Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evet canım.uğur böceğim benim..
haydi o zaman pazartesi bekliyorum mutlaka.

canim yarin tarti gunu ben de aksam yedigim icin korkuyorum. ins. yarin artida cikmayiz

maasallah canim bocegine, demek tuvalet aliskanligina baslamanin vakti gelmis kolay gelsin sana

benim kızım o kadar komik davrabıyoor ki, bir bakıyoruz birden eşofman altını çıkarıyor, bezinin banlarının tek tek açıyor, çırılçıplak kalıyor ,kızım ne oldu diyoruz, anne çişş yapıyosss diyor koşuyor wc ye. tabi niyeti çiş yapmak değil, oreadaki çeşme hortum ile oynamak,yarı beline kadar ıslanıyor, hava çok sıcak ama sular buz gibi:26: korkuyorum hastalanacak diye. tuvaletten çıkaramıyoruz, kıyameti koparıyor böyle nasıl gidecek bilmiyorum, ne zaman sıkılacak bu işten, yatarken uyuduktan sonra anca bez takabiliyorum.. gerçekten öğrenme zamanı geldi ama ben çalışınca çocuk yarım yamalak kalıyor, bakıcımızın bel fıtığı problemi var, ilgileniver diyemiyorum, şurada 2 hafta sonra kızım tamamen benimle olacak, herhalde artık iyyice öğrenir

herkse günaydın arkadaşlar

bugün sabah tartıldım,

74.9 ile başlamıştım

73.4 e inmişim, 1,5 kilo kadarcık vermişim iyidir benim için..

bence çok çok iyi bir rakam.hatta çok bile..aynen devam.pilatesin çok faydasını göreceksin.bana pek te sevimli gelmeyen ebru şallı ya dua ettiğimi biliyorum,ev çalışmalarımda.eğer gittiğin salon uzaksa tempolu yürüyüşle dön eve.etkisi süper oluyor.ya da yürüyüş bandında orta hızda yarım saat yürü..artık hangisi uyarsa..

şu kilot şeklinde bezleri vardı primanın onlardan kullanmıştım büyük kızımda.rahat olmuştu.sıyırıp,tekrar giyebiliyordu kendisi.istersen bir dene..

allah kolaylık versin güzelim.inşallah başarıyla verirsin sınavlarını.düğün hazırlıkları nasıl gidiyor..

Gunaydin ve hayirli cumalar kizlar

bu sabah tartildim 60.4 ciktim dunku orucun faydalari

işte bu.biz sana güveniyoruz,yapabileceğine inanıyoruz,sen de inandın mı oldu bu iş..

allah kolaylık versin güzelim.inşallah başarıyla verirsin sınavlarını.düğün hazırlıkları nasıl gidiyor..

sağol canım umarım sınavı kazanırım onun stresi beni öldürecek...
düğün günü belirlenmeyince hiç bir hazırlık yapamıyoruz herşey askıda kaldı daha trabzona gitmedi nişanlım belki eylül ekim gibi diyolar anlaşılan kış düğünü yapcaz.....kısmet

ya çok güzel kilo vermişsin maşallah çok sevindim canım

günaydın canım
bende aynı sınava çalışıyorum
bende kitap okuyamıyorum bu yüzden :))

inşallah ikimizde kazanırız şu sınavı
çok bunaldım valla

ya işin açığı bana da çok geldi, sabah kendim de şaşırdım tartının yanlış olma ihtimali sıfır da acaba ilk tartıldığımda akşamdı, midem doluyken mi tartılmıştım diye geldi aklıma:26: biz spor salonuna gitmiyoruz, burada arkadaşımın oturduğu siteye geliyor hoca.hoca spor salonu sahibi, ekstradan bize de ders veriyor, gitiiğimiz sitenin spor salonunda var yine koşu bandı ve bazı spor aletleri, yarım saat önceden gidip koşu bandına çıkalım idye karar verdik arkadaşlarla. yürümek bana çok zor, evimle arası 40-45 dakika sürer yürüyerek. çıkışta güneş tam yüzüme değiyor, ben de yanmak konusunda çok hassasım, güneş lekeleri oluşuyor, o yüzden yürümek işi yatıyor benim için. kışın olsa yürürdüm ama

şu kilot şeklinde bezleri vardı primanın onlardan kullanmıştım büyük kızımda.rahat olmuştu.sıyırıp,tekrar giyebiliyordu kendisi.istersen bir dene..

evet benim de aklımda almayı planlıyorum tatile ayrılınca.en zor ve en son aşamamızı da bir atlatsak inşallah kızım bbeklikten sıyrılıp, çocukluğa terfi edecek:81:

[video=youtube;Uh30khM_rTE]http://www.youtube.com/watch?v=Uh30khM_rTE[/video]

rabbim doğru yoldan ayırmasın inşallah
Cumanız mübarek olsun

günaydın canım
bende aynı sınava çalışıyorum
bende kitap okuyamıyorum bu yüzden :))

inşallah ikimizde kazanırız şu sınavı
çok bunaldım valla
evet canım umarım kazanırız bir daha bu dert olmaz ben geç kaldım yeni başladım çalışmaya artık bana 1 ay gün yüzü yok
saol canım ilk haftam olduğu için böyle
her hafta böyle olmaz sanırım :)

çok güzel kilo vermişsin çok sevindim e hadi sizler takıma uğur getirin bizde faydalanalım

günaydın geleceğin çıtır hatunları nasılsınız bugün yine oruçluyum allah kabul eder inşallah

Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:69.4 kg
Bu hafta:68.3 kg
Giden:1.100 gr
Toplamda giden:11.5 kg
Hedef...65 kg
öpüyorum hepnizi tekrar söylüyorum kaçamak yapmayalım ve suyu bol içelim kızlar..

bu hafta listede değilim ama inşallah haftaya listede olurum
bu arada bu kilom dün ifatrdan sonraki kilom bu sabah bi bakiim dedim anaaaam 69.2
ama acıkmıyım diye sahurda maşşallah yani allah ne verdiyse götürdüm bende dünkünü yazdım

Son düzenleme:
**6.TAKIM 209.ETAP **
07papatya(56/55.6/0.4/%71 )
fatima38 (59.2/58,9/0,3/%0.51 )
camdankalp (77,5/ / /% )
bulbul (65/64.7/0.30/%0.46)
havvaEsen (71/70.5/0.50/%0.70 )
AYKIZZ (71/70.4/0.60/%0.85)
sumifer (60/ / /% ) hedef:55
dineva (67.4/66.5/0.90/%1.34 )
ayers (70.1/68.9/1.20/%1.71 )
sibelce0 (60.2/59.5/0.70/%1.16 )
mydarling (70/69.2/0.80/%1.14 )
zehra_s (67/66.8/0.20/%0.30)
6.TAKIM TOPLAM KİLO (794,4/651/143,4/%18.05 )
camdankalp ve sumifer kilo verimi yok .. akrepcim..bi el atın doğrumu yaptım...sonuç çok çıktı gibi geldi bana..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…