- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
herkeste bebişli maşallah benimki 3. ayının içinde. sadece anne sütü içiyor. bu diyete dikkat ettikçe sütüm arttı. hoş fazlasını kusuyor bu defa içim gidiyorneyseciğime az kendimden bahsedeyim. tüp bebek ile anne oldum. ikinci bebeğimi mart-nisan gibi düşündüğüm için tedavilerde alınacak kiloları da hesaba katıroum. acilen kilo vermem lazım. üstelik benim doğumda sadece 6 kilom gitti inanamıyorum kendime. loğusalıkta çok dikkat ettim süt yapsın diye herşeyi içmedim üstelik.. neyse inşallah gidecek bu kilolar.......
gördünmü tatlım sabretmek güzeldirherkese iyi geceler, bugün bu topic gerçekten muhteşemdi, katılan ve paylaşım yapan herkese kendi adıma çok teşekkür ederim. inşallah böyle devam eder.
kayınpederim ameliyat oldu, bugün onun telaşesi ve koşuşturmacası içindeydik, okuldan gelir gelmez mutfağa bir girdim akşam 6 idi mutfaktan çıktığım, derken çocukların karne notlarını girmem gerek diye e okula gireyim dedim, bir telefon geldi, kayınvalidem de gelmişartık bir telaşe daha başladı, kayınvalidem biz de kalacak bugece. yarın akşama kadar biz yokken ne yapacak bilmiyorum
çok işim var kızlar
hemen mönümü yazayım
sabah süt+müsli
ara çay ve su+ meyve
öğlen uyduruktan bir kahvaltı
ara su ve çay
akşam taze fasulye cacık
su ve çay
tabiki diceksin şekercim..motivasyonu tavanda tutucak bu sözcüklermaasaallah takima
harikasiniz kizlar, yeni gelen arkadaslara basarilar diliyorum
bende bu takimdan mezun oldum ( 23 kere soyledim, ama hakediyorum yaaani)
cok hareketlenmis takim, insaallah tickerlarinizda bu sekilde saga dogru hareketlensin.
gozum arkamda kalmaz yeni canlarla incelmeden ayrilmak yok takimdan haydeeee
süpersin canım benim. imrendim sana bende toplansaydım hayırlısıylaiyi geceler 2.takımın güzel bayanları
geçmişi okuyamadım yarın inş. artık
kızım çok huysuz bugun doktora götürdüm çok şükür bronşit değil
süper spor yaptım bugun dvd almıştım ebru şallının oları yapıyorum
1 saat plates yaptım 15dk bsiklete bindim
yarın detaylı yazacğım kısmetse herkese iyi geceler şimdilik
bulabilirsem sana face den gönderirim canım görüntüyü..iyiki cehennem var dedirtecek görüntüler inan bana..kızımın sınıfı hamburger yemeye gidicekti anlattım durumu öğretmen vazgeçti..ben kızımı göndermicemi söylemiştim izah ederek mazeretimi..sağolsun komple götürmedi çocuklara yazık dediBu arada o hamburger muhabbeti benim de midemi bulandirdi gercekten oyle mi yapiyorlar ya o eti. eti yemesem de hayvana uzuldum yari baygin bisaklardan gecirmeler felan
kuşum ne doktoru:26:merhaba kizlar biz de doktora gittik sabah o yuzden yoktum ama ayrintilari yarin yazicam ins.
yediklerim
sabah: kahvalti :)
ara: adacayi
oglen bir tane dolma ve salata
ara muz ve 3,4 tane cilek
aksam 4,5 dilim borek(2 gun once yapmistim boregi cope gitmesin diye yedim)
spor yapmadim ama yusufla dans ettik :)
canım masum dediklerin senin cellatların oluyor haberin varmı acaba..önce mazeret üretip beynimizi nasıl da yanlış yönlendiriyoruz öyle.yazıkHerkese mehaba tekrardan.sabah kahvaltısnndan sonra bişey yemedim akşam yemeğine akdar zaten kahvaltım öğle yemeği gibi oluyo saat bakımından evde de olduğum için çok acıkmadım.
