Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

gunaydin kizlarr... bugun kandil oldugunu ogernince sabahtan oruc tutmaya niyet ettik ailecek.

dua edin kizlar sahursuz uzun bir gunde bebe ile tuttugum oruc kolay gecer ins.

Allah kabul etsin canım, keşke sahur yapsaydınız , sanırım sabah karar vermişsiniz, neyse günler kısa, şunun şurasında akşama ne kaldıki

bugün bebişimin 2. ay aşıları vardı. canım yaaa o dudaklarını büze büze ağladı ben öldümm
inşallah ateşi çıkmaz canparemin
maasallah simtencim sen ne kadar erken karar vermissin zayiflamaya, peki dogumun normalmiydi sezeryan mi? ayda 2 kilo cok normal senin durumunda bebeginide emziriyorsun degilmi?
ya yeni arkadaslar ayni zamana denk geldi karistiriyorum simdi kim kimdi senmiydin tup bebekle hamile kalan ikinciyi yakin dusunen?

canim kandil oldugunu sabah ogrendim :26:
Allah kabul etsin, kolayliklar versin
bende bugun oruc tumak istiyordum hususi gunume denk geldi, aylardir hastalanma hastalanma gel kandil gunu hastalan.

Son düzenleme:
nasıl gidiyor güzelim.yakında sen de 2. yolda dersen hiç şaşırmayacağım.yaş gençken yapmak lazım.şimdi eşim de yurtdışına gidince kızlarla ilgilenirken yaşımı hissediyorum bu ara.bedenen güçlüyüm de kafam taşımıyor nedense.öyle sersem sersem geziniyorum bugün.spor yapmaya bile mecalim yok.baş ağrısı,halsizlik.gailba hasta oluyorum..

kandiliniz mubarek olsun arkadarlar
guzel bir helva yapasim var bugun cesaret edebilirsem apartmandaki komsulara ikram etmek istiyorum
evet ya kızlar bugün regaip kandili.geçen sene bu kandilde kızımı doğurmuştum da kandil simitim benim diye sevmiştim.hepinizin kandili mübarek olsun,hayırlar getirsin ailenize.
kizlarimizin arasinda birer gun var benimde dogum sonrasi ilk gunumdu ve hastahanedeydim. dogum tebrikleri ile kandil tebrikleri birbirine karismisti dogumdan haberi olmayip kandil tebrigi icin arayanlar vardi
banucum guzl bir dogum gunu partisi planliyorum kizima vardir sende orjinal fikirler????

bugün bebişimin 2. ay aşıları vardı. canım yaaa o dudaklarını büze büze ağladı ben öldümm
inşallah ateşi çıkmaz canparemin
şimdiki aşılar ateş yapmıyor,üzülme.yine de ağrı kesici içir de rahatlasın.azıcık ajitasyon yapar sana,o kadar.bizim de 1 yaş aşıları var.çocuk masayı gördü mü anlıyor ne olacağını.öyle bir ağlayıp kıvranıyor ki zor zaptediyoruz.turab sizin ki ne zaman olacak.bizim d.gününün sonrasına vermişti ama annemlere gideceğim okullar kapanınca,ondan erken yaptırayım diyorum.umarım yaparlar..

Hoşgeldin canım. Ben de dün katıldım gruba. Umarım biranönce veririz kiloları...
Merhaba, inşallah vereceğiz kiloları ben çok kararlıyım...

sana da merhaba..hoşgeldin,biraz kendini tanıtır mısın bize..
merhaba. kendimi tanıtayım sizlere. yaşım 35. 3 aylık bir kızım var. 2008 de geçirdiğim bir ameliyat sonrası uzunca bir süre yatakta kaldım ve 15 kilo aldım . o kiloları veremeden hamile kaldım ve hamilelikten de 15 kilo kadar eklerndi veeee nihayetinde aynaya bir baktım 30 kilo yük taşıyorum.
ama çok kararlıyım ve grubun desteği ile kilolarımdan kurtulacağım.

