- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
kız sen nerene zayıflıcan çıtı pıtısın zati ama boyun önemli doğru boyun kaç bakiim(teşekkür ediyorum bu arada)çok güzel olmuşsun bende zayıflayım böyle fotoğraflarımı koyacağım
trendy maşallah çok güzel zayıflamışsın
kız sen nerene zayıflıcan çıtı pıtısın zati ama boyun önemli doğru boyun kaç bakiim(teşekkür ediyorum bu arada)
teşekkür ederim geleceğin çıtır hatunu seni
form çayı hariçcdiğerlerine alkışTekrar Merhaba
ben kendimi tanıtayım 31 yaşındayım
Çalışıyorum 2 yıllık evliyim
daha öncede 96 kilodan 64 kiloya düşmüştüm bazı sorunlar nedeniyle 3 sene içinde tekrar
bu kiloya geldim(
ama yeniden karar verdim kilo vermeye diyetisyen e gitmeye başladım
bugünki menümüde yazayım
sabah
2 bardak ılık limonlu su
1 bardak tarçınlı süt
3 kaşık k-fleks
2 tam ceviz
ara 1 kuru incir
öğlen
4 yk taze fasülye
1 kutu light yoğurt
1 dilim light ekmek bunları henüz yemedim :)
işyerine yanımda getirdim saat 13:00 de mideme indiricem :))
bu arada günde 2 bardak yeşil çay ve 2 bardak metabolizma hızlandırıcı çay içiyorum
akşamlarıda 2 bardak form çayı
bu hafta spor yapmadım çünkü diyetisyenim önermedi
bakalım bu hafta ne kadar kilo vermiş olucam :)
ben biraz kendimden bahsedeyim ismim tuğba 23üme yeni girdim 3.5 yıllık evliyim 2 tane dünya tatlısı bebişim var biri batuhan 2 yaşında biri gözde 11 aylık ev hanımıyım zamanımı pc başında, çocuklarımla vakit geçirerek, ev işleriyle öle böyle günümü dolduruyorum evlendiğimde 62 kiloydum ne alır ne verirdim iki gebelik arka arkaya gelince kilolar uçarak geldi dikkatte etmedim tabi homili gırtlak hoopp burdayım şükür çoğu gittic azı kaldı diyorum ben yolun yarısını bitirdim darısı diğer kilolarıma aman gidin
merak etme şekercim burda hamile kalırsın.takımımız pek kısmetlidirhoşbulduk canım
senin ne güzel 5 kilon kalmış :))
daha benim bebeğimde yok
aslında doktor kilomla ilgili bişey söylemedi ama
eşim kilo aldığım için bebek olmadığını düşünüyor
sinir oluyorum
ne güzel canım işte kızlar çoğunlukta herşey leyhinize bide bana bak bişey oldumu hemen ikiye ayrılıyoruz babası batuyu alır kucağına banda sende kızını al ben oğlumla şöyle böyle falan başlarlar batunun hoşuna gider böyle yapınca gıcıklar aman bende kızımı alırım sizemi kaldık kızkıza yeteriz biz diyip şakalaşırız öyle sen bir sıfır öndesin ama erkek çocuk başka kız çocuğun tadı başka bunu biliyorum iyiki allahım ikisinide nasip etti bana 3.e gerek kalmadı
Merhabalar bende yeni katıldım aranıza.19 yaşındayım 80 kiloyum maleseffbenim gibi diğer yeni katılanları okudum da herkes evli çocuklu ben biraz sessiz kalıcam heralde aranızda sıkıntılarınızı felanda paylaşıyorsunuz ya neyse bende okurum daha çok
Bugün 11.30 da kalktım
12.00 ılık limonlu su içtim bir bardak
12.30 kepek ekmeği olmadığı için beyaz ekmek yemek istemedim oy züden 1 paket kepekli bisküvi yedim bişey olmaz sanırsam ekmek niyetine :) yanında 3 yeşil zeytin 1 siyah zeytin 1 bardak limonlu yeşil çay + küçük bir kase pekmezli yoğurt sadece bu kadar :86:
zor veririz biz kızıHoşbuldum..Belkide olabilir tabi neden olmasındurun bi zayıflayım amacıma ulaşıyım zaten erkekleri dizicem size gösteririm beraber seçeriz uygun olanını
tatlım 60 kilo yaparıs seni merak yapmaboyum1,70 canım
aslında 70-75 kilo beni idare eder 70 kilo evlendim 38 beden giyiyordum o zaman
çok kararlıyım bu sefer geçen gün düşündümde
ben böyle mutlu değilimki
aynaya bakamıyorum artık , fotoğraf çektirmiyorum, yeni kıyafet almıyorum
gariban hiç bişeyi yokmuş gibi geziyorum , makyaj bile yapmıyorum
çünkü ne yapsam yakışmadığını düşünüyorum
kendim için istiyorum en başta böyle hissetmemek için
çünkü bu bir kısır döngü
kilolu olunca kötü hissediyorum
kötü hissettikçe yemek yiyorum
kilo alıyorum
artık bitti şimdi zayıf olduğumu hayal ediyorum :) iyi geliyor
ooooo kimler gelmiş kuşum iyi bak kendinemerhaba canlarımmmmmmm
inanın hep aklımdasınız daha yeni igleştim sayılır hala kulaklarım agrıyor ama daha iyiyim allaha şükür
turab anlatmış durumumu 6 çocuk ablamın 2 kızı çok hastalar onlarda bademcik kulak agrısı inanın hiç fırsatımız olmuyor canım ablamla şöyle 1 saat oturum sohbet edemedim daha
banucum keşke öyle birşeyolsa ama maalesef dönüş yapmıyor eniştem ablamların taini çıkmış kazakistanın başka bir şehrine ablam hiç istemiyor moreli çok bozuk hayırlısı olsun inşallah
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz
takımımız baya hareketlemmiş hııı bu arada kızlar süper kilo verdim 4 gün açkalınca bakalım cumaya ne olacakkk
evet şekerim hayvanları yarı uyuşmuş bir şekilde kepçeyle bir çukura atıyorlar kuyoda dönen bir çarpı şeklinde bıçak var o hayvan diri diri orda kıyma haline gelmesi için atılıyor derisiyle içiyle dışıyla günah yaaay akreeep midem kaklktıyediğime yiyeceğime pişman oldum yani, leş miii bööööö
kızlarımla bir güzel dolaştım.yemeğimizi de dışarıda yedik kızımın ısrarıyla.3 tane de güzel kitap aldım kendime.menümü yazayım,güzel bir yeşil çay demleyip kitabımın zevkini çıkaracağım...
