ben de dedim zulaley koşturmaca hastalık 60 lı bir rakamala gelir karşımıza.bu durumda turab mı kazandı ödülü..gitti paracıklar zulaley...
anladım canım pasta felan ben hiç yemiyorum. canımda çekmiyor allahtan ama püskeviti fena seviyom ya. eşim eve almıyor. benim de bir püskevitim olsa
2010 REKORTMENLERİ / 1 - Hürriyet
kızlar şiddetle görmenizi tavsiye ederim..süper bişii yaa..ben tek tek hepsine baktım..
acaip gaza geldim
sağol şekercim benimakrepcimm.çok geçmiş olsunn...acil şifalarr...
ben senin yerinde olsaydım kesin üç gün hastanede yatardım..ne dineçli kadınmışsın ayol maşallahh ..rabbim dermansız hastalık vermesin dimi..neyseki hafta sonuna denk geldi.yatıp bi güzel dinlenn..cumartesi çalışmıyorsundur inşallah..
ben hiç bağırmadım ama bağıranlardan dahaçok benle ilgilendiler..bunun çok ağrısı var çok fena diyorlardı..rengim değişiyormuş resmen eşim öyle diyordu..göz yaaşlarım yağmur misali iniyordu acım büyüdükçe..akrep gözümüz aydın. bnim aklıma -allah korusunn- apandisit gelmişti. ama böbrek taşı da fena gebeyken olmuştu ben de. doğuruyorum sanmıştım. ortalığı ayağa kaldırmıştım
akrep aplaa şikayet gibi olmasın bu kardeşimiz 5 tane biber kızartması bi de kat kat yemişşşşşş
10 tane erik bi oturuşta mı yediniki porsiyon eder bu
yeşil soğanlı domatesli yumurta ne olaki :26: merak ettim tarifini verir misin?
ispiyonculuk heyecanından iki kere yazmışım :))
sayılır kuşum sayılır tabii..takvim yaprağı bile olur yeterki okuyun..ilk ayetimiz oku(ikra)günlerim kitaparın içinde geçiyor. akademik kitap dışında 2 aylık bebişime 2 tane hikaye okudum o kitaptan sayılmaz di mi
sabah 10 erken mi oluyopr canımdeliye_divaneikra .!.:akrep33 geçmiş olsun.
Benim bugünkü menüm:
Önceliklle sabah dediğiniz gibi erken kalkmaya çalıtştım 10.00 da ılık limonlu suyumu içmiştim.
10.30 kahvaltı {1 dilim buğday ekmeği-az yağlı sahanda yumurta-limonlu çay}
14.30 ara çikolatalı form bisküvisi 2 adet
Arada 0,5 l su
18.30 1 form çikolata
19.00 da yemek {1 küçük porsiyon patatesli bezelye yemeği-cacık-1 dilim buğday ekmeği}
Arada yine 0,5 l su
20.oo ye kadar bir avuç kabak çekirdeği+erik yedim+kahve içtim
2 ltreyi suyu tamamlicam.
Şimdide 15 dk jimnastik hareketleri yapıp yatıcam.(mekik-bacak-kol hareketleri vs.)(gün çinde de 15 dk yürüdüm)
kuşumm obiberleri közle öyle yoğurtla ya da fırına sür..kızartmayı çıkarın hayatınızdan..onun yerine fırın tepsisne kızartmalık şeklinde doğradığınız patatesleri tuzlayıp biir kaşık yağla iyice karıştırın..sürün fırına..diğer sebzeleri de aynı şekilde yaparsınız olur size karışık kızartma..çok süper oluyor..hem sağlıklı hem hoşevet bi oturuşta yedimama gün içinde oruçtum gece yedim mecburen başkada meyve yemedim
bide adı üstünde tarif istiyosun tarif gibi yemek adı yazmışım bende maşallah
yeşil soğanı doğruyosun tavaya biraz piştikten sonra domates katıyosun iice pişince azcık su koyup yumurtayı çakıyosun işte bukadar enfes bi tat ama bayılıyorumee bibere ve kat kat tata gelince eşim yiyodu bende kaç zamandır yemedim böyle abur cubur eşlik ediyim dedim aşkıma napiyim masumane bi davranış
biberide çok severim bide yoğurtlu yedimmi deme keyfime hem bugün cuma benim kaçamak hakkım vardı tamammı sanane
yanlış anlama bakalım alınırsın falan şaka yaptım
bana neymiş hee. bundan sonra gözüm üstünde yaptığın her hata aynen koça iletilecek bu böyle bilinee :82:
oyy o pis alışkanlığını sevsinler seninyaaa sabah 5.30 da uyanmak gibi çook pis bir alışkanlığım var -bebiş bile benden geç uyanıyor :))- kahvaltı için bu ana kadar bekledim koçişi bana sen kargalarla yap dedihani hafta sonu o hazırlamazsa kalkar yaparım da sırasını savmak istemiyorum o kalkana kadar dayanırım dedim cıxx dayanamadım. bir püskevit attım ağzıma ama insafsız hanımellerde bi kömbe çıkartmış sanırsın gerçeeek. hayatta dayanamadığım tek şey kömbe o da evde bomba gibi duruyor. üstelik paketi pisboğaz kocam taradından açılmış ama yimem bi daha. ama tadı da güzeldi he :97:
evde olursam küveti kesin yaparım..günaydın kızlar.
