Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

az önce pilatesimi yaptım.kızım okuldan geldi,diğeri uyanıp sebze çorbasını içti,şimdi park zamanı.çok güzel bir hava var dışarıda.mis gibi.değerlendirmek lazım..

iğrenç ugy ay ben çok kola içiyorum içimde böceklermi geziyor ya.......bundan sonra içmesem çok iyi olacak ıyyyyy

bugünkü menüm

KAHVALTI

2d. kepek ekmeğiyle 2 yumurta sahanda(vazgeçilmezim napiyim olmuyo)

2zeytin

bir domates

kk peynir

1 bardak çay

ARA

1 salatalık

öğlen zaten kahvaltı saat 11de yedim canım istemedi

akşam üzeri

1 yeşil çay ve eti form bisküvi

AKŞAM

yoğurtlu çorba
fırında biber patates kızartması
yoğurt
salata

yapmayı planlıyorum
şimdiye 1 litre su içtim karnım şişti off

bugün kaçamak yook olmasında zaten bi dondurma yicektim sabah düşünüyodum onuda yemicem hıh

Selam..
Ohhhh !!! Nihayet oturabildim.. Tabi sadece yarım saatliğine... Yani eşim gelene kadar. Yemeklerimi yaptım. Yiyemeyecek olmak çok kötü yarın öğleyi bekliyorum

Bugünkü menüm ;
Sabah beyaz peynir, 2 adet zeytin,
yarım domates, yarım salatalık, bir orta boy havuç,
1 dilim ekmek, 2 bardak süt artırıcı çay..

Ara : 1 adet elma

Öğle Ispanak Yemeği (taze taze toplandı )
salata ( domates, salatılık, havuç, ıspanak yaprakları )
1 dilim ekmek

Buraya kadar yaptıklarımdı..

Akşam için tarhana çorbası,
ıspanak yemeği ( Eşim için musakka, pilav yaptım )
salata , bir dilim ekmek düşünüyorum ..
Yoğurt

Yemekten sonra bir kaç dilim kavun ve yatmadan bir badak süt düşünüyorum.

Bunların dışında yarım saat plates yaptım. Bir litreden fazla su tükettim. Rezene ve süt artırıcı çaylardan iki bardak içtim.

Bugünkü menümüde yazayım

sabah 2 bardak ılık limonlu su
3 yk k flkes
1 bardak süt 2 tam ceviz

ara meyve yeşil çay

öğlen taze fasülye
ekmek yoğurt

ara 2 porsiyon meyve

ve boool su :)

canım ben de 70 ile hamile kalmıştım, 80 ile doğum yaptım, doğumdan sonra tartıldığımda 76 kiloydum, sadece 4 kilo gitmiş doğumda şok olmuştum ama aradan 2 sene geçti bak hala 74 üminşallah azim ve kararlılıkla verceğiz..

ben de kısa süreliğine oturdum, yapmam gerekn yemeklerim var

bugünki menüm:

sabah: ilk kez kahvaltı yaptım

(Ama öğlene kadar hatta öğlen bile birşey yiyesim gelmedi)

öğlen: bir porsiyondan daha az pilav+ yine bir porsiyondan daha az fasulye yemeği

ikindin: az kahvaltı türü birşeyler,+ meyve

akşamki planım ise:

çorba+börülce salatası+ana yemekten azcık+ 1 dilim ekmek ( belki)

2/3 günüdr spor yapamıyorum gelen giden ve aşırı uykusuzluk ve yorgunluktan, bugün telafi yapabilirsem yapacağım

kızlar geçmişi bir okuyayım dedim, ama maşallah geçmiş baya bir geçmiş o yüzden bu uykusuzlukla pek bakamadım, bakacak gibi de görünmüyor ama sanırım bir kola muhabbeti geçmiş, facee de böyle bir yazı dolanıyordu 2 ay önceden. ve ben 2 aydır kola içemiyorum. çok çok etkilendim, hadi böcek neyse de belki bir nebzee ama o böcek kurularının arasına karışan diri diri farelerin ezme makinesine girip parmaparça olması ve kanının da bu kola maddesine karışıyor olması fikrii iğrençtiiii artık asla kola içemez hale geldim. bu çok iyi tabi, zaten sağlıksız, eşime anlatıyorum ama o inanmıyor böyle birşeyin var olduğuna, biz gerçekten fare kanı ve böce suyu mu içiyoruz yahuu, madem öyle bizler neden hastalanmıyoruz:26: ve buna neden hiç bir yetkili önlem almıyor:88:

