Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

biz 3 hatta 4 cocuk dusundugumuz icin digerleri erkek olabilir
nasip, cocuk sayisi ve cinsiyeti hakkinda konusmaya korkarim dogrusu. O'nun takdirine birakmak en guzeli.

zulaleyle secde daha düşünüyorlar mı..en az 9 torun,allah annene kolaylık versin canım..

zulaleyle secde daha düşünüyorlar mı..en az 9 torun,allah annene kolaylık versin canım..

yazin hepimizin birevde toplandigini dusunsene
secdenur sezeryanli olarak 4 dogum yaptigi icin artik dusunmese iyi eder, ama onun isi belli olmaz zulaley ise dogum kontrol danismani gibidir zaten ne kendisi kalir ne kimsenin kalmasina musade eder

herkesin kandili mübarek olsun
rabbim hepimizin dualarını kabul etsin günahlarımızı bağışlasın inş.
bu güzel günde oruç tutamadım regl olduğum için
kuran okuyamıycağım üzgünüm:2::2::2:

dünkü menüm
sabah
1 kase kflakes
ara
8 erik
öğlen
1 kase çorba 1 kase yoğurt
ara
1 kase patates salatası küçük bir parça börek
akşam
çok az çorba ve 3 tane sarma

suyu arttırdım :)) 1 litre ama daha çok içmeye çalışıyorum dün spor yapamadım malesef

geçmişi okuyamadım bayaa kaynatmışsınız
çok şükür tüm işlerimi bitirdim okulla ilgili olanları sınavları yaptım notlarımı girdim
ohh bi rahatladım sormayın
sıra ev temizliğinde yaaa haziran girdi hala bahar temizliği yapamadım
halılarım yıkancak perdeler koltuklar silincek çok iş var
neyse temizliğe gelen abla var ben annem çabucak bitiririz inş.

öğle yemeğim;
3 parça fırında tavuk
1 küçük dilim patates
2 küçük domates ve 1/2 soğan ile yapılmış söğüş
ekmek yok
rezene çayımın içine de minik bir sinek düştü :95:
iyiki içmeden bakmışım

desteğin için teşekkürler. evet biz biraz daha fazla gayret edeceğiz ama olsun...

bugün ilk günüm. biraz panik haldeyim.
ama ilk gün de olsa paylaşmak istiyrum menümü.
SABAH
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
4 zeytin
2 dilim çok tahillı ekmek
1 fincan stil tee
ARA ÖĞÜN
2 kayısı
6 erik
ÖĞLEN
akşamdan kalma kereviz yemeği
ayran

NASIL ????

hoşgeldin aramıza bence menü iyi ama nacizane fikrim
sabah kahvaltıda yumurta varsa ekmek yok ekmek varsa yumurta olmamalı tabi bu benim fikrim

hoşgeldin aramıza bence menü iyi ama nacizane fikrim
sabah kahvaltıda yumurta varsa ekmek yok ekmek varsa yumurta olmamalı tabi bu benim fikrim

sabah kahvaltısı doyurucu olursa diğer öğünler hafif geçiyor.bence yenebilir ekmek.paketteki ekmekler zaten gram ve kalori olarak çok hafif.

Selam hanımlar,

Herkesin kandili mübarek olur inşallah.. Dün ilk günümde ve fena değildi. Bugün kü menüm :
Sabah
Haşlanmış yumurta, çok az pekmez, iki zeytin,
çok az peynir, Yarım domates, yarım salatalık,
yarım havuç, bir dilim ekmek..

Ara : ara yapamadım. Kızım uyanmıştı. onunla ilgilenirken komşum geldi. Hazır komşumu bulmuşken akşam kandil için yapacağımız program için kurabiye yapmakla uğraştım. Ara öğün zamanın geçti tabi.

Öğlen
Az musakka, Az pilav, Bir dilim ekmek

Henüz platesimi yapamadım, yatmadan önce yaparım sanırım. Şu ana kadar bir litre su içtim, İki bardak süt artırıcı çay, ve siyah çay içtim.. Şimdi ara öğün olarak rezene çayımı içeceğim..

