- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
tatlım yapmanız gerekiyor maalesef..yoksa mazeret bildirirsin paylaşıma.müsaitr olan ilgilenir şeker
oyy şu saatten sonra bişii yiyemem ben yaa fena oluyorum bunu bilmiyordum ben:83::83::83::83: iğrençç
canım ders kitaplarını okuyorsun ya yetmezmi:13:
oyy bende evde yapıyorum hamburgeri.bim den alıyorum gayet uygun fiatı ve temizde..
cidden fare kanı fecii oldu feciiiiiiiiiiiii
arkadaşlar merhaba
akrep33 den onay mesajı aldım .. ben de aranıza katıldım.
arkadaşlar merhaba
canım masum dediklerin senin cellatların oluyor haberin varmı acaba..önce mazeret üretip beynimizi nasıl da yanlış yönlendiriyoruz öyle.yazıkcanın çok tatlı çekiyorsa tarçınlı süt canım..hem kemiklerine fayda hem metobolizmanı hızlandırır..kola gibi kemiklerini yemez içtewn içe.o kemikler bize 40 yaşından sonra ne kadar lazım olucak hazineni şimdiden tüketme
sabahları da erken kalkıyoruz bundan sonra..güneş üzerimize doğmuyor tamammı canım..metobolizmamızın en hızlı çalıştyığı zamanlar en fazla yağ yakıcağı zamanlar sen sen kontağı kapatıyorsun olmaz öyle..hemen düzene girmen için hemen düzene giriceksin şekercim
kız çok yanlış akşam makarna yenirmi hiç makarna pirinç pilavı gibi şeyleri öğlen yemelisin yiyceksen akşama olabildiğince hafif geçir mesela bi kase çorba sebze yemeği yoğurt salata ,
ha birde kolayı kes o çok kilo aldırır çikolata isteğine gelince canın istediği zaman benim formülüm pekmez yemek 1 tatlı kaşığı inanki hemen kesiyo ben 7 aydır hiç abur cubur yemedim istisnalar kaidei bozmaz tabi arada oğluş yerken yemiyo değilim haftada bir belki,böyle yaparsan çok çabuk kilo verirsin bide akşam 6.00 bilemedin 7.00den sonra bişey yeme metabolizmamız yavaşladığı için artık vücudumuza girenler orda yağa dönüşüyo vücüt yakamıyo dikkat et yoksa böyle kilo falan veremezsin canım
Çok doğru diyosunuz gerçekleri biliyorumda ama kabul ettiremiyorum kendime hep bir kere daha ne olur ki ertesi ggün nasıl olsa içmicem yemicem diyip gece de olsa yiyip içiyorum sonra nasıl pişman oluyorum anlatamambayadır böyleyim ve bugün de öyle yaptım biraz önce puding yaptım son kez yiyim yarın yemicem diye dana gibi olduğumuda biliyorum daha fazla gözüme nasıl sokarım bu kiloalrıda kendimden nefret ederim diye düşnüüyorum hala tiksinemedim kendimden yaa kendime anlam veremyiroum buraya bunalrı yazmaktanda utanö duyuyorum aslında yalan yazıcaktım ama yapamadım bugünden için 1 haziran güzel başlangıç olsun diyordum yapamadım şimdi ayrına atıyorum 2 haziran olsun diye ayy bu ben kendimi napsam yaa nerelere götürüp aç bıraksam
bu arada sizce kesin karar verip öyle mi katılmalıyım aranıza
Çok doğru diyosunuz gerçekleri biliyorumda ama kabul ettiremiyorum kendime hep bir kere daha ne olur ki ertesi ggün nasıl olsa içmicem yemicem diyip gece de olsa yiyip içiyorum sonra nasıl pişman oluyorum anlatamambayadır böyleyim ve bugün de öyle yaptım biraz önce puding yaptım son kez yiyim yarın yemicem diye dana gibi olduğumuda biliyorum daha fazla gözüme nasıl sokarım bu kiloalrıda kendimden nefret ederim diye düşnüüyorum hala tiksinemedim kendimden yaa kendime anlam veremyiroum buraya bunalrı yazmaktanda utanö duyuyorum aslında yalan yazıcaktım ama yapamadım bugünden için 1 haziran güzel başlangıç olsun diyordum yapamadım şimdi ayrına atıyorum 2 haziran olsun diye ayy bu ben kendimi napsam yaa nerelere götürüp aç bıraksam
arkadaşlar merhaba
herkese günaydıınnn:81:
keyifler iyidir inşallah, ben hala yorgunumçok güzel uyudum ama dinlenemedim, malum kaç günün yorgunluğu var üzerimizde.
