- 8 Ağustos 2008
- 36.119
- 46.416
- 1.123
tatlım aslında proteinle karbonhidrat aynı anda alınmaması gerekir..çünkü ikisi bir arada yağ yakmaz yağ yapar.. mesela sadece protein içerikli gıdayı doyana kadar yiyebiliriz ama yanında karbonhidrat girerse kısıtlamamız gerekir miktarı..sabah kahvaltısı doyurucu olursa diğer öğünler hafif geçiyor.bence yenebilir ekmek.paketteki ekmekler zaten gram ve kalori olarak çok hafif.
yumurta protein deposu..proteinler de fazlasıyla tok tutarlar zaten..o yüzden normali yumurta ile kemek yememekdir..ama yanında bol yeşilliği domatesini biberini salatalığını sütünü zeytini peyniri yiyebiliyorsun..
etde de durum böyle..
et+pilav, et+bakliyat, et+ekmek kilo yapar
ama
et+sebze, et+salata, et+ yoğurt / rahatça tüketebiliriz..
diğerleri de
bakliyat+ sebze, bakliyat+ salata, bakliyat+ yoğurt / bu şekilde rahatça tüketebiliriz..
ekmeği sabahları diğer kahvaltılıklarla tüketebiliriz..
yemeklerden 20 dk önce de bir porsiyon meyve ile mideyi yağlarız..
spor ve yürüyüşle de taçlandırırız
böylesi yeme düzenini ömür boyu uygulayabiliriz..şişkinlik yapmaz,ağırlık yapmaz,açlık çekilmez,kilo alma korkusu olmaz..
özetle dünyanın en pozitif insanı olarak mutlu mutlu yaşar gideriz inşallah
tatlım dün hem ragaip gecesini hem başbakanımızı ağırladık..fazlasıyla meşguldüm..işyeri de yoğundu..sayfayı açıyor ama birtürlü yazamıyordumgün boyunca burda online dım heeeç kimsecikler yok ortadaaa. akrep33 ispiyonlamak gibi olmasın :))
anaaaaaam kendisi de yok burda. iyice boşlandı buralar...
neyse onlşine olan arkadaşlara soriim ben de . şimdik ara yapmadım. akşamda bir kase puding yesem olur mu? yoksa yine fırında tavuk yiycem. eşime de makarna yapiim yanına barii. neyse puding haberini bekliyom sizden
sabah tartıl şekercim..ramazan ayında da sabah tartıldık hep..iftar öncesi yalancı gösterde olur..akşama kadar aç kalmışsın olmaz öölekızlar regaip kandiliniz mübarek olsunben bugün oruç tuttuyorum çünkü 2 senedir ramazanda hep doğumdan sonra denk geldiği için tutamadım oruç allahım kabul eder inşallah yarında tutucam ,,,bugünkü oruçumu inanırmısınız akşamki yediğimle tutuyorum mecburen sahurda kalktım daha 1 saat var yerim derken ezan okunmaya başladı bende hemencik duşumu aldım suyumu içtim başladım çünkü çok istiyordum tutmayı kaçıramazdım allah sabrını veriyo dedim ama çok feci midem kazınıyo akrepcim isim neydi bişey sorucam ben bugün iftardan 10dk önce tartılıcam yarın onu bildiricem sana çünkü sahurda yemek yiyip yatınca haliyle yarın tartıda o çıkıcak olmaz heralde oruç tutanlar varsa dediğimi yapsınlar aynı hesaba geliyo tamam
akrep hoşafını dene şekercimsadece leslie ile yürüyüş yapıyorum oda sağa sola dönmelerini yapmıyorum. kilo aynen yapıştı. son üç aya kadar fazla kilo almamıştım. herkes çocuk için yemiyorsun çocuğa bi şey olacak diye üzerimde baskı kurdular şimdi de bu ne kilolar diyip moralimi bozuyorlar. kiloları vermem lazım
kayınvalideni neden yatırdılar pekiiarkadaşlar bugün mmönü yazamayacağım çünkü berbattı yediklerim,hiç dikkat edemedim bugünrezalet anlayacağınız,
benim kızım da artık bez durdurmuyor poposunda. ben takıyorum o çıkarıyor, iyice sıcak oldu buralar pişiyor herhalde. çiş öğrense iyi olacak artık, da tatili bekliyorum, çıplak çıplak geziyor, ne olcak böyle bu bilmiyorum puffff:26:
bugün plates artı dansı edemedimçünkü kayınpederimi ziyarete gitmiştik hastaneye, kayınvalidem i de yatırdılar onun başında bekledim 2 saat, eve geldiğimde evi topla nisa ile ilgilen derkeenn bu saat oldu, bu saatte de biraz not girmem gerek.. bugün yattı dans işi
üç makine çamaşır neden bekledi ki banyoda.neden sermedin ki kuşum makine diğerini yıkıyana kadar kuruyor zaten:26:banucum resimdeki kızın herhaldemaşallah çok tatlı takıma ugrayamıyorum pazartesi görüşürüz inşallah kızlar
akrebim umarım kızmıyorsundur inan hiç oturamıyorum bu saat oldu hala ev işleriyle ugraşıyorum şimdi banyoda beni bekleyen üç makina çamaşırvar serilmek için bekliyorlarr