Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben geldim kızlar

akrepçim çok geçmiş olsun cnm.bizim listeyi neyneyse kontrol etti cnm geri dönmek üzere ayrılanlar toplam kg ya eklemiyormuş orda hata olmuş..eğer geç kalırsan ben eklerim cnm

akrepçim çok çok geçmiş olsun..
inşalalh önemli bir şeçy değildir.

akrep gecmis olsun cok uzuldum. Allah sifa versin ins. onemli bisey degildir

Geçmiş olsun canım. Acil şifalarrrrrrrrrrr. Dualarımız seninle ...

Geçmiş olsun canım
acil şifalar

ne oldun böyle birdenbire arkadaşım yaa..hayırdır inşallah.umarım şu an daha iyisindir.tabii ki dualarımız seninle.

çok geçmiş olsun git eve dinlen takımı merak etme listemizi tüm takımlara göndeririz.
allah acil şifalar versin

akrep çok geçmiş olsun, hayırdır neyin var? hiç önemli değil canım ne demek,haftaya eklersin beni de, senin sağlığın yerinde olsun yeter ki...

selam hala akrepten haber yok inşallah önemli bi şeyi yoktur. merakta kaldım ya

çok sağolun çok teşekkür ederim şekerlerim benim

kıvrana kıvrana çıktım işyerinden..trafik yoğun olunca arabaya kadar 10 adımı zor attım..sol yan tarafım, ordan aşağıya doğru ve kasıklarımın soltarafı anlatamam sancıyı
acilde herkes acıdı halime çok şükür doktoru çalışanı hemşiresi koşturdular sağolsunlar..ben kolay kolay yatmam taaki son şiddete gelir düşerim bööle sağlamımdır
düşünün gururdan bağıramıyordum bile.. gözümden akan yaşları durduramıyordum ama
hemen acilen film kan idrar tahlilleri ve serum takıldı içine iğne vurarak..
oyy banamısın demiyordu ağrı..
taş varmış oyy neresiydi biyere düşmüştü..haznemiydi kesemiydi işte oralarda bi yerlerdeymiş böbrekte de var dedi..ağrı geçmeyince yarım morfin vurdular..çok hafiften hissediyorum şu an ama gözüm açıldı şükür..tabii bulutların üstünde hissediyor olmam ayrı
doktor gece şiddetlenebilir acile gelirsiniz dedi
eşimin ısrarlarına rağmen gitmedim eve işe geldim..ben yatıcak kadınmıyım ayol morfinle bile uyutamadılar beni dakikalık gidiyordu gözüm..
benimki epey korktu ama röntgen masasında yatarken gözyaşlarımı siliyordu yasık
aman ben de hemen çözüldüm onun stresi yüzüne oluyo zatii hepsi gıcıkk işte
neese kızlar ben geldim şekerciklerim:82: benden kurtulamadınız henüz

Hoşgeldinnnnnnn.. Çok geçmiş olsun. Çevremdeki arkadaşlardan biliyorum nasıl bir ağrı olduğunu. Allah kolaylık versin. Umarım biranönce ağrısız sancısız düşerler.

oh çok şükür geçmiş olsun tatlım

dünkü akşam yemeğim

çorba

4 tane bütün biber kızartması

1 d. kepek ekmeği

bol yeşil salata

yoğurt

ara

2 bardak çay

10 erik

2bardak ılık su

sahurda

yeşil soğanlı domatesli yumurta

2 d. kepek ekmeğiyle

3 dilim domates

1 haşlanmış yumurta

kk peynir

1 bütün biber kızartması

1 bardak çay

toplamda 10 bardak su içtim niye az içtim yaaa

kaçamak olarak bi tane kat kat tat yedim

akrepcimm.çok geçmiş olsunn...acil şifalarr...
ben senin yerinde olsaydım kesin üç gün hastanede yatardım..ne dineçli kadınmışsın ayol maşallahh..rabbim dermansız hastalık vermesin dimi..neyseki hafta sonuna denk geldi.yatıp bi güzel dinlenn..cumartesi çalışmıyorsundur inşallah..

Son düzenleme:
akrep gözümüz aydın. bnim aklıma -allah korusunn- apandisit gelmişti. ama böbrek taşı da fena gebeyken olmuştu ben de. doğuruyorum sanmıştım. ortalığı ayağa kaldırmıştım

4 tane bütün biber kızartması

10 erik

yeşil soğanlı domatesli yumurta

1 bütün biber kızartması

kaçamak olarak bi tane kat kat tat yedim

akrep aplaa şikayet gibi olmasın bu kardeşimiz 5 tane biber kızartması bi de kat kat yemişşşşşş

10 tane erik bi oturuşta mı yedin iki porsiyon eder bu

yeşil soğanlı domatesli yumurta ne olaki :26: merak ettim tarifini verir misin?

selamlar

bugünkü menüm

sabah
2 dilim light ekmek
1 kk peynir
4 zeytin

ara yeşil çay

öğlen 4 yk mantar sote
1 dilim ekmek
yoğurt

ara 3 kuru kayısı
8 adet çizi kraker yeşil çay

akşam

2 dilim light ekmek
2 kk peynir ile domatesli marullu tost yaptım

akşam da 1 bardak tarçınlı süt var

bol bol bol su içtim 2 litreyi geçmiştir

akrep çok çok geçmiş olsun, kayınpederimde ondan ameliyat oldu işte. koca koca taşlar çıktı neresinden bilmiyorum ama neyse ki iiyisin şimdi.. inşallah tekrarlamaz..

