Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

boyum1,70 canım
aslında 70-75 kilo beni idare eder 70 kilo evlendim 38 beden giyiyordum o zaman

çok kararlıyım bu sefer geçen gün düşündümde
ben böyle mutlu değilimki
aynaya bakamıyorum artık , fotoğraf çektirmiyorum, yeni kıyafet almıyorum
gariban hiç bişeyi yokmuş gibi geziyorum , makyaj bile yapmıyorum
çünkü ne yapsam yakışmadığını düşünüyorum

kendim için istiyorum en başta böyle hissetmemek için
çünkü bu bir kısır döngü
kilolu olunca kötü hissediyorum
kötü hissettikçe yemek yiyorum
kilo alıyorum

artık bitti şimdi zayıf olduğumu hayal ediyorum :) iyi geliyor

Canım merhaba hoşgeldin
menün dikkatimi çekti özellikle saatler
bence güne daha erken başlamalısın ne kadar erken kalkarsan
metabolizman o kadar erken uyanacak

bende sabahları ılık limonlu su içiyorum ama en geç 08:30 da

Hoşbuldum :) haftanın 3günü kursa gidiyorum o zamanlar erken kalkıyorum zaten diğer günlr de keyfini çıkarıyordum aslında ama doğru diyosunuz artık öyle olmamalı hatta sbah kalkıp yürüyüşe bile gitmek istiyorum ama bu ara yağmur var havalar düzelince bende bi düzene oturtucam kendimi İnşAllah teşkkür ederim öneriniz için.

merhaba canlarımmmmmmm
inanın hep aklımdasınız daha yeni igleştim sayılır hala kulaklarım agrıyor ama daha iyiyim allaha şükür

turab anlatmış durumumu 6 çocuk ablamın 2 kızı çok hastalar onlarda bademcik kulak agrısı inanın hiç fırsatımız olmuyor canım ablamla şöyle 1 saat oturum sohbet edemedim daha

banucum keşke öyle birşeyolsa ama maalesef dönüş yapmıyor eniştem ablamların taini çıkmış kazakistanın başka bir şehrine ablam hiç istemiyor moreli çok bozuk hayırlısı olsun inşallah

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz

takımımız baya hareketlemmiş hııı bu arada kızlar süper kilo verdim 4 gün açkalınca bakalım cumaya ne olacakkk

canıım bilirim o boşluğu, ben hamile iken girmiştim bu kulübe, şubat anneleri gurubumuz vardı, o kadar samimi idik ki, ayrılınca sudan çıkmış balığa dönmüştüm,, aynı boşluğu yaşamıştım ve şimdi ne olacak ? sorusunu sormuştum, insan çok zor alışıyor gerçekten..

ay akreeep midem kaklktı yediğime yiyeceğime pişman oldum yani, leş miii bööööö

allah kayınpederine sağlık versin.hayırlısıyla çıksın ameliyattan inşallah..geçmiş olsun..

çok teşşekür ederim, inşallah sağ salim halledeceğiz bu işi..
kek ev yapımı ise problem yok canım hazır kek see

malesef hazır kek iğrencim dimi yaafff

Son düzenleme:
kızlar kızım hasta yaa öksürükten uyuyamıyor geçen hafta ben bu hafta kızım
kötü geçirdik rabbim acil şifasını versin kuşum öksürcem diye kusuyor yaa

çok çok geçmiş olsun, bize ne olursa olsun katlanırız amma, çocuklarımıza bir şey olmasın kusması iyidir derler çitlenbik, iyileştiğini gösteririmiş, balgamı kusma yolu ile atıp rahatlarmış.. biz acemiliğimzde nisa öksürürken kusunca panik yapardık, korkardık, ama artık seviniyoruz, iyileşiyor diyoruz..

AAllah bol şifa versin canım..

kalan işlerimi bitireyim de biraz dışarı çıkayım kızlarımla.yine uğrarım..takım şenlendi ne güzel..
ben geldim diyedir nede olsa gelirken ayağımı sürümüşüm baksanıza gelen gelene
aferim işte bu düşünceler olucak neymiş aynalara bakamıyorum falan sen çıtır olda bak bakalım aynalar nasıl çatır çatır kırılıyo hasetinden
geçmiş olsun canım memnun oldum bu arada

kızlar size foto eklemek istiyorum 78kgykenki birde şimdiki halimi nedersiniz istermisiniz motive olursunuz belki burda başardım bunu

hoşgeldiniz kızlar,ben de yeniyim, 1 haftadır takımdayım, inşallah güzel paylaşımlarda bulunup güzel güzel zayıflarız[/COLOR][/COLOR][/FONT][/B]

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz

takımımız baya hareketlemmiş hııı bu arada kızlar süper kilo verdim 4 gün açkalınca bakalım cumaya ne olacakkk

hoşbulduk sağolun İnşALLAH güzel güzel zayıflayabilirz

Canım merakla bekliyorum fotoları :))

selam arkadaşlar topik bayaa bi hareketlenmiş bu çok iyi oldu.
ben de bir haftalığım.
untmadan ara oalrak malt içeceği içtim. 80 kkal
ama öğle yemeği yiyemedim. bebiş biraz huysuzlandı.
6 kaşık bezelye yemeği yiyeceğim öğle yemeği oalrak 1 küçük kasede yoğurt

dışarıda yürümek gibisi yok.ben sana evde uygulayabileceğin bir öneride bulunmak istiyorum.you tube dan leslie sansone la evde yürüyüş videosuna bir bak.beğenirsen indirebileceğin bir çok site var.etkisi 1 haftada [kanıtlanmıştır tarafımdan]en az 1 kilo.hergün 3 millik programını uyguladım ben.

bu arada hindirellaya gecmis olsun demeyi unutmusum

gecmis olsun canim ins. bir an once kurtulursun su 20 lik disten

canim ben lesliyle hergun 4 mil yuruyordum ama kilo verdirtmiyordu bana. bunyeye gore degisiyor demekki

eminmisin canım akrep spor yapmadın diyemi kızacak acaba
ben sana değilde duvarlara söylesem sanırım daha mantıklı olucaktı defalarca söylüyorum ama ben söylüyor ben duyuyorum sen yine bildiğinden vazgeçmiyor sonrada artı kiloyla geliyorsun cumaları..
bu sana son ama gerçekten son uyarım canım..
poğaça kola ve aburcuburların kızartmaların kilo vermek istiyorsan vazgeçiceksin bunlardan
haa yok vazgeçemiyorum diyorsan o zaman kilo vermeyi gerçekten istemiyorsun demektir bu 2. takımdan vazgeçiceksin
menülerine dikkat etmemeye devam edersen kilo vermek istemeyişine saygı duyarak seni takımdan çıkarıcam canım..
iyice bir düşün bunu.
senden cevap beklemiyorum daha önce boşuna beklemiştim çünkü
en güzel cevabın menülerin ve cuma kilo bildirimin olucaktır canım........................[/QUOTE]

evet bundan sonra tüm menüleri düzenli olarak yazacağım çok abarttım
:18::18::18:
burdan herkeze söz olsun bu cuma kilo verecem yoksam gitmek istemiyorum burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…