ah canım benim diş çıkarma zordur benim oğlandada hastalığını çekmiştik ama maşallah kızım 9 aylıkken çıkardı ve 4 tane dişi var şimdi 11 aylık maşallah hiç anlamadık bile diş çıkarmasını rahat atlattı anlıycangünaydın uykucular.kalkmadınız mı daha bakalım.lafım çalışmayanlara tabii.yoksa geri kalan mecbur ayaktadır şimdi.
evet posicim ya.çocuklarla yalnız kalmak zor oluyor.hele büyük hasta,küçük diş çıkarma sıkıntısı yaşarken olan bana oluyor.öğleden sonra bir doktora götüreyim ikisini de..ilaçlarımız bitmiş..
hımmm güzeelllmerhaba arkadaşlar pazar günü kendime dikkat ettim sonucunu tartıda 72.2 olarak aldım.
neyse ccumartesi günü bir günde aldığım 1 kiloyu erittim. sanırım vücut şişme yapmış o gün.
ya da tartının yeri kaymış
neyseciğime sabahki mönüüüüm:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim t.buğday ekmeği
8 zeytin
2 küp şeker büyüklüğünde peynir
1 tatlı kaşığının alacağı kadar tahin helvası
1 küçük domates
bu gün spor olarak bool bool beişi emzirme var. leslie bacıyı işlerim dolaysıyla
bu gün yalnız bırakacam
günaydıngünaydın güzel takımım güzel arkadaşlarım
haftasonu eskişehire gezmeye gittim o yüzden giremedim nete 2 gündür
yediklerime dikkat ettim ama hep dışarda yemek yedirdiler abur cuburla geçtievde yemek yapmadılar misafir olunca mecburen ses edemedim çok canım sıkıldı ama güzel bir hafta başlıyor bol bol kilo vereceğiz umarım
günaydın canımgünaydınlarr..
merhaba arkadaşlar pazar günü kendime dikkat ettim sonucunu tartıda 72.2 olarak aldım.
neyse ccumartesi günü bir günde aldığım 1 kiloyu erittim. sanırım vücut şişme yapmış o gün.
ya da tartının yeri kaymış
neyseciğime sabahki mönüüüüm:
1 haşlanmış yumurta
2 dilim t.buğday ekmeği
8 zeytin
2 küp şeker büyüklüğünde peynir
1 tatlı kaşığının alacağı kadar tahin helvası
1 küçük domates
bu gün spor olarak bool bool beişi emzirme var. leslie bacıyı işlerim dolaysıyla
bu gün yalnız bırakacam
gunaydinlar arkadaslar
bu hafta herkesten en az 500 gr gitmesi umidi ile
amanin kardeşimde gelmiş kız sen hala buralardamısın günaydın canım kocayı işe gönderince msnyi aç
merhaba hanımlar, çok gerginim, gerim gerim gerindim resmenşu insanların şakşakçılığından ,birbirlerini çekememezliğinden, bir tekme de ben atayım çabasından ve en önemlisi SAHTE olmalarından bıktım, herkes kendini allayıp pullayıp göstermeye bayılıyor, kimin ne olduğunu biliyoruz, sahte davranıp komik duruma düşmeye lüzum yok mesleki bir durum olduğu için çok ayrıntı vermek istememem rağmen veremiyorumm da az önce öğretmenler odasında kıyamet koptu, herkes eteğindekini döktü, iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum ama en azından kimin hakkında ne düşündüğümü söyleyerek içim rahat etti
günaydın güzel takımım güzel arkadaşlarım
haftasonu eskişehire gezmeye gittim o yüzden giremedim nete 2 gündür
yediklerime dikkat ettim ama hep dışarda yemek yedirdiler abur cuburla geçtievde yemek yapmadılar misafir olunca mecburen ses edemedim çok canım sıkıldı ama güzel bir hafta başlıyor bol bol kilo vereceğiz umarım
günaydın kızlar
pilatesimi yaptım,duşumu bakımımı yaptım,yeşil çayımı demledim.şimdi dinlenme zamanı.sizler neler yapıyorsunuz kızlar.eşim yanımda olsaydı,pikniğe mangala falan giderdik ne güzel.daha 22 gün yanlızım..
sevindirici bir gelisme, esim dun bana su kilo verme isini daha fazla abartma dedi
psikolojik rahatsizliklar var bak diye beni uyariyor. iltifatin mum isigi ile aranip bulunamadigi evimizde bu tur uyarilari iltifat kabul edip sevinir oldum
şükrancım çok özel değilse nerede yaşıuyorsun hani eskişehir yakınmı
bende gideceğim alışverişe inş. eskişehire
günaydııııınnnnnnnnn
ah canım benim diş çıkarma zordur benim oğlandada hastalığını çekmiştik ama maşallah kızım 9 aylıkken çıkardı ve 4 tane dişi var şimdi 11 aylık maşallah hiç anlamadık bile diş çıkarmasını rahat atlattı anlıycan
hımmm güzeelllbizde kahvaltımızı yeni yapıcaz oyy yine geç kaldık off bu net öldürüyo beni kalkamıyorum bitürlü başından görüşürüzzz:79::79:
oyyy kıyamammm nereye gitti eşin ?
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?