Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

şimdilik buralardayım şekercim kilo verme işimi tamamlşasam bile burda kalırım sanırım
aklıma bi şey daha geldi bu kadar çok yeni gelen var -6,7 oldu heralde- amma mezun vermiş bir takımdayız demek ne güsssssssseel ne mutlu diyene
evet canım..normalde çağırdıklarım gelmiyordu ya da devam etmiyordu..o düşünce ile çağırdım ama bu sefer de arkadaşların hepsi kararlı ve bol paylaşımlı dediğim gibi ben kapalı takımların birirni açtırırım yine de bırakmam arkadaşları..iki takımı bir takım gibi yaparız artıkım
aaa bilmiyomuydun...
benim oğlan 3 aylıkken hamile kalmışım... 6 aylıkken öğrendim ki 3 aylık hamileyim...
sonra da oğlan 10 aylıkken kızım 7 aylık dünyaya geldi...
azcık bilmece gibi oldu...
zeka bilmecesi

neden ki... çocuklardan dolayı mı...
kilodan dolayımı acep yoksa filmi kız
akrep nereye gidiyomuş ki...

amanın durun bakem biyere gitmiyorum şu an

Hoşbulduk canım. O zaman rezeneye devam ediyorum. Doğumdan sonra içtiğim suyu 28 senedir içmemişimdir herhalde Ama hala en az iki litre içiyorum.

merhaba kizlar,

maasallah artik yazdiklarinizi takip edemiyorum

biz dun aksam doktorun birine baskin muayenesine gittik. cok yagmur yagiyordu o yuzden belki bi hasta gelmez de onun yerine beni alirlar umidiyle gittim nitekim oyle de oldu. doktor muayene etti ilac verdi mantar icin. 3 gun kullanicam dun gece kullandim birini farki gordum yani. ben boyle 2 hafta mantarli halimle 1 hafta daha doktor randevusunu beklicektim bi de

neyse dun aksam kayisi hosafi yaptim sekersiz yatmadna once onu da ictim meume yazmamistim

bugun de hava kapali ama yusufla disari cikip aile bulusmasina gidip yusufu oynaticam arkadaslariyla ins. ogleden sonra yokum yani.

aaa bilmiyomuydun...
benim oğlan 3 aylıkken hamile kalmışım... 6 aylıkken öğrendim ki 3 aylık hamileyim...
sonra da oğlan 10 aylıkken kızım 7 aylık dünyaya geldi...
azcık bilmece gibi oldu...

maasalaah ikiz gibi buyutmusun demekki. dogal yolla ikizi olmayana alternativ bir yol ardarda yapmak

iyi gezmeler sana canım..
ilaç almana ve iyileşmeye doğru gitmene de çok sevindim..

Hosgeldin cnaim takima
çok uykum var çoook
simidye kadar acilmistir uykun ins.

ha ben o renk veren bocegi biliyorum o bocekten uretilen kirmizi ve pembe renk veren madde urunlerin arkasinda carmen olarak geciyor. kirmizi renkli mesela cilekli meyveli yogurtlarda yas pastalarda kirmizi ve pembe renge sahip herseyde kullaniliyor aslinda. aldigimiz urunlerin iicindekileri hep okumaliyiz aslinda. ben akktivia yogurdunu iciyordum bir ara bagirsasklarimicin. sonra bunu ogrenince baktim arkaksinda carmen yaziyor. ben de biraktim almayi zaten asil bagirsaklara iyi gelen yogurdun icine azicik koyduklari keten tohumu. ben de diardan keten tohumunu alip evdeki yogurda karistirip yemeye basladim. hem aktivyaya o kadar para vermemeis oldum en ucuz yolla daha saglikli bir aktivia yogurdu yaptim kendima

oyy uykumu kalır bende şu saatten sonraa demek carmen haa oyy böcükten ne kadar yedim acep şimdiye kadar yaa

epey yedim sanırsam yaa carmen ismi pek aşina geldi çünküüü

epey yedim sanırsam yaa carmen ismi pek aşina geldi çünküüü

dogru yazmamaisim renk veren maddenin adi karmin mis. wikipediada bile gorebilirsin yani ortalikta dolasan sisirme haberlerden degil bu wikide almanca da aratip baktim ayni seyleri yaziyor.