18:45 : 1 kase ezogelin çorbası
1 porsiyon patates kapaması
1 porsiyonda salçalı makarna yedim :) ama hiç ekmek yemedim
1 küçük kase yoğurt
1 bardakta kola+ bir de regl olduğum için gün içinde de hiç tatlı yemediğimden 1 küçük çikolata yedim bu kadar hepsi masum şeyler dimi :18:
canım sen çok takılma sütüne burda düzenli ve sağlıklı beslenmeyle pozitif düşünmeyle ve sporla ve kitapla sütün de harika olucak merak etme..öğünleri de bütünüyle yazalım olurmu şekerlerHoşbulduk canım. Ben de çok üzülüyorum kızımın emmemesine. Mümkün olduğunca sağmaya çalışıyorum. Ama üç sağışımda ancak bir öğün çıkartabiliyorum kızım için. Elimden geldiğince uzun süre anne sütü vermeye çalışacağım. Evet gerçekten biberon, makine temizliği insanı çok yoruyor. Maşallah sen 9 ay verebilmişsin. İnşallah ben de verebilirim prensesime. Kızın kaç yaşında şimdi ?
5 aralikta takima 65,5 kilo ile gelmistim, kizim 11 aylik simdi. bunlarin hepsi dogum ve emzirme ile alinan kilolardi. dogumdan sonra 63tum ama sutum olsun diye 70 e kadar cikmistim, kizim 4 aylikken ciddi ciddi basladim kilo verme isine toplamda 7 aylik bir seruven. simdide haftada en az uc gun plates yapiyorum yoksa hemen gobegim kendini saliveriyor.
bende seni tebrik ediyroum medencimdun aklima sen geldin nerelerde bizim mezun derken sabah mesajini gordum.. burada bulusmaya devam, kilo almak yok ona gore.t
Teşekkürler canımcım. Yokk yokk kilo almak falan. hatta yavaş yavaş 57 ye kadar inmeyi planlıyorum.
gider arkadaşım gider.daha minicik bebeğin var.şimdi verebildiğin kadarını ver,allahın izniyle 2.bebeğin doğunca kalanları toptan verirsin.2 çocuk bakmak kolay mı..benim kız emekliyor,yürümeye çalışıyor,hep koşturmacadayım şimdi.5 ay sonra sen de başlarsın ekstra spor yapmaya benim gibi..
hoşgeldin kuşummGünaydınn canım arkadaşlarım,
Mezun oldum mezuniyet tadı çıkartamadım daha. İşerim %98 bitti diyebilirim. Herkesi gönderdim. Evde kalabalıkta güzel oluyr ancak sürekli kalabalığı istemezdim bu şekilde. çocuk gürültüsünden geçilmiyor
Evimm mislerr gibi oldu. ohhh süperr. Banyo yıkanacak çamaşırlarla dolu, yazlıklar kışlıklar nevresimler havlular vss dünden bu tarafa çamaşır yıka, ser, topla, katla ve yeniden başla. birde ütüsü var tabii bunların.
2.takımda bir çok yeni isim görüyorum. Kıslar hepiniz hoşgeldiniz aramıza. İnşaallah sağlıklı bir şekilde hedefinize ulaşırsınız, karayağlardan kurtulursunuz.
al benden de o kadar canım yaa..ev düzenim ev huzurum saçmasapan bir şekilde.yüce Rabbim gün doğmadan önceki en karanlık anları yaşatıyor sanırım..gün doğumuna az kaldı inşAllah.sabır sabır..herkese günaydın hanımlar,
durumumu üç kelime ile özetlemek istiyorum..
uykusuzum, yorgunum, perişanım....
Tarih : 09.12.2010 Saat: 13:31
“Merhaba arkadaşlar...
Bende Cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum. Ama hangi takım olmalı acaba? verilmesi gereken kilolara göremi takımlar belirleniyor.
Ben 62 kilo idim. 2.hamilelikle beraber 87 kg çıktım. Oğlum 7 aylık ve ben 74 kiloyum. Boyum 1.65 ve hedef kilom 57. Vermem gereken 17 kg var. Uzun zamandır bu kiloları verebilmek için bir başlangıç yapmaya çalışıyorum ama bir türlü motive olamıyorum. Ayrıca bu kiloları verirken de anne sütünün azalmasınıda istemiyorum. Burası benim için bir başlangıç umarım.”
