Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

herkese iyi geceler, bugün bu topic gerçekten muhteşemdi, katılan ve paylaşım yapan herkese kendi adıma çok teşekkür ederim. inşallah böyle devam eder.

kayınpederim ameliyat oldu, bugün onun telaşesi ve koşuşturmacası içindeydik, okuldan gelir gelmez mutfağa bir girdim akşam 6 idi mutfaktan çıktığım, derken çocukların karne notlarını girmem gerek diye e okula gireyim dedim, bir telefon geldi, kayınvalidem de gelmiş artık bir telaşe daha başladı, kayınvalidem biz de kalacak bugece. yarın akşama kadar biz yokken ne yapacak bilmiyorum

çok işim var kızlar
hemen mönümü yazayım

sabah süt+müsli
ara çay ve su+ meyve

öğlen uyduruktan bir kahvaltı

ara su ve çay

akşam taze fasulye cacık

su ve çay

maasaallah takima
harikasiniz kizlar, yeni gelen arkadaslara basarilar diliyorum
bende bu takimdan mezun oldum ( 23 kere soyledim , ama hakediyorum yaaani)
cok hareketlenmis takim, insaallah tickerlarinizda bu sekilde saga dogru hareketlensin.
gozum arkamda kalmaz yeni canlarla incelmeden ayrilmak yok takimdan haydeeee

canım sen çok güzel kilo vermişsin maşallah
darısı başımıza artık
ne kadar sürede verdin merak ettim ?

iyi geceler 2.takımın güzel bayanları
geçmişi okuyamadım yarın inş. artık
kızım çok huysuz bugun doktora götürdüm çok şükür bronşit değil
süper spor yaptım bugun dvd almıştım ebru şallının oları yapıyorum
1 saat plates yaptım 15dk bsiklete bindim
yarın detaylı yazacğım kısmetse herkese iyi geceler şimdilik

Hosgeldin takima,
maasallah canim ecrin de tam sevilecek donemdeymis canim ben de emzirmeyi kestigimde bir anda kilom artmaya baslamisti, sen yine de sag sutunu nereye kadar giderse devam et, emzirmek iyi enerji yaktiriyor, rezene cayi icin de mantikli yani illa yesil cay olmasi sartmi onu akrep bilir yine de.

gecmis olsun canim ins. ametliyat iyi gecmistir. kolay gelsin sana da kayinvaliden yarin bulur oyalanicak bisey dert etme.
menun de guzel ama aksam yemeginin miktari belli degil ynai aksam az yediysen cok iyi. ben de daha yazmadim yedikelrimi ben de yaziyim bari simdi

Bu arada o hamburger muhabbeti benim de midemi bulandirdi gercekten oyle mi yapiyorlar ya o eti. eti yemesem de hayvana uzuldum yari baygin bisaklardan gecirmeler felan

merhaba kizlar biz de doktora gittik sabah o yuzden yoktum ama ayrintilari yarin yazicam ins.

yediklerim

sabah: kahvalti :)
ara: adacayi
oglen bir tane dolma ve salata
ara muz ve 3,4 tane cilek
aksam 4,5 dilim borek (2 gun once yapmistim boregi cope gitmesin diye yedim)
spor yapmadim ama yusufla dans ettik :)

Herkese mehaba tekrardan.sabah kahvaltısnndan sonra bişey yemedim akşam yemeğine akdar zaten kahvaltım öğle yemeği gibi oluyo saat bakımından evde de olduğum için çok acıkmadım.
18:45 : 1 kase ezogelin çorbası
1 porsiyon patates kapaması
1 porsiyonda salçalı makarna yedim :) ama hiç ekmek yemedim
1 küçük kase yoğurt
1 bardakta kola + bir de regl olduğum için gün içinde de hiç tatlı yemediğimden 1 küçük çikolata yedim bu kadar hepsi masum şeyler dimi :18:

canın tatlı istediğinde tarçınlı süt ile light bisküvi ye çok işe yarıyor ve kalorisi düşük

Hoşbulduk canım. Ben de çok üzülüyorum kızımın emmemesine. Mümkün olduğunca sağmaya çalışıyorum. Ama üç sağışımda ancak bir öğün çıkartabiliyorum kızım için. Elimden geldiğince uzun süre anne sütü vermeye çalışacağım. Evet gerçekten biberon, makine temizliği insanı çok yoruyor. Maşallah sen 9 ay verebilmişsin. İnşallah ben de verebilirim prensesime. Kızın kaç yaşında şimdi ?

