Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kuşum büyük gelişme baklava ve hediye bravo:81:
mmmmm dolmanın kokusu buraya kadar geldi pek severim ama yapmaya fırsatım olmaz afiyet şeker olsun canikom

tamam canım

ay posi sen baklavaya nasıl hayır dedin.ayakta alkışlıyorum seni..

hem ben zaten baklavayi sevmem hani taa turkiyeden buraya tasimislar diye yiyordum

merhaba bayanlar nasılsınz bende durumlar çok kötü yanağım davul gibi yirmilik dişim inatla çıkmaya çalışıyor doktora gittim alınması lazım dedi ama önce ilaç yazdı zaten sınav öncesi yaptıramam öyle bişey diş etim yarılarak alınacak. bide bugün sabahtan beri sırtımda ağrı vardı 2 3 saat önce biraz ovalayım dedim elimi belimin biraz üstüne koydumki fındık büyüklüğünde bi iki parça hissettim yıllardır boyun ve çene altımda olan şeyler zaten bezeler

ben 14.takımın üyesiyim üstüme düşen görevi yapmadım cezalıyım ...

akrepcim, seni lider olmayı becerebildiğin için seviyorum,marifet lider olmakta değil , lider olmayı becerebilmektedir .bugün bunu çok iyi gördüm.

şimdi asıl konuya geleyim, benim için çok güzel bir gelişme oldu bugün, size yeni başladığımda bahsetmiştim, gurup arkadaşlarımla beraber perşembe günühoca eşiliğinde pilatese başlıyoruuuzzz çok mutluyum, evde zaten yapıyordum ama profosyonel ellerde daha çok verim alırız sanırım, malum bel ağrısı da çekiyorum kendimi zorlarsam...İnşallah herşey çok güzel olacak

ah canıımm çok çok geçmiş olsun, ben ta 14 yaşımdan beri çekiyorum o ağrıyı, bilmez miyim o acıyı :18:korkumdan doktorun ısrarla alalım teklifini kabul etmiyordum, en son geçen yıl artık konuşamaz hale gelince dayanamadım gittim aldırdım 3 ünü birden, doktor iyiki de almışız kemiğe kaynamak üzereymiş dedi:26: hatta dişimin birinde kist bile oluşmuş bu kadar ağrının sebebi o kistmiş

neyse ki aldırdım bu sene çok rahatım, eşim de aldırdı 2 gün önce. çok çok geçmiş olsun sana da. aldırdıktan sonra neden bu kadar beklemişim diyeceksin

ve son olarak kızlar mönüm:

SABAH:
Kahvaltım 1 bardak süte + biraz müsli

ara su ve çay

ÖĞLEN:

berbat bir hamburger+ayran

ara su ve çay

İKİNDİN:

kısır ve yoğurtu makarna:26: ama çok aaazzz gerçekten

AKŞAM:
et kavurma+ 1 kaşık pilav+1 kase cacık

tamam tamam kabul ediyorum bugün diyet yapamadım yarın daha dikkatli olcağım inşallah

evet akrebim öyle diyorum bende napalım herşey olacağına varır
ayy her eve lazım şekerim bitane senden arada bizede uğrarmısın?
yaa burda herşey çok geç çıkıyor hala kışlık sebzeler var pazarda
ayyyy ne guzel yazmissin, biz de yusufla dmein saca saca her tarafa doke doke cilek yedik.
dun de ikizleri olan arkadas cilek bahcesine cilek toplamay agitmis biz de belki haftaya gideriz ordan bol bol cilek alirsam bend e yaparim belki recel.
ayyy ne eğlenmişsinizdir kim bilir hani bi reklam var ya kirlenmek güzeldir diye

ah ah ah bilirim o ağrıyı allah yardımcın olsun yaa ben aldırdım kurtuldum

çok sevindim senin adına daha düzenli olur hem evde tek başına motive olamıyor insan

