- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
sen de hoşgeldin tuğba..genç yaşta 2 bebek ne güzel.beni küçüğüm de 11 aylık,kız..büyüğüm 8 yaşında,o da kız..evde kalabalık bir kız nüfusu var anlayacağın..
tesekkur ederim canim, bugun almanyadan randevu almaya calisicam malum komsu ulke ordan dayakin zamana randevu alamazsam ya acile gidip surunucem ya da en sonunda yeter deyip turkiyeye doktora gelicem
benimkide aynı
en son hangi sayfayı emmiştim acaba
benimkide öyle yapıyordu ben bıktırma yöntemini kullandım
verdim eline her istediğinde emdi yırttı sonra gönlü geçti
seninki daha büyük belki farklı bir yöntem uygulaman gerekir
çok iyi birfikir
Allahım bu günleri gördüm çok şükürdarısı tüm ikinci takımın başına
posicim geçmiş olsun
belki bu ayların etkisi ile rahatsızlanmışssındır çünkü 3 gün öncesine kadar bende aynı dertten muzdariptim, önceki tecrübelerime dayanarak hemen eczaneden travacot krem aldım, 3 gun- gunde 2 defa kullandim ve hemen kesti. gecmeseydi 2 hafta kullanacaktim ama cok sukur 3 gun yeterli oldu.
ne guzel ozendim valla nasil orda ev kiraliyorlar mi? simdiden size iyi eglencelker cnaimArkadaslar 2 yillik istanbulluyum ama adalara gitmek nasip olmamisti, pazar gunu buyukadaya gittik. kismetse yaza oradan bir yazlik kiralamak istiyoruz.Koskleri, faytonlari ile Cok farkli bir havasi var adalarin her anlamdaat kokularina insan hemen alisamiyor ama okadar temiz bir havasi varki hepimizi oksijen carpti. kizim pazar gunu gece uykusuna aksam alti bucukta yatti ve sute bile benim zorumla kalkti
Gunaydin canimhepinize günaydın..bol paylaşımlı bir gün dileğiyle..
herkese günaydııınnn
bu 2. gün oldu 2 gündür dinlenemyiroum, gözümden uyku akıyor, beynim resmen uyuşmuşş durumda. bugün kayınpederim ameliyat olacak, bugün onun telaşesi var bizim evde. gelen giden maşallah :)bugün beni en mutlu eden şey sabah kızımın bakıcıya bırakırken beni ilk kez sarılıp öperek uğurlaması oldu, tüm yüküm bir anda hafifledi sanki, tüm günüm güzel geçecek kızım bu öpücüğün üzerine dedim, kızım öpülmekten ve öpmekten hiç hoşlanmaz normal zamanda,ilk kez sarılıp öpmesi beni benden aldı resmen
Kolay gelsin sana dabu kadar dinlenme yeter,şimdi işe girişme vakti..arada uğrarım kızlar,görüşürüz..
hosgeldin canimHerkese Merhaba
Yeşil çayımı yudumlarken takıma alındığımı gördüm çok sevindim
herkese sağlıklı kilo vermelerini diliyorum
Bi kaç sorum olacak her gün menümü yazmam gerekiyormu ?
yada başka kurallarınız varmı ?
geçen cuma günü tartıldım en son 94 kg idim
sizler her gün tartılıyormusunuz ?