bugünkü mönüm:

sabah: çeyrek simit

öğlen: bir porsiyon ton balıklı makarna

ikindin: 1 tane lahmacun

akşam: ekmeksiz ve pilavsız bir akşam oldu. 1 porsiyon fırında tavuk+ ayran+1 tane ceviz...

plates yapayım dedim belim ağrır gibi oldu vazgeçtim..dans edecektim ama şimdi misafirim geliyormuş, şimdilik o d ayattı

2 sayfa kitap okuyabildim...

akşam bir kase bamya yemeği yedim yanında bi şey yemedm
bamya yemeği de domates ve bamyadan oluşmuptu zaten
günü bol rezene çaylı olarak bitiriyorum :))

günlerim kitaparın içinde geçiyor. akademik kitap dışında 2 aylık bebişime 2 tane hikaye okudum o kitaptan sayılmaz di mi

akrep33 geçmiş olsun.
Benim bugünkü menüm:
Önceliklle sabah dediğiniz gibi erken kalkmaya çalıtştım 10.00 da ılık limonlu suyumu içmiştim.
10.30 kahvaltı {1 dilim buğday ekmeği-az yağlı sahanda yumurta-limonlu çay}
14.30 ara çikolatalı form bisküvisi 2 adet
Arada 0,5 l su
18.30 1 form çikolata
19.00 da yemek {1 küçük porsiyon patatesli bezelye yemeği-cacık-1 dilim buğday ekmeği}
Arada yine 0,5 l su
20.oo ye kadar bir avuç kabak çekirdeği+erik yedim+kahve içtim
2 ltreyi suyu tamamlicam.
Şimdide 15 dk jimnastik hareketleri yapıp yatıcam.(mekik-bacak-kol hareketleri vs.)(gün çinde de 15 dk yürüdüm)

evet bi oturuşta yedimama gün içinde oruçtum gece yedim mecburen başkada meyve yemedim
bide adı üstünde tarif istiyosun tarif gibi yemek adı yazmışım bende maşallah
yeşil soğanı doğruyosun tavaya biraz piştikten sonra domates katıyosun iice pişince azcık su koyup yumurtayı çakıyosun işte bukadar enfes bi tat ama bayılıyorum ee bibere ve kat kat tata gelince eşim yiyodu bende kaç zamandır yemedim böyle abur cubur eşlik ediyim dedim aşkıma napiyim masumane bi davranış
biberide çok severim bide yoğurtlu yedimmi deme keyfime hem bugün cuma benim kaçamak hakkım vardı tamammı sanane

yanlış anlama bakalım alınırsın falan şaka yaptım

bana neymiş hee. bundan sonra gözüm üstünde yaptığın her hata aynen koça iletilecek bu böyle bilinee :82:

yaaa sabah 5.30 da uyanmak gibi çook pis bir alışkanlığım var -bebiş bile benden geç uyanıyor :))- kahvaltı için bu ana kadar bekledim koçişi bana sen kargalarla yap dedi hani hafta sonu o hazırlamazsa kalkar yaparım da sırasını savmak istemiyorum o kalkana kadar dayanırım dedim cıxx dayanamadım. bir püskevit attım ağzıma ama insafsız hanımellerde bi kömbe çıkartmış sanırsın gerçeeek. hayatta dayanamadığım tek şey kömbe o da evde bomba gibi duruyor. üstelik paketi pisboğaz kocam taradından açılmış ama yimem bi daha. ama tadı da güzeldi he :97:

günaydın kızlar.
akrebim ben de bir dönem bayağı bir taş düşürdüm.dediğin gibi ağrı kesiciler fayda etmiyor.yüzde yüz işe yarayansa küveti sıcak suyla doldurup yatmak.yarım saatte tahammül edemediğim ağrıdan huzura erdiğimi hatırlıyorum.çok zor bir ağrıdır biliyorum.ağrı eşiğim çok yüksektir benim.40 saatlik doğumumda 1 kez ah demeyen ben bu böbrek ağrısında eyvah ölüyorum galiba demiştim.işin komiği doktorun yapmalısın dediği her şeyi benim zaten yapıyor olmamdı.düşürünce taşlarını tahlile götür,türüne göre beslenme şekli söyler doktorun.allah yardımcın olsun güzelim.bir daha yaşamazsın inşallah..

sabah mönömü yazayım
8 siyah zeytin
3 sucuk dilimiyle yapılmış sahanda 1 omlet
2 dilim t.buğday ekmeği
1 kaç parça doğranmış domates-salatalık-biber
1/2 kk b.peynir

sabahki püskevit kaçamağından sonra kahvaltıda helva yemedim
arkamdan ağladı ama

Herkese günaydın
kahvaltımı yaptım

aç ılık limonlu su
2 dilim light ekmek
1 kk peynir
domates çay

şimdi ders çalışmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…