Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dünkü menümü yazayım
sabah
1 dilim kepek ekmeği bir para peynir 3 zeytin domates salatalık
ara
7-8 erik
öğlen
1 kae çorba 1 dilim ekmek
ara
1 kase çilek
akaşam
2 yemek kaşığı bezelye 1 kase yoğurt 1 parça börek

plates yaptım kıslarr dün suyu hala 1 litre civarı içebiliyorum ama arttırıcam kıslar inş.

biizm de öyle aynen, ama artık bend e eşime yasak koydum, kesin kes biizm eve ne tatlı ne lokum ne bisküvi girebiliyor.. çok sevdiğim çerezlerimi bile bıraktım2 gün oldu babası rahatsız diye babasına hastaneye baklava almış götürmüşi babası da yemiş yiyeceğini,kalanları eve getirdi. aldığım gibi hoooopp çöpe gitti güzelim baklava ne yapalım bize zararı dokunacaksa çöpe gitsin daha iyi

kizlar 2 aksamdir (sekersiz) kayisi hosafi icmeme ragmen tuvalete cikamiyorum

çok geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm, kayısı işe yarar derler oysa, taze acı biber ya da erik ya da taze dut bulup yiyebilirsen bunların da faydası olacaktır..

canim sagol, dogumdan beri kaldi bezen yok oluyor bazen tekrar nuksediyor

canim baklavayi cope atacagina komsuya goturseydin ya. benimki de gecen gun turkiyeden baklava getirmisti aldim kutuyu ikizleri olan arkadasa goturdum ustelik 2 vesait degistirerek gittim oraya kadar. arkadas emziriyorda iyi gelir diye

2.TAKIM

akrep33 ( 62,8 / 62,8 / 0 / 0,0%)
banusultan( 65 / 64,5 / 0,5 / 0,77%)
hindirella( 60,5 / 0 / 0 / 0,0%)
zulaley( 71 / 71 / 0 / 0,0%)
Poseidon83( 60,9 / 60,4 / 0,5 / 0,82%)
SUKRANbursa( 56,7 / 56,1 / 0,6 / 1,06%)
çitlenbikbesyo( 56,3 / 55,3 / 1 / 1,78%)
aybukeeselam( 54 / 54 / 0 / 0,0%)
simten81(73 / 72 / 1 / 1,37%)yeni üye(hedef 57)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 560,2 / 556,6 / 3,6 / 0,64% )

kızlar çok fenayım ben..eşimi bekliyorum.izin alıp gelicek işyerinden...çok kötü sancım var..
dua edin bana ne olur..
listemiz bu..eğer paylaşıma atamazsam kardeş takımlara iletin geç kalmasın..
aybüke canım resmen kıvranıyorum bunları bile yazarken..senin en son ayrılma tarihine bakamadım..
haftaya inşallah tamam şekercim..

akrepçim tam bitiriş tarihimi hatırlamıyorum ama ekim gibiydi zannediyoum, 1 ekim tarihini baz alabilirisin istersen...

posiedoncum, haklsıın komşuya götürmek en iyisiyidi, akşam 11 olmuştu ben baklavayı gördüğümde. geç saatte olmazdı, evde bekletmem demek benim için bombaydı, aklım klacaktı, o yüzden öyle oldu, erken bir saat olsaydı hemen görütrüdüm komşulara

akrepçim çok geçmiş olsun cnm.bizim listeyi neyneyse kontrol etti cnm geri dönmek üzere ayrılanlar toplam kg ya eklemiyormuş orda hata olmuş..eğer geç kalırsan ben eklerim cnm

ara olarak keten tohumlu bir kase yoğurt yedim. öğlene yetişirse bamya yemeği olucak ama heralde dünden kalan tavular beni bekleyecek....

çok geçmiş olsun canım ya valla çok kötü oldum şimdi bende iimisin şimdi gelince yaz merak ederim dualarımız seninle ,benimde karnıma girerdide sancı yerimde duramaz nefes alamazdım meğerse bağırsak iltihabıymış kabızdım ozamanlar ondan olmuş

Geçmiş olsun canım. Acil şifalarrrrrrrrrrr. Dualarımız seninle ...

Geçmiş olsun canım
acil şifalar

ne oldun böyle birdenbire arkadaşım yaa..hayırdır inşallah.umarım şu an daha iyisindir.tabii ki dualarımız seninle.

çok geçmiş olsun git eve dinlen takımı merak etme listemizi tüm takımlara göndeririz.
allah acil şifalar versin

çok geçmiş olsun git eve dinlen takımı merak etme listemizi tüm takımlara göndeririz.
allah acil şifalar versin

akrepçim çok geçmiş olsun cnm.bizim listeyi neyneyse kontrol etti cnm geri dönmek üzere ayrılanlar toplam kg ya eklemiyormuş orda hata olmuş..eğer geç kalırsan ben eklerim cnm

evet canım ya bizim listemizide eklersen çok seviniriz kaptanımız dinlebsin bu gün

akrep çok geçmiş olsun, hayırdır neyin var? hiç önemli değil canım ne demek,haftaya eklersin beni de, senin sağlığın yerinde olsun yeter ki...

menüm
sabah 500 ml su
kahvaltı 1 kase meyveli müsli
ara 1 paket susamlı çubuk
öğle
domates,salatalık,biber
peynir,zeytin,çay,2 dilim ekmek,az reçel.
ara
1 küçük dilim ev yapımı yaş pasta..
akşam 1 tabak yoğurtlu biber.
2 litre su
1 fincan yeşil çay.
40 dakika pilates
50 sayfa kitap..

selaam kızlar.utanarak geliyorum ben bu cezayı da sevmiyorum ama hakettim.takımımı ihmal ettim. paylaşımda bulunmadım cezalıyım. tüm takımlara hain domdom olduğumu yazmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…