hosgeldin sen de.selam kızlar aranıza yeni katıldım bundan öncesini boşverdim sizinle yola devam edicem bu serüvene 79.8 kiloyla başladım 2. ayın 4ünde şimdi 69.4 kg yim bakalım ii gidiyor çok şükür
menun cok guzel evrencim ins. ben de su bebegimin altini degisiyim uyutiyim sohbete katilriikm tepemden isnmiyor o zaman daha iyi tanisirizTekrar Merhaba
ben kendimi tanıtayım 31 yaşındayım
Çalışıyorum 2 yıllık evliyim
daha öncede 96 kilodan 64 kiloya düşmüştüm bazı sorunlar nedeniyle 3 sene içinde tekrar
bu kiloya geldim(
ama yeniden karar verdim kilo vermeye diyetisyen e gitmeye başladım
bugünki menümüde yazayım
sabah
2 bardak ılık limonlu su
1 bardak tarçınlı süt
3 kaşık k-fleks
2 tam ceviz
ara 1 kuru incir
öğlen
4 yk taze fasülye
1 kutu light yoğurt
1 dilim light ekmek bunları henüz yemedim :)
işyerine yanımda getirdim saat 13:00 de mideme indiricem :))
bu arada günde 2 bardak yeşil çay ve 2 bardak metabolizma hızlandırıcı çay içiyorum
akşamlarıda 2 bardak form çayı
bu hafta spor yapmadım çünkü diyetisyenim önermedi
bakalım bu hafta ne kadar kilo vermiş olucam :)
ben biraz kendimden bahsedeyim ismim tuğba 23üme yeni girdim 3.5 yıllık evliyim 2 tane dünya tatlısı bebişim var biri batuhan 2 yaşında biri gözde 11 aylık ev hanımıyım zamanımı pc başında, çocuklarımla vakit geçirerek, ev işleriyle öle böyle günümü dolduruyorum evlendiğimde 62 kiloydum ne alır ne verirdim iki gebelik arka arkaya gelince kilolar uçarak geldi dikkatte etmedim tabi homili gırtlak hoopp burdayım şükür çoğu gittic azı kaldı diyorum ben yolun yarısını bitirdim darısı diğer kilolarıma aman gidin
zulaley simdi daha iyi. secdenurla biraraya geldiler gelmesine ama 6 cocukla firsati olmuyordur zulaleyin aradim biraz fircaladim gelecek takima ilk firsatta.ben de takımdaki yokluğundan hiç hoşlanmıyorum.zulaley iyileşemedi mi hala.secde gidecekti yanına.konuşursan söyle de bir an önce o bari gelsin..
aferin ona, bende bebeklerle cocuklarla fiziksel temasi seviyorum dogrusu, hele bir bebege sarilmak terapi etkisi yapar bende, kizim ben sarilinca birsey demiyor ama babasi sarilinca kaciyor durmuyor. anneler yaklasmayi daha iyi beceriyor bence.herkese günaydııınnn
bu 2. gün oldu 2 gündür dinlenemyiroum, gözümden uyku akıyor, beynim resmen uyuşmuşş durumda. bugün kayınpederim ameliyat olacak, bugün onun telaşesi var bizim evde. gelen giden maşallah :)bugün beni en mutlu eden şey sabah kızımın bakıcıya bırakırken beni ilk kez sarılıp öperek uğurlaması oldu, tüm yüküm bir anda hafifledi sanki, tüm günüm güzel geçecek kızım bu öpücüğün üzerine dedim, kızım öpülmekten ve öpmekten hiç hoşlanmaz normal zamanda,ilk kez sarılıp öpmesi beni benden aldı resmen
Herkese Merhaba
Yeşil çayımı yudumlarken takıma alındığımı gördüm çok sevindim
herkese sağlıklı kilo vermelerini diliyorum
Bi kaç sorum olacak her gün menümü yazmam gerekiyormu ?
yada başka kurallarınız varmı ?
geçen cuma günü tartıldım en son 94 kg idim
sizler her gün tartılıyormusunuz ?
