maasaallah takima
harikasiniz kizlar, yeni gelen arkadaslara basarilar diliyorum
bende bu takimdan mezun oldum ( 23 kere soyledim, ama hakediyorum yaaani)
cok hareketlenmis takim, insaallah tickerlarinizda bu sekilde saga dogru hareketlensin.
gozum arkamda kalmaz yeni canlarla incelmeden ayrilmak yok takimdan haydeeee
Hosgeldin takima,Herkese iyi akşamlar ,
Ben de bugün katıldım aranıza. Biraz kendimden bahsedeyim. Adım Arzu. 28 yaşındayım. 4,5 aylık kızım var, ismi Ecrin. Yaklaşık 4 yıllık evliyim. Çalışıyorum. Şu anda raporlu olduğum için işe başlamadım daha. Doğumdan önce 60 kiloydum. Şimdi malesef 78 kiloyum. Emzirdiğim için ilk aylarda kilomu önemsemedim. Ama şimdi kızım beni emmiyor. Sütüm çok azaldı. Günde iki kez sağarak veriyorum. İnşallah sizlerinde motivasyonuyla eski halime dönebilirim biranönce. Kurallara mümkün olduğunca uymaya çalışacağım. Aslında beklediğimden daha kolay gibi görünüyor kurallar. İnşallah uygulaması da o kadar kolay olur :))) Merak ettiğim bir şey var. Ben süt arttırıcı olarak rezene çayı içiyorum günde birkaç fincan. Yeşil çay yerine geçer mi ? Bi de siyah çayı çok seviyorum. Günde en az 4-5 bardak içerim. Onun bir sakıncası olur mu ki ?
herkese iyi geceler, bugün bu topic gerçekten muhteşemdi, katılan ve paylaşım yapan herkese kendi adıma çok teşekkür ederim. inşallah böyle devam eder.
kayınpederim ameliyat oldu, bugün onun telaşesi ve koşuşturmacası içindeydik, okuldan gelir gelmez mutfağa bir girdim akşam 6 idi mutfaktan çıktığım, derken çocukların karne notlarını girmem gerek diye e okula gireyim dedim, bir telefon geldi, kayınvalidem de gelmişartık bir telaşe daha başladı, kayınvalidem biz de kalacak bugece. yarın akşama kadar biz yokken ne yapacak bilmiyorum
çok işim var kızlar
hemen mönümü yazayım
sabah süt+müsli
ara çay ve su+ meyve
öğlen uyduruktan bir kahvaltı
ara su ve çay
akşam taze fasulye cacık
su ve çay
Herkese mehaba tekrardan.sabah kahvaltısnndan sonra bişey yemedim akşam yemeğine akdar zaten kahvaltım öğle yemeği gibi oluyo saat bakımından evde de olduğum için çok acıkmadım.
18:45 : 1 kase ezogelin çorbası
1 porsiyon patates kapaması
1 porsiyonda salçalı makarna yedim :) ama hiç ekmek yemedim
1 küçük kase yoğurt
1 bardakta kola+ bir de regl olduğum için gün içinde de hiç tatlı yemediğimden 1 küçük çikolata yedim bu kadar hepsi masum şeyler dimi :18:
hoş geldin canım aramıza, rezeneni iç günde 2 bardak yeşil çayını da iç, bir zararı olmaz bebeğine ve sana.yeşil çay yerine geçer mi bilmiyorum ama bence ikisini de iç. ben öyle yapıyordum.Bebeğinin emmemsine çok üzüldüm. benim de kızım 1,5 ay sonra emmeyi bıraktı, ama ben aynı emziriyormuşum gibi düşünerek 2 saate bir gece gündüz sütümü sağarak tam 9 ay anne sütü verdim çok şükür. 9 aydan sonra da devam edebilirdim belki istesem ama artık biberon yıka, makine yıka, sıcak suda beklet şu bu derken çok çok fena bunalmıştım, dayanamadım bıraktım, ama bol bol aldı anne sütünü. eğer mümkünse sen de 2 saate bir sağarsan sütün artacaktır...
Hosgeldin takima,
maasallah canim ecrin de tam sevilecek donemdeymiscanim ben de emzirmeyi kestigimde bir anda kilom artmaya baslamisti, sen yine de sag sutunu nereye kadar giderse devam et, emzirmek iyi enerji yaktiriyor, rezene cayi icin de mantikli yani illa yesil cay olmasi sartmi onu akrep bilir yine de.
merhaba kizlar biz de doktora gittik sabah o yuzden yoktum ama ayrintilari yarin yazicam ins.
yediklerim
sabah: kahvalti :)
ara: adacayi
oglen bir tane dolma ve salata
ara muz ve 3,4 tane cilek
aksam 4,5 dilim borek(2 gun once yapmistim boregi cope gitmesin diye yedim)
spor yapmadim ama yusufla dans ettik :)
Hoşbulduk canım. Ben de çok üzülüyorum kızımın emmemesine. Mümkün olduğunca sağmaya çalışıyorum. Ama üç sağışımda ancak bir öğün çıkartabiliyorum kızım için. Elimden geldiğince uzun süre anne sütü vermeye çalışacağım. Evet gerçekten biberon, makine temizliği insanı çok yoruyor. Maşallah sen 9 ay verebilmişsin. İnşallah ben de verebilirim prensesime. Kızın kaç yaşında şimdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?