Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Akrepcim Allah acil sifalar versin.
ben de dedim zulaley koşturmaca hastalık 60 lı bir rakamala gelir karşımıza.bu durumda turab mı kazandı ödülü..gitti paracıklar zulaley...
henuz kazanamadim
hedef 16 hazirandi insaallah kazanacak gibi gorunuyorum 50 yi gorecegim kizimin dogum gununde. bugun 51.7ydim.
anladım canım pasta felan ben hiç yemiyorum. canımda çekmiyor allahtan ama püskeviti fena seviyom ya. eşim eve almıyor. benim de bir püskevitim olsa

sağol şekercim benim
yatmakmı benmiidün eve gittim benimki arabasını yıkamaya gitti kızı da aldı..ben de balkonumu yıkadım baktım leke olmuş bigüzel güldalıyla sürttüm tekrar yıkadım koca balkonumu miss gibi oldu..salonumu yatak odalarımızı ve mutfağımı sildim..makinedeki çamaşırım bitti bu arada onları serdim..o arada bizimkiler geldi..patates haşlamıştım soğanla salçayla kavurdum yanınada bol nane sarımsaklı cacık yaptım..bir iki çatal patates bir küçük kase cacık yedim.benim yan tarafta müthiş oynamalar başladı hemen ilaçlara koşturdum yoksa içmeyi düşünmüyordumdaha sonra dışarı çıktık.sahil boyu gittik..madoda küçük bir kase dondurma yedim..dün sabah şekersiz bir kupa çayla bir simitten daha az yemiştim..onunla akşamı ettim haa durun öğlen iki taze kayısı yemiştim.ondan öncede bir kupa ada çayı içmiştim..tabii yediğim iğneleri serumları saymazsak
şimdi işyerindeyim sabah 6 da kalktım..baktım kötüyüm sanırım dünkü morfinin etkisi tekrar yattım 8 de kalktım..en uzun uyuduğum saat oldu
makineye çamaşır attım..duşumu aldım..mutfağımı düzenledim..bu arada da sıcak suyumu içtim..çamaşırımın bir kısmını katlayıp yerleştirdim..işyeri için ve kızım için karpuz doğradım..kızım evde babayla kalıcaktı..o da erken kalkar benim gibii..tabii ben 5 te kalkarım o benden sonra kalkar
haşladığım patatesler vardı akşamdan onları soydum doğradım kahvaltı niyetine yerim dedim.az önce karpuzlarımı yedim..
yeter dimii bu kadar konuştuğum
özetle ben yatamam kızlar..yattıkça hastalık çöker üstüme..
yatmak güzel bişii olsaydı peyganberimiz(s.a.v.) az uyku az yemek az konuşmak dermiydi hiç
akrep gözümüz aydın. bnim aklıma -allah korusunn- apandisit gelmişti. ama böbrek taşı da fena gebeyken olmuştu ben de. doğuruyorum sanmıştım. ortalığı ayağa kaldırmıştım
ben hiç bağırmadım ama bağıranlardan dahaçok benle ilgilendiler..bunun çok ağrısı var çok fena diyorlardı..rengim değişiyormuş resmen eşim öyle diyordu..göz yaaşlarım yağmur misali iniyordu acım büyüdükçe..
ayy burda listeleri yaptım o sancıyla
güzeldi
ispiyonculuk heyecanından iki kere yazmışım :))
koptum yaa
günlerim kitaparın içinde geçiyor. akademik kitap dışında 2 aylık bebişime 2 tane hikaye okudum o kitaptan sayılmaz di mi
sayılır kuşum sayılır tabii..takvim yaprağı bile olur yeterki okuyun..ilk ayetimiz oku(ikra)
sabah 10 erken mi oluyopr canım
çek onu biraz daha..ben güneş üzerine doğmasın diyorum..en geç 6 güzelim..yağların yanmaz yoksa..
ve lütfen form ve diyet ürünleri çıksin listenden..birde kahve..
kabak çekirdeğini öğünden hemen sonra yada öğün niyetine tüketebilirsin ama meyve ile değil..meyve yemekten 20 dk önce tüketilir şekerim..kahve cıss..hem ödem yapar hem de yağların erimesini önler
kuşumm obiberleri közle öyle yoğurtla ya da fırına sür..kızartmayı çıkarın hayatınızdan..onun yerine fırın tepsisne kızartmalık şeklinde doğradığınız patatesleri tuzlayıp biir kaşık yağla iyice karıştırın..sürün fırına..diğer sebzeleri de aynı şekilde yaparsınız olur size karışık kızartma..çok süper oluyor..hem sağlıklı hem hoş
vee kaçamak hakkı diye bişii de yok güzelim..bunu da çıkar beyninden..kilo vermek cezamı ki kaçamak olarak ödül veriyoruz kendimize sööle bakiim
aksine çok istiyoruz kilo vermeyi..ödülümüz de yine yağ yakıcı şeylermi olmalı aksine spor olmalı dışarda yürüyüş olmalı müzik eşliğinde dans olmalı..hayatımızı sağlıklı ve süper sporlu bir şekilde düzenlemek olmalı
bana neymiş hee. bundan sonra gözüm üstünde yaptığın her hata aynen koça iletilecek bu böyle bilinee :82:
tamam güzelim..hadi bakem takımın gözcüsü ol sen
oyy o pis alışkanlığını sevsinler senin
kocişi bekleme güzelim..yap sen kahvaltını..önce sıcak suyunu iç.. sonra meyveni ye..15-20 dk sonra da kahvaltını ye..kömbeni yiyebilirsin kahvaltıda..eşin kalkana kadar yapıcağın işlerle eritirsin bile bu yediklerini..ben de önce beklerdim kalksında yaparız diye tabii acıktıkça atardım ağzıma abur cuburları iyice şişerdim şimdi öyle yapmıyorum daha mutluyum..o kalkıp kahvaltı hazırlanana kadar öğlen menüm oluyor nerdeyse ona göre kahvaltı olan menü
evde olursam küveti kesin yaparım..
anlamadığım düşen taşları nasıl görücezki klozete düşer gider..varmı bunun için bir çözümün güzel şekercim.

