sabah 10 erken mi oluyopr canım
çek onu biraz daha..ben güneş üzerine doğmasın diyorum..en geç 6 güzelim..yağların yanmaz yoksa..
ve lütfen form ve diyet ürünleri çıksin listenden..birde kahve..
kabak çekirdeğini öğünden hemen sonra yada öğün niyetine tüketebilirsin ama meyve ile değil..meyve yemekten 20 dk önce tüketilir şekerim..kahve cıss..hem ödem yapar hem de yağların erimesini önler
sağol şekercim benim
yatmakmı benmiidün eve gittim benimki arabasını yıkamaya gitti kızı da aldı..ben de balkonumu yıkadım baktım leke olmuş bigüzel güldalıyla sürttüm tekrar yıkadım koca balkonumu miss gibi oldu..salonumu yatak odalarımızı ve mutfağımı sildim..makinedeki çamaşırım bitti bu arada onları serdim..o arada bizimkiler geldi..patates haşlamıştım soğanla salçayla kavurdum yanınada bol nane sarımsaklı cacık yaptım..bir iki çatal patates bir küçük kase cacık yedim. benim yan tarafta müthiş oynamalar başladı hemen ilaçlara koşturdum yoksa içmeyi düşünmüyordum daha sonra dışarı çıktık.sahil boyu gittik..madoda küçük bir kase dondurma yedim..dün sabah şekersiz bir kupa çayla bir simitten daha az yemiştim..onunla akşamı ettim haa durun öğlen iki taze kayısı yemiştim.ondan öncede bir kupa ada çayı içmiştim..tabii yediğim iğneleri serumları saymazsak
şimdi işyerindeyimsabah 6 da kalktım..baktım kötüyüm sanırım dünkü morfinin etkisi tekrar yattım 8 de kalktım..en uzun uyuduğum saat oldu
makineye çamaşır attım..duşumu aldım..mutfağımı düzenledim..bu arada da sıcak suyumu içtim..çamaşırımın bir kısmını katlayıp yerleştirdim..işyeri için ve kızım için karpuz doğradım..kızım evde babayla kalıcaktı..o da erken kalkar benim gibii..tabii ben 5 te kalkarım o benden sonra kalkar
haşladığım patatesler vardı akşamdan onları soydum doğradım kahvaltı niyetine yerim dedim.az önce karpuzlarımı yedim..
yeter dimii bu kadar konuştuğum
özetle ben yatamam kızlar..yattıkça hastalık çöker üstüme..
yatmak güzel bişii olsaydı peyganberimiz(s.a.v.) az uyku az yemek az konuşmak dermiydi hiç
ben hiç bağırmadım ama bağıranlardan dahaçok benle ilgilendiler..bunun çok ağrısı var çok fena diyorlardı..rengim değişiyormuş resmen eşim öyle diyordu..göz yaaşlarım yağmur misali iniyordu acım büyüdükçe..
ayy burda listeleri yaptım o sancıyla
güzeldi
koptum yaa
sayılır kuşum sayılır tabii..takvim yaprağı bile olur yeterki okuyun..ilk ayetimiz oku(ikra)
sabah 10 erken mi oluyopr canım
çek onu biraz daha..ben güneş üzerine doğmasın diyorum..en geç 6 güzelim..yağların yanmaz yoksa..
ve lütfen form ve diyet ürünleri çıksin listenden..birde kahve..
kabak çekirdeğini öğünden hemen sonra yada öğün niyetine tüketebilirsin ama meyve ile değil..meyve yemekten 20 dk önce tüketilir şekerim..kahve cıss..hem ödem yapar hem de yağların erimesini önler
kuşumm obiberleri közle öyle yoğurtla ya da fırına sür..kızartmayı çıkarın hayatınızdan..onun yerine fırın tepsisne kızartmalık şeklinde doğradığınız patatesleri tuzlayıp biir kaşık yağla iyice karıştırın..sürün fırına..diğer sebzeleri de aynı şekilde yaparsınız olur size karışık kızartma..çok süper oluyor..hem sağlıklı hem hoş
vee kaçamak hakkı diye bişii de yok güzelim..bunu da çıkar beyninden..kilo vermek cezamı ki kaçamak olarak ödül veriyoruz kendimize sööle bakiim
aksine çok istiyoruz kilo vermeyi..ödülümüz de yine yağ yakıcı şeylermi olmalıaksine spor olmalı dışarda yürüyüş olmalı müzik eşliğinde dans olmalı..hayatımızı sağlıklı ve süper sporlu bir şekilde düzenlemek olmalı
tamam güzelim..hadi bakem takımın gözcüsü ol sen
oyy o pis alışkanlığını sevsinler senin
kocişi bekleme güzelim..yap sen kahvaltını..önce sıcak suyunu iç.. sonra meyveni ye..15-20 dk sonra da kahvaltını ye..kömbeni yiyebilirsin kahvaltıda..eşin kalkana kadar yapıcağın işlerle eritirsin bile bu yediklerini..ben de önce beklerdim kalksında yaparız diye tabii acıktıkça atardım ağzıma abur cuburları iyice şişerdimşimdi öyle yapmıyorum daha mutluyum..o kalkıp kahvaltı hazırlanana kadar öğlen menüm oluyor nerdeyse ona göre kahvaltı olan menü
evde olursam küveti kesin yaparım..