bugün kahvaltı yapamadım, nöbetçiydim, nöbetime ile geç kaldım, hemen alel acele bir paket süt içiverdim, onunla idare edeceğim artık
arkadaşlar merhaba
hoşgeldin canımarkadaşlar merhaba
yok güzelim köftesini de evde hazırlıyorum.ama islami kesim ve güvenilir olduğu düşünülen markaları da es geçmeyebilir isteyen..
fare de kolada bulunan meyan kökünün tarlalardan kepçelerle,tonlarca toplanmasıyla arasına karışması sebebiyle bulunur kolada.aynı zamanda köstebek ve diğer toprak altında yaşayan canlıların da karıştığı söylenir.hepsi birlikte preslenir ve sadece kemik deri gibi artıklar ayrıştırılır.yazmama sebep kendisi kullansa da en azında evlatlarını bu iğrençlikten uzak tutmalarını istemem insanların.
gelebilirsin tabii şekercikkizlar bende gelebilirmiyim,baska turlu motive olamiyorum,kilom66.6 motive olmùak istiyorum 7kilo verdim simdiye kadar ama artik veremiyorum:18:
tatlım sadece tek bir cümle yazıyorum ve bundan sonra bu cümleyi tekrarlarmısın..Çok doğru diyosunuz gerçekleri biliyorumda ama kabul ettiremiyorum kendime hep bir kere daha ne olur ki ertesi ggün nasıl olsa içmicem yemicem diyip gece de olsa yiyip içiyorum sonra nasıl pişman oluyorum anlatamambayadır böyleyim ve bugün de öyle yaptım biraz önce puding yaptım son kez yiyim yarın yemicem diye dana gibi olduğumuda biliyorum daha fazla gözüme nasıl sokarım bu kiloalrıda kendimden nefret ederim diye düşnüüyorum hala tiksinemedim kendimden yaa kendime anlam veremyiroum buraya bunalrı yazmaktanda utanö duyuyorum aslında yalan yazıcaktım ama yapamadım bugünden için 1 haziran güzel başlangıç olsun diyordum yapamadım şimdi ayrına atıyorum 2 haziran olsun diye ayy bu ben kendimi napsam yaa nerelere götürüp aç bıraksam
ee yani pes diyorum canım ya kararsızsan niye geldin buraya bak ben hiç öyle değildim bi karar verdim bak 4 aydır burdayım çokta güzel kilo verdim yapma bunu kendine ben kendimi ayneda görünce şaşırmıştım ne oldu kızım sana dedim ne bu halin utanmıycakmısın yakında böyle gidersen hiç beğenmiyceksin kendini dedim ve bi söz verdim çıtır bi kız olana kadar boğazını tutup sağlıklı besleneceksin bunu önce kendin sonra eşin için yapıcaksın dedim çünkü eşim beni zayıf halimle daha çok beğeniyodu ama moral bozmamak için söylemiyo ama ben aynada kendim okadar çok rahatsız olmaya başladımki anlatamam (bak sana bişey anlatıyım bigün ablamla kıyafet alışverişine çıkmıştık ablamda çok zayıftır benim 48 kilomu ne pantolon 27 beden giyiyodu bense 34 beden yani bu pantolon bedeni normalde ablam 36-38 bense 42-44 giyerdim biliyomusun ogün pantolon deniyodu hemencik buldu bense kalakalmıştım en beğendiğim modellerin üzerime göre olanı yoktu çokta utanmıştım açıkçası ama şimdi öylemi ,,şimdi31'rahat giyiyorum yani 40 beden pantolon belimden düşüyo 38 bedene sıkış pıkış giriyorum önüm kapanmıyo azcık yakında oda olucak ama ben bunları deniyerek ve ders alarak yendim kilo verdim sakın yarın deme yarın çok geç olabilir arkası gelmicek sende biliyosun
bak güzelim ben yaş pasta da yedim,puding te yedim,mantı da,börek te.ama erken saatlerde ve spor yapacağımdan,yani yakacağımdan emin olduğum günlerde yedim.ve yine de kilo verdim.diğer öğünlerimi az kalorili tutarak dengeledim.şimdi o yapamam mesajını beynine gönderip duruyorsun,baştan yenilgiyi kabul ediyorsun.vazgeçmek yok.biz niye buradayız,birbirimizi motive etmek için.duraksadığımızda destek alabilmek için.1 kase pudingle gün batmaz.beslenme alışkanlığını biraz değiştirerek yeni bir sayfa aç hayatında.en geç 9 da buraya günaydın ben uyandım ve güzel bir kahvaltı ediyorum yazmanı istiyorum.yine diyorum insanlar inançla kanseri yeniyor,onun yanında bir kaç kilo nedir ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?