Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sabah kahvaltısı doyurucu olursa diğer öğünler hafif geçiyor.bence yenebilir ekmek.paketteki ekmekler zaten gram ve kalori olarak çok hafif.
tatlım aslında proteinle karbonhidrat aynı anda alınmaması gerekir..çünkü ikisi bir arada yağ yakmaz yağ yapar.. mesela sadece protein içerikli gıdayı doyana kadar yiyebiliriz ama yanında karbonhidrat girerse kısıtlamamız gerekir miktarı..
yumurta protein deposu..proteinler de fazlasıyla tok tutarlar zaten..o yüzden normali yumurta ile kemek yememekdir..ama yanında bol yeşilliği domatesini biberini salatalığını sütünü zeytini peyniri yiyebiliyorsun..
etde de durum böyle..
et+pilav, et+bakliyat, et+ekmek kilo yapar
ama
et+sebze, et+salata, et+ yoğurt / rahatça tüketebiliriz..

diğerleri de

bakliyat+ sebze, bakliyat+ salata, bakliyat+ yoğurt / bu şekilde rahatça tüketebiliriz..

ekmeği sabahları diğer kahvaltılıklarla tüketebiliriz..

yemeklerden 20 dk önce de bir porsiyon meyve ile mideyi yağlarız..

spor ve yürüyüşle de taçlandırırız

böylesi yeme düzenini ömür boyu uygulayabiliriz..şişkinlik yapmaz,ağırlık yapmaz,açlık çekilmez,kilo alma korkusu olmaz..
özetle dünyanın en pozitif insanı olarak mutlu mutlu yaşar gideriz inşallah

tatlım dün hem ragaip gecesini hem başbakanımızı ağırladık..fazlasıyla meşguldüm..işyeri de yoğundu..sayfayı açıyor ama birtürlü yazamıyordum
sabah tartıl şekercim..ramazan ayında da sabah tartıldık hep..iftar öncesi yalancı gösterde olur..akşama kadar aç kalmışsın olmaz ööle
akrep hoşafını dene şekercim
kayınvalideni neden yatırdılar pekii
üç makine çamaşır neden bekledi ki banyoda.neden sermedin ki kuşum makine diğerini yıkıyana kadar kuruyor zaten:26:

yemen ah yemen! adlı kitaptan ilginç bir kesit:

O çetin savaş esnasında alkolleri de bitti, kaynamış suyla yaraları yıkamak sonra tentürdiyot koyupgazlı bezle sarmak zorunda kaldılar.Bir kaç gün sonra ellerindeki bu imkan da tükendi.çaresizce ilkel usullere başvuruyorlardı.Kurşun giren yerleri barutla yakıp, mikrobu kırmaya, ardından da bıçakla kurşunu çıkarmaya çalışıyorlardı....

kayınvalidem kayınpederimin başında beklerken o da hastalanmış, hastane ortamı kokusu vs... midesinde sorun varmış, acile götürdük, doktor serum taktı, 2 saatt başında bekledik.. çok yoğunum yahuu, gerçi boş durmktan çok çok iyi ama inanın her yanım dökülüyor yorgunluktan

canım böyle yazmayın ne olur..kaçtın kaç oldun.
ve ne demek yediğim fazlalaştırayım..vücut yağlarını döküyor bırak döksün..zaten bir hafta verir bir hafta korursun vücut o şekilde verir..sağlıklı gıdlara dönünce vücudumuz kendiliğinden silkeler atar zaten fazlalıkları..un çuvalı değilizki her seferinde 500 gr unu poşete doldurup atalım
herkse günaydın arkadaşlar

bugün sabah tartıldım,

74.9 ile başlamıştım

73.4 e inmişim, 1,5 kilo kadarcık vermişim iyidir benim için..
canım sen ayrıldığın tarihi hatırlıyomusun..hatırlıyosan yaz hemen..ayrı kaldığın haftalara bölmem lazım fazla kilolarını:26:

günaydın kızlar.ben yine 500 gr vermişim.belki daha fazladır ama tartı manuel olunca ortalamasını yazıyorum..

akrep33 ama canım ya ozamanda fazla gösterir bence ramazanda bi değişikli yap iftardan önce tartılalım böyle aynı hesaba gelir ozaman nasılsa akşam yiyip sabah tarılana kadar 12 vs saat geçiyorsa SAHURDA YİYİP İFTARDA YANİ AKŞAMA KADAR YİNE 12 VS SAAT GEÇİYO Bİ DÜŞÜN BENCE RAMAZANA KADAR BÖYLE YAPALIM HATTA KIZLARADA SOR ONLAR NE DÜŞÜNÜYO HANGİSİ DAHA DOĞRU OLUR ,,EĞER SABAH TARTILIRSAK HEP ÇOK ÇIKICAK BİLİYORUM ÇÜNKÜ SAHUR ZATEN 4.30TA OLUYO SABAH 9a kadar 5 saat geçiyo olmuyoki bi düşün olurmu

Meraba canım. Toplu ibadet gibi değil de. Bu güzel akşamı değerlendirelim diye arkadaşlarla toplandık. Sesi güzel ve bilen arkadaşlar Yasin okudular, toplu dua edildi.

