Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Oooo 6'da benim için fazlasıyla erken yürüyüşe gittiğimde bile 8gibi kalkıp gidiyorum yine iyi değil midir ben bi de geç yatıyorum zaten ama zamanla düzene sokmaya çalışırım en azından.önerilerin için teşekkürlr ama diyet ürünlerini neden çıkartmmam gerekiyor anlamadım :44:
Bugünkü menüm;
Yine 10'da önce ılık limonlu su
Kahvaltı(1 dilim buğday ekmeği+küçük bi kahvaltı tabağıyla menemen+limonlu çay.
14.30 gibi birpaket kepekli bisküvi+çay
Kurstaydım +1 çay daha içtim
Akşam 19'da yemek (bi kase çorba+sebze yemği+yaprak sarması yedim 5-6 tane +1 dilimde buğday ekmeği)
gün boyunca 2 lt kadar da su içtim bu ara yeşil çay içemiyorum kursa gittiğim için gelince de üşeniyoum yarın ona da başlicam tekrar.

dün yemeyi abarttım ama tartıda 1 kilo alacak kadar diill iki hafta uğraş bi gıdım ver bir günde hepsi geri gelsin yok yok bu şaka di mi arkadaşlar

akrepcim maşallah..çok hareketlisin..kız azcık canının kıymetini bil..az dinlen...ciddiyim.hareketli olmak çok iyi bişey ama yinede dikkat et kendine..taş düşümü bittimi aceba bişey dedimi doktor.mesela benim annemde(rahmetli) zamanında taş düşürmüştü.çok zor bişeydi.çok sancısı olmuştu..üzülmüştük o kadar.ama yarısını düşürmüştü daha içerde var demişlerdi..sonra hiç düşürmedi ama sende bittimi bakalım hım....hareketli olmana sevindim..aman iyi ol canım kaptanım..

evet simten 1 aylık lohusaya kilodan bahseden insanın dost olduğuna ben de inanmam.benim 2 senelik komşularım bile kilolarımdan bahsedince sen azimlisin verirsin demişlerdi.hatta bebeğin iki aylık sen kendini toparlama yolunda adım atmayı akıl edebilmişsin.benim aklım ancak 6. ayda küçük görümcemin ve eltimin laflarıyla başıma geldi.aslında bana iyilik ettiler ve ben şimdi ikisinden de daha zayıfım ama onlar bunu henüz bilmiyorlar.süprizz diyeceğim 1 ay sonra gidince.sen de bebeğin düzenli kilo aldıkça asla kuruntu yapma,kulaklarını saçma sapan laflara tıka,gönlünden geçtiği gibi davran..herkesin lafına prim versek işimiz zor..yani boşverrr.

Herkese hayırlı pazarlar, iyi hafta sonları.
Geçmişin hepsini okuyamadım o kadar çktu ki sayfalar maşalllah
Bugün piknie gidecez birazdan. zaman bulmuşken bi bakayım dedim.. havalar iyice düzel di artık. Çok mutluyum valla.

Sağol akrebim canım kaptanım. teli veririm tabi faceden yazarım. ama bu aralar kapalı telefonum. Çünkü telefonumu garantiye gönderdim, hala gelmedi. 2-3 hafta oldu. yapamadılar yenisiyle değiştirecez dediler, şimdide yenisindende vazgeçtiler parasını iade edecez diyorlar. bekletip duruyorlar. parasını yatırsınlarda yenisini alayım

Çok çok geçmiş olsun canımcım. Allah acil şifalar versin. Maşallah senin azmine hayranım. Hastalık falan demezsin sen, o hastalığıda enine boyuna çevirir gönderirsin bilirim:86:

simdide 48 kilo olmak istiyorum

Ayy benide heveslendirdiniz yahu , bende 53 mü olsam yoksaa

2010 REKORTMENLERİ / 1 - Hürriyet

kızlar şiddetle görmenizi tavsiye ederim..süper bişii yaa..ben tek tek hepsine baktım..
acaip gaza geldim
ANAAAAAMMMMMM BENDE İSTİYOM istiyorum bananeeeeee:84: bende düşünüp duruyorum ya bendeki kiloların hepsi gidince defarmasyon olursa sarkık falan pek öyle çokta kilolu değilimde mneyse belki olur ama görüyorumki o dombilikadın bile fıstık gibi vücuda sahip olmuş bende olucam banane
hehe tuttum bu hikayeyi ben bravo

bir kase kahve mi
sizin orada kahveyi kase ile mi iciyorlar

bu arada akrepcim yaa ne kızıyosun bakiim sormadan ben zaten aylardır biberimi kabağımı ne biliyim patatesimi hepsini fırında kızartıyorum biliyorum yağda kızartma yermiyim aşk olsun ben yağda kızartma demedimki zaten bütün biber kızartması dedim ama bundan sonra ayrıntılı yazsam ii olacak galiba baksanıza bazı ispiyoncuların gözü üzerimde olucakmış neyse birde bişey dicem ben listeye girmeye hak kazanmadımmı yeni üye diye yok adım

tünaydın kızlarr herkeze ii pazarlar, nihayet geçmişi bitirdim valla dün hiç giremedim akşam gircektim eşim hastalndı onunla ilgilendim sonrada uyuyunca çocukları falan uyuttum bide baktım bende mecal kalmamış gece 11de uyuyakalmışım ve sabah oldu eşim iileşmiş azcık işe gitti bende burdayımm neyse