hosgeldiniz hanimlar bende takimdan gecen cuma mezun oldum.selam kızlar aranıza yeni katıldım bundan öncesini boşverdim sizinle yola devam edicem bu serüvene 79.8 kiloyla başladım 2. ayın 4ünde şimdi 69.4 kg yim bakalım ii gidiyor çok şükür
Allah bagislasin evlatlarini, tecrubeli gordum seni, hadi insaallah hedefine ulasirsin bir an evvel.ben biraz kendimden bahsedeyim ismim tuğba 23üme yeni girdim 3.5 yıllık evliyim 2 tane dünya tatlısı bebişim var biri batuhan 2 yaşında biri gözde 11 aylık ev hanımıyım zamanımı pc başında, çocuklarımla vakit geçirerek, ev işleriyle öle böyle günümü dolduruyorum evlendiğimde 62 kiloydum ne alır ne verirdim iki gebelik arka arkaya gelince kilolar uçarak geldi dikkatte etmedim tabi homili gırtlak hoopp burdayım şükür çoğu gittic azı kaldı diyorum ben yolun yarısını bitirdim darısı diğer kilolarıma aman gidin
boyla kilo orantisinin hamile kalmada etkili oldugunu bende okumustum, al sana zayiflamak icin kocaman bir neden,insaallah guzel ince narin bir anne olacaksin, takimimiz bu konuda cok ugurludur, daha oncede hamile kalamamaktan sikayet eden bir arkadas takima geldi ve bir kac hafta sonra hamile kaldi, buradan dua ediyoruz birbirimize bence cok etkili oluyor.daha benim bebeğimde yok
aslında doktor kilomla ilgili bişey söylemedi ama
eşim kilo aldığım için bebek olmadığını düşünüyor
sinir oluyorum
tesekkur ederim canim, bugun almanyadan randevu almaya calisicam malum komsu ulke ordan dayakin zamana randevu alamazsam ya acile gidip surunucem ya da en sonunda yeter deyip turkiyeye doktora gelicem
ne guzel ozendim valla nasil orda ev kiraliyorlar mi? simdiden size iyi eglencelker cnaim
evet canım ya.5 kilocuk kaldı ama zar zor gidiyor.gram gram nerdeyse..sen kaç yıllık evlisin,bebek için mi uğraşıyorsunuz..hoşbulduk canım
senin ne güzel 5 kilon kalmış :))
daha benim bebeğimde yok
aslında doktor kilomla ilgili bişey söylemedi ama
eşim kilo aldığım için bebek olmadığını düşünüyor
sinir oluyorum
zulaley simdi daha iyi. secdenurla biraraya geldiler gelmesine ama 6 cocukla firsati olmuyordur zulaleyin aradim biraz fircaladim gelecek takima ilk firsatta.
secdenurun birinci sinifa giden bir kizi vardi onuda zulaleyin birinci sinifa giden oglunun ogretmeni ile anlasip bir hafta misafir ogrenci olarak okula gonderiyorlar, turkiyedeki havayi solumasi icin. cok sevmis sevgili yigenim.
bu arada izmirdekilerin bir cogunda bademcik rahatsizligi var 6 cocuktan 3 u rahatsiz suan diyeyim. isleri zor yani, Allah acil sifalar versin yigenlerime...
aferin ona, bende bebeklerle cocuklarla fiziksel temasi seviyorum dogrusu, hele bir bebege sarilmak terapi etkisi yapar bende, kizim ben sarilinca birsey demiyor ama babasi sarilinca kaciyor durmuyor. anneler yaklasmayi daha iyi beceriyor bence.
kayinpederinede cok gecmis olsun canim
hosgeldiniz hanimlar bende takimdan gecen cuma mezun oldum.
sıkısık kendinizden bahsedinki hafizamiza alalim zira yeni arkadaslar ard arda gelince kim kimdi nerede otururdu, ne is yapardi kac cocugu vardi birbirine karisiyor ama zamanla aile gibi oluruz insaallah
Allah bagislasin evlatlarini, tecrubeli gordum seni, hadi insaallah hedefine ulasirsin bir an evvel.
boyla kilo orantisinin hamile kalmada etkili oldugunu bende okumustum, al sana zayiflamak icin kocaman bir neden,insaallah guzel ince narin bir anne olacaksin, takimimiz bu konuda cok ugurludur, daha oncede hamile kalamamaktan sikayet eden bir arkadas takima geldi ve bir kac hafta sonra hamile kaldi, buradan dua ediyoruz birbirimize bence cok etkili oluyor.
evet posicim sezonluk kiraliyorlar birkac ev gezdik bir emlakciyla, ben adaya bayildim....