Teşekkürler canım. Evet prensesimi öpmeye doyamıyorum bugünlerde. Kıpır kıpır yerinde tutamıyorum. Elimden geldiğince sağıyorum ama yine de az. İnşallah yeteri kadar verebilirim kızıma. Günde iki bardak rezene içiyorum. Bir bardak süt ve iki bardak ta süt artırıcı çay var ondan içiyorum. Mümkün olduğunca sıvı almaya çalışıyorum. Bir kaç gündür plates hareketleri yapmaya başlamıştım Bundan sonra inşallah en az yarım saat yapacağım. İnşallah biranönce kurtuluruz bu kilolardan. İyi geceler canım..

midemiz çöp tenekesi di mi. ben de çok yapardım bunu

bebişimden daha düzensiz bir uyku düzenim var. gecenin bu yarısı ayaktayım.
akşam 1,5 küçük etli pide -dişimin kavuğuna yetmeyecek kadar miniklerdi ama daha fazla yersem buraya yazacak yüzüm olmaz diye az yedim- 2 acı arnavut biberi ile.... bir de karpuz yedim. ama sabaha kadar bi şey yemeyeceğim. onu da ekliyim. neyse ben çalışmalarıma devam edeyim. iyi uykular herkese :92:

Adam yeni kamyonuna bakmak için evinden çıktığında,
üç yaşındaki oğlunun gayet... mutlu bir biçimde elindeki
çekiçle kamyonunun kaportasını mahvettiğini görmüş.

Hemen oğlunun yanına koşmuş ve çocuğun eline çekiçle
vurmaya başlamış. Biraz sakinleşince oğlunu hemen
hastaneye götürmüş.

Doktor, çocuğun kırılan kemiklerini kurtarmaya çalıştıysa da
elinden bir şey gelmemiş ve çocuğun iki elinin parmaklarını
kesmek zorunda kalmış.

Çocuk ameliyattan çıkıp gözlerini açtığında, bandajlı ellerini
fark etmiş ve gayet masum bir ifadeyle, “Babacığım,
kamyonuna zarar verdiğim için çok üzgünüm.” demiş ve
sonra babasına şu soruyu sormuş: “Parmaklarım ne zaman
yeniden çıkacak ??? ”

Babası eve dönmüş ve hayatına son vermiş...
...

Birisi masaya süt döktüğünde ya da bir bebeğin ağladığını
işittiğinizde bu öyküyü hatırlayın. Çok sevdiğiniz birine karşı
sabrınızı yitirdiğinizi anladığınızda, önce biraz düşünün.

Kamyonlar onarılabilir, ama kırılan kemikler ve incinen duygular
hiçbir zaman onarılamaz; genellikle kişiyle performansı arasındaki
farkı göremeyiz. İnsan hata yapar. Hepimiz hata yaparız.

Fakat öfkeyle ve düşünmeden yapılan şeyler, insanı sonsuza
kadar rahatsız eder. Harekete geçmeden önce durun ve düşünün.
Sabırlı olun. Anlayış gösterin ve sevin !!

Günaydınn canım arkadaşlarım,
Mezun oldum mezuniyet tadı çıkartamadım daha. İşerim %98 bitti diyebilirim. Herkesi gönderdim. Evde kalabalıkta güzel oluyr ancak sürekli kalabalığı istemezdim bu şekilde. çocuk gürültüsünden geçilmiyor
Evimm mislerr gibi oldu. ohhh süperr. Banyo yıkanacak çamaşırlarla dolu, yazlıklar kışlıklar nevresimler havlular vss dünden bu tarafa çamaşır yıka, ser, topla, katla ve yeniden başla. birde ütüsü var tabii bunların.

2.takımda bir çok yeni isim görüyorum. Kıslar hepiniz hoşgeldiniz aramıza. İnşaallah sağlıklı bir şekilde hedefinize ulaşırsınız, karayağlardan kurtulursunuz.

