Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sen de hoşgeldin tuğba..genç yaşta 2 bebek ne güzel.beni küçüğüm de 11 aylık,kız..büyüğüm 8 yaşında,o da kız..evde kalabalık bir kız nüfusu var anlayacağın..

ne güzel canım işte kızlar çoğunlukta herşey leyhinize bide bana bak bişey oldumu hemen ikiye ayrılıyoruz babası batuyu alır kucağına banda sende kızını al ben oğlumla şöyle böyle falan başlarlar batunun hoşuna gider böyle yapınca gıcıklar aman bende kızımı alırım sizemi kaldık kızkıza yeteriz biz diyip şakalaşırız öyle sen bir sıfır öndesin ama erkek çocuk başka kız çocuğun tadı başka bunu biliyorum iyiki allahım ikisinide nasip etti bana 3.e gerek kalmadı

tesekkur ederim canim, bugun almanyadan randevu almaya calisicam malum komsu ulke ordan dayakin zamana randevu alamazsam ya acile gidip surunucem ya da en sonunda yeter deyip turkiyeye doktora gelicem
ne guzel ozendim valla nasil orda ev kiraliyorlar mi? simdiden size iyi eglencelker cnaim
hepinize günaydın..bol paylaşımlı bir gün dileğiyle..
Gunaydin canim

gunaydin. maasallah sevindim senin adina canim

bu kadar dinlenme yeter,şimdi işe girişme vakti..arada uğrarım kızlar,görüşürüz..
Kolay gelsin sana da
hosgeldin canim

selam kızlar aranıza yeni katıldım bundan öncesini boşverdim sizinle yola devam edicem bu serüvene 79.8 kiloyla başladım 2. ayın 4ünde şimdi 69.4 kg yim bakalım ii gidiyor çok şükür
hosgeldin sen de.

menun cok guzel evrencim ins. ben de su bebegimin altini degisiyim uyutiyim sohbete katilriikm tepemden isnmiyor o zaman daha iyi tanisiriz

maasallah en iyisini yaptin simdiden 2 cocugun var ve daha cok gencsin en iyisi. benimki de hamileleikten kalan kilolar ama uzun suredir vermedim tabi benim iradesizligimden dolayi veremedim :26:

ben de takımdaki yokluğundan hiç hoşlanmıyorum.zulaley iyileşemedi mi hala.secde gidecekti yanına.konuşursan söyle de bir an önce o bari gelsin..
zulaley simdi daha iyi. secdenurla biraraya geldiler gelmesine ama 6 cocukla firsati olmuyordur zulaleyin aradim biraz fircaladim gelecek takima ilk firsatta.
secdenurun birinci sinifa giden bir kizi vardi onuda zulaleyin birinci sinifa giden oglunun ogretmeni ile anlasip bir hafta misafir ogrenci olarak okula gonderiyorlar, turkiyedeki havayi solumasi icin. cok sevmis sevgili yigenim.
bu arada izmirdekilerin bir cogunda bademcik rahatsizligi var 6 cocuktan 3 u rahatsiz suan diyeyim. isleri zor yani, Allah acil sifalar versin yigenlerime...
aferin ona, bende bebeklerle cocuklarla fiziksel temasi seviyorum dogrusu, hele bir bebege sarilmak terapi etkisi yapar bende, kizim ben sarilinca birsey demiyor ama babasi sarilinca kaciyor durmuyor. anneler yaklasmayi daha iyi beceriyor bence.
kayinpederinede cok gecmis olsun canim

selam kızlar aranıza yeni katıldım bundan öncesini boşverdim sizinle yola devam edicem bu serüvene 79.8 kiloyla başladım 2. ayın 4ünde şimdi 69.4 kg yim bakalım ii gidiyor çok şükür
hosgeldiniz hanimlar bende takimdan gecen cuma mezun oldum.
sıkısık kendinizden bahsedinki hafizamiza alalim zira yeni arkadaslar ard arda gelince kim kimdi nerede otururdu, ne is yapardi kac cocugu vardi birbirine karisiyor ama zamanla aile gibi oluruz insaallah

Allah bagislasin evlatlarini, tecrubeli gordum seni, hadi insaallah hedefine ulasirsin bir an evvel.
daha benim bebeğimde yok
aslında doktor kilomla ilgili bişey söylemedi ama
eşim kilo aldığım için bebek olmadığını düşünüyor
sinir oluyorum
boyla kilo orantisinin hamile kalmada etkili oldugunu bende okumustum, al sana zayiflamak icin kocaman bir neden,insaallah guzel ince narin bir anne olacaksin, takimimiz bu konuda cok ugurludur, daha oncede hamile kalamamaktan sikayet eden bir arkadas takima geldi ve bir kac hafta sonra hamile kaldi, buradan dua ediyoruz birbirimize bence cok etkili oluyor.

evet posicim sezonluk kiraliyorlar birkac ev gezdik bir emlakciyla, ben adaya bayildim....

