Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

okuduğum mevlana felsefesi kitabından.mevlana der ki..
hangi renk camdan bakarsan güneşi o renk görürsün.camı kır ki renk görünsün..

sopayla kilime vuranın gayesi,kilimi dövmek değil,tozu kovmaktır.allah tozunu alıyor niye kederlenirsin...

cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol,
şefkat ve merhamette güneş gibi ol,
başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol,
hiddet ve asabiyette ölü gibi ol,
tevazu ve alçakgönüllülükte toprak gibi ol,
hoşgörülülükte deniz gibi ol,
ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol....
mevlana...

gider arkadaşım gider.daha minicik bebeğin var.şimdi verebildiğin kadarını ver,allahın izniyle 2.bebeğin doğunca kalanları toptan verirsin.2 çocuk bakmak kolay mı..benim kız emekliyor,yürümeye çalışıyor,hep koşturmacadayım şimdi.5 ay sonra sen de başlarsın ekstra spor yapmaya benim gibi..

gördünmü tatlım sabretmek güzeldir
hastanıza da geçmiş olsun..
aralara su ve çayı koymayalım lütfen..çaydan sudan ara olmaz bunlar zaten içmemiz gereken içecekler
olmayan ikindi arası hariç menü güzel canım
tabiki diceksin şekercim..motivasyonu tavanda tutucak bu sözcükler
süpersin canım benim. imrendim sana bende toplansaydım hayırlısıyla topsuz olmuyor plates onu anladım
Bu arada o hamburger muhabbeti benim de midemi bulandirdi gercekten oyle mi yapiyorlar ya o eti. eti yemesem de hayvana uzuldum yari baygin bisaklardan gecirmeler felan
bulabilirsem sana face den gönderirim canım görüntüyü..iyiki cehennem var dedirtecek görüntüler inan bana..kızımın sınıfı hamburger yemeye gidicekti anlattım durumu öğretmen vazgeçti..ben kızımı göndermicemi söylemiştim izah ederek mazeretimi..sağolsun komple götürmedi çocuklara yazık dedi müslümansak mahallemizde salyangoz satılmasına izin vermemliyiz kızlar.bilinçli olmalıyız..istemiyoruz pis etlerini pis kolalarını zaten her kuruş müslümana kurşun olarak da dönüyorsa neden kazancımızla müslüman öldürelim dimiibiz bilinçli çıtır anneler geleceğin mimarlarını doktorlarını yetiştirirken bu şekilde bilinçlendirerek yetiştirirsek dünyamızın sonu neden kötü olsun ki..biz geleceğiz öyle kalkın sabah yataklarınızdan..bu sorumluluk işlesin kanınıza..bu şekilde hangi yağ dayanırki karşımızda.irade kalkanımız bu kadar kuvvetliyken sorumluluğumuz bu kadar güzelken zayıflamamak mümkünmü..
hadi şekerler daha güzele doğru bayrağımızı açtık gazamız şimdiden mübarek olsun
kuşum ne doktoru:26:
seni şu börekler öldürüyor okadar diyorum şunları sabah ye yahuu
canım masum dediklerin senin cellatların oluyor haberin varmı acaba..önce mazeret üretip beynimizi nasıl da yanlış yönlendiriyoruz öyle.yazık canın çok tatlı çekiyorsa tarçınlı süt canım..hem kemiklerine fayda hem metobolizmanı hızlandırır..kola gibi kemiklerini yemez içtewn içe.o kemikler bize 40 yaşından sonra ne kadar lazım olucak hazineni şimdiden tüketme
sabahları da erken kalkıyoruz bundan sonra..güneş üzerimize doğmuyor tamammı canım..metobolizmamızın en hızlı çalıştyığı zamanlar en fazla yağ yakıcağı zamanlar sen sen kontağı kapatıyorsun olmaz öyle..hemen düzene girmen için hemen düzene giriceksin şekercim
canım sen çok takılma sütüne burda düzenli ve sağlıklı beslenmeyle pozitif düşünmeyle ve sporla ve kitapla sütün de harika olucak merak etme..öğünleri de bütünüyle yazalım olurmu şekerler

Teşekkürler canımcım. Yokk yokk kilo almak falan. hatta yavaş yavaş 57 ye kadar inmeyi planlıyorum.