kızlar kızım hasta yaa öksürükten uyuyamıyor geçen hafta ben bu hafta kızım
kötü geçirdik rabbim acil şifasını versin kuşum öksürcem diye kusuyor yaa

neyse gelelim bugunu özetlemeye
sabah
1 simit+1 ayran
ara
3 erik
öğlen
2 parça pirzola salata
ara
2 galeta
akşam
1 kase ezogelin çorba 1 tabak ekşili köfte çok az makarna

spor yapamadım kızlar bugun geç çıkıyorum okuldan

benimkide aynı
en son hangi sayfayı emmiştim acaba

canim benimki de kitabin kapagini acmama izin vermiyor. illa kendi parcalicak yirticak ama bir yolunu bulup yusufun yaninda da okumaya baslamaliyim:44:

maasallah seninkielre bu arada ins boyle devam ederler
benimkide öyle yapıyordu ben bıktırma yöntemini kullandım
verdim eline her istediğinde emdi yırttı sonra gönlü geçti
seninki daha büyük belki farklı bir yöntem uygulaman gerekir

akrep çim mezun kızlarımıza bir elveda partisi verelim.gün ve saat kararlaştırıp.hep beraber son kez toplanır,beraber geçirdiğimiz aylarımızı yad ederiz.sen ne dersin..
çok iyi birfikir
Allahım bu günleri gördüm çok şükür darısı tüm ikinci takımın başına

canim Allah razi olsun, fitil seklinde ilac kullandim o daha beter etti 3 gecedir kullanyiorum akintim daha da artti bu aksam kullanmicam. ins. yarina daha iyi olurum ya nedir bu kadinlarin cektigi :95:
posicim geçmiş olsun
belki bu ayların etkisi ile rahatsızlanmışssındır çünkü 3 gün öncesine kadar bende aynı dertten muzdariptim, önceki tecrübelerime dayanarak hemen eczaneden travacot krem aldım, 3 gun- gunde 2 defa kullandim ve hemen kesti. gecmeseydi 2 hafta kullanacaktim ama cok sukur 3 gun yeterli oldu.

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar
takimdan mezun olunca birden hayatimda bir boslugun olustugunu hissediyorum bu gunlerde. cok alismisim size, ifade etmekte zorlandigim tuhaf bir duygu bu, sanki bir sonraki adimi varmis gibi... universteden mezun oldugumda boyle bir duygu yasamistim " evet simdi ne olacak " duygusu.

Arkadaslar 2 yillik istanbulluyum ama adalara gitmek nasip olmamisti, pazar gunu buyukadaya gittik. kismetse yaza oradan bir yazlik kiralamak istiyoruz.Koskleri, faytonlari ile Cok farkli bir havasi var adalarin her anlamda at kokularina insan hemen alisamiyor ama okadar temiz bir havasi varki hepimizi oksijen carpti. kizim pazar gunu gece uykusuna aksam alti bucukta yatti ve sute bile benim zorumla kalkti

ben de takımdaki yokluğundan hiç hoşlanmıyorum.zulaley iyileşemedi mi hala.secde gidecekti yanına.konuşursan söyle de bir an önce o bari gelsin..

hepinize bendende güzel bir gün dileği ile günaydın arkadaşlar hemencik dünkü menumude yazayım

sabah poğaça çay
öğle yarım porsiyon pilav yarım porsiyon fasulye 1 kase cacık
ara topkek (beni topkek sevdam öldürecek bi gün beni)
akşam bol salata çilek elma armut
bi ara biraz çekirdek ve 1 bardak kola içtim

spor yok malesef....Akrebim kızacak:18::18:
gün boyu 2 litre su 1 bardak yeşil çay

herkese günaydııınnn

bu 2. gün oldu 2 gündür dinlenemyiroum, gözümden uyku akıyor, beynim resmen uyuşmuşş durumda. bugün kayınpederim ameliyat olacak, bugün onun telaşesi var bizim evde. gelen giden maşallah :)bugün beni en mutlu eden şey sabah kızımın bakıcıya bırakırken beni ilk kez sarılıp öperek uğurlaması oldu, tüm yüküm bir anda hafifledi sanki, tüm günüm güzel geçecek kızım bu öpücüğün üzerine dedim, kızım öpülmekten ve öpmekten hiç hoşlanmaz normal zamanda,ilk kez sarılıp öpmesi beni benden aldı resmen

ay posi sen baklavaya nasıl hayır dedin.ayakta alkışlıyorum seni..