Merhabalar bende yeni katıldım aranıza.19 yaşındayım 80 kiloyum maleseff benim gibi diğer yeni katılanları okudum da herkes evli çocuklu ben biraz sessiz kalıcam heralde aranızda sıkıntılarınızı felanda paylaşıyorsunuz ya neyse bende okurum daha çok
Bugün 11.30 da kalktım
12.00 ılık limonlu su içtim bir bardak
12.30 kepek ekmeği olmadığı için beyaz ekmek yemek istemedim oy züden 1 paket kepekli bisküvi yedim bişey olmaz sanırsam ekmek niyetine :) yanında 3 yeşil zeytin 1 siyah zeytin 1 bardak limonlu yeşil çay + küçük bir kase pekmezli yoğurt sadece bu kadar :86:

evet canım ya.5 kilocuk kaldı ama zar zor gidiyor.gram gram nerdeyse..sen kaç yıllık evlisin,bebek için mi uğraşıyorsunuz..

ben de onu yazacaktım turab,6 çocuk başları kalabalıktır diye..secde nin taşınma ihtimali mi var türkiye ye ben mi yanlış anladım..

boyla kilo orantisinin hamile kalmada etkili oldugunu bende okumustum, al sana zayiflamak icin kocaman bir neden,insaallah guzel ince narin bir anne olacaksin, takimimiz bu konuda cok ugurludur, daha oncede hamile kalamamaktan sikayet eden bir arkadas takima geldi ve bir kac hafta sonra hamile kaldi, buradan dua ediyoruz birbirimize bence cok etkili oluyor.

Amin canım inşallah banada uğurlu gelir
zaten bu güne kadar hep bebek olsun sonra kilo veririm diye erteledim durdum.

nick in çok hoş.sen de hoş geldin.sessiz kalmazsın canım sen de bekar hayatından,arkadaşlarından bahsedersin bize nostalji yaşatırsın ne güzel..

evet canım ya.ben bir oğlum olsun derken eşim yatıp kalkıp kız olsun diye dua etti.ablası da tabii..kalpleri temiz gönüllerine göre verdi allah.ama öyle canavar ki banu cum şimdiden pes etmiş durumdalar..

hosgeldin sen de takimimiza. cnaim herkesin dertleri sikintilari vardir biz bebeleri anlatiriz sen de kendi dertlerini paylasirsin ins.

3 tane yeni arkadas var takimda ben de kendimi yeni arkadaslara tanitiyim o zaman
4 yillik evliyim 1.5 yasinda bir oglum var adi yusuf, isvicrede oturuyorum. dogum kilomdan kurtulmaya calisiyorum ama 61. de takildim kaldim. hedefin 55 olmak

evet canım ya.5 kilocuk kaldı ama zar zor gidiyor.gram gram nerdeyse..sen kaç yıllık evlisin,bebek için mi uğraşıyorsunuz..

Benim 2 yılı geçti evliliğim
6-7 aydır da bebek için uğraşıyorduk ama nasip olmadı
bende kilo vermeyi erteledim hep bebekten sonra diye

şimdi artık vazgeçtim diyetisyenimde hamile kalsam bile 3. aya kadar diyet yapabileceğimi söyledi
rahatlattı beni
3. aydan sonra kilo vermek yok dedi
hamile kalırsamda bu arada devam edicem diyetisyene
fazla kilo almam böylece diye düşünüyorum

Hayırlısı bakalım neler olacak :)

Hoşbuldum :)Yani dediğiniz doğru benimde dertlerim var kendi çapımda İnşAllah güzel paylaşımlar olur.Allah bağışlasın oğlunuzu ve diğer annelerin çocuklarını.

Teşekkür ederim hoş buldum.evet öylede güzel olur :) siz ne güzel 80den 65 e düşmüşsünüz ne kadar zamanda oldu bu ben 1-2 ayda inebilrmiym acaba

3 aralıkta başladım canım ben.ve diyet falan da yapmadım sadece dikkatli beslendim. ama sporu hiç ihmal etmedim.hem pilates kursuna gittim,hem evde çalıştım.yaşım olduğu için metabolizmam hızlı değil eskisi kadar.ayda 4 kilo vermeyi amaçladım ben.fazlası kalıcı olmuyor.sen de aylık hedef koy kendine..onu yakalayınca sonrasını getirirsin zaten.

nick in çok hoş.sen de hoş geldin.sessiz kalmazsın canım sen de bekar hayatından,arkadaşlarından bahsedersin bize nostalji yaşatırsın ne güzel..

hoşgeldin canım al benden okadar katılıyorum arkadaşa niye sessiz kalacaksınki bakarsın topikte evlenir topikte doğurursun ne güzel işte

boyun kaç cm.o da önemli.hamilelik öncesi kilo verirsen daha rahat geçirirsin aslında.hayatındaki yanlışları bir listele bu akşam,beslenme alışkanlığını gözden geçir.ve kendine inan.bu hafta mutlaka kilo vereceğim de.şartlandır beynini..yakında spora da başlyınca vermemen imkansız zaten.

Çok güzel devamı gelir İnşAllah.Ben isteyince verebiliyorum aslında istiyorumda ama fazlasıyla isteyemiyorum heralde hep bişekilde engelliyorum kendimi sanki zayıflayınca çirkin olucam kötü bişey yapıyourm sanki az yemekle.bunalrı biliyorum kendime anltıyorumda ama kabullendiremiyorum yaa bugün başladım mesela yarın veya ertesi gün devamının gelmemesinden korkuyorum

kalan işlerimi bitireyim de biraz dışarı çıkayım kızlarımla.yine uğrarım..takım şenlendi ne güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…