Akşam için kafam çok karışık.. Kandil programı için arkadaşlarda toplanacağız. Bir sürü şey hazırlamış. Yemek yemeden gideceğim. Ama inşallah kendimi frenleyebirilim. Elimen geldiğince direneceğim........ :84:

Eki Görüntüle 203378

Receb’in ilk cuma gecesine Regaib gecesi denir. Bu geceye Regaib gecesi ismini melekler vermişlerdir. Her Cuma gecesi kıymetlidir. Bu iki kıymetli gece bir araya gelince, daha kıymetli oluyor. Allahü teâlâ, bu gecede, müminlere, ragibetler [ihsanlar, ikramlar] yapar. Bu geceye hürmet edenleri affeder. Bu gece yapılan dua kabul olur, namaz, oruç, sadaka gibi ibadetlere, sayısız sevaplar verilir.

Rabbim, hepimizin dualarını kabul eylesin.. Kandiliniz mübarek olsun…

gün boyunca burda online dım heeeç kimsecikler yok ortadaaa. akrep33 ispiyonlamak gibi olmasın :))

anaaaaaam kendisi de yok burda. iyice boşlandı buralar...
neyse onlşine olan arkadaşlara soriim ben de . şimdik ara yapmadım. akşamda bir kase puding yesem olur mu? yoksa yine fırında tavuk yiycem. eşime de makarna yapiim yanına barii. neyse puding haberini bekliyom sizden

kandil programı ne olaki :26:
toplu ibadet felan mı yapılıyor

bi de rezeneyi ben ara öğünden saymıyorum. kalorisi bilemedin 5 olsun. humana-malt içeceği olsa anlıycam da bundan ara öğün olmaz zannımca.......

kızlar regaip kandiliniz mübarek olsun ben bugün oruç tuttuyorum çünkü 2 senedir ramazanda hep doğumdan sonra denk geldiği için tutamadım oruç allahım kabul eder inşallah yarında tutucam ,,,bugünkü oruçumu inanırmısınız akşamki yediğimle tutuyorum mecburen sahurda kalktım daha 1 saat var yerim derken ezan okunmaya başladı bende hemencik duşumu aldım suyumu içtim başladım çünkü çok istiyordum tutmayı kaçıramazdım allah sabrını veriyo dedim ama çok feci midem kazınıyo akrepcim isim neydi bişey sorucam ben bugün iftardan 10dk önce tartılıcam yarın onu bildiricem sana çünkü sahurda yemek yiyip yatınca haliyle yarın tartıda o çıkıcak olmaz heralde oruç tutanlar varsa dediğimi yapsınlar aynı hesaba geliyo tamam

bugün bebişimin 2. ay aşıları vardı. canım yaaa o dudaklarını büze büze ağladı ben öldümm
inşallah ateşi çıkmaz canparemin

2. ay aşısı mı yani sen 2 ay önce doğum yaptın, maşallah sana, çok azimlisin doğumun sezaryanse aman diyeyim egzersizlere dikkat et, dikişlerin patlayıverir mazallah..

gunaydin kizlarr... bugun kandil oldugunu ogernince sabahtan oruc tutmaya niyet ettik ailecek.

dua edin kizlar sahursuz uzun bir gunde bebe ile tuttugum oruc kolay gecer ins.

Allah kabul etsin canım...

Hoş geldin aramıza, çok çok da geçmiş olsun, Allah bir daha yatağa bağımlı kılmasın inşallah

Allah kabul etsin canım..

kızlar pilatesten geliyorum çok güzeldi, gurup arkadşlarımı da tanıyıınca çok eğlendik, pilates hocamızın verdiği bilgileri hafiften haiften paylaşacağım sizlerle..

mesela, pilates asla zayıflatmazmış, bir kas sporu imiş, vücudun dik duruşunu sağlayan , kasları uzatıp esneten bir spormuş, zayıflamak ta istiyorsak ekstradan en az 30 dakika tempolu yürüyüş, koşu ve ya dans yapabilir mişiz.. ben dans ı seçtim

popom karnım bacaklarım çok fena ağrıyor şuan. sıcak duş iyi gelecek... görüşürüz yine kızlar...

iyi akşamlar.menüm
sabah 500 ml su
1 kase meyveli müsli
ara 1 küçük paket yerfıstıklı krokan
öğle gözleme,çay
peynir,zeytin,domates,salatalık
ara çilek
akşam 1 tabak yoğurtlu semizotu
1 dilim ekmek
2 litre su
1 yeşil çay
1 kitap

kitabım ladesçi
yazar üstün dökmen
207 sayfa
kendi tanımıyla yaşamın kerteriz defterinden insanlık durumları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…