BENDE EVE GİTMEDEN MENÜMÜ YAZAYIM
sabah kahvaltı geç kaldım işe yapamadım işte 2 dilim ekmek peynir zeytin yedim
ara 1 adet elma yedim kahve ve çayda içtim
saat 11 gibi 1 bardak tarçınlı yeşil çay içtim
öğle 1 dilim ekmek patlıcan musakka ve yoğurt yedim
1 fincan kahve 1 fincan çay
1 litre su içtim
akşam salata ve domates çorbası düşünüyorum bide dünden kalan patetes salatam var
eve yürüyerek gideceğim

kitap okuyamıyorum malesef bu aralar 1 ay sonra sınavım var ders çalışıyorum o yüzden

menümü yazayım.
sabah 500 ml su
kahvaltı 1 kase meyveli müsli
ara 1 avuç kadar karışık kuruyemiş
öğle 2 dilim ekmek
peynir,zeytin,domates,biber
çay,reçel.
ara 1 küçük paket fıstıklı krokant
akşam 1 tabak taze fasulye
1 dilim ekmek
1 tabak salata
1 tabak dolusu limonlu yeşillik
2 litre su
1 yeşil çay.
50 dakika pilates
1 adet kitap.

kitabım
çağlar ötesini aydınlatan ışık
mevlana felsefesi
yazar hanri benazus
365 sayfa.
yazar kendi düşüncelerini mevlana nın söylemleri ile harmanlayarak hümanizm ve allah sevgisini anlatmış..

içine giren mikropları kırıcı ekstra ilaçlar da olduğu için hastalanmıyoruz ama kendi elimizle zehirliyoruz kendimizi.biz zaten aman aman almazdık,misafire bulundururduk,hatta gazı kaçar kalanı olduğu gibi çöpe giderdi,bilgilenince evimize asla sokmuyoruz artık.hamburgeri de kendim yapıyorum evde.tadı tabii ki aynı olmuyor,bir ton katkı maddesi girmediği için,ama kızım severek yiyor ya buna şükür.aklınıza ne gelirse evde hazırlamaya çalışıyorum,özellikle yavrularımın boğazından geçecekse..

tatlım yapmanız gerekiyor maalesef..yoksa mazeret bildirirsin paylaşıma.müsaitr olan ilgilenir şeker
oyy şu saatten sonra bişii yiyemem ben yaa fena oluyorum bunu bilmiyordum ben:83::83::83::83: iğrençç
canım ders kitaplarını okuyorsun ya yetmezmi:13:

oyy bende evde yapıyorum hamburgeri.bim den alıyorum gayet uygun fiatı ve temizde..
cidden fare kanı fecii oldu feciiiiiiiiiiiii

canim bocek yemek insani hasta etmezki bakiniz: cinliler bocek yiyor hatta sadece cinde degil avrupadaki cin lokantalalri da bocek satiyor. ve bu yasak degil gizli gizli de degil devletten izinli ustelik. yani kolanin onunde bu konuda herhangi bir yasal engel yokkki zaten. ustelik isteyen icer istemeyen icmez biz karismayiz modunda bunu bilen insanlar... ama icenlerin cogu bilmiyor zaten ozellikle genc ve bilincsiz beslenen kisiler ozellikle kola icmeyi tercih ediyor. bizim gibi bilincli olanlalr da arada sirada reklamlardan etkilenip cevreden etkilenip aman ne olcak diyerek nefsimize yenik dusuyoruz.

biz de aile bulusmasindan ynei geldik yusuf oynadi cok mutlu oldu orda

simid yusufa ve babasina yemek yapiyorum

bilemiyorum, belki böcek hasta etmeyebilir, gerçi bu bile kafamda soru işareti ama, peki fare?? ııyy,akrep kuusura bakma canım ama facee de dolaşıp durduğu için bu kadar rahat paylaştım, midenizi bulandırmak istemezdim, benim 2 aydır kolayı gördüğüm an midem kalkıyor gerçi

kızlar yarın plates dersimiz başlıyor, heyecan bastı,

ben de hala ah yemen adlı kitabımı okuyorum, bugün okulda unutmuşum ama, neyse okulda daha fazla zamanım oluyor okuyacak, baya heyecanlı gidiyor kitabım, akrepçim bu okuduğum kitapta yemen savaşı sırasındaki savaş hali anlatılıyor, öyle iğrenç şeyler yaşanmış kiii, okurken gözlerime inanamadım,fare ne ki bu yaşananların yanında çok çok heyecanlı gidiyor kitap şimdilik.. seviyorum kitap okumayı .

Hepimiz gizliden biraz deliyiz... Hepimiz aslında yalnızızdır ve anlaşılmak isteriz. Ama hiçbir zaman bir başkasını tümüyle anlayamayız ve hepimiz bizi çok seven kişilere bile bir parça uzak kalırız. Acımasız olanlar güçsüzlerdir; sevecenlik, yalnız güçlülerden beklenebilir. Korkuyu bilmeyenler gerçekte yürekli değildir. Çünkü yürekli...lik düşünebilene karşı koyma gücüdür. İnsanları çocuk gibi görürseniz onları daha iyi anlayabilirsiniz. Ne denli yaşlı olursa olsunlar, çünkü çoğumuz hiçbir zaman büyümeyiz; yalnızca boyumuz uzar. Mutluluğa ancak beynimizi ve yüreğimizi gücümüz yettiğince eleştirdiğimizde ulaşabiliriz...
Yaşamanın amacı önemli olmaktır. Saygın olmak, bir şeyi savunmak boşuna yaşamamktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…