyi gördüm.
şimdi asıl konuya geleyim, benim için çok güzel bir gelişme oldu bugün, size yeni başladığımda bahsetmiştim, gurup arkadaşlarımla beraber perşembe günühoca eşiliğinde pilatese başlıyoruuuzzzçok mutluyum, evde zaten yapıyordum ama profosyonel ellerde daha çok verim alırız sanırım, malum bel ağrısı da çekiyorum kendimi zorlarsam...İnşallah herşey çok güzel olacak
okuyan anne okumayı seven bir çocuğun yetişmesinin mimarıdır,çok güzel yapıyorsun canım..ben ektiğimi biçiyorum şimdi.elinden kitap düşmeyen bir kızım var.küçüğümün de ağzından düşmüyor.eline geçirirse bir güzel çiğniyor sağını solunu..
benimkide öyle yapıyordu ben bıktırma yöntemini kullandımcanim benimki de kitabin kapagini acmama izin vermiyor. illa kendi parcalicak yirticakama bir yolunu bulup yusufun yaninda da okumaya baslamaliyim:44:
maasallah seninkielre bu arada ins boyle devam ederler
akrep çim mezun kızlarımıza bir elveda partisi verelim.gün ve saat kararlaştırıp.hep beraber son kez toplanır,beraber geçirdiğimiz aylarımızı yad ederiz.sen ne dersin..
Allahım bu günleri gördüm çok şükür
turab571' in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi
Aralık / 3,4
2010 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 3,4 KİLO
Ocak / 3,5
Şubat / 1,8
Mart / 2
Nisan / 1,3
Mayıs / 1,4
2011 YILINDA TOPLAM VERİLEN :10 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu ( 184. Etap) ( 65,5 )
Bitiş Kilosu (208. Etap) ( 52,1 )
Verilen Toplam Kilo ( 13,4 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 20,46% )
Toplam Süre ( 25 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,82% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 536 )
Yorum : Sevgili turab571, 3 Aralık 2010 tarihinde (184. Etap) ve 65.5 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan, 20 Mayıs 2011 (208.Etap) tarihinde toplam 13,4 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 52 dir. Hedefini %99,25 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 2. Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
posicim geçmiş olsuncanim Allah razi olsun, fitil seklinde ilac kullandim o daha beter etti 3 gecedir kullanyiorum akintim daha da artti bu aksam kullanmicam. ins. yarina daha iyi olurumya nedir bu kadinlarin cektigi :95:
merhaba arkadaslar
takimdan mezun olunca birden hayatimda bir boslugun olustugunu hissediyorum bu gunlerde. cok alismisim size, ifade etmekte zorlandigim tuhaf bir duygu bu, sanki bir sonraki adimi varmis gibi... universteden mezun oldugumda boyle bir duygu yasamistim " evet simdi ne olacak " duygusu.
ay posi sen baklavaya nasıl hayır dedin.ayakta alkışlıyorum seni..
çok şükür Türkiyemizin yönetimimizin farkıya deli oluyorum buranin sistemine
her zaman gittigim kadin doktorumu aradim. yalvar yakar haftaya pazartesiye randevu alabildim. o da cok yalvardigim icin araya sikistirdi. ne garip insanlar ya ben zaten gecen 1 haftadir rahatsizim doktora kalsa bana 15 gun sonrasina randevu vericek, doktora gidene kadar iyilesirsin. gozunu seviyim turkiyenin yeni saglik sistemini.
