- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
günaydın güzel takımım güzel arkadaşlarım
haftasonu eskişehire gezmeye gittim o yüzden giremedim nete 2 gündür
yediklerime dikkat ettim ama hep dışarda yemek yedirdiler abur cuburla geçtievde yemek yapmadılar misafir olunca mecburen ses edemedim çok canım sıkıldı ama güzel bir hafta başlıyor bol bol kilo vereceğiz umarım
günaydın kızlarrrrrr
geçmişe bir göz attım maaşallah takım hareketli :81: :81:
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz
akrebim posicim banucum iyisinizdir inşallah eskilerden 4 kişimi kaldık :44:
bizim 1. sınıf öğretmenimiz teneffüslerde sınıfta kalırdı.çekemiyorum o muhabbetleri derdi .haklılık payı var demek ki..ablam da sınıf öğretmeni o da hiç muhattab olmaz kolay kolay.çok sokulmaz.işte bir yerde yüz göz olunuyor demek ki.insan bazen istemeden çıkışabiliyor ama herkesin de sınırlarını bilmesinde fayda var.boş ver hiç kafana takma.akıllı olup tüm delilerle uğraşacağına arada deli ol onlar senle uğraşsın.merhaba hanımlar, çok gerginim, gerim gerim gerindim resmenşu insanların şakşakçılığından ,birbirlerini çekememezliğinden, bir tekme de ben atayım çabasından ve en önemlisi SAHTE olmalarından bıktım, herkes kendini allayıp pullayıp göstermeye bayılıyor, kimin ne olduğunu biliyoruz, sahte davranıp komik duruma düşmeye lüzum yok mesleki bir durum olduğu için çok ayrıntı vermek istememem rağmen veremiyorumm da az önce öğretmenler odasında kıyamet koptu, herkes eteğindekini döktü, iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum ama en azından kimin hakkında ne düşündüğümü söyleyerek içim rahat etti
italya da canım.ben sürenin uzamasından korkuyorum.çocuklar hastalanmasa yine dert değil de,aynı anada ikisi de ateşlenince hangisine koşacağımı şaşırdım gece..
ben bursada yaşıyorum nişanlımın ablası orda cumartesi akşam yemeğe çağırdı ama lokantaya götürdütabi gecede evde bişeyler hazırlandı yendi pazarda habire gezdik gene dışarda yedik güzel ama küçük bir şehir gezmek görmek için şirin öğrenci kentide diyebilirim
açıkcası alışveriş yapmadım ama çok fazla alışveriş yapmak için yer yok gibi yada ben görmedim birkaç ay sonra biraz daha zayıflayıncaya saklıyorum kendimi o yüzden dikkat etmedim belkide
var var alışveriş için çok yer var eskişehirde bize 1.5 saat ara sıra gidiyoruz ben daha yakınsın zannettim
olsun canım ne güzel gezmişsin bak.misafirlikte de yemem denmiyor haliyle.şimdi eritirsin sen onları..
italya da canım.ben sürenin uzamasından korkuyorum.çocuklar hastalanmasa yine dert değil de,aynı anada ikisi de ateşlenince hangisine koşacağımı şaşırdım gece..
