Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kız sen nerene zayıflıcan çıtı pıtısın zati ama boyun önemli doğru boyun kaç bakiim(teşekkür ediyorum bu arada)

teşekkür ederim geleceğin çıtır hatunu seni

iki resim arasında dünyalar kadar fark var.aynen böyle devam et.zaten yaşın da genç.gençlere ben yakıştıramıyorum kilolu halleri.çıtırlık zamanları kalın geçirmemek lazım..

kızlarımla bir güzel dolaştım.yemeğimizi de dışarıda yedik kızımın ısrarıyla.3 tane de güzel kitap aldım kendime.menümü yazayım,güzel bir yeşil çay demleyip kitabımın zevkini çıkaracağım...
sabah 500 ml su
kahvaltı
ara 5 adet taze kayısı
öğle 1 dilim havuçlu kek
ara 1 avuç kadar karışık kuruyemiş[fındık,badem,leblebi]
akşam 1 sandviç ekmeğinde salatalı inegöl köfte,ayran..
2 litre su
yeşil çay.
yapabilirsem pilates ama oldukça yoruldum bugün pas geçebilirim..

trendy 21 harika zayıflamışsın,çok beğendim tebrik ederim

darısı başıma, benim de gönderesim geldi fotolarımı, tabi zayıfladıktan sonra

form çayı hariçcdiğerlerine alkışbuna bir de spor ve kitap da eklersek süper olucak
maaşallah..
merak etme şekercim burda hamile kalırsın.takımımız pek kısmetlidir
oyy aklım karıştı ne o kıs gruplaşmaya da bak sen

hoşgeldin canım..
merak etme yalnız hissetmezsin burda kendini.bir gençkızımız daha var hindirella..

oyy yetişemiyorum ne çok yazılmış alışkın değilim ayol

akrebim akrebim ben geldim bana bi el at bacım yaa...
içimde fil var sanki...
yedikçe acıkıyorum yaaa... midemin bi tarafı boş bi türlü dolmuyo...durduramıyorum kendimi...
napayım ben nerelere gideyim...

akrepcim :)
spor ve kitap demişsin
spor u bu hafta diyetisyen önermedi ilerleyen haftalarda dedi bende dinledim :)

ama kitap nedir :))

akrepcim çıkmış...
benim de gidip yemek yapmam lazım ama mutfağa girmeye korkuyorum...

Hoşbuldum..Belkide olabilir tabi neden olmasın durun bi zayıflayım amacıma ulaşıyım zaten erkekleri dizicem size gösteririm beraber seçeriz uygun olanını
zor veririz biz kızı
tatlım 60 kilo yaparıs seni merak yapma
ayy sanki estetisyene geldi kız
ooooo kimler gelmiş kuşum iyi bak kendine
ay akreeep midem kaklktı yediğime yiyeceğime pişman oldum yani, leş miii bööööö
evet şekerim hayvanları yarı uyuşmuş bir şekilde kepçeyle bir çukura atıyorlar kuyoda dönen bir çarpı şeklinde bıçak var o hayvan diri diri orda kıyma haline gelmesi için atılıyor derisiyle içiyle dışıyla günah yaa uff face de gördüm fena oldum:83:

akrebim akrebim ben geldim bana bi el at bacım yaa...
içimde fil var sanki...
yedikçe acıkıyorum yaaa... midemin bi tarafı boş bi türlü dolmuyo...durduramıyorum kendimi...
napayım ben nerelere gideyim...
Allah iyiliğini versin ne oldu dedim korkuttun beni yaa..hehe bende de vardı ondan ama bugün epey bi geçtim önüne şükür benimkisi ev huzurumun yine saçmalamış olmasından ama ben pozitif kalkanımı biraz daha kalınlaştırdım çok şükür
akrepcim :)
spor ve kitap demişsin
spor u bu hafta diyetisyen önermedi ilerleyen haftalarda dedi bende dinledim :)

ama kitap nedir :))
kurallar az soooraaa
akrepcim çıkmış...
benim de gidip yemek yapmam lazım ama mutfağa girmeye korkuyorum...

burdayım şekerciim...
görünmeslik iksiri içtim gölge gibi peşindeyim kıs:82:

selam kısslar bebiş yemek yememe ve yapmama izin vermedi. eşim etli pide getirecek 1 tane yiycem . bi de öğle yiyemediğim menüyü. tabi ki leslie bacıııııı bekle beni akşama 3 mil yapcaz senle .....

akrebin kuralları

1.sabah ve öğlen menünüzde ne varsa doyana kadar..