Son düzenleme:
günaydın hanımlaaarrr

gününüz güzel geçsin inşallah..

ben 1 saat sonra pilatese gideceğim yarım saat önce gidip koşu bandına binmeyi planlıyorum.

kahvaltıyı midem doyana kadar yaptım ama bir baktım benim zavallı mide küçülmüş

istesem çok güzel kilo vereceğim de, gelenden gidenden dans işini yapamadım. dün misafirlerim gece 12,30 da gittiler mesela.

bütün gece bel ağrısı yaşadım yahuu, neden öyle oldu anlamadım, inşallah şu iğrenç bel ağrısı tekrarlamaz. pilates hevesim kursağımda kalmaz inşşallah.

akrep çim evde kullanmadığın ya da eskimiş bir plastik kaba poşet geçir,aynı idrar örneği verir gibi yani.ben taşların geldiğini anladım.neredeyse bezelye büyüklüğündeydiler çünkü.analiz yapan labaratuvar türünü belirliyor.bana mesela çilek,ıspanak,marul benzeri şeyler yasaktı o ara.bu gün ağrın artarsa sıcak su torbası da çok işe yarıyor,aklında bulunsun.

kas ağrısı olabilir mi aybüke..sen yine de devam et pilatese.bir de öğretmeniniz sertifikalı mı.başlangıç seviyesinden mi başlattı sizi.ısınma süresi de çok önemli yeni başlarken.biz 20 dakika sonrasında geçiyorduk ana hareketlere.zorlandığın yerlerde bırakmaktan çekinme.vücut alışınca çocuk oyuncağı gibi geliyor zaten.kolay gelsin..

tamam tatlım ben evden getiriim o zaman torbamı
kap işinide ayarlamam lazım hemen:26:

Selam Kızlar.....

Dün akşam misafirim gelince giremedim nete. Çok geç gittiler. Şimdi de dışarı çıkcaz. Eşim hadi hadi deyip duruyor.
Dünkü menümü yazayım:

Sabah,
1 yumurta, domates, salatılık, iki zeytin, pekmez, bir dilim ekmez, beyaz peynir,

Ara : 2 tane elmalı pasta

Öğle,
Karalahana çiçeği kızartamsı ( Karadenizli olanlar bilirler ), Havuç tarator, bir dilim ekmek

Ara: öğle yemeğini geç yediğim için yapmadım. REzene içtim.

Akşam:
Çorba, Kabak yemeği, salata, havuç tarator..

Yeni dünya ve iki lokma kavun,

Şimdi çıkıyorum.

kas ağrısı da olabilr belki, zamanla netleşir ağrı, ama şimdi yok, gece uyurken çok fenaydım, sağa sola dönerken bile zorlandım. hocamız sertifiklaıdır herhalde, seçkin bir spor salonuna ortak olarak çalışıyor ama tabi belge istemedik, ısınma hareketleri ile başlıyoruz biz de.sonra vücut esnetme hareketleri ile bitiriyoruz. bugün acayip popo ve göbek çalıştık. popo daha yoğundu yürürken baya zorlandım.

Çocuğunuz Üzerinde Ne Gibi Etkiniz Var?

* Çocuğunuzun etkinliklerde aktif olmasını sağlıyor musunuz?

* Aktif araştırma ve keşif için çocuğunuzu cesaretlendiriyor musunuz?

* Öğrenmesi gerekenleri birçok kez tekrar ediyor musunuz?

* Çeşitli oyuncak ve objeleri çocuğunuza soruyor musunuz?* Onunla sürekli konuşuyor iletişim kuruyor musunuz?

* Çocuğunuzun neden-sonuç arasındaki bağlantı kurabilmesi için ona yardımcı oluyor musunuz?

* Bağırmamaya, fiziksel cezalar uygulamamaya özen gösteriyor musunuz?