akrebim ben de bir dönem bayağı bir taş düşürdüm.dediğin gibi ağrı kesiciler fayda etmiyor.yüzde yüz işe yarayansa küveti sıcak suyla doldurup yatmak.yarım saatte tahammül edemediğim ağrıdan huzura erdiğimi hatırlıyorum.çok zor bir ağrıdır biliyorum.ağrı eşiğim çok yüksektir benim.40 saatlik doğumumda 1 kez ah demeyen ben bu böbrek ağrısında eyvah ölüyorum galiba demiştim.işin komiği doktorun yapmalısın dediği her şeyi benim zaten yapıyor olmamdı.düşürünce taşlarını tahlile götür,türüne göre beslenme şekli söyler doktorun.allah yardımcın olsun güzelim.bir daha yaşamazsın inşallah..
günaydın hanımlaaarrr
gününüz güzel geçsin inşallah..
ben 1 saat sonra pilatese gideceğimyarım saat önce gidip koşu bandına binmeyi planlıyorum.
kahvaltıyı midem doyana kadar yaptımama bir baktım benim zavallı mide küçülmüş
istesem çok güzel kilo vereceğim de, gelenden gidenden dans işini yapamadım. dün misafirlerim gece 12,30 da gittiler mesela.
bütün gece bel ağrısı yaşadım yahuu, neden öyle oldu anlamadım, inşallah şu iğrenç bel ağrısı tekrarlamaz. pilates hevesim kursağımda kalmaz inşşallah.
banucum kizin cok tatli, cok neseli cana yakin bir durusu var, sevgiyi doyasiya yasayan bir bebek....
akrep çim evde kullanmadığın ya da eskimiş bir plastik kaba poşet geçir,aynı idrar örneği verir gibi yani.ben taşların geldiğini anladım.neredeyse bezelye büyüklüğündeydiler çünkü.analiz yapan labaratuvar türünü belirliyor.bana mesela çilek,ıspanak,marul benzeri şeyler yasaktı o ara.bu gün ağrın artarsa sıcak su torbası da çok işe yarıyor,aklında bulunsun.
kas ağrısı olabilir mi aybüke..sen yine de devam et pilatese.bir de öğretmeniniz sertifikalı mı.başlangıç seviyesinden mi başlattı sizi.ısınma süresi de çok önemli yeni başlarken.biz 20 dakika sonrasında geçiyorduk ana hareketlere.zorlandığın yerlerde bırakmaktan çekinme.vücut alışınca çocuk oyuncağı gibi geliyor zaten.kolay gelsin..
selam arkadaşlar,, moralim bozuk
arkadaşlarla pikniğe gittik.
herkes zayıfladığımı söyledi
rejim yapıp bebeğin sütünü bozmuyorsun değil mi?
lafları ile karşılaştım. hoş üç hafta önce bu
kilolar sana yapıştı galiba diyenler bunlar
ben de inatlarına yemeyi fazla abarttım.
yazmıyım şimdi burda
ama akşam yemeği yok
öğlen iyi beslendim
eve geldim benim gerçek arkadaşım yok dedim kendi kendime
daha bir ay önce loğusa kadının psikolojisini bozuorlar
şimdi dediklerine bak
neyse benim diyet bugün yalan oldu yarın toparlarım inşallah
yazmıyım şimdi burda
ama akşam yemeği yok
öğlen iyi beslendim
şimdi dediklerine bak
yazmıyım şimdi burda
ama akşam yemeği yok
öğlen iyi beslendim
şimdi dediklerine bak
maalesef hepimizin yasadigi seyler bunlar. sanki benim evimde ayna yokmus gibi kilo aldigimi soyleyenler, kilo verirsin bebegin var bak fazla abartiyorsun derler. bebegin daha cok kucuk oldugu icin henuz sende cok korumaci davraniyorsun, onun o kucucuk muhtac hali merhametine dokunuyor, gece gunduz onu nasil koruyacagini nasil daha iyi bakip besleyecegini, kendini nasil daha guvende hissettirecegini planlar durursun. annelik bu tarifi ne mumkun.sut meselesini artik kafana takma 3 aya kadar vermissin bundan sonrasida oyle gider biz burada diyet yapmiyoruz saglikli besleniyoruz, ve emzirdigin icin hizli veriyorsun. bende her hafta 1 kilo veriyordum kizim 4 aylikti.Sutunu,yogurdunu,hosafini yiyorsan bol sivi aliyorsan,moralinde yerinde ise hem kaliteli sut uretirsin hemde zayiflarsin hic uzulme. tecrube konusuyor burda.selam arkadaşlar,, moralim bozuk
yazmıyım şimdi burda
ama akşam yemeği yok
öğlen iyi beslendim
şimdi dediklerine bak
bir kase kahve misabah: patates kizartmasi, peynir karpuz,
ara: azicik kiraz ve bir kase sekersiz muhallebi.
ara: bir kase kahve:26:
ogle: bir lahmacun ve salata bi de ayran
ara: karpuz
aksam: adacayiyla bir iki tane gofret :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?