Merhabalar bende yeni katıldım aranıza.19 yaşındayım 80 kiloyum maleseffbenim gibi diğer yeni katılanları okudum da herkes evli çocuklu ben biraz sessiz kalıcam heralde aranızda sıkıntılarınızı felanda paylaşıyorsunuz ya neyse bende okurum daha çok
Bugün 11.30 da kalktım
12.00 ılık limonlu su içtim bir bardak
12.30 kepek ekmeği olmadığı için beyaz ekmek yemek istemedim oy züden 1 paket kepekli bisküvi yedim bişey olmaz sanırsam ekmek niyetine :) yanında 3 yeşil zeytin 1 siyah zeytin 1 bardak limonlu yeşil çay + küçük bir kase pekmezli yoğurt sadece bu kadar :86:
ne güzel canım işte kızlar çoğunlukta herşey leyhinize bide bana bak bişey oldumu hemen ikiye ayrılıyoruz babası batuyu alır kucağına banda sende kızını al ben oğlumla şöyle böyle falan başlarlar batunun hoşuna gider böyle yapınca gıcıklar aman bende kızımı alırım sizemi kaldık kızkıza yeteriz biz diyip şakalaşırız öyle sen bir sıfır öndesin ama erkek çocuk başka kız çocuğun tadı başka bunu biliyorum iyiki allahım ikisinide nasip etti bana 3.e gerek kalmadı
Merhabalar bende yeni katıldım aranıza.19 yaşındayım 80 kiloyum maleseffbenim gibi diğer yeni katılanları okudum da herkes evli çocuklu ben biraz sessiz kalıcam heralde aranızda sıkıntılarınızı felanda paylaşıyorsunuz ya neyse bende okurum daha çok
Bugün 11.30 da kalktım
12.30 kepek ekmeği olmadığı için beyaz ekmek yemek istemedim oy züden 1 paket kepekli bisküvi yedim bişey olmaz sanırsam ekmek niyetine :) yanında 3 yeşil zeytin 1 siyah zeytin 1 bardak limonlu yeşil çay + küçük bir kase pekmezli yoğurt sadece bu kadar :86:
nick in çok hoş.sen de hoş geldin.sessiz kalmazsın canım sen de bekar hayatından,arkadaşlarından bahsedersin bize nostalji yaşatırsın ne güzel..
evet canım ya.5 kilocuk kaldı ama zar zor gidiyor.gram gram nerdeyse..sen kaç yıllık evlisin,bebek için mi uğraşıyorsunuz..
hosgeldin sen de takimimiza. cnaim herkesin dertleri sikintilari vardir biz bebeleri anlatiriz sen de kendi dertlerini paylasirsin ins.
3 tane yeni arkadas var takimda ben de kendimi yeni arkadaslara tanitiyim o zaman
4 yillik evliyim 1.5 yasinda bir oglum var adi yusuf, isvicrede oturuyorum. dogum kilomdan kurtulmaya calisiyorum ama 61. de takildim kaldim. hedefin 55 olmak
Teşekkür ederim hoş buldum.evet öylede güzel olur :) siz ne güzel 80den 65 e düşmüşsünüz ne kadar zamanda oldu bu ben 1-2 ayda inebilrmiym acaba
nick in çok hoş.sen de hoş geldin.sessiz kalmazsın canım sen de bekar hayatından,arkadaşlarından bahsedersin bize nostalji yaşatırsın ne güzel..
Bugün 11.30 da kalktım
boyun kaç cm.o da önemli.hamilelik öncesi kilo verirsen daha rahat geçirirsin aslında.hayatındaki yanlışları bir listele bu akşam,beslenme alışkanlığını gözden geçir.ve kendine inan.bu hafta mutlaka kilo vereceğim de.şartlandır beynini..yakında spora da başlyınca vermemen imkansız zaten.Benim 2 yılı geçti evliliğim
6-7 aydır da bebek için uğraşıyorduk ama nasip olmadı
bende kilo vermeyi erteledim hep bebekten sonra diye
şimdi artık vazgeçtim diyetisyenimde hamile kalsam bile 3. aya kadar diyet yapabileceğimi söyledi
rahatlattı beni
3. aydan sonra kilo vermek yok dedi
hamile kalırsamda bu arada devam edicem diyetisyene
fazla kilo almam böylece diye düşünüyorum
Hayırlısı bakalım neler olacak :)
3 aralıkta başladım canım ben.ve diyet falan da yapmadım sadece dikkatli beslendim. ama sporu hiç ihmal etmedim.hem pilates kursuna gittim,hem evde çalıştım.yaşım olduğu için metabolizmam hızlı değil eskisi kadar.ayda 4 kilo vermeyi amaçladım ben.fazlası kalıcı olmuyor.sen de aylık hedef koy kendine..onu yakalayınca sonrasını getirirsin zaten.
hoşgeldin canım al benden okadar katılıyorum arkadaşa niye sessiz kalacaksınki bakarsın topikte evlenir topikte doğurursun ne güzel işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?