çok şükür Türkiyemizin yönetimimizin farkı değişimin farkındayız şekercik
hem ben zaten baklavayi sevmem hani taa turkiyeden buraya tasimislar diye yiyordum
işte burda koptum yahuu
tatlım benim kıyamam çok geçmiş olsun şekercik..Rabbim sabır ve şifa versin inşallah.amin.
...İnşallah herşey çok güzel olacak
inşallah cnım..herşey çok güzel zaten daha da güzel olucak
ben de zor çıkarmıştım o 20 likleri ama sizleri görünce şükrettim yaa:26:
canım hamburger hariç menü güzel..ama hamburger den uzak dur canım..tabii kendin yapmışsan ayrı..hazırsa eti hem bakterili hem de islami kesim değil resmen leş etiAllahım koru yarabbim etten tiksinicem görüntüler aklıma geldikçe:83::83:
kuşum kızında balgam var demekki kusması ne güzel işte sen ona sabahları ballı ılık süt ver balgamı çıkarması daha kolay olsun..çıkardıkça rahatlar iyileşir çocuk.bırak kussun..Rabbim öyle güzel yaratmış ki öksürük bir çeşit tulumba görevi görüyor vücuttaki mukozaları çıkarmak adına sen kolaylaştırmak için çıkarmasını kaynar yap içir ballı süt içir..geçmiş olsun şekercim..Ayetel kürsü oku fatiha oku çocuk içerken şifasına katkıda bulunursun inşallah
gelelim menüne aralarla güzel bir menü yalnız akşam hiç salata yok hep karbonhidrat yüklemesi yapmışsın.yoğurt da eklememişsin..ezogelindeki şehriye un,ekşili köftede bulgur,makarna hamur işi yeşillik salata ya da yoğurt bunların yağlarımıza katkıda bulunmasını önlerdi tam tersi yağ yakımına destek olurdu daha bir dinç olurdun tatlımm..bu yemeklerden sonra kendini acaip yorgun hissetmişsindir uyku bastırmıştır eminim hemen
mezun oldun diye burdan gidicekmiydin şekercim..katılımlarınla renk vermeye devam ediyosun tabiki takımımıza

eminmisin canım akrep spor yapmadın diyemi kızacak acaba
ben sana değilde duvarlara söylesem sanırım daha mantıklı olucaktı defalarca söylüyorum ama ben söylüyor ben duyuyorum sen yine bildiğinden vazgeçmiyor sonrada artı kiloyla geliyorsun cumaları..
bu sana son ama gerçekten son uyarım canım..
poğaça kola ve aburcuburların kızartmaların kilo vermek istiyorsan vazgeçiceksin bunlardan
haa yok vazgeçemiyorum diyorsan o zaman kilo vermeyi gerçekten istemiyorsun demektir bu 2. takımdan vazgeçiceksin
menülerine dikkat etmemeye devam edersen kilo vermek istemeyişine saygı duyarak seni takımdan çıkarıcam canım..
iyice bir düşün bunu.
senden cevap beklemiyorum daha önce boşuna beklemiştim çünkü
en güzel cevabın menülerin ve cuma kilo bildirimin olucaktır canım........................

allah kayınpederine sağlık versin.hayırlısıyla çıksın ameliyattan inşallah..geçmiş olsun..

Dostlara günaydın
Sevgiye sevgi katmak için
Yola çıkanlara günaydın
Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın.
Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın.

Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.
Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.
Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın.
Dağa taşa kurda kuşa günaydın.
Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın.
Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın.
Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…