Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kizlar aksam icin haslanmis nohut salatasi yiyeccegim bir kase sizce cok kalorisi var mi bi yerde kilo aldirir diye duymustum:44:

2. ay aşısı mı yani sen 2 ay önce doğum yaptın, maşallah sana, çok azimlisin doğumun sezaryanse aman diyeyim egzersizlere dikkat et, dikişlerin patlayıverir mazallah..
.
sadece leslie ile yürüyüş yapıyorum oda sağa sola dönmelerini yapmıyorum. kilo aynen yapıştı. son üç aya kadar fazla kilo almamıştım. herkes çocuk için yemiyorsun çocuğa bi şey olacak diye üzerimde baskı kurdular şimdi de bu ne kilolar diyip moralimi bozuyorlar. kiloları vermem lazım

Son düzenleme:
kizlar aksam icin haslanmis nohut salatasi yiyeccegim bir kase sizce cok kalorisi var mi bi yerde kilo aldirir diye duymustum:44:

yemişsindir artık sen :) bi kaseden bi şey olmaz. hayatımız boyunca böyle besleneceğiz. her şeyi light al onu yeme bunu yeme olmaz. az ama her şeyden yiycez öğreten adam oldum he

mönömü yazem ben
öğleden sonra ara yapamadım. akşam
2 parça tavuk.
tam tahıl ekmeğinin iki lokmalık tepesi
1 parça karpuz -dilim diil parça- iki lokmalıktı
2 domates yarım soğan söğüş
süt içmeyi unutmuşum yatmadan önce de olsa olmaz
yarın ilk tartı günüm bu gün tartıldım aslında ama inşallah yarın aynı sonucu görürüm

Bazı şeyler var ki ancak belli bir yaşta anlaşılabiliyor, daha önce değil: Evle ilişkiler, evin içinde ve dışında olanlar da böyle işte. Altmış-yetmiş yaşında anlıyorsun ki bir bahçe ve bir ev, rahatın için, rastlantı sonucu ya da şıklık olsun diye yaşadığın yerler değildir, ama onlar senin bahçen ve evindir. Kabuğu nasıl midyenin bir... parçasıysa onlar da senin bir parçandır.

Sen o kabuğu kendi salgılarınla oluşturdun, içindeki kıvrımlarda senin öykün var, bu kabuk-ev seni sarmalar, senin üzerindedir, çevrendedir, belki ölüm bile onları senin varlığından, onların içinde yaşadığın sevinçten, kederinden ayırmayacaktır.

arkadaşlar bugün mmönü yazamayacağım çünkü berbattı yediklerim,hiç dikkat edemedim bugün rezalet anlayacağınız,

benim kızım da artık bez durdurmuyor poposunda. ben takıyorum o çıkarıyor, iyice sıcak oldu buralar pişiyor herhalde. çiş öğrense iyi olacak artık, da tatili bekliyorum, çıplak çıplak geziyor, ne olcak böyle bu bilmiyorum puffff:26:

bugün plates artı dansı edemedim çünkü kayınpederimi ziyarete gitmiştik hastaneye, kayınvalidem i de yatırdılar onun başında bekledim 2 saat, eve geldiğimde evi topla nisa ile ilgilen derkeenn bu saat oldu, bu saatte de biraz not girmem gerek.. bugün yattı dans işi

iyi aksamlar kizlar. ben de bugun aksama kadar parkta bebe gezdirdim oruclu oruclu. daha yeni yatti velet

oruclu oldugum icin menude sadece iftar var

bi kepce mercimek corbasiyla bi tane pide yedim. simdi de adacayi icicem

dun gece de kitap okudum ama menu de yazmayi unuttum bu gece de yatarken okicam goz aydinligi cocuklar kitabini.

canim yarin tarti gunu ben de aksam yedigim icin korkuyorum. ins. yarin artida cikmayiz

maasallah canim bocegine, demek tuvalet aliskanligina baslamanin vakti gelmis kolay gelsin sana

canim yazdiklarin eksik mi cikti yoksa sabah kahvalti ve ogle yemegi yemedin mi? sen de benim gibi oruc tutsaydin bari

cok guzel menu aksami gayet hafif gecirmissin su semizotunu burda bulsam ben de yapicam hem hafif hem lezzetli ben sahsen tadini cok seviyorum
hayirli olsun cnaim yeni plates kursun. ay dans cok guzel ya iyi enerji harcatir
Allah kabul etsin cnaim. ben de bugunun kandil oldugunu sabah kalktigimda ogrendim esimle birlikte niyet ettik, sahur yapmadim ama dun gece dolma yemistim o kurtardi demek
bi de ben bu sabah tartildim cnaim sabah tartildigin daha dogru. aksam tartilirsan hem gece hem gunduz yemedigin icin iftardan hemen once tartilman kilonu cok dusuk gostericek. ben bu sabah tartildim. yarin sabahki kilom cok fazla cikarsa dicem ki iftarin siskinligi bu o halde persembe sabahki kilomu bildiriyim
canim pudingi sen yaptiysan ve az sekerliyse ye. ben muhallebi yapiyorum ve nerdeyse hic seker katmiyorum
bi d eben bugun butun gun parkta yusufu gezdirdim. bugun burda tatildi esim de calismadi birlikte ailecek parka gittik

canim aksam yemezsen guzel bir menu ins. aksam yediklerini cok kacirmamissindir

bence cok guzel boyle devam

EVREN..... assagida online gorunuyorsun ama son 6 sayfadir yorumunu goremedim acik unutup da mi gittin ne nerelerdesin ?

