- 8 Ağustos 2008
- 36.120
- 46.435
- 1.123
ben geldim kızlar
çok sağolun çok teşekkür ederim şekerlerim benim
kıvrana kıvrana çıktım işyerinden..trafik yoğun olunca arabaya kadar 10 adımı zor attım..sol yan tarafım, ordan aşağıya doğru ve kasıklarımın soltarafı anlatamam sancıyı
acilde herkes acıdı halime çok şükür doktoru çalışanı hemşiresi koşturdular sağolsunlar..ben kolay kolay yatmam taaki son şiddete gelir düşerim bööle sağlamımdır
düşünün gururdan bağıramıyordum bile.. gözümden akan yaşları durduramıyordum ama
hemen acilen film kan idrar tahlilleri ve serum takıldı içine iğne vurarak..
oyy banamısın demiyordu ağrı..
taş varmış oyy neresiydi biyere düşmüştü..haznemiydi kesemiydi işte oralarda bi yerlerdeymiş böbrekte de var dedi..ağrı geçmeyince yarım morfin vurdular..çok hafiften hissediyorum şu an ama gözüm açıldı şükür..tabii bulutların üstünde hissediyor olmam ayrı
doktor gece şiddetlenebilir acile gelirsiniz dedi
eşimin ısrarlarına rağmen gitmedim eve işe geldim..ben yatıcak kadınmıyım ayol morfinle bile uyutamadılar beni dakikalık gidiyordu gözüm..
benimki epey korktu ama röntgen masasında yatarken gözyaşlarımı siliyordu yasık
aman ben de hemen çözüldüm onun stresi yüzüne oluyo zatii hepsi gıcıkk işte
neese kızlar ben geldim şekerciklerim:82: benden kurtulamadınız henüz
akrepçim çok geçmiş olsun cnm.bizim listeyi neyneyse kontrol etti cnm geri dönmek üzere ayrılanlar toplam kg ya eklemiyormuş orda hata olmuş..eğer geç kalırsan ben eklerim cnm
akrepçim çok çok geçmiş olsun..
inşalalh önemli bir şeçy değildir.
çok geçmiş olsun canım ya valla çok kötü oldum şimdi bende iimisin şimdi gelince yaz merak ederim dualarımız seninle ,benimde karnıma girerdide sancı yerimde duramaz nefes alamazdım meğerse bağırsak iltihabıymış kabızdım ozamanlar ondan olmuş
akrep gecmis olsun cok uzuldum. Allah sifa versin ins. onemli bisey degildir
Geçmiş olsun canım. Acil şifalarrrrrrrrrrr. Dualarımız seninle ...
Geçmiş olsun canım
acil şifalar
ne oldun böyle birdenbire arkadaşım yaa..hayırdır inşallah.umarım şu an daha iyisindir.tabii ki dualarımız seninle.
çok geçmiş olsun git eve dinlen takımı merak etme listemizi tüm takımlara göndeririz.
allah acil şifalar versin
akrep çok geçmiş olsun, hayırdır neyin var? hiç önemli değil canım ne demek,haftaya eklersin beni de, senin sağlığın yerinde olsun yeter ki...
selam hala akrepten haber yok inşallah önemli bi şeyi yoktur. merakta kaldım ya
çok sağolun çok teşekkür ederim şekerlerim benim
kıvrana kıvrana çıktım işyerinden..trafik yoğun olunca arabaya kadar 10 adımı zor attım..sol yan tarafım, ordan aşağıya doğru ve kasıklarımın soltarafı anlatamam sancıyı
acilde herkes acıdı halime çok şükür doktoru çalışanı hemşiresi koşturdular sağolsunlar..ben kolay kolay yatmam taaki son şiddete gelir düşerim bööle sağlamımdır
düşünün gururdan bağıramıyordum bile.. gözümden akan yaşları durduramıyordum ama
hemen acilen film kan idrar tahlilleri ve serum takıldı içine iğne vurarak..
oyy banamısın demiyordu ağrı..
taş varmış oyy neresiydi biyere düşmüştü..haznemiydi kesemiydi işte oralarda bi yerlerdeymiş böbrekte de var dedi..ağrı geçmeyince yarım morfin vurdular..çok hafiften hissediyorum şu an ama gözüm açıldı şükür..tabii bulutların üstünde hissediyor olmam ayrı
doktor gece şiddetlenebilir acile gelirsiniz dedi
eşimin ısrarlarına rağmen gitmedim eve işe geldim..ben yatıcak kadınmıyım ayol
benimki epey korktu ama röntgen masasında yatarken gözyaşlarımı siliyordu yasık
aman ben de hemen çözüldüm onun stresi yüzüne oluyo zatii hepsi gıcıkk işte
neese kızlar ben geldim şekerciklerim:82: benden kurtulamadınız henüz