Diyerek bir başlangıç yaptım kk’ya.
Ve tam 3 saat sonra bana bir cevap gelmişti. “2. takıma bekleriz şekercim ” cevabı yazan Akrep.
Böylece 2. takım serüveni başlamış oldu benim için ve 169 gün tam 169 gün beraber geçirdim takım arkadaşlarımla. Dopdolu ve çok güzel 169 gün. Bazı günler gelemeyerek bazı günler hiç ayrılamayarak geçen güzel günler. Kötü günlerimi güzel günlerimi paylaşarak geçen güzel günler. Umutsuzluğa düştüğümde umutlarımı yeşerten güzel günler. Hayatım boyunca hiç unutamayacağım güzel günler…
2. takıma bana bu güzel günleri yaşattığı için çok teşekkür ediyorum. Başta Akrep kaptanım olmak üzere Hindirella, Banusultan, Zülaley ve Turab. En çok zamanımı sizlerle geçirdim. Sizler benim için çok değerlisiniz. Bu süre içinde hep yanımda oldunuz, desteklediniz, düşen motivasyonumu hep yukarı çıkarttınız. Daha sonra posicim, şükrancım, çitlenbiğim sizler geldiniz ve sizde ayrı bir renk kattınız. Ve daha bir çok gelen ve giden arkadaş vardı. Hepside benim için değerlidir.
Vee bu güzel günlerin sonunda 15 kilo verdim. Mutluyummm…
Bu günlerde hatalarım, yanlışlarım, eksiklerim, kırıcı sözlerim veya şakalarım vs olduysa hepinizden özür dilerim. Hepimizin birbirimiz üzerinde hakkı vardır ve bunun için özellikle bütün takım arkadaşlarımdan haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Eğer varsa benim hakkım herkese helal olsun.
Kendi karnemi bir tablo halinde hazırlamıştım; veee işte benim incelme serüvenimin tablosu…
MEDEN Başlangıç 27 Mayıs Toplam İncelme Yüzde KİLO 74 59 15 % 20 Bel 78 66 12 % 15
Göbek 103 86 17 % 17
Kalça 110 95 15 % 14
Bacak 65 57 8 % 12
TOPLAM 356 304 52 % 15
:118::118::118::118:
:124::124::124::124::124::124:
:119::119::119::119::119:
:92::92::92::92::92::92:
günaydın arkadaşlar ayyyyyyyyyy ne çok paylaşım olmuş dünkü yazımdan bu yana oku oku bitiremiyordum nerdeysene güzel olmuş
yeni gelen arkadaşların hepsi hoşgeldiniz
dünkü menümüde yazayım
sabah poğaça biraz peynir zeytin çay
ara eti form bisküvi
öğle 1 dilim ekmek 1 porsiyon patetes yemeği ve 1 kase çorba
ara 1 tane muz 3 tane erik 1 bardak yeşil çay
akşam koca bir kase salata ve yumurtalı haşlanmış patetes salatası yarım porsiyon
fazlamı kaçtı acaba ya
işten eve yürüyerek gittim yani 1 saat yürüyüş..gün boyu 2 litre su akşam yeşil çay
Kahvaltımı yapayım hemencecik, pilatesten başlamadan önce
Haftada 3 gün pilatese ve yürüyüşe devam edecem inşaallah. Bundan sonra spor yapmak ve 6 öğün sağlıklı bir şekilde beslenmek hayat felsefemizdir.
süpersiniz kızlar
5 aralikta takima 65,5 kilo ile gelmistim, kizim 11 aylik simdi. bunlarin hepsi dogum ve emzirme ile alinan kilolardi. dogumdan sonra 63tum ama sutum olsun diye 70 e kadar cikmistim, kizim 4 aylikken ciddi ciddi basladim kilo verme isine toplamda 7 aylik bir seruven. simdide haftada en az uc gun plates yapiyorum yoksa hemen gobegim kendini saliveriyor.