sabah 500 ml su
kahvaltı
ara 5 adet taze kayısı
öğle 1 dilim havuçlu kek
ara 1 avuç kadar karışık kuruyemiş[fındık,badem,leblebi]
akşam 1 sandviç ekmeğinde salatalı inegöl köfte,ayran..
2 litre su
yeşil çay.
yapabilirsem pilates ama oldukça yoruldum bugün pas geçebilirim..
Allah iyiliğini versin ne oldu dedim korkuttun beni yaa..hehe bende de vardı ondan ama bugün epey bi geçtim önüne şükür benimkisi ev huzurumun yine saçmalamış olmasından ama ben pozitif kalkanımı biraz daha kalınlaştırdım çok şükürakrebim akrebim ben geldim bana bi el at bacım yaa...
içimde fil var sanki...
yedikçe acıkıyorum yaaa... midemin bi tarafı boş bi türlü dolmuyo...durduramıyorum kendimi...
napayım ben nerelere gideyim...
kurallar az soooraaaakrepcim :)
spor ve kitap demişsin
spor u bu hafta diyetisyen önermedi ilerleyen haftalarda dedi bende dinledim :)
ama kitap nedir :))
akrepcim çıkmış...
benim de gidip yemek yapmam lazım ama mutfağa girmeye korkuyorum...
kusucam ya Eki Görüntüle 202413
ya birde görüntüyü görseydin
akrebin kuralları
1.sabah ve öğlen menünüzde ne varsa doyana kadar..
2.akşam menüsü ya erken ve az yenicek ya da sadece 1 porsiyon meyve pişen yemeği evdekiler yicek.siz ertesi gün öğlen yiyebilirsiniz..(çok sevdiğiniz bir yemekse böyle diyerek durdurabilirsiniz iştahınızı çok faydalı oluyor.)
3.akşam meyvesinden yarım saat sonra kekik yada yeşil çay yada kaynar..en az 1 kupa olucak..gün içinde de istediğiniz bitki çayı yada diğer içeceklerden içebilirsiniz.ama akşam bu çaylar içmek şart.
4.gün içinde en az 2 bardak ayran ve 1 bardak süt..menülerin yanında içebilirsiniz..
5.sabah kalkar kalkmaz 1 bardak sıcak su ve meyve
6.aralarda 1 porsiyon meyve
7.hafta içi 5 gün en az yarımsaat egzersiz ve yarım saat yürüyüş..süresini çoğaltabilirsiniz..hafta sonu isteğe bağlı.
8.veee en sevdiğim kural kitap okumak..ve okuduğunuz kitaptan buraya kısa bölümler yazalım.hoşumuza giden bölümler böylece okuma zincirimiz genişler..
9.herkes defter tutucak.günlük yediğini içtiğini deftere kayıt yapıcak.akşamları buraya rapor vericez..
10.her gün herhangi bir menü ile birlikte 1 diş sarımsak yutulacak hap yutar gibi..
11.günde en az 3 paylaşım yapıcaz.yani buraya gelmek şart..
kusucam ya Eki Görüntüle 202413
Herkese iyi akşamlar ,
Ben de bugün katıldım aranıza. Biraz kendimden bahsedeyim. Adım Arzu. 28 yaşındayım. 4,5 aylık kızım var, ismi Ecrin. Yaklaşık 4 yıllık evliyim. Çalışıyorum. Şu anda raporlu olduğum için işe başlamadım daha. Doğumdan önce 60 kiloydum. Şimdi malesef 78 kiloyum. Emzirdiğim için ilk aylarda kilomu önemsemedim. Ama şimdi kızım beni emmiyor. Sütüm çok azaldı. Günde iki kez sağarak veriyorum. İnşallah sizlerinde motivasyonuyla eski halime dönebilirim biranönce. Kurallara mümkün olduğunca uymaya çalışacağım. Aslında beklediğimden daha kolay gibi görünüyor kurallar. İnşallah uygulaması da o kadar kolay olur :))) Merak ettiğim bir şey var. Ben süt arttırıcı olarak rezene çayı içiyorum günde birkaç fincan. Yeşil çay yerine geçer mi ? Bi de siyah çayı çok seviyorum. Günde en az 4-5 bardak içerim. Onun bir sakıncası olur mu ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?