önerilerinizi bekliyorum. 2. takımın kuralları ve sistemi özetler misiniz lütfen
teşekkürler.

heran oyle bir haberle gelebilirim Banucum ikinciyi hemen dusunmek icin cok fazla nedenim var, en cokta kizima arkadas bir kiz daha istiyorum. hayirlisi ve sagliklisi ile su mubarek kandil gunnde bir kiz bebek isteyeyim bende Allahtan.
ilginc bir sey oldu. 2 gun once tam uykuya daldim dalacagim ruyamda esim bana "carsamba yok yok persembe gunu bir misafir geliyor "diyor kim diyorum " bir bebek diyor "
bugunde regl oldum henuz bir mana cikaramadim.

ah canım ilk d.gününde yalnız olacağız maalesef.kızımın okulu o gün bitiyor,eşimde yok.o dönünce bakacağız artık..
fikirler gelince 1 şeklinde şeker hamurlu pasta,buzdolabı magnetleri[resimli],cicili bicili davetiyeler,temelı parti süsleri,kapı çıkartmaları..daha aklına ne gelirse.ilk günden başlayan slayt gösterisi ve d.ganü şarkıları..vs. canım..gönlüne göre hazırlanırsın artık..

o bendim canım deli cesaretimi diyim ne diyim bilemiyorum. ama yaş kemale erince eee ulaşması da zor olunca pek bi tatlı oluyo bebişler ben sezaryen ile doğum yaptım. 17 kilonun sadece 6 sını verdim doğumda. anında 10-15 kilo veren bünyelerden diil benim ki. bebişimi de emziriyorum full hemi de :82: ayda 2 kilo fazla vermem yasak canım zaten. sütü kesermiş kıss sen gibi zayıf olur muyum ben acep :97:

bu da kız hastası aynı benim eşim gibi.biri de farklı olsun be canım.hayırlısı tabii.rabbim nasıl uygun görürse..

bize bir gun soylemedi doktor ama zamani gelince hastahaneden ararlar. bence artik doktorlarimiz cocuklari aglatmadan asi yapmayi ogrenmeli
kazakistanda annesini sandelyeye bebegide kucagina oturtuyorlar oyun oynarken farkina bile varmadan vuruyor doktor asisini, bizdede harp gibi maasaallah...

yap bacım yap.allah belki aratmaz kendiliğinden kalıverirsin.ben de ilk çocuğuda 5 sene bekledim,sonrası kendiliğinden oldu.
doğumda az kilo vermek yaşla da mı alakalı acaba.ben sonuncuda sadece 5 kilo verebildim.oysa ilkinde 12 kilo gitmiş,2 kilo fazlayla çıkmıştım hastaneden,hiç doğurmamış gibi..

bizim hemşiremiz yapıyor,kadın banu dan daha çok üzülüyor iğneyi yaparken,hiç kıyamıyor..

bu da kız hastası aynı benim eşim gibi.biri de farklı olsun be canım.hayırlısı tabii.rabbim nasıl uygun görürse..

canım kızın yeri bir başkadır. erkeği el için büyütürsün kızı kendin için derler valla çok doğru. anacığımı bir kızları arar sorar. eşimin annesini zorla ben arattırıyorum. ben olmasam eşim hiiiiç aramaz. acıyorum valla kadına. benim sevimli danam beni aramasa kahrolurum ya .

büyük çoğunluğumuzun burada oluş nedeni doğum kiloları..ve yaşı bana yakın bir arkadaş geldiğine çok sevindim.çünkü aralarda bireysel yarış yapıyoruz ve 19- 25 yaş metabolizmalarıyla başa çıkmaya çalışıyordum ne zamandır.gerçi bebeğin de küçükmüş..
5-6 sayfa geride akrep kurallar listesini açıklamıştı,ona göz atabilirsin..emin ol kararlı olup ta kilo vermeyen kimse olmadı 2. takımda.sana da başarılar diliyorum..

kizima 6 ay boyunca sadece anne sutu verdim bende 6. aydan sonra taddirmaya basladik, emzirme sayesinde iyi kilo verdim.
sende incecik olursun ikinci takim sana bunu garanti ediyor evlendigimde ve hamile kaldigimda 54 kiloydum. takim sayesinde simdi 51 kiloyum 16 haziranda 50 kilo olacaga benziyorum. takimla kal ve zayiflamanin aslinda ne kadar kolay ve eglenceli oldugunu goreceksin. turab reklam ajansi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…