- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
sadece leslie ile yürüyüş yapıyorum oda sağa sola dönmelerini yapmıyorum. kilo aynen yapıştı. son üç aya kadar fazla kilo almamıştım. herkes çocuk için yemiyorsun çocuğa bi şey olacak diye üzerimde baskı kurdular şimdi de bu ne kilolar diyip moralimi bozuyorlar. kiloları vermem lazım2. ay aşısı mıyani sen 2 ay önce doğum yaptın, maşallah sana, çok azimlisin doğumun sezaryanse aman diyeyim egzersizlere dikkat et, dikişlerin patlayıverir mazallah..
.
kizlar aksam icin haslanmis nohut salatasi yiyeccegim bir kase sizce cok kalorisi var mi bi yerde kilo aldirir diye duymustum:44:
arkadaşlar bugün mmönü yazamayacağım çünkü berbattı yediklerim,hiç dikkat edemedim bugünrezalet anlayacağınız,
benim kızım da artık bez durdurmuyor poposunda. ben takıyorum o çıkarıyor, iyice sıcak oldu buralar pişiyor herhalde. çiş öğrense iyi olacak artık, da tatili bekliyorum, çıplak çıplak geziyor, ne olcak böyle bu bilmiyorum puffff:26:
bugün plates artı dansı edemedimçünkü kayınpederimi ziyarete gitmiştik hastaneye, kayınvalidem i de yatırdılar onun başında bekledim 2 saat, eve geldiğimde evi topla nisa ile ilgilen derkeenn bu saat oldu, bu saatte de biraz not girmem gerek.. bugün yattı dans işi
mönömü yazem ben
öğleden sonra ara yapamadım. akşam
2 parça tavuk.
tam tahıl ekmeğinin iki lokmalık tepesi
1 parça karpuz -dilim diil parça- iki lokmalıktı
2 domates yarım soğan söğüş
süt içmeyi unutmuşum yatmadan önce de olsa olmaz
yarın ilk tartı günüm bu gün tartıldım aslında ama inşallah yarın aynı sonucu görürüm
cok guzel menu aksami gayet hafif gecirmissiniyi akşamlar.menüm
sabah 500 ml su
1 kase meyveli müsli
ara 1 küçük paket yerfıstıklı krokan
öğle gözleme,çay
peynir,zeytin,domates,salatalık
ara çilek
akşam 1 tabak yoğurtlu semizotu
1 dilim ekmek
2 litre su
1 yeşil çay
1 kitap
hayirli olsun cnaim yeni plates kursun. ay dans cok guzel ya iyi enerji harcatirkızlar pilatesten geliyorumçok güzeldi, gurup arkadşlarımı da tanıyıınca çok eğlendik, pilates hocamızın verdiği bilgileri hafiften haiften paylaşacağım sizlerle..
mesela, pilates asla zayıflatmazmış, bir kas sporu imiş, vücudun dik duruşunu sağlayan , kasları uzatıp esneten bir spormuş, zayıflamak ta istiyorsak ekstradan en az 30 dakika tempolu yürüyüş, koşu ve ya dansyapabilir mişiz.. ben dans ı seçtim
popom karnım bacaklarım çok fena ağrıyor şuan. sıcak duş iyi gelecek... görüşürüz yine kızlar...
Allah kabul etsin cnaim. ben de bugunun kandil oldugunu sabah kalktigimda ogrendim esimle birlikte niyet ettik, sahur yapmadim ama dun gece dolma yemistim o kurtardi demekkızlar regaip kandiliniz mübarek olsunben bugün oruç tuttuyorum çünkü 2 senedir ramazanda hep doğumdan sonra denk geldiği için tutamadım oruç allahım kabul eder inşallah yarında tutucam ,,,bugünkü oruçumu inanırmısınız akşamki yediğimle tutuyorum mecburen sahurda kalktım daha 1 saat var yerim derken ezan okunmaya başladı bende hemencik duşumu aldım suyumu içtim başladım çünkü çok istiyordum tutmayı kaçıramazdım allah sabrını veriyo dedim ama çok feci midem kazınıyo akrepcim isim neydi bişey sorucam ben bugün iftardan 10dk önce tartılıcam yarın onu bildiricem sana çünkü sahurda yemek yiyip yatınca haliyle yarın tartıda o çıkıcak olmaz heralde oruç tutanlar varsa dediğimi yapsınlar aynı hesaba geliyo tamam
canim pudingi sen yaptiysan ve az sekerliyse ye. ben muhallebi yapiyorum ve nerdeyse hic seker katmiyorumgün boyunca burda online dım heeeç kimsecikler yok ortadaaa. akrep33 ispiyonlamak gibi olmasın :))
anaaaaaam kendisi de yok burda. iyice boşlandı buralar...
neyse onlşine olan arkadaşlara soriim ben de . şimdik ara yapmadım. akşamda bir kase puding yesem olur mu? yoksa yine fırında tavuk yiycem. eşime de makarna yapiim yanına barii. neyse puding haberini bekliyom sizden
Selam hanımlar,
Herkesin kandili mübarek olur inşallah.. Dün ilk günümde ve fena değildi. Bugün kü menüm :
Sabah
Haşlanmış yumurta, çok az pekmez, iki zeytin,
çok az peynir, Yarım domates, yarım salatalık,
yarım havuç, bir dilim ekmek..
