şimdilik buralardayım şekercimher sayfayı açtığımda yeni kişilerin geldiğini görüyorum herkes hoş gelmiş sefa gelmiş. bana hoş geldin diyenlere çokk teşekkür ederim. inşallah geldiğimiz gibi hoş da gideriz.
aklıma gelmişken akrep sen gidersen bize kim bakcekşimdiden hüzün sardı beni bu kadar işin altından kimse kalkmaz zannımca.
evet canım..normalde çağırdıklarım gelmiyordu ya da devam etmiyordu..o düşünce ile çağırdım ama bu sefer de arkadaşların hepsi kararlı ve bol paylaşımlıaklıma bi şey daha geldi bu kadar çok yeni gelen var -6,7 oldu heralde- amma mezun vermiş bir takımdayız demek ne güsssssssseel ne mutludiyene
zeka bilmecesiaaa bilmiyomuydun...
benim oğlan 3 aylıkken hamile kalmışım... 6 aylıkken öğrendim ki 3 aylık hamileyim...
sonra da oğlan 10 aylıkken kızım 7 aylık dünyaya geldi...
azcık bilmece gibi oldu...
kilodan dolayımı acep yoksa filmi kız
neden ki... çocuklardan dolayı mı...
akrep nereye gidiyomuş ki...
neden ki... çocuklardan dolayı mı...
hoşgeldin canım
tatlım illaki yeşil çay değil bitki çayları da olur dedim..emziriyosan kaynar içebilirsin bol bol müthiş süt yapar ve tabikii su bol su bol süt demektir canım..
ay ben yeni arkadaşlarla ayrı bir takım kurabilirim sanırsam
aaa bilmiyomuydun...
benim oğlan 3 aylıkken hamile kalmışım... 6 aylıkken öğrendim ki 3 aylık hamileyim...
merhaba kizlar,
maasallah artik yazdiklarinizi takip edemiyorum
biz dun aksam doktorun birine baskin muayenesine gittik. cok yagmur yagiyordu o yuzden belki bi hasta gelmez de onun yerine beni alirlar umidiyle gittim nitekim oyle de oldu. doktor muayene etti ilac verdi mantar icin. 3 gun kullanicam dun gece kullandim birini farki gordum yani. ben boyle 2 hafta mantarli halimle 1 hafta daha doktor randevusunu beklicektim bi de
neyse dun aksam kayisi hosafi yaptim sekersiz yatmadna once onu da ictim meume yazmamistim
bugun de hava kapali ama yusufla disari cikip aile bulusmasina gidip yusufu oynaticam arkadaslariyla ins. ogleden sonra yokum yani.
Hosgeldin cnaim takimaBeni takıma buyur ettiğiniz için teşekkür ederim, ramazan bayramına kadar 10 kilo vermem şart olduğu için kaçışım yok emin olabilirsiniz, sonrasında da 65 olmak için uğraşıcağım, ideal kilom 65 çünkü, kilonu cuma sabahı bildiriceğim değil mi, şu an 82.5 kiloyum, 10 hazirana kadar 80 kilo olmayı hedefliyorum
simidye kadar acilmistir uykun ins.çok uykum var çoook
aman dikkat kolanın rengini bir böcekten alıyorlar..hamam böceği gibi bişeyden renk aldıklarını düşünsene ıyhhhyyyy ölcem şimdi çok tiksinçççç ve meyan kökünü tarladan topladıklarında arasında tprak böcek tarla faresi hepsi de karışıyor ve kola ddenen içecek çıkıyor ortaya:83:
ha ben o renk veren bocegi biliyorum o bocekten uretilen kirmizi ve pembe renk veren madde urunlerin arkasinda carmen olarak geciyor. kirmizi renkli mesela cilekli meyveli yogurtlarda yas pastalarda kirmizi ve pembe renge sahip herseyde kullaniliyor aslinda. aldigimiz urunlerin iicindekileri hep okumaliyiz aslinda. ben akktivia yogurdunu iciyordum bir ara bagirsasklarimicin. sonra bunu ogrenince baktim arkaksinda carmen yaziyor. ben de biraktim almayi zaten asil bagirsaklara iyi gelen yogurdun icine azicik koyduklari keten tohumu. ben de diardan keten tohumunu alip evdeki yogurda karistirip yemeye basladim. hem aktivyaya o kadar para vermemeis oldum en ucuz yolla daha saglikli bir aktivia yogurdu yaptim kendima
epey yedim sanırsam yaacarmen ismi pek aşina geldi çünküüü
hoşgeldin canımHerkese iyi akşamlar ,
Ben de bugün katıldım aranıza. Biraz kendimden bahsedeyim. Adım Arzu. 28 yaşındayım. 4,5 aylık kızım var, ismi Ecrin. Yaklaşık 4 yıllık evliyim. Çalışıyorum. Şu anda raporlu olduğum için işe başlamadım daha. Doğumdan önce 60 kiloydum. Şimdi malesef 78 kiloyum. Emzirdiğim için ilk aylarda kilomu önemsemedim. Ama şimdi kızım beni emmiyor. Sütüm çok azaldı. Günde iki kez sağarak veriyorum. İnşallah sizlerinde motivasyonuyla eski halime dönebilirim biranönce. Kurallara mümkün olduğunca uymaya çalışacağım. Aslında beklediğimden daha kolay gibi görünüyor kurallar. İnşallah uygulaması da o kadar kolay olur :))) Merak ettiğim bir şey var. Ben süt arttırıcı olarak rezene çayı içiyorum günde birkaç fincan. Yeşil çay yerine geçer mi ? Bi de siyah çayı çok seviyorum. Günde en az 4-5 bardak içerim. Onun bir sakıncası olur mu ki ?