hani bazen bazi haberler cikiyor sirf turkiyede donemsel ve siyasi olarak birilerini vurma maksatli sisirme haberleri oluyor. onlari ben baska dillerde de aratip arastiriyorum dogru olup olmadigini ogrenmek icin. bazen facede olumcul bir madde her urunde var saglik bakanligi neden izin vermis buna gibi aslinda siyasal maksatli yayilan bazi bir maddeleri wikipediasa almanca arttigimda aslinda cok zararsiz bir sey oldugunu ogreniyorum ama bunun gibi bazi seyler de gercek cikiyor. mesela koladaki fare meselesi ve o renk veren bocek...
gercekten bocegi kurutup sonra su da bekletme gibi islemlerden gecen bocek sonunda renk vermesi icin gidalara ekleniyor :26:

ASIL KAZANAN BENİM

Güneşli bir gündü. Kadın parkta yanında oturan adama “Bakın, salıncakta sallanan şu kırmızı kazaklı çocuk benim oğlum” dedi.

Adam gülümseyerek “Güzel bir oğlunuz var” dedi. “Diğer salıncaktaki mavi kazaklı çocukda benim oğlum”

Sonra saatine baktı ve “Heyyy, Todd, sanırım artık gitme zamanı” diye seslendi oğluna.
...
Çocuk salıncakta yükselirken “Beş dakika daha baba, lütfen yalnızca beş dakika daha” diye karşılık verdi babasına.

Adam başını “peki” anlamında sallayınca çocuk neşeyle sallanmaya devam etti.

Dakikalar sonra adam ayağa kalkarak tekrar seslendi oğluna “Todd, artık gidelim mi, ne dersin?”

Çocuk yine gitmeye isteksiz “Ne olur baba, beş dakika daha, lütfen, beş dakika daha” diye bağırdı babasına.

Adam” Tamam” deyince çocuk kahkahalar atarak sallanmaya devam etti.

Sonunda kadın dayanamadı ve sesinde gizli bir hayranlıkla “Ne kadar sabırlı bir babasınız” dedi .

Adam gülümsedi kadına. “Sabır değil yaptığım bayan” dedi. “Büyük oğlum Tommy’yi geçen yıl burada sarhoş bir sürücünün çarpması sonucu kaybettim. Buraya yakın yolda bisiklet sürüyordu. Tommy’e hiç yeterince zaman ayırmamıstım. Oysa şimdi onunla beş dakika daha fazla birlikte olabilmek için herşeyi yapardım. Todd’la ayni hatayı yapmayacağıma söz verdim kendi kendime..

O her “Beş dakika daha baba” dediği zaman , oyun oynamak için beş dakika daha kazandığını düşünüyor, oysa işin gerçeği ne biliyor musunuz? Ben onu oyun oynarken beş dakika daha fazla izleyebiliyorum, asıl kazanan benim”​

oyy iki kere çıkmış

Son düzenleme:
akrepcim kilo yüzdesini doğrumu biliyorum.bi örnek yapayım sana.mesela 56 ile başyladım.500 gr verdim diyelim..
07 papatya (56 / 55.5 /0.5/%0.89 ) böylemiii??

hoşgeldin canım
ne kız bu menü böyle
ay negüzel aynen incelmeden yok ayrılmak
kız çok yanlış akşam makarna yenirmi hiç makarna pirinç pilavı gibi şeyleri öğlen yemelisin yiyceksen akşama olabildiğince hafif geçir mesela bi kase çorba sebze yemeği yoğurt salata ,
ha birde kolayı kes o çok kilo aldırır çikolata isteğine gelince canın istediği zaman benim formülüm pekmez yemek 1 tatlı kaşığı inanki hemen kesiyo ben 7 aydır hiç abur cubur yemedim istisnalar kaidei bozmaz tabi arada oğluş yerken yemiyo değilim haftada bir belki,böyle yaparsan çok çabuk kilo verirsin bide akşam 6.00 bilemedin 7.00den sonra bişey yeme metabolizmamız yavaşladığı için artık vücudumuza girenler orda yağa dönüşüyo vücüt yakamıyo dikkat et yoksa böyle kilo falan veremezsin canım
hoşbulduk bende öyle yatılı ve çok misafirden hiç haz etmem yavrularımın bütün düzenleri mahfoluyo onlar gittikten sonra ben çekiyorum hıh

DİPLOMASİ NEDİR?