merhaba hanımlar, çok gerginim, gerim gerim gerindim resmenşu insanların şakşakçılığından ,birbirlerini çekememezliğinden, bir tekme de ben atayım çabasından ve en önemlisi SAHTE olmalarından bıktım, herkes kendini allayıp pullayıp göstermeye bayılıyor, kimin ne olduğunu biliyoruz, sahte davranıp komik duruma düşmeye lüzum yok mesleki bir durum olduğu için çok ayrıntı vermek istememem rağmen veremiyorumm da az önce öğretmenler odasında kıyamet koptu, herkes eteğindekini döktü, iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum ama en azından kimin hakkında ne düşündüğümü söyleyerek içim rahat etti
yok çok yakın değilim alışveriş niyetiyle gitmeyince farketmedim herhalde
bu duruma en çok nişanlım bayılıyor mağaza gezmekten nefret ediyor
yok canım kyamet koptu derken kavga etmedik, sadece açık açık kimin ne olduğunu sahte olmaya lüzum olmaığını ben buysam sen de busun diye düşüncelerimi net net söyledim, ortada küsme vs.. olmaz kolay kolay, hakaret yok birşey yok, sadece kimse sahte davranmasın arkadaşlar, herkes aynı uygulamaları yapıyor, neden şeffaf olmuyorsunuz neden başkalarını eleştirirken kendi yaptıklarınızı göz ardı ediyorsunuz şeklinde yüksek sesle konuştum.eleştirmek ne kadar basit geliyor sizlere, sanki sizler aynı şeyi, yapmıyormuş gibi neden üzerini kapatıp allayıp pullayıp başkalarını rahatça elşeitriyorsunuz şeklinde konuştum, kavga değil anlayacağınız.sadece yüksek sesle şikayetimi belirttim..ooyyy kötü olmuş yaaa tam gider ayak
neyse sıkma canını
bizim 1. sınıf öğretmenimiz teneffüslerde sınıfta kalırdı.çekemiyorum o muhabbetleri derdi .haklılık payı var demek ki..ablam da sınıf öğretmeni o da hiç muhattab olmaz kolay kolay.çok sokulmaz.işte bir yerde yüz göz olunuyor demek ki.insan bazen istemeden çıkışabiliyor ama herkesin de sınırlarını bilmesinde fayda var.boş ver hiç kafana takma.akıllı olup tüm delilerle uğraşacağına arada deli ol onlar senle uğraşsın.
bir mezun olarak ben senden cok ugruyorum takima
o gitti hadi sen ac msni benimki acik.
evet çok haklısınız ama inanın hiç fırsatım olmadı ben iyileşmeden ablam geldi akşamına 2 kızıda hastalandı acile gittik 3 gün çokhastalardı daha sonrada ablamla biraz dolaştım alış veriş merkezlerini cumartesi kızımın piknigi vardı pazar günüde türk hava kurumunun 100.yıl gösterisini izlemeye gittik annemlerle çok güzeldivalla turab haklı,o daha çok uğruyor.bak uğramadın kilo da veremedin gördün mü..
Eki Görüntüle 205330
kızlar curves diye bir spor dalı duydunuz mu daha önce? tanıtımı geldi de okula.. bilginiz var mı?...:26:
Gunaydin canim evet az kaldik eskiler olarak ama bu iyiye delalet degil zulalycim benden sonra gelenler mezun oldu ben kaldim :26:günaydın kızlarrrrrr
geçmişe bir göz attım maaşallah takım hareketli :81: :81:
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz
akrebim posicim banucum iyisinizdir inşallah eskilerden 4 kişimi kaldık :44:
Aminnnngunaydinlar arkadaslar
bu hafta herkesten en az 500 gr gitmesi umidi ile
merhaba hanımlar, çok gerginim, gerim gerim gerindim resmenşu insanların şakşakçılığından ,birbirlerini çekememezliğinden, bir tekme de ben atayım çabasından ve en önemlisi SAHTE olmalarından bıktım, herkes kendini allayıp pullayıp göstermeye bayılıyor, kimin ne olduğunu biliyoruz, sahte davranıp komik duruma düşmeye lüzum yok mesleki bir durum olduğu için çok ayrıntı vermek istememem rağmen veremiyorumm da az önce öğretmenler odasında kıyamet koptu, herkes eteğindekini döktü, iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum ama en azından kimin hakkında ne düşündüğümü söyleyerek içim rahat etti
ya biz de 1. azi disleirmizi cikardik azilarda bile farketmedik bile ama bu kopek disleri oldurdu beni. dun de biraz usuttu galiba aksamyediklerini geceliyin uyurken oksurdu ve yediklerini de kustu. ilk defa babamizi kanepeye gonderip yusufu yanima yatirdim ama yok agrisi var bebenin yazik uyuyamadi gece 3 den sonra agri kesici verdim de ancak sabaha dogru uyuyabildicanım ilk dişleri değil.5.5 aylıkken başladık diş serüvenine.köpek dişleri kabarmış,8 tane dişimiz var maşallah,hepimizi ısırıyor zaten cadı..ama bu köpek dişleri çok zorlayacak gibi..ablada hiç anlamadık ama bu fena geçiyor.ne yapalım olacak bunlar..
kolay gelsin, Allah sifa versinneyse ben hastane için hazırlayayım kızları.inşallah kalabalık değildir..görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?