kız sen nerene zayıflıcan çıtı pıtısın zati ama boyun önemli doğru boyun kaç bakiim(teşekkür ediyorum bu arada)
teşekkür ederim geleceğin çıtır hatunu seni
Kızım şu an 2,5 yaşında teyzesiiçok şükür o zor sıkıntılı günleri atlattık, şimdi daha rahatız, darısı başına, senin yaşadığın psikolojiyi ben çok anlaıyorum, çevre tarafından sürekli ah yazıık denecek, bebeğe acınacak ,vs... çok zor ama sen elinden geleni yaptıktan sonra için rahat eder merak etme.benim öz annem bile tembellik ettin de bebeği emziremedin dedi düşün yani tembel olan ben, 2 saate bir gece gündüz demeden bebeğime biberon yıkaadım makine yıkadım sağdım sağdım içirdim!! ama bunu dış gözle en yakının annen bile görmüyor ne hikmetse... İnşallah hiç değilse 6. ayına kadar alabilir bebişin anne sütünü.. alamazsa da yiine dert etme, benim ablam ve kardeş,m 4 ay anne sütü alabilmişler, ama maşşallah daha hastane yüzü görmediler, ben en uzn anne sütü alan bebekken, hastaneden çıkmıyorum
Fazla abartmadım umarım
günaydın kızlar.haydi bakalım hep beraber yakıyoruz yağları bu gün..
armuka hoş geldin güzelim,taze anne.
medencim özletme kendini ,kilo koruma için misafir olarak ta olsa senle turab ı görmek istiyorum burada..
Fazla abartmadım umarım
canım benim sen hakettin istediğin kadar abartabilirsin .....ama bizi sensiz bırakma uğra gene motive et bizi
yooo hakkın bacım... tebrik ederim...
darısı bizim başımıza inşallah...
5 aralikta takima 65,5 kilo ile gelmistim, kizim 11 aylik simdi. bunlarin hepsi dogum ve emzirme ile alinan kilolardi. dogumdan sonra 63tum ama sutum olsun diye 70 e kadar cikmistim, kizim 4 aylikken ciddi ciddi basladim kilo verme isine toplamda 7 aylik bir seruven. simdide haftada en az uc gun plates yapiyorum yoksa hemen gobegim kendini saliveriyor.canım sen çok güzel kilo vermişsin maşallah
darısı başımıza artık
ne kadar sürede verdin merak ettim ?
bende seni tebrik ediyroum medencimTurabcımmm turabcımm tebrik ederim şekercim.Aynı zamanda mezun olduk ne güzelll. Karnelerimizde pek güzel olmuşş
kıs bir haftadır burdasın ama menü paylaşımından başka göremedikki seni..verdin menünü kayboldun şekerimbir haftadır burdayım bi allahın kulu banakurallardan bahsetmedi. ben de diyom ortada bi muhabbet var ben niye anlamıyorum. ondan yoklama felan yapılıyor hee. bu gün menümü batırmışım demek kurallar gereği. bu akşam böle olsun arkadaşlar ben süt vereceğim için akşam yemem lazım. bugünlük bebişim için affedin beni
sarımsak niçin şeker...
ben de uyucam kurallarına...
belki içimdeki fil gider...
ben ömrümde hiç ketçap, mayonez, hamburger vb yemedim.. tadını bile bilmem...
benim tek kötü alışkanlığım kola ve çikolata...
Herkese iyi akşamlar ,
Ben de bugün katıldım aranıza. Biraz kendimden bahsedeyim. Adım Arzu. 28 yaşındayım. 4,5 aylık kızım var, ismi Ecrin. Yaklaşık 4 yıllık evliyim. Çalışıyorum. Şu anda raporlu olduğum için işe başlamadım daha. Doğumdan önce 60 kiloydum. Şimdi malesef 78 kiloyum. Emzirdiğim için ilk aylarda kilomu önemsemedim. Ama şimdi kızım beni emmiyor. Sütüm çok azaldı. Günde iki kez sağarak veriyorum. İnşallah sizlerinde motivasyonuyla eski halime dönebilirim biranönce. Kurallara mümkün olduğunca uymaya çalışacağım. Aslında beklediğimden daha kolay gibi görünüyor kurallar. İnşallah uygulaması da o kadar kolay olur :))) Merak ettiğim bir şey var. Ben süt arttırıcı olarak rezene çayı içiyorum günde birkaç fincan. Yeşil çay yerine geçer mi ? Bi de siyah çayı çok seviyorum. Günde en az 4-5 bardak içerim. Onun bir sakıncası olur mu ki ?
kıs bir haftadır burdasın ama menü paylaşımından başka göremedikki seni..verdin menünü kayboldun şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?