Normalde ben de rezeneyle ara yapmam. Ama dün öğle yemeğini 15:00 gibi yiyince arayı sadece rezeneyle atlattım. Akşamda bir sürü pasta felan olduğunu düşününce mecburen

dimi canımya iki haftada 1 kg olursa zaten yarım kilo olur :)) canım geçen cuma 73 iken 72 oldum.

anladım canım pasta felan ben hiç yemiyorum. canımda çekmiyor allahtan ama püskeviti fena seviyom ya. eşim eve almıyor. benim de bir püskevitim olsa

Herkese günaydın.
Biraz geç olsada Kızımla ilgilen, kahvaltı yap, mutfağı topla derken bu saat olmuş.
Dün akşam pastalar kanıma giremedi Normal yediğimin üçte birini belki yememişimdir. Akşam yemeği de yememiştim zaten.

Ben Çarşamba gün başladım. Grupda değilim henüz ama yinede kilomu yazayım dedim. 78 le başlamıştım, bu sabah tartıldım 77 gösteriyor tam. Daha erkenmi bilmiyorum ama yinede yazmak istedim. İnşallah böyle devam edebilirim.

sabah mönömü yazemm

1 adet 2 dilim sucukla yapılmış sahanda yumurta
2 dilim t.buğday ekmeği
8 siyah zeytin
1 tatlı kaşığı tahin helvası
1/2 kk b.peynir
2 bardak şekersiz çay
1 bardak rezene

tamam canım..
kızımı okula götürğcem gecikebilir liste kontrolüm merak etme olurmu

Ben doğumdan sora 6 kilo vermiştim. Ama o püskevitler yokmu Onlar yüzünden geri aldım yine. Eşim çok sever benim. Akşam yemekten sonra çayın yanıda muhakkak 2-3 paket bisküvi, gofret vs. yemek bizim evin değişmez kuralı olmuştu. Tabi eşim 95 kilo ben de 78 olunca artık kesinlikle yok.

**6.TAKIM 209.ETAP **
07papatya(56/55.6/0.4/%71 )
fatima38 (59.2/58,9/0,3/%0.51 )
camdankalp (77,5/ / /% )
bulbul (65/64.7/0.30/%0.46)
havvaEsen (71/70.5/0.50/%0.70 )
AYKIZZ (71/70.4/0.60/%0.85)
sumifer (60/ / /% ) hedef:55
dineva (67.4/66.5/0.90/%1.34 )
ayers (70.1/68.9/1.20/%1.71 )
sibelce0 (60.2/59.5/0.70/%1.16 )
mydarling (70/69.2/0.80/%1.14 )
zehra_s (67/66.8/0.20/%0.30)
6.TAKIM TOPLAM KİLO (794,4/788,5/5,9/0,74%)

valla bizim evinde değişmez kuralıydı ama ben kilo vermeye karar verdiğimden beri akşam yemekten sonra çay vee biraz çerez ama eşimin yanına koyarım ben yemem çünkü onun kilosu 75 ve ideal sorunu yok tabi ama yinede çok gece olunca artık hiç bişey yedirmiyorum bide kızıyo bana
banane canım ben yiyemiyosam sende yeme bak seni düşünüyorum kilo alırsan kızlar beğenmez bak diyorum
ah ah neydi o eski geceler gece 1 de gelince işten ne varsa hazırlardım meyve çerez kola hepsinide yerdik ama nasıl pişmanım o günlerden bilmiyodum tabi gece yediklerimizin vücutta yağ olarak kaldığı aha ah

8. TAKIM 209. HAFTA

xetrax ( 64,8/ )geri dönmek üzere ayrıldı
papatya89 ( 59,5 / )geri dönmek üzere ayrıldı
nuvanda ( 55,5 / 55.4 / 0,1 / 0,1% )
gulsenbasak ( 68,6 / 68,6 / 0,0 / 0,00% )
batuhanim ( 84,9 / 84,0/ 0,9 / 1,06% )
AySeCeYLin ( 62,6 / 61,9/ 0,7 / 1,11%)
elif190 ( 62,2/ 63,0 / -0,8 / -1,2% )
lamamma ( 84,0 / 84,0 / 0,00 / 0,00%)
scapula ( 83,0 / 83,0 / 0,0 / 0,00%)
handerya (70,9/ 70,0/ 0,9/1,2)
TOPLAM KİLO ( 696,0 / 569,9/ % 0,25)

akrepcim bizim listeyi de kontrol eder misin cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…