Şimdi kendime mezuniyet tablosu hazırlayım ve birde karneme bakıp geleyim nasıl olmuş acaba

günaydın kızlar.haydi bakalım hep beraber yakıyoruz yağları bu gün..
armuka hoş geldin güzelim,taze anne.
medencim özletme kendini ,kilo koruma için misafir olarak ta olsa senle turab ı görmek istiyorum burada..

herkese günaydın hanımlar,

durumumu üç kelime ile özetlemek istiyorum..

uykusuzum, yorgunum, perişanım....

Tarih : 09.12.2010 Saat: 13:31

“Merhaba arkadaşlar...
Bende Cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum. Ama hangi takım olmalı acaba? verilmesi gereken kilolara göremi takımlar belirleniyor.
Ben 62 kilo idim. 2.hamilelikle beraber 87 kg çıktım. Oğlum 7 aylık ve ben 74 kiloyum. Boyum 1.65 ve hedef kilom 57. Vermem gereken 17 kg var. Uzun zamandır bu kiloları verebilmek için bir başlangıç yapmaya çalışıyorum ama bir türlü motive olamıyorum. Ayrıca bu kiloları verirken de anne sütünün azalmasınıda istemiyorum. Burası benim için bir başlangıç umarım.”

Diyerek bir başlangıç yaptım kk’ya.
Ve tam 3 saat sonra bana bir cevap gelmişti. “2. takıma bekleriz şekercim ” cevabı yazan Akrep.

Böylece 2. takım serüveni başlamış oldu benim için ve 169 gün tam 169 gün beraber geçirdim takım arkadaşlarımla. Dopdolu ve çok güzel 169 gün. Bazı günler gelemeyerek bazı günler hiç ayrılamayarak geçen güzel günler. Kötü günlerimi güzel günlerimi paylaşarak geçen güzel günler. Umutsuzluğa düştüğümde umutlarımı yeşerten güzel günler. Hayatım boyunca hiç unutamayacağım güzel günler…

2. takıma bana bu güzel günleri yaşattığı için çok teşekkür ediyorum. Başta Akrep kaptanım olmak üzere Hindirella, Banusultan, Zülaley ve Turab. En çok zamanımı sizlerle geçirdim. Sizler benim için çok değerlisiniz. Bu süre içinde hep yanımda oldunuz, desteklediniz, düşen motivasyonumu hep yukarı çıkarttınız. Daha sonra posicim, şükrancım, çitlenbiğim sizler geldiniz ve sizde ayrı bir renk kattınız. Ve daha bir çok gelen ve giden arkadaş vardı. Hepside benim için değerlidir.

Vee bu güzel günlerin sonunda 15 kilo verdim. Mutluyummm…

Bu günlerde hatalarım, yanlışlarım, eksiklerim, kırıcı sözlerim veya şakalarım vs olduysa hepinizden özür dilerim. Hepimizin birbirimiz üzerinde hakkı vardır ve bunun için özellikle bütün takım arkadaşlarımdan haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Eğer varsa benim hakkım herkese helal olsun.

Kendi karnemi bir tablo halinde hazırlamıştım; veee işte benim incelme serüvenimin tablosu…

MEDEN Başlangıç 27 Mayıs Toplam İncelme Yüzde KİLO 74 59 15 % 20 Bel 78 66 12 % 15
Göbek 103 86 17 % 17
Kalça 110 95 15 % 14
Bacak 65 57 8 % 12
TOPLAM 356 304 52 % 15

Kızım şu an 2,5 yaşında teyzesii çok şükür o zor sıkıntılı günleri atlattık, şimdi daha rahatız, darısı başına, senin yaşadığın psikolojiyi ben çok anlaıyorum, çevre tarafından sürekli ah yazıık denecek, bebeğe acınacak ,vs... çok zor ama sen elinden geleni yaptıktan sonra için rahat eder merak etme.benim öz annem bile tembellik ettin de bebeği emziremedin dedi düşün yani tembel olan ben, 2 saate bir gece gündüz demeden bebeğime biberon yıkaadım makine yıkadım sağdım sağdım içirdim!! ama bunu dış gözle en yakının annen bile görmüyor ne hikmetse... İnşallah hiç değilse 6. ayına kadar alabilir bebişin anne sütünü.. alamazsa da yiine dert etme, benim ablam ve kardeş,m 4 ay anne sütü alabilmişler, ama maşşallah daha hastane yüzü görmediler, ben en uzn anne sütü alan bebekken, hastaneden çıkmıyorum

:118::118::118::118:

:124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119:

:92::92::92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…