Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

vah hindi kuşum vah..sana bu aralar pek rahat yok anlaşılan.stresli bir dönemden geçtin,vücudun alarm veriyor benimle ilgilen diye..ne sınavın var senin daha.atlatta gel takıma artık bak kaç kişi kaldık zaten..

merhaba arkadaşlar
her gün buraya yazmazsam kaçırıcam işin ucunu galba
sabah erken saatte bir bisküvi ağzıma attım. emzirmek çok acıktırmıştı
kahvaltım:
1 kalın dilim karpuz
1 dilim ekmek
1/2 peynir
8 tane siyah zeytin
yarım salatalık yarım domates
2bardak su

aynen öyle canım ben de buraya paylaşmazsam kaçırıyorum ölçüyü, hatta bütün bütün değil de parça parça yazmak beni daha çok motive ediyor, örneğin sabah yedikten sonra öğlen yedikten sonra yazmak. mesela az önce bir kek yedim dayanamayıp, mideme oturdu resmen, vijdan azabıyla kıvranıyorum:26:

kek ev yapımı ise problem yok canım hazır kek see

ben de parça parça yazıcağım. hakikaten. yemeden önce yazınca daha iyi oluyor ben de. en azından o kadar yiyorum.

akrepciğim salatalık ve domatesi yemeyip bir parça fazla karpuz yedim. umarım o alkışın devam ediyordur

Herkese Merhaba
Yeşil çayımı yudumlarken takıma alındığımı gördüm çok sevindim
herkese sağlıklı kilo vermelerini diliyorum

Bi kaç sorum olacak her gün menümü yazmam gerekiyormu ?
yada başka kurallarınız varmı ?
geçen cuma günü tartıldım en son 94 kg idim
sizler her gün tartılıyormusunuz ?

selam kızlar aranıza yeni katıldım bundan öncesini boşverdim sizinle yola devam edicem bu serüvene 79.8 kiloyla başladım 2. ayın 4ünde şimdi 69.4 kg yim bakalım ii gidiyor çok şükür

canım benim hoşgeldin bu takıma bende bugün girdim valla kuralları biliyorumben hergün menülerini paylaşıyorsun sohbet edebiliyorsun her konuda danışabiliyorsun,,her hafta cuma günü tartılıyoruz sadece ve buraya bildirim yapıyoruz hergün tartılma bu senin kilo almana bile sebep oluyo canım ilk hafta deneme haftan 2 hafta alınırsın listeye denemeyi geçersen paylaşımların çok olursa falan alınırsın listeye sonra ben hergün kesinlikle tartılmam gel kendini tanıt biraz istersen yaş isim falan

canım meyveyle menüyü bir arada çok önermiyorum aslında sabah olduğu için alkış aldın tabikii dom sal bib olsaydı alkış daha büyük olucaktı
selam kızlar aranıza yeni katıldım bundan öncesini boşverdim sizinle yola devam edicem bu serüvene 79.8 kiloyla başladım 2. ayın 4ünde şimdi 69.4 kg yim bakalım ii gidiyor çok şükür
hoşgeldin canım

bravo yaa sonunda canlı heyecanlı bir arkadaş buldum sanırım

hoşgeldin canım
kurallarımız var tabiki zamanla onları da öğrenirsin hele bir deneme süreni geçte

Tekrar Merhaba
ben kendimi tanıtayım 31 yaşındayım
Çalışıyorum 2 yıllık evliyim
daha öncede 96 kilodan 64 kiloya düşmüştüm bazı sorunlar nedeniyle 3 sene içinde tekrar
bu kiloya geldim (

ama yeniden karar verdim kilo vermeye diyetisyen e gitmeye başladım

bugünki menümüde yazayım

sabah
2 bardak ılık limonlu su
1 bardak tarçınlı süt
3 kaşık k-fleks
2 tam ceviz

ara 1 kuru incir

öğlen
4 yk taze fasülye
1 kutu light yoğurt
1 dilim light ekmek bunları henüz yemedim :)

işyerine yanımda getirdim saat 13:00 de mideme indiricem :))

bu arada günde 2 bardak yeşil çay ve 2 bardak metabolizma hızlandırıcı çay içiyorum
akşamlarıda 2 bardak form çayı

bu hafta spor yapmadım çünkü diyetisyenim önermedi

bakalım bu hafta ne kadar kilo vermiş olucam :)

ben biraz kendimden bahsedeyim ismim tuğba 23üme yeni girdim 3.5 yıllık evliyim 2 tane dünya tatlısı bebişim var biri batuhan 2 yaşında biri gözde 11 aylık ev hanımıyım zamanımı pc başında, çocuklarımla vakit geçirerek, ev işleriyle öle böyle günümü dolduruyorum evlendiğimde 62 kiloydum ne alır ne verirdim iki gebelik arka arkaya gelince kilolar uçarak geldi dikkatte etmedim tabi homili gırtlak hoopp burdayım şükür çoğu gittic azı kaldı diyorum ben yolun yarısını bitirdim darısı diğer kilolarıma aman gidin

hoş geldin sefa getirdin..

sen de hoşgeldin tuğba..genç yaşta 2 bebek ne güzel.beni küçüğüm de 11 aylık,kız..büyüğüm 8 yaşında,o da kız..evde kalabalık bir kız nüfusu var anlayacağın..

geçmiş olsun kuzuna.iyi ki annen başında canım ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…