anlamadığım düşen taşları nasıl görücezki klozete düşer gider..varmı bunun için bir çözümün güzel şekercim.
evet simten 1 aylık lohusaya kilodan bahseden insanın dost olduğuna ben de inanmam.benim 2 senelik komşularım bile kilolarımdan bahsedince sen azimlisin verirsin demişlerdi.hatta bebeğin iki aylık sen kendini toparlama yolunda adım atmayı akıl edebilmişsin.selam arkadaşlar,, moralim bozuk
arkadaşlarla pikniğe gittik.
herkes zayıfladığımı söyledi
rejim yapıp bebeğin sütünü bozmuyorsun değil mi?
lafları ile karşılaştım. hoş üç hafta önce bu
kilolar sana yapıştı galiba diyenler bunlar
ben de inatlarına yemeyi fazla abarttım.
yazmıyım şimdi burda
ama akşam yemeği yok
öğlen iyi beslendim
eve geldim benim gerçek arkadaşım yok dedim kendi kendime
daha bir ay önce loğusa kadının psikolojisini bozuorlar
şimdi dediklerine bak
neyse benim diyet bugün yalan oldu yarın toparlarım inşallah
hoşgeldin kuşumm
ohh mis gibi olmuş heryer ellerine sağlık canikom:13:
al benden de o kadar canım yaa..ev düzenim ev huzurum saçmasapan bir şekilde.yüce Rabbim gün doğmadan önceki en karanlık anları yaşatıyor sanırım..gün doğumuna az kaldı inşAllah.sabır sabır..
ağlattın beni yahuu senin teli alanbilirmiyim canım arada sesini duymak istiyorum hakkım herkese helal olsun..Allah razı olsun demeniz yeter de artar bile..ben bu işi Allah rızası için yapıyorum faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana
sabah poğaça yerine ekmek güzelim..poğaça sırf yağ..fazla kaçmamış menü güzel spor var kitap nerde şekercim
ben geldim kızlar
çok sağolun çok teşekkür ederim şekerlerim benim
kıvrana kıvrana çıktım işyerinden..trafik yoğun olunca arabaya kadar 10 adımı zor attım..sol yan tarafım, ordan aşağıya doğru ve kasıklarımın soltarafı anlatamam sancıyı
acilde herkes acıdı halime çok şükür doktoru çalışanı hemşiresi koşturdular sağolsunlar..ben kolay kolay yatmam taaki son şiddete gelir düşerim bööle sağlamımdır
düşünün gururdan bağıramıyordum bile.. gözümden akan yaşları durduramıyordum ama
hemen acilen film kan idrar tahlilleri ve serum takıldı içine iğne vurarak..
oyy banamısın demiyordu ağrı..
taş varmış oyy neresiydi biyere düşmüştü..haznemiydi kesemiydi işte oralarda bi yerlerdeymiş böbrekte de var dedi..ağrı geçmeyince yarım morfin vurdular..çok hafiften hissediyorum şu an ama gözüm açıldı şükür..tabii bulutların üstünde hissediyor olmam ayrı
doktor gece şiddetlenebilir acile gelirsiniz dedi
eşimin ısrarlarına rağmen gitmedim eve işe geldim..ben yatıcak kadınmıyım ayolmorfinle bile uyutamadılar beni dakikalık gidiyordu gözüm..
benimki epey korktu ama röntgen masasında yatarken gözyaşlarımı siliyordu yasık
aman ben de hemen çözüldüm onun stresi yüzüne oluyo zatii hepsi gıcıkk işte
neese kızlar ben geldim şekerciklerim:82: benden kurtulamadınız henüz
simdide 48 kilo olmak istiyorum
ANAAAAAMMMMMM2010 REKORTMENLERİ / 1 - Hürriyet
kızlar şiddetle görmenizi tavsiye ederim..süper bişii yaa..ben tek tek hepsine baktım..
acaip gaza geldim
KÜÇÜK KIZDAN BÜYÜK DERS
Küçük bir kız öğretmeni ile balinalar hakkında konuşuyord...u. Öğretmen bir balinanın insanı yutmasının fiziksel olarak imkânsız olduğunu söyledi, çünkü balinaların boğazı çok küçüktür. Küçük kız “Yunus peygamberi” bir balinanın yuttuğunu söyledi, sinirlenen öğretmen balinanın insanı yutamayacağını tekrarladı, bu imkânsızdı. Küçük kız şöyle dedi:
“Cennete gittiğim zaman Hz. Yunus’a soracağım.”