* Çocuğunuzla ilgilendiğinizi ona gösteriyor musunuz?
Tüm bu sorulara cevabınız “Evet” ise çocuklarınızın gelişim için çaba gösterdiğinizi söyleyebiliriz

çok önemli sorular, kızım şuan 2,5 yaşında, bilemiyorum erken mi ama renkleri öğretmeye çalışıyorum, şimdilik sadece kırmızı yı öğrenebildi, hergün tekrar ediyoruz, kırmızı yeşil sarı mavi diye bir tek kırmızı yı çözebildi, bayrak rengi olduğundan yırttık onu da tabi zamanla fark edecektir, ama hergün üzerinde duruyoruz. şimdi yukarıda aşağıda kavramını öğrendi, sandalyeye çıkıyor, anne bebek yukarıda( kendine bebek diyor) anne aşağıda diyor... üzerine düşünce öğreniyor ilgi ve kaliteli zamanla alakalı bir durum.

selam arkadaşlar,, moralim bozuk
arkadaşlarla pikniğe gittik.
herkes zayıfladığımı söyledi
rejim yapıp bebeğin sütünü bozmuyorsun değil mi?
lafları ile karşılaştım. hoş üç hafta önce bu
kilolar sana yapıştı galiba diyenler bunlar
ben de inatlarına yemeyi fazla abarttım.
yazmıyım şimdi burda
ama akşam yemeği yok
öğlen iyi beslendim
eve geldim benim gerçek arkadaşım yok dedim kendi kendime
daha bir ay önce loğusa kadının psikolojisini bozuorlar
şimdi dediklerine bak
neyse benim diyet bugün yalan oldu yarın toparlarım inşallah

bugün aynı şeyi ben de düşündüm biliyor musun? Biz kadınlar birbirimizi neden çekemeyiz diyeki ben de çok yaşıyorum bu durumu. sen etrafa değil kendine bakacaksın, kendini kendin yöneteceksin, sen hangi kiloda mutlu isen kendini o şekilde yönlendireceksin. mesela bana şuan aaa spor salonuna gitmene ne gerek var, ayol senin diyete mi hitiyacın var, fıstık gibisin diyen o kadar çok kişi var ki, ama ben kendimi biliyorum, ve bu laflar benim azmimi asla kırmıyor, kendimi kendim yönettiğim için bu tip laflar beni yönlendiremez. devamını sonra yazacağım, acil bir suum oluştu...
etrafta hiç bekelmediğin kişlileri bile seni çekemez halde görebiliyorsun.

Canım moralini bozma sen. Doğumdan sonra emziren annelere karışmayı çok seviyor herkes. Sen şunu yapmıyorsun bunu yapmıyorsun sütün ondan az. Bebeğini emzir aç yazık bak nasıl saldırıyor... Doğurmadın mı sen yoksa? Bu göbek ne ? Oooo maşallahhhhh tam anne olmuşsun.... Bacakların dolmuşşşşşş.... Yeeee Yeeee sütün olsun..... Herkes ayrı alemde takılır. Hangisini dikkat edeceğini bilemezsin. Hiç birini takma sen. Bol bol sıvını al. Aç kalma... Sütün yeterince olur inşallah. Ben neler neler yaptım yine de az. Bugünü unut........ Yarın aynen devammmm.... Gitcek bu kilolar gitcekkk

bosver canim hem onlar da iyi niyetli demislerdir, herkes baska bisey der ama kendi bunyeni en iyi sen taniyorsun. en iyisini sen bilirsin

bugun yediklerim

sabah: patates kizartmasi, peynir karpuz,
ara: azicik kiraz ve bir kase sekersiz muhallebi.
ara: bir kase kahve:26:
ogle: bir lahmacun ve salata bi de ayran
ara: karpuz
aksam: adacayiyla bir iki tane gofret :26:

iyi geceler

bütün gün ders çalıştım beynim sulandı
sabah 10 dan beri nerdeyse

bütün gün hiç kıpırdamadım
köşe minderi gibi oturdum :)) ama hiç acıkmadım

sabah kahvaltımı yazmıştım

ara yeşil çay

öğlen sebze yemeği 1 dilim ekmek
yoğurt

ara yeşil çay
3 kuru kayısı
2 ceviz

akşam
2 dilim ekmek
ton balığı yağsız

gece tarçınlı süt

2 lt den fazla su hala içiyorum :)

maalesef hepimizin yasadigi seyler bunlar. sanki benim evimde ayna yokmus gibi kilo aldigimi soyleyenler, kilo verirsin bebegin var bak fazla abartiyorsun derler. bebegin daha cok kucuk oldugu icin henuz sende cok korumaci davraniyorsun, onun o kucucuk muhtac hali merhametine dokunuyor, gece gunduz onu nasil koruyacagini nasil daha iyi bakip besleyecegini, kendini nasil daha guvende hissettirecegini planlar durursun. annelik bu tarifi ne mumkun.sut meselesini artik kafana takma 3 aya kadar vermissin bundan sonrasida oyle gider biz burada diyet yapmiyoruz saglikli besleniyoruz, ve emzirdigin icin hizli veriyorsun. bende her hafta 1 kilo veriyordum kizim 4 aylikti.Sutunu,yogurdunu,hosafini yiyorsan bol sivi aliyorsan,moralinde yerinde ise hem kaliteli sut uretirsin hemde zayiflarsin hic uzulme. tecrube konusuyor burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…