ne kız bu menü böyleherkese iyi geceler, bugün bu topic gerçekten muhteşemdi, katılan ve paylaşım yapan herkese kendi adıma çok teşekkür ederim. inşallah böyle devam eder.
kayınpederim ameliyat oldu, bugün onun telaşesi ve koşuşturmacası içindeydik, okuldan gelir gelmez mutfağa bir girdim akşam 6 idi mutfaktan çıktığım, derken çocukların karne notlarını girmem gerek diye e okula gireyim dedim, bir telefon geldi, kayınvalidem de gelmişartık bir telaşe daha başladı, kayınvalidem biz de kalacak bugece. yarın akşama kadar biz yokken ne yapacak bilmiyorum
çok işim var kızlar
hemen mönümü yazayım
sabah süt+müsli
ara çay ve su+ meyve
öğlen uyduruktan bir kahvaltı
ara su ve çay
akşam taze fasulye cacık
su ve çay
ay negüzel aynen incelmeden yok ayrılmakmaasaallah takima
harikasiniz kizlar, yeni gelen arkadaslara basarilar diliyorum
bende bu takimdan mezun oldum ( 23 kere soyledim, ama hakediyorum yaaani)
cok hareketlenmis takim, insaallah tickerlarinizda bu sekilde saga dogru hareketlensin.
gozum arkamda kalmaz yeni canlarla incelmeden ayrilmak yok takimdan haydeeee
kız çok yanlış akşam makarna yenirmi hiç makarna pirinç pilavı gibi şeyleri öğlen yemelisin yiyceksen akşama olabildiğince hafif geçir mesela bi kase çorba sebze yemeği yoğurt salata ,Herkese mehaba tekrardan.sabah kahvaltısnndan sonra bişey yemedim akşam yemeğine akdar zaten kahvaltım öğle yemeği gibi oluyo saat bakımından evde de olduğum için çok acıkmadım.
18:45 : 1 kase ezogelin çorbası
1 porsiyon patates kapaması
1 porsiyonda salçalı makarna yedim :) ama hiç ekmek yemedim
1 küçük kase yoğurt
1 bardakta kola+ bir de regl olduğum için gün içinde de hiç tatlı yemediğimden 1 küçük çikolata yedim bu kadar hepsi masum şeyler dimi :18:
hoşbulduk bende öyle yatılı ve çok misafirden hiç haz etmem yavrularımın bütün düzenleri mahfoluyo onlar gittikten sonra ben çekiyorum hıhGünaydınn canım arkadaşlarım,
Mezun oldum mezuniyet tadı çıkartamadım daha. İşerim %98 bitti diyebilirim. Herkesi gönderdim. Evde kalabalıkta güzel oluyr ancak sürekli kalabalığı istemezdim bu şekilde. çocuk gürültüsünden geçilmiyor
Evimm mislerr gibi oldu. ohhh süperr. Banyo yıkanacak çamaşırlarla dolu, yazlıklar kışlıklar nevresimler havlular vss dünden bu tarafa çamaşır yıka, ser, topla, katla ve yeniden başla. birde ütüsü var tabii bunların.
2.takımda bir çok yeni isim görüyorum. Kıslar hepiniz hoşgeldiniz aramıza. İnşaallah sağlıklı bir şekilde hedefinize ulaşırsınız, karayağlardan kurtulursunuz.
Tarih : 09.12.2010 Saat: 13:31
“Merhaba arkadaşlar...
Bende Cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum. Ama hangi takım olmalı acaba? verilmesi gereken kilolara göremi takımlar belirleniyor.