Ara : ara yapamadım. Kızım uyanmıştı. onunla ilgilenirken komşum geldi. Hazır komşumu bulmuşken akşam kandil için yapacağımız program için kurabiye yapmakla uğraştım. Ara öğün zamanın geçti tabi.
Öğlen
Az musakka, Az pilav, Bir dilim ekmek
Henüz platesimi yapamadım, yatmadan önce yaparım sanırım. Şu ana kadar bir litre su içtim, İki bardak süt artırıcı çay, ve siyah çay içtim.. Şimdi ara öğün olarak rezene çayımı içeceğim..
Akşam için kafam çok karışık.. Kandil programı için arkadaşlarda toplanacağız. Bir sürü şey hazırlamış. Yemek yemeden gideceğim. Ama inşallah kendimi frenleyebirilim. Elimen geldiğince direneceğim........ :84:
bugün ilk günüm. biraz panik haldeyim.
ama ilk gün de olsa paylaşmak istiyrum menümü.
SABAH
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
4 zeytin
2 dilim çok tahillı ekmek
1 fincan stil tee
ARA ÖĞÜN
2 kayısı
6 erik
ÖĞLEN
akşamdan kalma kereviz yemeği
ayran
NASIL ????
kitabım ladesçi
yazar üstün dökmen
207 sayfa
kendi tanımıyla yaşamın kerteriz defterinden insanlık durumları..
ee yani pes diyorum canım ya kararsızsan niye geldin buraya bak ben hiç öyle değildim bi karar verdim bak 4 aydır burdayım çokta güzel kilo verdim yapma bunu kendine ben kendimi ayneda görünce şaşırmıştım ne oldu kızım sana dedim ne bu halin utanmıycakmısın yakında böyle gidersen hiç beğenmiyceksin kendini dedim ve bi söz verdim çıtır bi kız olana kadar boğazını tutup sağlıklı besleneceksin bunu önce kendin sonra eşin için yapıcaksın dedim çünkü eşim beni zayıf halimle daha çok beğeniyodu ama moral bozmamak için söylemiyo ama ben aynada kendim okadar çok rahatsız olmaya başladımki anlatamam (bak sana bişey anlatıyım bigün ablamla kıyafet alışverişine çıkmıştık ablamda çok zayıftır benim 48 kilomu ne pantolon 27 beden giyiyodu bense 34 beden yani bu pantolon bedeni normalde ablam 36-38 bense 42-44 giyerdim biliyomusun ogün pantolon deniyodu hemencik buldu bense kalakalmıştım en beğendiğim modellerin üzerime göre olanı yoktu çokta utanmıştım açıkçası ama şimdi öylemi ,,şimdi31'rahat giyiyorum yani 40 beden pantolon belimden düşüyo 38 bedene sıkış pıkış giriyorum önüm kapanmıyo azcık yakında oda olucak ama ben bunları deniyerek ve ders alarak yendim kilo verdim sakın yarın deme yarın çok geç olabilir arkası gelmicek sende biliyosun
bak güzelim ben yaş pasta da yedim,puding te yedim,mantı da,börek te.ama erken saatlerde ve spor yapacağımdan,yani yakacağımdan emin olduğum günlerde yedim.ve yine de kilo verdim.diğer öğünlerimi az kalorili tutarak dengeledim.şimdi o yapamam mesajını beynine gönderip duruyorsun,baştan yenilgiyi kabul ediyorsun.vazgeçmek yok.biz niye buradayız,birbirimizi motive etmek için.duraksadığımızda destek alabilmek için.1 kase pudingle gün batmaz.beslenme alışkanlığını biraz değiştirerek yeni bir sayfa aç hayatında.en geç 9 da buraya günaydın ben uyandım ve güzel bir kahvaltı ediyorum yazmanı istiyorum.yine diyorum insanlar inançla kanseri yeniyor,onun yanında bir kaç kilo nedir ki...
tatlım sadece tek bir cümle yazıyorum ve bundan sonra bu cümleyi tekrarlarmısın..
bugün başlıyorum
canim yazdiklarin eksik mi cikti yoksa sabah kahvalti ve ogle yemegi yemedin mi? sen de benim gibi oruc tutsaydin bari
bence cok guzelboyle devam
EVREN..... assagida online gorunuyorsun ama son 6 sayfadir yorumunu goremedim acik unutup da mi gittin ne nerelerdesin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?