- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
banucum resimdeki kızın herhaldemaşallah çok tatlı takıma ugrayamıyorum pazartesi görüşürüz inşallah kızlar
akrebim umarım kızmıyorsundur inan hiç oturamıyorum bu saat oldu hala ev işleriyle ugraşıyorum şimdi banyoda beni bekleyen üç makina çamaşırvar serilmek için bekliyorlarr
canim yarin tarti gunu ben de aksam yedigim icin korkuyorum. ins. yarin artida cikmayiz
maasallah canim bocegine, demek tuvalet aliskanligina baslamanin vakti gelmis kolay gelsin sana
herkse günaydın arkadaşlar
bugün sabah tartıldım,
74.9 ile başlamıştım
73.4 e inmişim, 1,5 kilo kadarcık vermişimiyidir benim için..
şu kilot şeklinde bezleri vardı primanın onlardan kullanmıştım büyük kızımda.rahat olmuştu.sıyırıp,tekrar giyebiliyordu kendisi.istersen bir dene..benim kızım o kadar komik davrabıyoor ki, bir bakıyoruz birden eşofman altını çıkarıyor, bezinin banlarının tek tek açıyor, çırılçıplak kalıyor ,kızım ne oldu diyoruz, anne çişş yapıyosss diyor koşuyor wc ye. tabi niyeti çiş yapmak değil, oreadaki çeşme hortum ile oynamak,yarı beline kadar ıslanıyor, hava çok sıcak ama sular buz gibi:26: korkuyorum hastalanacak diye. tuvaletten çıkaramıyoruz, kıyameti koparıyor böyle nasıl gidecek bilmiyorum, ne zaman sıkılacak bu işten, yatarken uyuduktan sonra anca bez takabiliyorum.. gerçekten öğrenme zamanı geldi ama ben çalışınca çocuk yarım yamalak kalıyor, bakıcımızın bel fıtığı problemi var, ilgileniver diyemiyorum, şurada 2 hafta sonra kızım tamamen benimle olacak, herhalde artık iyyice öğrenir
günaydın arkadaşlar dün gelemedim herkezin geçmiş kandili mübarek olsun dilerim rabbim bu güzel günlerin hatrına bizim dualarımızı kabul eder
hemen kilomu yazayım 56:100 geçen haftaya göre gayet iyi sayılır...en azından kilo almadım
aslında akşam yemeklerini hafifletip birazda spor yapınca olacak galiba....
dünkü menüm sabah 2 dilim fırım ekmeği normal kahvaltı 2 fincan çay
ara yeşil çay ve kahve
öğle tavuk sulu çorba 1 kase 1 dilim ekmek tavuklu patetes ve koca bir kase salata
ara elma ve biraz çilek
akşam koca bir kase salata 3 adet haşlanmış patetes
ara gece çilek armut
3 litre su sabah ve akşam 2 fincan yeşil çay
işten eve yürüdüm 1 saat ve evin yakınındaki spor aletlerinin bulunduğu yerde biraz belimi çalıştırdım
20 tane mekik (çoğaltmalıyım) en az elli olmalı dimiiyice tenbel oldum ben
gece smmm sınavım var 2 temmuzda ona çalıştım....akrebim 1 ay kadar kitap okuyamam galiba
Önemseyip cevap yazdığınız için teşekkür ediyorum.Utancımdan giremedim de yorum yazılmışmıdır girmeseydin tabi gruba gibi yazılar görmekten korktum.Dedikleriniz çok mantıklı aslında harekete göre yememi ayarlayabilirim dimi sonuçta tamemn kesemem.Ayrıiyetten bende onalrı yaşıyorum beden sıkıntısı çekiyorum kaç gündür kot pantolon arıyorum 34 beden ama hep modelsiz düz kesim pantolonlar ayrıca dar paça arıyodum ama artık yakışmadığını da anladımO zamn benim günüm bugün olsun 3 haziran başlangıcım en iyisi söz vermek galiba hepinizin içinde söylersem tutamamaktan çekinirim.Kabul ederseniz kendime şimdi oturup kurallar koyucam ve okumaktan sıkılmazsanız paylaşırım ardından bunlara uyacağıma söz veriiym size.İnşAllah bu yöntemle sizin aranızda vazgeçmem.Aslında buraya bakmasaydım veya destek vermediğinizi görseydim cayardım hemen şimdiden iyi geldiniz bana tekrardan desteğiniz için çok teşekkür ediyorum
Kilomuda bildireyim
geçen hafta 94
bu hafta 92
-2 kg:44:
allah kolaylık versin güzelim.inşallah başarıyla verirsin sınavlarını.düğün hazırlıkları nasıl gidiyor..
günaydın arkadaşlar dün gelemedim herkezin geçmiş kandili mübarek olsun dilerim rabbim bu güzel günlerin hatrına bizim dualarımızı kabul eder
hemen kilomu yazayım 56:100 geçen haftaya göre gayet iyi sayılır...en azından kilo almadım
aslında akşam yemeklerini hafifletip birazda spor yapınca olacak galiba....
dünkü menüm sabah 2 dilim fırım ekmeği normal kahvaltı 2 fincan çay
ara yeşil çay ve kahve
öğle tavuk sulu çorba 1 kase 1 dilim ekmek tavuklu patetes ve koca bir kase salata
ara elma ve biraz çilek
akşam koca bir kase salata 3 adet haşlanmış patetes
ara gece çilek armut
3 litre su sabah ve akşam 2 fincan yeşil çay
işten eve yürüdüm 1 saat ve evin yakınındaki spor aletlerinin bulunduğu yerde biraz belimi çalıştırdım
20 tane mekik (çoğaltmalıyım) en az elli olmalı dimiiyice tenbel oldum ben
gece smmm sınavım var 2 temmuzda ona çalıştım....akrebim 1 ay kadar kitap okuyamam galiba
bence çok çok iyi bir rakam.hatta çok bile..aynen devam.pilatesin çok faydasını göreceksin.bana pek te sevimli gelmeyen ebru şallı ya dua ettiğimi biliyorum,ev çalışmalarımda.eğer gittiğin salon uzaksa tempolu yürüyüşle dön eve.etkisi süper oluyor.ya da yürüyüş bandında orta hızda yarım saat yürü..artık hangisi uyarsa..
şu kilot şeklinde bezleri vardı primanın onlardan kullanmıştım büyük kızımda.rahat olmuştu.sıyırıp,tekrar giyebiliyordu kendisi.istersen bir dene..
çok yüksek bir rakam.
sağlıkla devamı gelsin inşallah..
evet canım umarım kazanırız bir daha bu dert olmaz ben geç kaldım yeni başladım çalışmaya artık bana 1 ay gün yüzü yokgünaydın canım
bende aynı sınava çalışıyorum
bende kitap okuyamıyorum bu yüzden :))
inşallah ikimizde kazanırız şu sınavı
çok bunaldım valla
saol canım ilk haftam olduğu için böyle
her hafta böyle olmaz sanırım :)
günaydın kızlarrrr
kilom sabito kadar koşturmaya verememişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?