Beni takıma buyur ettiğiniz için teşekkür ederim, ramazan bayramına kadar 10 kilo vermem şart olduğu için kaçışım yok emin olabilirsiniz, sonrasında da 65 olmak için uğraşıcağım, ideal kilom 65 çünkü, kilonu cuma sabahı bildiriceğim değil mi, şu an 82.5 kiloyum, 10 hazirana kadar 80 kilo olmayı hedefliyorum

Teşekkürler canımcım. Yokk yokk kilo almak falan. hatta yavaş yavaş 57 ye kadar inmeyi planlıyorum.

Tebrik ederim canım , 15 kilo, maşaallah,darısı başıma , iki üniversite diplomam var ma bu mezuniyet diplomasını almayı daha çok istiyorum ,

Son düzenleme:

yoo hiç de zor değil canım yaa...

benim bebelerin arasında 10 ay var...

hoşgeldin kuşumm
ohh mis gibi olmuş heryer ellerine sağlık canikom:13:
herkese günaydın hanımlar,

durumumu üç kelime ile özetlemek istiyorum..

uykusuzum, yorgunum, perişanım....
al benden de o kadar canım yaa..ev düzenim ev huzurum saçmasapan bir şekilde.yüce Rabbim gün doğmadan önceki en karanlık anları yaşatıyor sanırım..gün doğumuna az kaldı inşAllah.sabır sabır..
ağlattın beni yahuu senin teli alanbilirmiyim canım arada sesini duymak istiyorum hakkım herkese helal olsun..Allah razı olsun demeniz yeter de artar bile..ben bu işi Allah rızası için yapıyorum faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana
:118::118::118::118:

:124::124::124::124::124::124:

:119::119::119::119::119:

:92::92::92::92::92::92:

sabah poğaça yerine ekmek güzelim..poğaça sırf yağ..fazla kaçmamış menü güzel spor var kitap nerde şekercim

süpersiniz kızlar
tabiki bırakmak yok spora ve yola devamm

işte budur...
sağlıklı beslenme ile sütünüz bile çoğalır inşallah

sopayla kilime vuranın gayesi,kilimi dövmek değil,tozu kovmaktır.allah tozunu alıyor niye kederlenirsin...
ben de bu yüzden kederlenmiyorum..süperim..
tozlarım alınıyor süper olmalıyım dimi şekercik
oooo sen daha süpersin şeker
hoşgeldin canım
Tebrik ederim canım , 15 kilo, maşaallah,darısı başıma , iki üniversite diplomam var ma bu mezuniyet diplomasını almayı daha çok istiyorum ,
alırsın canım alırsın merak etme sen yeterki iste
yoo hiç de zor değil canım yaa...

benim bebelerin arasında 10 ay var...

şaka yapıyosuun

her sayfayı açtığımda yeni kişilerin geldiğini görüyorum herkes hoş gelmiş sefa gelmiş. bana hoş geldin diyenlere çokk teşekkür ederim. inşallah geldiğimiz gibi hoş da gideriz.

aklıma gelmişken akrep sen gidersen bize kim bakcek şimdiden hüzün sardı beni bu kadar işin altından kimse kalkmaz zannımca.

aklıma bi şey daha geldi bu kadar çok yeni gelen var -6,7 oldu heralde- amma mezun vermiş bir takımdayız demek ne güsssssssseel ne mutlu diyene

aaa bilmiyomuydun...
benim oğlan 3 aylıkken hamile kalmışım... 6 aylıkken öğrendim ki 3 aylık hamileyim...
sonra da oğlan 10 aylıkken kızım 7 aylık dünyaya geldi...
azcık bilmece gibi oldu...

akrep nereye gidiyomuş ki...

Canım benim. O da çok tatlıdır şimdi. Allah nazarlardan korusun. Aynen dediğin gibi. Herkes emzirme ile ilgili birşeyler söylüyor. Ama takmıyorum artık. Hayırlısı olsun ne diyelim. Desteğin için teşekkürler canım.

Teşekkürler canım. Hoşbulduk.. İnşallah yakarız bütün yağları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…