valla dün baya geç geldik dışardan saat 21 de yemek yedik off tabi hemen kiloma yansımız 69 olmuşum ama bu hafta eşim paşa'da yani 16.00da gidip-01.00de gelicek yuppii bu hafta akşam yemeklerimi erken yiyebilicemmm

ben pazar temizliğine başlıycam sonra görüşürüüüz:79::79:

cok sevdim menunu aksam mumkun oldugunca hafif gecirmissin olsun sen ders calismaya devam et zihin yorgunlugu daha zor oluyor

bir kase kahve mi
sizin orada kahveyi kase ile mi iciyorlar
evet aslind akase ile iciyorlar, kupalar o kadar buyuk ku bizim kovalara benziyorlar
ama yok ben kucuk fincanla ictim, ondan onceki satirda bir kase hosaf yazmistim kahveyi de yazarken aklim yukardaki staira kaseye gitmis demek
ben de gec kalkiyorum. ortalama 9 da kalkiyoruz yusufla.
canim menu icin de sunu diyiem aksam yemegini cok yemissin. hani sebze yemegi demissin de bir tabak mi 2 kasik mi, miktar belirlersek daha anlasilir olur aslinda da...
dün yemeyi abarttım ama tartıda 1 kilo alacak kadar diill iki hafta uğraş bi gıdım ver bir günde hepsi geri gelsin yok yok bu şaka di mi arkadaşlar
aynen kiloyu zor verioyuz ama kucuk bir kacamakta eski kiloya hemencecik geri donuveriyoruz
günaydınn
iyi hafta sonları..
sana da iyi haftasonlari

Akrep nasilsin? nasil oldun simdi ins. hersey yolundadir.

ben de demin esime kizdim iki gundur evde ama bilg. basindan kalkmadi. var mi yok mu belli degil artik benden sikiliyor diye canim sikildi kendimi gofrete verdim. demin bir fincan kahve ile gofret yedim

canim esinin iyilestigine sevindim Allah hastalik vermesin bi daha ...

temizlik icin kolay gelsin ben d ebir su temizlige baslayabilsem, hep ertesi gune erteliyorum :26:

pilatesimi yaptım,duşumu bakımımı yaptım,yeşil çayımı demledim.şimdi dinlenme zamanı.sizler neler yapıyorsunuz kızlar.eşim yanımda olsaydı,pikniğe mangala falan giderdik ne güzel.daha 22 gün yanlızım..

menüm
sabah 500 ml su
kahvaltı 2 dilim ekmek,peynir,zeytin,ç.reçeli
az fındık ezmesi,bir kaç dilim sucuk,çay.
ara yok[kahvaltı fazla geldi]
öğle 1 dilim kek
ara çok az yer fıstığı
akşam
4 adet küçük biber dolması
[yoğurdum bitti,yoksa dolmayla çok severim.]
2 litre su
2 yeşil çay
35 dakika pilates
40 sayfa kitap..
görüşürüz arkadaşlar..iyi akşamlar..

herkese merhaba bugün fazla uğrayamadım, gezmelerdeydik şimdi 5 dakaklığına oturabileceğim, misafirim geliyor bugün diyet miyet hakgetire. sabah güzelce kahvaltımı yaptım, öğlen yayaya çıkmıştık, kavurma yı devirdik mideye o kadar yemişiz ki yayla havası ile birlikte bu saat oldu hala acıkmadık belim inceden inceden zonkluyor bakalım sonu hayrola. ne olursa olsun platessten vazgeçmiiceem işteee çünkü artık zayıflamaya başladığımı düşünüyorum..

üzgünüm canım şaka değil ben de yaşıorum bazen o durumu, dediğin gibi 100 gr vermek için kendmizi paralıyoruz, ama 1 kiloyu bir günde alabiliyoruz:26:

evde yalnız kalmak zor oluyor Allah yardımcın olsun canım

ben de bugun dıyetı bozdum sabah sınırım bozuldu kendımı yalnız hıssettım bırsuru gofret yedım

günaydın uykucular.kalkmadınız mı daha bakalım.lafım çalışmayanlara tabii.yoksa geri kalan mecbur ayaktadır şimdi.
evet posicim ya.çocuklarla yalnız kalmak zor oluyor.hele büyük hasta,küçük diş çıkarma sıkıntısı yaşarken olan bana oluyor.öğleden sonra bir doktora götüreyim ikisini de..ilaçlarımız bitmiş..

günaydın güzel takımım güzel arkadaşlarım
haftasonu eskişehire gezmeye gittim o yüzden giremedim nete 2 gündür
yediklerime dikkat ettim ama hep dışarda yemek yedirdiler abur cuburla geçti evde yemek yapmadılar misafir olunca mecburen ses edemedim çok canım sıkıldı ama güzel bir hafta başlıyor bol bol kilo vereceğiz umarım

merhaba arkadaşlar pazar günü kendime dikkat ettim sonucunu tartıda 72.2 olarak aldım.
neyse ccumartesi günü bir günde aldığım 1 kiloyu erittim. sanırım vücut şişme yapmış o gün.
ya da tartının yeri kaymış
neyseciğime sabahki mönüüüüm:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim t.buğday ekmeği
8 zeytin
2 küp şeker büyüklüğünde peynir
1 tatlı kaşığının alacağı kadar tahin helvası
1 küçük domates
bu gün spor olarak bool bool beişi emzirme var. leslie bacıyı işlerim dolaysıyla
bu gün yalnız bırakacam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…