kitabım ladesçi
yazar üstün dökmen
207 sayfa
kendi tanımıyla yaşamın kerteriz defterinden insanlık durumları..

banucum resimdeki kızın herhalde maşallah çok tatlı takıma ugrayamıyorum pazartesi görüşürüz inşallah kızlar

akrebim umarım kızmıyorsundur inan hiç oturamıyorum bu saat oldu hala ev işleriyle ugraşıyorum şimdi banyoda beni bekleyen üç makina çamaşırvar serilmek için bekliyorlarr

tatlım sadece tek bir cümle yazıyorum ve bundan sonra bu cümleyi tekrarlarmısın..
bugün başlıyorum

Önemseyip cevap yazdığınız için teşekkür ediyorum.Utancımdan giremedim de yorum yazılmışmıdır girmeseydin tabi gruba gibi yazılar görmekten korktum.Dedikleriniz çok mantıklı aslında harekete göre yememi ayarlayabilirim dimi sonuçta tamemn kesemem.Ayrıiyetten bende onalrı yaşıyorum beden sıkıntısı çekiyorum kaç gündür kot pantolon arıyorum 34 beden ama hep modelsiz düz kesim pantolonlar ayrıca dar paça arıyodum ama artık yakışmadığını da anladım O zamn benim günüm bugün olsun 3 haziran başlangıcım en iyisi söz vermek galiba hepinizin içinde söylersem tutamamaktan çekinirim.Kabul ederseniz kendime şimdi oturup kurallar koyucam ve okumaktan sıkılmazsanız paylaşırım ardından bunlara uyacağıma söz veriiym size.İnşAllah bu yöntemle sizin aranızda vazgeçmem.Aslında buraya bakmasaydım veya destek vermediğinizi görseydim cayardım hemen şimdiden iyi geldiniz bana tekrardan desteğiniz için çok teşekkür ediyorum

Son düzenleme:
canim yazdiklarin eksik mi cikti yoksa sabah kahvalti ve ogle yemegi yemedin mi? sen de benim gibi oruc tutsaydin bari

yedim canım. ben her ağzıma bi şey attığımda burda yazıyorum. yoksa ipin ucunu kaçırıyorum...
bölük pörçük oluyor menüm. iyisimi gece hepsini bir toplıyım.

ilk tartıyı ben vereyim tam 1 kilo gitmiş. moarlim bozuldu hedefim haftada 0.5 kg di. geçen hafta o kadar verdim ama bu hafta fazlaca dikkatsiz davranmışım . yediklerimi arttırrıyım. bebişimin sütüne bişey olmasın

bence cok guzel boyle devam

EVREN..... assagida online gorunuyorsun ama son 6 sayfadir yorumunu goremedim acik unutup da mi gittin ne nerelerdesin ?

Herkese günaydıın :)

canım ders çalışıyorum ben çok bakamıyorum
ama uzak ta kalmak istemiyorum bi ara açtım
ama sonra açık bırakıp çalışmaya devam etmişim
kafa kalmadı valla :)

herkse günaydın arkadaşlar

bugün sabah tartıldım,

74.9 ile başlamıştım

73.4 e inmişim, 1,5 kilo kadarcık vermişim iyidir benim için..

günaydın kızlar.ben yine 500 gr vermişim.belki daha fazladır ama tartı manuel olunca ortalamasını yazıyorum..

günaydın arkadaşlar dün gelemedim herkezin geçmiş kandili mübarek olsun dilerim rabbim bu güzel günlerin hatrına bizim dualarımızı kabul eder

hemen kilomu yazayım 56:100 geçen haftaya göre gayet iyi sayılır...en azından kilo almadım
aslında akşam yemeklerini hafifletip birazda spor yapınca olacak galiba....

dünkü menüm sabah 2 dilim fırım ekmeği normal kahvaltı 2 fincan çay
ara yeşil çay ve kahve

öğle tavuk sulu çorba 1 kase 1 dilim ekmek tavuklu patetes ve koca bir kase salata
ara elma ve biraz çilek

akşam koca bir kase salata 3 adet haşlanmış patetes
ara gece çilek armut

3 litre su sabah ve akşam 2 fincan yeşil çay
işten eve yürüdüm 1 saat ve evin yakınındaki spor aletlerinin bulunduğu yerde biraz belimi çalıştırdım
20 tane mekik (çoğaltmalıyım) en az elli olmalı dimi iyice tenbel oldum ben

gece smmm sınavım var 2 temmuzda ona çalıştım....akrebim 1 ay kadar kitap okuyamam galiba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…