Öğretmen “Ya Hz. Yunus cehenneme gittiyse?” diye yanıtladı.
Küçük kız ” O zaman sen sorarsın” dedi
bir kase kahve mi
sizin orada kahveyi kase ile mi iciyorlar
iyi geceler
bütün gün ders çalıştım beynim sulandı
sabah 10 dan beri nerdeyse
bütün gün hiç kıpırdamadım
köşe minderi gibi oturdum :)) ama hiç acıkmadım
sabah kahvaltımı yazmıştım
ara yeşil çay
öğlen sebze yemeği 1 dilim ekmek
yoğurt
ara yeşil çay
3 kuru kayısı
2 ceviz
akşam
2 dilim ekmek
ton balığı yağsız
gece tarçınlı süt
2 lt den fazla su hala içiyorum :)
bir kase kahve mi
sizin orada kahveyi kase ile mi iciyorlar
ben de gec kalkiyorum. ortalama 9 da kalkiyoruz yusufla.Oooo 6'da benim için fazlasıyla erken yürüyüşe gittiğimde bile 8gibi kalkıp gidiyorum yine iyi değil midir ben bi de geç yatıyorum zaten ama zamanla düzene sokmaya çalışırım en azından.önerilerin için teşekkürlr ama diyet ürünlerini neden çıkartmmam gerekiyor anlamadım :44:
Bugünkü menüm;
Yine 10'da önce ılık limonlu su
Kahvaltı(1 dilim buğday ekmeği+küçük bi kahvaltı tabağıyla menemen+limonlu çay.
14.30 gibi birpaket kepekli bisküvi+çay
Kurstaydım +1 çay daha içtim
Akşam 19'da yemek (bi kase çorba+sebze yemği+yaprak sarması yedim 5-6 tane +1 dilimde buğday ekmeği)
gün boyunca 2 lt kadar da su içtim bu ara yeşil çay içemiyorum kursa gittiğim için gelince de üşeniyoum yarın ona da başlicam tekrar.
dün yemeyi abarttım ama tartıda 1 kilo alacak kadar diilliki hafta uğraş bi gıdım ver bir günde hepsi geri gelsin yok yok bu şaka di mi arkadaşlar
sana da iyi haftasonlarigünaydınn
iyi hafta sonları..
tünaydın kızlarr herkeze ii pazarlar, nihayet geçmişi bitirdim valla dün hiç giremedim akşam gircektim eşim hastalndı onunla ilgilendim sonrada uyuyunca çocukları falan uyuttum bide baktım bende mecal kalmamış gece 11de uyuyakalmışım ve sabah oldu eşim iileşmiş azcık işe gitti bende burdayımm neyse
valla dün baya geç geldik dışardan saat 21 de yemek yedik off tabi hemen kiloma yansımız 69 olmuşum ama bu hafta eşim paşa'da yani 16.00da gidip-01.00de gelicek yuppii bu hafta akşam yemeklerimi erken yiyebilicemmm
ben pazar temizliğine başlıycam sonra görüşürüüüz:79::79:
dün yemeyi abarttım ama tartıda 1 kilo alacak kadar diilliki hafta uğraş bi gıdım ver bir günde hepsi geri gelsin yok yok bu şaka di mi arkadaşlar
evde yalnız kalmak zor oluyor Allah yardımcın olsun canımpilatesimi yaptım,duşumu bakımımı yaptım,yeşil çayımı demledim.şimdi dinlenme zamanı.sizler neler yapıyorsunuz kızlar.eşim yanımda olsaydı,pikniğe mangala falan giderdik ne güzel.daha 22 gün yanlızım..
herkese merhaba bugün fazla uğrayamadım, gezmelerdeydikşimdi 5 dakaklığına oturabileceğim, misafirim geliyor bugün diyet miyet hakgetire. sabah güzelce kahvaltımı yaptım, öğlen yayaya çıkmıştık, kavurma yı devirdik mideye o kadar yemişiz ki yayla havası ile birlikte bu saat oldu hala acıkmadık belim inceden inceden zonkluyor bakalım sonu hayrola. ne olursa olsun platessten vazgeçmiiceem işteee çünkü artık zayıflamaya başladığımı düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?