Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydııııınnnnnnnnn

ah canım benim diş çıkarma zordur benim oğlandada hastalığını çekmiştik ama maşallah kızım 9 aylıkken çıkardı ve 4 tane dişi var şimdi 11 aylık maşallah hiç anlamadık bile diş çıkarmasını rahat atlattı anlıycan
hımmm güzeelll bizde kahvaltımızı yeni yapıcaz oyy yine geç kaldık off bu net öldürüyo beni kalkamıyorum bitürlü başından görüşürüzzz:79::79:

günaydın
hayırlısı olsun canım..
bu hafta telafi edersin artık yediklerine dikkat ederek
günaydınlarr..
günaydın canım

günaydın tatlım..
bu parça menülerini gün sonu bütün haline getir olurmu..
sabah öğle akşam ve ara şeklinde

günaydın kızlarrrrrr
geçmişe bir göz attım maaşallah takım hareketli :81: :81:
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz
akrebim posicim banucum iyisinizdir inşallah eskilerden 4 kişimi kaldık :44:

sevindirici bir gelisme, esim dun bana su kilo verme isini daha fazla abartma dedi
psikolojik rahatsizliklar var bak diye beni uyariyor. iltifatin mum isigi ile aranip bulunamadigi evimizde bu tur uyarilari iltifat kabul edip sevinir oldum

merhaba hanımlar, çok gerginim, gerim gerim gerindim resmen şu insanların şakşakçılığından ,birbirlerini çekememezliğinden, bir tekme de ben atayım çabasından ve en önemlisi SAHTE olmalarından bıktım, herkes kendini allayıp pullayıp göstermeye bayılıyor, kimin ne olduğunu biliyoruz, sahte davranıp komik duruma düşmeye lüzum yok mesleki bir durum olduğu için çok ayrıntı vermek istememem rağmen veremiyorummda az önce öğretmenler odasında kıyamet koptu, herkes eteğindekini döktü, iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum ama en azından kimin hakkında ne düşündüğümü söyleyerek içim rahat etti

bu hafta sonu çok keyifli geçti ama çok kaçamak yaptım oklavayı hakettim
c.tesi günü bi arkadaş oğluna doğum günü yaptı kızımı alıp oaraya gittim
çok eğlendik palyaçolar pamuk şekerler balonlar çok mutluydu kızım tabi domino etkisi bendeeee
cuma akşamıda bayanlara yemek vardı burda çok eğlendik yaa tüm kamuda çalışan arkdaşlar toplandık
kaymakamımız gidiyor onun eşide bizim gün arakdaşımız çok tatlı bir bayan kızlar yaaa
hiç bir kasıntısı yok kibiri yok çok doğal eşinin sıfatını taşımayan bir bayan
ona veda yemeği düzenledik aman çok eğlendik yaa orda burda derken bayağı bir kaçamak yaptım
dün halılarımı yakadım yarında perdelerim yıkancak sonunda temizliği tamamlıyacağım inş

ayyy çok uzun oldu kızlar ama içimi döküverdimmm özlemişim evde hala internet yok bakalım arıza ne çıkacak

ooyyy kötü olmuş yaaa tam gider ayak
neyse sıkma canını

şükrancım çok özel değilse nerede yaşıuyorsun hani eskişehir yakınmı
bende gideceğim alışverişe inş. eskişehire

şükrancım çok özel değilse nerede yaşıuyorsun hani eskişehir yakınmı
bende gideceğim alışverişe inş. eskişehire

ben bursada yaşıyorum nişanlımın ablası orda cumartesi akşam yemeğe çağırdı ama lokantaya götürdü tabi gecede evde bişeyler hazırlandı yendi pazarda habire gezdik gene dışarda yedik güzel ama küçük bir şehir gezmek görmek için şirin öğrenci kentide diyebilirim

açıkcası alışveriş yapmadım ama çok fazla alışveriş yapmak için yer yok gibi yada ben görmedim birkaç ay sonra biraz daha zayıflayıncaya saklıyorum kendimi o yüzden dikkat etmedim belkide

Son düzenleme:

canım ilk dişleri değil.5.5 aylıkken başladık diş serüvenine.köpek dişleri kabarmış,8 tane dişimiz var maşallah,hepimizi ısırıyor zaten cadı..ama bu köpek dişleri çok zorlayacak gibi..ablada hiç anlamadık ama bu fena geçiyor.ne yapalım olacak bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…