bende seni tebrik ediyroum medencimdun aklima sen geldin nerelerde bizim mezun derken sabah mesajini gordum.. burada bulusmaya devam, kilo almak yok ona gore.t
herkeste bebişli maşallah benimki 3. ayının içinde. sadece anne sütü içiyor. bu diyete dikkat ettikçe sütüm arttı. hoş fazlasını kusuyor bu defa içim gidiyorneyseciğime az kendimden bahsedeyim. tüp bebek ile anne oldum. ikinci bebeğimi mart-nisan gibi düşündüğüm için tedavilerde alınacak kiloları da hesaba katıroum. acilen kilo vermem lazım. üstelik benim doğumda sadece 6 kilom gitti inanamıyorum kendime. loğusalıkta çok dikkat ettim süt yapsın diye herşeyi içmedim üstelik.. neyse inşallah gidecek bu kilolar.......
ben de bu yüzden kederlenmiyorum..süperim..sopayla kilime vuranın gayesi,kilimi dövmek değil,tozu kovmaktır.allah tozunu alıyor niye kederlenirsin...
oooo sen daha süpersin şekerTeşekkürler canımcım. Yokk yokk kilo almak falan. hatta yavaş yavaş 57 ye kadar inmeyi planlıyorum.
hoşgeldin canımBeni takıma buyur ettiğiniz için teşekkür ederim, ramazan bayramına kadar 10 kilo vermem şart olduğu için kaçışım yok emin olabilirsiniz, sonrasında da 65 olmak için uğraşıcağım, ideal kilom 65 çünkü, kilonu cuma sabahı bildiriceğim değil mi, şu an 82.5 kiloyum, 10 hazirana kadar 80 kilo olmayı hedefliyorum
alırsın canım alırsın merak etme sen yeterki isteTebrik ederim canım , 15 kilo, maşaallah,darısı başıma , iki üniversite diplomam var ma bu mezuniyet diplomasını almayı daha çok istiyorum,
yoo hiç de zor değil canım yaa...
benim bebelerin arasında 10 ay var...
ben de bu yüzden kederlenmiyorum..süperim..
tozlarım alınıyor süper olmalıyım dimi şekercik
oooo sen daha süpersin şeker
hoşgeldin canım
alırsın canım alırsın merak etme sen yeterki iste
şaka yapıyosuun
her sayfayı açtığımda yeni kişilerin geldiğini görüyorum herkes hoş gelmiş sefa gelmiş. bana hoş geldin diyenlere çokk teşekkür ederim. inşallah geldiğimiz gibi hoş da gideriz.
aklıma gelmişken akrep sen gidersen bize kim bakcekşimdiden hüzün sardı beni bu kadar işin altından kimse kalkmaz zannımca.
Kızım şu an 2,5 yaşında teyzesiiçok şükür o zor sıkıntılı günleri atlattık, şimdi daha rahatız, darısı başına, senin yaşadığın psikolojiyi ben çok anlaıyorum, çevre tarafından sürekli ah yazıık denecek, bebeğe acınacak ,vs... çok zor ama sen elinden geleni yaptıktan sonra için rahat eder merak etme.benim öz annem bile tembellik ettin de bebeği emziremedin dedi düşün yani tembel olan ben, 2 saate bir gece gündüz demeden bebeğime biberon yıkaadım makine yıkadım sağdım sağdım içirdim!! ama bunu dış gözle en yakının annen bile görmüyor ne hikmetse... İnşallah hiç değilse 6. ayına kadar alabilir bebişin anne sütünü.. alamazsa da yiine dert etme, benim ablam ve kardeş,m 4 ay anne sütü alabilmişler, ama maşşallah daha hastane yüzü görmediler, ben en uzn anne sütü alan bebekken, hastaneden çıkmıyorum
günaydın kızlar.haydi bakalım hep beraber yakıyoruz yağları bu gün..
armuka hoş geldin güzelim,taze anne.
medencim özletme kendini ,kilo koruma için misafir olarak ta olsa senle turab ı görmek istiyorum burada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?