Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın arkadaşlar ayyyyyyyyyy ne çok paylaşım olmuş dünkü yazımdan bu yana oku oku bitiremiyordum nerdeyse ne güzel olmuş
yeni gelen arkadaşların hepsi hoşgeldiniz

dünkü menümüde yazayım
sabah poğaça biraz peynir zeytin çay
ara eti form bisküvi
öğle 1 dilim ekmek 1 porsiyon patetes yemeği ve 1 kase çorba
ara 1 tane muz 3 tane erik 1 bardak yeşil çay
akşam koca bir kase salata ve yumurtalı haşlanmış patetes salatası yarım porsiyon
fazlamı kaçtı acaba ya
işten eve yürüyerek gittim yani 1 saat yürüyüş..gün boyu 2 litre su akşam yeşil çay

kız sen nerene zayıflıcan çıtı pıtısın zati ama boyun önemli doğru boyun kaç bakiim(teşekkür ediyorum bu arada)

teşekkür ederim geleceğin çıtır hatunu seni

boy 1:50 olunca çok kötü bir görüntü oluşuyor. aynaya bakmak gelmiyor içimden.
ama bu ara zayıflamak yerine kilo almaya başladım inşaallah bu cuma değişecek bu durum

ben de emziremedim çocuklarımı ağlamaktan helak olmuştum...
oğlumda hamile kaldığımı öğrendim sütün zehirler dediler ağlaya ağlaya bıraktırdık...
kızım 7 aylık doğdu küvezde biberon verdiler sonra doğru dürüst emmedi ben de gece gündüz sağa sağa verirdim...
sonra stüm kesildi gitti ağlamaktan... neler denemedim ki çoğalsın diye, rezene, boza, kuru maya bile içtim düşünün...
artık midem çöp tenekesine dönmüştü...
ve dediğin gibi geldiğim son noktada ben tembel oldum kızımı emzirmedim...
boş ver canım rabbim bizim ne kadar uğraştığımızı biliyo ama olmayınca da olmuyo bu işler...
ama hep hayalim 2 yaşına kadar emzirebilmekti...

Banucum inşaallah fırsat buldukça buralardayım.

Benim yoğun programım başlıyor yarından itibaren. 2 ay boyunca tüm akraba, arkadaş vs ziyarete gidecem. işe başlamadan hepsine gideyim gönüllerini alayım diyorum. işe başlayınca gidemiyorum maalesef. ağustosta ramazan ve sonrasında işe başlayacağım inşaallah. tabi arada ev arama ve taşınma işimizde olacak. Yoğun ve güzel bir yaz

Turabcımmm turabcımm tebrik ederim şekercim. Aynı zamanda mezun olduk ne güzelll.Karnelerimizde pek güzel olmuşş

Son düzenleme:
Kahvaltımı yapayım hemencecik, pilatesten başlamadan önce
Haftada 3 gün pilatese ve yürüyüşe devam edecem inşaallah. Bundan sonra spor yapmak ve 6 öğün sağlıklı bir şekilde beslenmek hayat felsefemizdir.

canım sen çok güzel kilo vermişsin maşallah
darısı başımıza artık
ne kadar sürede verdin merak ettim ?
5 aralikta takima 65,5 kilo ile gelmistim, kizim 11 aylik simdi. bunlarin hepsi dogum ve emzirme ile alinan kilolardi. dogumdan sonra 63tum ama sutum olsun diye 70 e kadar cikmistim, kizim 4 aylikken ciddi ciddi basladim kilo verme isine toplamda 7 aylik bir seruven. simdide haftada en az uc gun plates yapiyorum yoksa hemen gobegim kendini saliveriyor.

Turabcımmm turabcımm tebrik ederim şekercim. Aynı zamanda mezun olduk ne güzelll.Karnelerimizde pek güzel olmuşş
bende seni tebrik ediyroum medencim dun aklima sen geldin nerelerde bizim mezun derken sabah mesajini gordum.. burada bulusmaya devam, kilo almak yok ona gore.t

kıs bir haftadır burdasın ama menü paylaşımından başka göremedikki seni..verdin menünü kayboldun şekerim
sarımsak niçin şeker...
ben de uyucam kurallarına...
belki içimdeki fil gider...

sarımsak hastalıklara karşı bizi koruyan kalkanımızı kuvvetli tutar.metoyu hızlandırır yağ yakar ve müthiş bir antibiyotiktir iltihapları bititrir..
hadi bakem tüm filler gitsinn:88:

ben ömrümde hiç ketçap, mayonez, hamburger vb yemedim.. tadını bile bilmem...
benim tek kötü alışkanlığım kola ve çikolata...
aman dikkat kolanın rengini bir böcekten alıyorlar..hamam böceği gibi bişeyden renk aldıklarını düşünsene ıyhhhyyyy ölcem şimdi çok tiksinçççç ve meyan kökünü tarladan topladıklarında arasında tprak böcek tarla faresi hepsi de karışıyor ve kola ddenen içecek çıkıyor ortaya:83:

hoşgeldin canım
tatlım illaki yeşil çay değil bitki çayları da olur dedim..emziriyosan kaynar içebilirsin bol bol müthiş süt yapar ve tabikii su bol su bol süt demektir canım..

ay ben yeni arkadaşlarla ayrı bir takım kurabilirim sanırsam

herkeste bebişli maşallah benimki 3. ayının içinde. sadece anne sütü içiyor. bu diyete dikkat ettikçe sütüm arttı. hoş fazlasını kusuyor bu defa içim gidiyor neyseciğime az kendimden bahsedeyim. tüp bebek ile anne oldum. ikinci bebeğimi mart-nisan gibi düşündüğüm için tedavilerde alınacak kiloları da hesaba katıroum. acilen kilo vermem lazım. üstelik benim doğumda sadece 6 kilom gitti inanamıyorum kendime. loğusalıkta çok dikkat ettim süt yapsın diye herşeyi içmedim üstelik.. neyse inşallah gidecek bu kilolar.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…