hem ben zaten baklavayi sevmem hani taa turkiyeden buraya tasimislar diye yiyordum
merhaba bayanlar nasılsınz bende durumlar çok kötü yanağım davul gibi yirmilik dişim inatla çıkmaya çalışıyor doktora gittim alınması lazım dedi ama önce ilaç yazdı zaten sınav öncesi yaptıramam öyle bişey diş etim yarılarak alınacak. bide bugün sabahtan beri sırtımda ağrı vardı 2 3 saat önce biraz ovalayım dedim elimi belimin biraz üstüne koydumki fındık büyüklüğünde bi iki parça hissettim yıllardır boyun ve çene altımda olan şeyler zaten bezeler
inşallah cnım..herşey çok güzel zaten daha da güzel olucak...İnşallah herşey çok güzel olacak
ah canıımm çok çok geçmiş olsun, ben ta 14 yaşımdan beri çekiyorum o ağrıyı, bilmez miyim o acıyı :18:korkumdan doktorun ısrarla alalım teklifini kabul etmiyordum, en son geçen yıl artık konuşamaz hale gelince dayanamadım gittim aldırdım 3 ünü birden, doktor iyiki de almışız kemiğe kaynamak üzereymiş dedi:26: hatta dişimin birinde kist bile oluşmuşbu kadar ağrının sebebi o kistmiş
neyse ki aldırdım bu sene çok rahatım, eşim de aldırdı 2 gün önce. çok çok geçmiş olsun sana da. aldırdıktan sonra neden bu kadar beklemişim diyeceksin
canım hamburger hariç menü güzel..ama hamburger den uzak dur canım..tabii kendin yapmışsan ayrı..hazırsa eti hem bakterili hem de islami kesim değil resmen leş etive son olarak kızlar mönüm:
SABAH:
Kahvaltım 1 bardak süte + biraz müsli
ara su ve çay
ÖĞLEN:
berbat bir hamburger+ayran
ara su ve çay
İKİNDİN:
kısır ve yoğurtu makarna:26: ama çok aaazzz gerçekten
AKŞAM:
et kavurma+ 1 kaşık pilav+1 kase cacık
tamam tamam kabul ediyorum bugün diyet yapamadımyarın daha dikkatli olcağım inşallah
kuşum kızında balgam var demekki kusması ne güzel işte sen ona sabahları ballı ılık süt ver balgamı çıkarması daha kolay olsun..çıkardıkça rahatlar iyileşir çocuk.bırak kussun..Rabbim öyle güzel yaratmış kikızlar kızım hasta yaa öksürükten uyuyamıyor geçen hafta ben bu hafta kızım
kötü geçirdik rabbim acil şifasını versin kuşum öksürcem diye kusuyor yaa
neyse gelelim bugunu özetlemeye
sabah
1 simit+1 ayran
ara
3 erik
öğlen
2 parça pirzola salata
ara
2 galeta
akşam
1 kase ezogelin çorba 1 tabak ekşili köfte çok az makarna
spor yapamadım kızlar bugun geç çıkıyorum okuldan
mezun oldun diye burdan gidicekmiydin şekercim..katılımlarınla renk vermeye devam ediyosun tabiki takımımızamerhaba arkadaslar
takimdan mezun olunca birden hayatimda bir boslugun olustugunu hissediyorum bu gunlerde. cok alismisim size, ifade etmekte zorlandigim tuhaf bir duygu bu, sanki bir sonraki adimi varmis gibi... universteden mezun oldugumda boyle bir duygu yasamistim " evet simdi ne olacak " duygusu.
hepinize bendende güzel bir gün dileği ile günaydın arkadaşlar hemencik dünkü menumude yazayım
sabah poğaça çay
öğle yarım porsiyon pilav yarım porsiyon fasulye 1 kase cacık
ara topkek (beni topkek sevdam öldürecek bi gün beni)
akşam bol salata çilek elma armut
bi ara biraz çekirdek ve 1 bardak kola içtim
spor yok malesef....Akrebim kızacak:18::18:
gün boyu 2 litre su 1 bardak yeşil çay
allah kayınpederine sağlık versin.hayırlısıyla çıksın ameliyattan inşallah..geçmiş olsun..herkese günaydııınnn
bu 2. gün oldu 2 gündür dinlenemyiroum, gözümden uyku akıyor, beynim resmen uyuşmuşş durumda. bugün kayınpederim ameliyat olacak, bugün onun telaşesi var bizim evde. gelen giden maşallah :)bugün beni en mutlu eden şey sabah kızımın bakıcıya bırakırken beni ilk kez sarılıp öperek uğurlaması oldu, tüm yüküm bir anda hafifledi sanki, tüm günüm güzel geçecek kızım bu öpücüğün üzerine dedim, kızım öpülmekten ve öpmekten hiç hoşlanmaz normal zamanda,ilk kez sarılıp öpmesi beni benden aldı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?