Adamın biri Afrika’da safariye çıkarken yanına minik köpeğini de almış. Minik köpek bir gün ormanda dolaşıp kelebekleri kovalar, çiçekleri koklarken kaybolduğunu farketmiş. Ne yapacağını düşünürken bir de bakmış ki, karşıdan bir leopar geliyor ve belli ki günlük yiyeceğini arıyor.
“Şimdi başım dertte!” diye düşünmüş minik köpek.

Etrafın...a bakmış yerde kemik parçalarını görmüş. Hemen arkasını leoparın geldiği yöne dönerek kemikleri yemeye başlamış. Bu arada da arkadaki hareketi kestirmeye çalışıyormuş. Leopar tam saldıracakken minik köpek kendi kendine konuşmuş:

“Ne kadar lezzetli bir leoparmış. Acaba etrafta bundan bir tane daha var mıdır ki?” diye sormuş.

Bunu duyan leopar bir anda donmuş kalmış ve en yakındaki ağaca tırmanarak dalların arasına saklanmış.

“Tam zamanımda kurtardım, yoksa bu köpeğe yem olacaktım” diye düşünmüş leopar.

Bütün bunlar olup biterken bir başka ağacın üstündeki bir maymun olanları izliyormuş. Bildiklerini kullanarak leopardan kurtulacağını düşünmüş. Leoparın yanına giderek neler olduğunu anlatmış. Leopar köpeğin yaptıklarına çok sinirlenmiş ve maymuna:

“Atla sırtıma gidip şunu yakalayalım” demiş.

Ancak minik köpek neler olduğunu ve leoparın sırtında maymunla birlikte yaklaştığını fark etmiş.

“Şimdi ne yapacağım” diye düşünürken kaçmaya teşebbüs etmemiş.

Bunun yerine arkasını leoparın geldiği yöne dönerek, kemikleri yemeye devam etmiş. Tam leopar saldıracakken yine kendi kendine konuşmuş:

“Bu aptal maymunda nerede kaldı? Yarım saat önce bir leopar daha getirsin diye gönderdim hala haber yok”…

Diplomasi böyle bir şey işte… Yapabiliyorsan; hızlı düşün, sakin ol, güçlü görün, düşmanını kendi silahı ile yen….​

ayy çok sevindim seni gördüğüme...
benim oğlan 2.5 kız da 2 ye girecek işte temmuzda...

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy çok sevindim seni gördüğüme...
benim oğlan 2.5 kız da 2 ye girecek işte temmuzda...

kız ne güzel harbi aynı gibiyiz
benim kızda temmuzun 13'ünde 1 yaşına giricek oğlanda 6.ayın 8 inde 2yaşını doldurcek çih içh bizim evede yılda 3 doğum günü ard arda 5.ayın 18 benim 6. ayın 8i oğluşumun,,7.ayın 13 kızımın şuanda yanan tek kişi aşkitom valla beni es geçiyo ama sen büyüdün artık falan diye gıcık zor geldi 3ü arka arkaya ohh sefam olsun

Son düzenleme:
Para ile her şeye sahip olunacağı söylenir ama olunamaz. Yiyecek satın alabilirsin ama iştah satın alamazsın. İlaç alırsın ama sağlık alamazsın.Bilgi alırsın ama bilgelik alamazsın.Gösteriş alırsın ama güzellik alamazsın.Eğlence alırsın ama neşe alamazsın.Tanıdık alırsın ama dost alamazsın.Boş vakit alırsın ama huzur alamazsın.Para ile herşeyin kabuğunu alır,hiçbir şeyin çekirdeğini alamazsın.

evet canım aynen öyle:81:

sağol canım.oh rahatladımm:))
bide sanırım bize sıra 2 hafta sonra gelecek grup listeleme..bu hafta 3.takım edecek.ee bizde 6.gurup oldugumuza göre öyle dimi.ama biz 20 haziranda izne ayrılacagız.3 hafta olmayacağım..keşke yapıp gitseydim..iztekle başka zamana atabilirmizi yoksa illaki o zaman gelence yapmak zorundamıyız..çok aksi oldu(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…