- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
biz 3 hatta 4 cocuk dusundugumuz icin digerleri erkek olabilir
nasip, cocuk sayisi ve cinsiyeti hakkinda konusmaya korkarim dogrusu. O'nun takdirine birakmak en guzeli.
zulaleyle secde daha düşünüyorlar mı..en az 9 torun,allah annene kolaylık versin canım..
büyük çoğunluğumuzun burada oluş nedeni doğum kiloları..ve yaşı bana yakın bir arkadaş geldiğine çok sevindim.çünkü aralarda bireysel yarış yapıyoruz ve 19- 25 yaş metabolizmalarıyla başa çıkmaya çalışıyordum ne zamandır.gerçi bebeğin de küçükmüş..
5-6 sayfa geride akrep kurallar listesini açıklamıştı,ona göz atabilirsin..emin ol kararlı olup ta kilo vermeyen kimse olmadı 2. takımda.sana da başarılar diliyorum..
bugün ilk günüm. biraz panik haldeyim.
ama ilk gün de olsa paylaşmak istiyrum menümü.
SABAH
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
4 zeytin
2 dilim çok tahillı ekmek
1 fincan stil tee
ARA ÖĞÜN
2 kayısı
6 erik
ÖĞLEN
akşamdan kalma kereviz yemeği
ayran
NASIL ????
hoşgeldin aramıza bence menü iyi ama nacizane fikrim
sabah kahvaltıda yumurta varsa ekmek yok ekmek varsa yumurta olmamalı tabi bu benim fikrim
Selam hanımlar,
Herkesin kandili mübarek olur inşallah.. Dün ilk günümde ve fena değildi. Bugün kü menüm :
Sabah
Haşlanmış yumurta, çok az pekmez, iki zeytin,
çok az peynir, Yarım domates, yarım salatalık,
yarım havuç, bir dilim ekmek..
Ara : ara yapamadım. Kızım uyanmıştı. onunla ilgilenirken komşum geldi. Hazır komşumu bulmuşken akşam kandil için yapacağımız program için kurabiye yapmakla uğraştım. Ara öğün zamanın geçti tabi.
Öğlen
Az musakka, Az pilav, Bir dilim ekmek
Henüz platesimi yapamadım, yatmadan önce yaparım sanırım. Şu ana kadar bir litre su içtim, İki bardak süt artırıcı çay, ve siyah çay içtim.. Şimdi ara öğün olarak rezene çayımı içeceğim..
Akşam için kafam çok karışık.. Kandil programı için arkadaşlarda toplanacağız. Bir sürü şey hazırlamış. Yemek yemeden gideceğim. Ama inşallah kendimi frenleyebirilim. Elimen geldiğince direneceğim........ :84:
bugün bebişimin 2. ay aşıları vardı. canım yaaa o dudaklarını büze büze ağladı ben öldümm
inşallah ateşi çıkmaz canparemin
gunaydin kizlarr... bugun kandil oldugunu ogernince sabahtan oruc tutmaya niyet ettik ailecek.
dua edin kizlar sahursuz uzun bir gunde bebe ile tuttugum oruc kolay gecer ins.
Merhaba, inşallah vereceğiz kiloları ben çok kararlıyım...
merhaba. kendimi tanıtayım sizlere. yaşım 35. 3 aylık bir kızım var. 2008 de geçirdiğim bir ameliyat sonrası uzunca bir süre yatakta kaldım ve 15 kilo aldım . o kiloları veremeden hamile kaldım ve hamilelikten de 15 kilo kadar eklerndi veeee nihayetinde aynaya bir baktım 30 kilo yük taşıyorum.
ama çok kararlıyım ve grubun desteği ile kilolarımdan kurtulacağım.
önerilerinizi bekliyorum. 2. takımın kuralları ve sistemi özetler misiniz lütfen
teşekkürler.
kızlar regaip kandiliniz mübarek olsunben bugün oruç tuttuyorum çünkü 2 senedir ramazanda hep doğumdan sonra denk geldiği için tutamadım oruç allahım kabul eder inşallah yarında tutucam ,,,bugünkü oruçumu inanırmısınız akşamki yediğimle tutuyorum mecburen sahurda kalktım daha 1 saat var yerim derken ezan okunmaya başladı bende hemencik duşumu aldım suyumu içtim başladım çünkü çok istiyordum tutmayı kaçıramazdım allah sabrını veriyo dedim ama çok feci midem kazınıyo akrepcim isim neydi bişey sorucam ben bugün iftardan 10dk önce tartılıcam yarın onu bildiricem sana çünkü sahurda yemek yiyip yatınca haliyle yarın tartıda o çıkıcak olmaz heralde oruç tutanlar varsa dediğimi yapsınlar aynı hesaba geliyo tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?