Ben 62 kilo idim. 2.hamilelikle beraber 87 kg çıktım. Oğlum 7 aylık ve ben 74 kiloyum. Boyum 1.65 ve hedef kilom 57. Vermem gereken 17 kg var. Uzun zamandır bu kiloları verebilmek için bir başlangıç yapmaya çalışıyorum ama bir türlü motive olamıyorum. Ayrıca bu kiloları verirken de anne sütünün azalmasınıda istemiyorum. Burası benim için bir başlangıç umarım.”
maşallah ne güzel sevindim valla darısı başımıza
hımm anladım canım zayıflarsın merak etmeboy 1:50 olunca çok kötü bir görüntü oluşuyor. aynaya bakmak gelmiyor içimden.
ama bu ara zayıflamak yerine kilo almaya başladım inşaallah bu cuma değişecek bu durum
bende 2 yaşına kadar emzirmek istiyodum oğlumu ama bende batu 3 aylıkken kızıma hamile kalmışım batuyu 6 aylık olunca bıraktırdı dktr. kızımda 5.5 ay emdi şuan mamayla besleniyo bizle yemekler yiyo neyse sağlıklılar çok şükürben de emziremedim çocuklarımı ağlamaktan helak olmuştum...
oğlumda hamile kaldığımı öğrendim sütün zehirler dediler ağlaya ağlaya bıraktırdık...
kızım 7 aylık doğdu küvezde biberon verdiler sonra doğru dürüst emmedi ben de gece gündüz sağa sağa verirdim...
sonra stüm kesildi gitti ağlamaktan... neler denemedim ki çoğalsın diye, rezene, boza, kuru maya bile içtim düşünün...
artık midem çöp tenekesine dönmüştü...
ve dediğin gibi geldiğim son noktada ben tembel oldum kızımı emzirmedim...
boş ver canım rabbim bizim ne kadar uğraştığımızı biliyo ama olmayınca da olmuyo bu işler...
ama hep hayalim 2 yaşına kadar emzirebilmekti...
hoşgeldin aramıza canım sende olursun 80 ne kalmış dikkat et yeter yediklerineBeni takıma buyur ettiğiniz için teşekkür ederim, ramazan bayramına kadar 10 kilo vermem şart olduğu için kaçışım yok emin olabilirsiniz, sonrasında da 65 olmak için uğraşıcağım, ideal kilom 65 çünkü, kilonu cuma sabahı bildiriceğim değil mi, şu an 82.5 kiloyum, 10 hazirana kadar 80 kilo olmayı hedefliyorum
hoşbulduk canım sağolaramıza katılan yeni arkadaşlar olmuş hepsine hoşgeldiniz diyorumm
aaa bilmiyomuydun...
kız aynıyız valla ama benim ikiside zamanından 1 hafta sonra doğdular 13 ay var aralarında heheyttttttttşimdi kaç yaşlarındalar
şimdi ben kendimi tanıtıcı mjı yeniden veriyimde yeni gelenlerde tanısın
ben biraz kendimden bahsedeyim ismim tuğba 23'üme yeni girdim 3.5 yıllık evliyim 2 tane dünya tatlısı bebişim var biri batuhan 2 yaşında biri gözde 11 aylık ev hanımıyım zamanımı pc başında, çocuklarımla vakit geçirerek, ev işleriyle öle böyle günümü dolduruyorum evlendiğimde _6162 kiloydum ne alır ne verirdim iki gebelik arka arkaya gelince kilolar uçarak geldi dikkatte etmedim tabi homili gırtlak hoopp burdayım şükür çoğu gittic azı kaldı diyorum ben yolun yarısını bitirdim darısı diğer kilolarıma aman gidin
ben öğle yemeğimi yiyim bye
dün akşam tam yazıcaktım elektrikler gitti bidahada oturamadım artık bugünkü menümü yazarım dün ne yidim unuttum
şimdi ben kendimi tanıtıcı mjı yeniden veriyimde yeni gelenlerde tanısın
ben biraz kendimden bahsedeyim ismim tuğba 23'üme yeni girdim 3.5 yıllık evliyim 2 tane dünya tatlısı bebişim var biri batuhan 2 yaşında biri gözde 11 aylık ev hanımıyım zamanımı pc başında, çocuklarımla vakit geçirerek, ev işleriyle öle böyle günümü dolduruyorum evlendiğimde _6162 kiloydum ne alır ne verirdim iki gebelik arka arkaya gelince kilolar uçarak geldi dikkatte etmedim tabi homili gırtlak hoopp burdayım şükür çoğu gittic azı kaldı diyorum ben yolun yarısını bitirdim darısı diğer kilolarıma aman gidin
ben öğle yemeğimi yiyim bye
dün akşam tam yazıcaktım elektrikler gitti bidahada oturamadım artık bugünkü menümü yazarım dün ne yidim unuttum
ayy çok sevindim seni gördüğüme...
benim oğlan 2.5 kız da 2 ye girecek işte temmuzda...
akrepcim kilo yüzdesini doğrumu biliyorum.bi örnek yapayım sana.mesela 56 ile başyladım.500 gr verdim diyelim..
07 papatya (56 / 55.5 /0.5/%0.89 ) böylemiii??
evet canım aynen öyle:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?