2.akşam menüsü ya erken ve az yenicek ya da sadece 1 porsiyon meyve pişen yemeği evdekiler yicek.siz ertesi gün öğlen yiyebilirsiniz..(çok sevdiğiniz bir yemekse böyle diyerek durdurabilirsiniz iştahınızı çok faydalı oluyor.)

3.akşam meyvesinden yarım saat sonra kekik yada yeşil çay yada kaynar..en az 1 kupa olucak..gün içinde de istediğiniz bitki çayı yada diğer içeceklerden içebilirsiniz.ama akşam bu çaylar içmek şart.

4.gün içinde en az 2 bardak ayran ve 1 bardak süt..menülerin yanında içebilirsiniz..

5.sabah kalkar kalkmaz 1 bardak sıcak su ve meyve

6.aralarda 1 porsiyon meyve

7.hafta içi 5 gün en az yarımsaat egzersiz ve yarım saat yürüyüş..süresini çoğaltabilirsiniz..hafta sonu isteğe bağlı.

8.veee en sevdiğim kural kitap okumak..ve okuduğunuz kitaptan buraya kısa bölümler yazalım.hoşumuza giden bölümler böylece okuma zincirimiz genişler..

9.herkes defter tutucak.günlük yediğini içtiğini deftere kayıt yapıcak.akşamları buraya rapor vericez..

10.her gün herhangi bir menü ile birlikte 1 diş sarımsak yutulacak hap yutar gibi..

11.günde en az 3 paylaşım yapıcaz.yani buraya gelmek şart..​

Son düzenleme:
ben akşam yemeğimi yediim ohh mis :))

2 kaşık taze fasülye
yarım haşlama tavuk göğüs
2 dilim light ekmek

domates salatalık ve biber eşliğinde :))

akşamda tarçınlı süt
ve 1 paket light bisküvim var

kusucam ya

bir haftadır burdayım bi allahın kulu banakurallardan bahsetmedi. ben de diyom ortada bi muhabbet var ben niye anlamıyorum . ondan yoklama felan yapılıyor hee. bu gün menümü batırmışım demek kurallar gereği. bu akşam böle olsun arkadaşlar ben süt vereceğim için akşam yemem lazım. bugünlük bebişim için affedin beni

sarımsak niçin şeker...
ben de uyucam kurallarına...
belki içimdeki fil gider...

ben ömrümde hiç ketçap, mayonez, hamburger vb yemedim.. tadını bile bilmem...
benim tek kötü alışkanlığım kola ve çikolata...

Herkese iyi akşamlar ,
Ben de bugün katıldım aranıza. Biraz kendimden bahsedeyim. Adım Arzu. 28 yaşındayım. 4,5 aylık kızım var, ismi Ecrin. Yaklaşık 4 yıllık evliyim. Çalışıyorum. Şu anda raporlu olduğum için işe başlamadım daha. Doğumdan önce 60 kiloydum. Şimdi malesef 78 kiloyum. Emzirdiğim için ilk aylarda kilomu önemsemedim. Ama şimdi kızım beni emmiyor. Sütüm çok azaldı. Günde iki kez sağarak veriyorum. İnşallah sizlerinde motivasyonuyla eski halime dönebilirim biranönce. Kurallara mümkün olduğunca uymaya çalışacağım. Aslında beklediğimden daha kolay gibi görünüyor kurallar. İnşallah uygulaması da o kadar kolay olur :))) Merak ettiğim bir şey var. Ben süt arttırıcı olarak rezene çayı içiyorum günde birkaç fincan. Yeşil çay yerine geçer mi ? Bi de siyah çayı çok seviyorum. Günde en az 4-5 bardak içerim. Onun bir sakıncası olur mu ki ?

hoş geldin canım aramıza, rezeneni iç günde 2 bardak yeşil çayını da iç, bir zararı olmaz bebeğine ve sana.yeşil çay yerine geçer mi bilmiyorum ama bence ikisini de iç. ben öyle yapıyordum.Bebeğinin emmemsine çok üzüldüm. benim de kızım 1,5 ay sonra emmeyi bıraktı, ama ben aynı emziriyormuşum gibi düşünerek 2 saate bir gece gündüz sütümü sağarak tam 9 ay anne sütü verdim çok şükür. 9 aydan sonra da devam edebilirdim belki istesem ama artık biberon yıka, makine yıka, sıcak suda beklet şu bu derken çok çok fena bunalmıştım, dayanamadım bıraktım, ama bol bol aldı anne sütünü. eğer mümkünse sen de 2 saate bir sağarsan sütün artacaktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…