Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

yok canım benduymadım biraz anlatı ver bakayım pilatesten zevkliyse onu yapmaya başlıyım

ben de tam bilmiyorum ücretisiz 1 hafta deneme süresi var aslında gidip bakmakta fayda var ama biz biliriz o ücretsiz işleri ücretsiz derler derler, sonra günde 3 defa arayıp salona davet ederler, gelmekte ısrar ederler, bir keresinde sabiha paktuna nın anasınıfı setinden örnek dağıtıyordu milliyet gazetesi, aradım ben de istedim, adresi verdim, geçekten 30 Tl lil set bedavaya geld, ama 1 yıl boyunca her hafta arayıp 400 TL lik set satmaya çalıştılar, reddede redede bir hal olmuştuk en sonunda gönderdiğiniz seti beğenmedik diyerek def etmiştik başımızdan

dolayısıyla ücretsiz işlerden korkarım ben, parasını verip paşa paşa gitmek daha temiz oluyor

ama tenis antrenörü bir arkadaşıma sordum o bana aynı işi belediyedeki parklardaki spor aletleri ile de görebilirsin dedi, zayıflamaktan ziyade kas kuvvetlendirici bir spor dedi, ama bilemiyorum ne kadar doğru

herkese günaydıınnn ben bugün yine bel ağrısı ile başladım güne, ama umurum değil, alışsın bana kayınvalidemleri dün köye bırakacaktık, okuldan alelacele çıktım bir an önce gidelim diye, bir de ne duyayaım, kayınpederim sondasını çıkarttırmak için hastaneye gittiğinde doktor tekrar ameliyata almış tekrar mesanesine kuş kafası büyüklüğünde taş düşmüş doktor şok olmuş, amca sen bu taşlarla çok iyi yaşamışsın demiş, neyse bizim için önemli değil ama onlar iyice bize yük olduklarını düşünerek huzursuz olmaya başladılar, dün kayınvalidemi zorla duşa soktum, ben size yük oldum tüh diye diye bütün çamaşırlarını makineye attım, sabah ta seriverdim, inşallah iyileşir artık kayınpederim. yazık adamacağızın çektiği çileye ..

gunaydın kızlar

sımdı cok acele yusufa yemegını verıp cıkmamız lazım

dun yedıklerımö sabah yumurta beyazı. bıraz pekmez ve bal peynır ve ekmek yok dıye krep yapmıstım 2 tava buyuklugunde krep

ara da muz yedım

oglen salata oncekı gunden kalan kıymalı ıspanak yemegı

arayusufla parka gıtmıstık bıraz gofret attım agzıma

aksam 3 tane mantarın ıcıne doldurulmus kasarla yedım

spor olarak bolbol yusufla yurudum

Herkese günaydın

sabah menümü yazayım

aç karnına ılık su
2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir ile domates
şekersiz çay

selam millet biliyorum yine tam menümü yazamadım ay ne üşengecim ben. ama dün sabahtan beri yetiştirmem gereken işlerim vardı. mutlu haber yetiştirdim. şimdi günde bir kere leslie yapabilecek boş vakti yaratabilirim. ancak eşimi bekliycem. minik bebişi yalnız bırakıp duş alamam. dün saat 2 de uyudum. gene 5:30 da kalktım. ay benim bu uykusuzluk sorunum ne olcek bilemiyorum. bebek doğduktan sonra uykuya hasret olursun derlerdii nerdeeee.
neyseciğime sabah kahvaltımı yazayım. biraz hafif yaptım. öğle biraz daha fazla yiyim
2 dilim t.buğday ekmeği
2/3 kk b.peynir
8 siyah zeytin
1 domates
şekersiz rezene çayı

unutmadan bu gün 72 nin altında rakamlar gördüm ay pek bi sevindim

ya ben 3 gündür tartılıyorum sabahları
hep aynıyım sinir oluyorum
geçen hafta ne güzel 2 kilo vermiştim

hiç kaçamakta yapmadım
yarında diyetisyene gidicem bakalım ne olacak
galiba en fazla 500 gr falan vermiş olucam
(

herkese gunaydinlar
Banucum cok gecmis olsun kizlarin simdi daha iyidirler umarim. dun alinti yaptim ama yazamadim.
günaydın canım.
abla biraz daha iyi de küçük hiç uyutmadı gece.odasına git gel[en az 30 kez]gece sporu yaptırdı bana..nasıl yorgunum anlatamam.çok öksürüyor çok...inşallah iyileşirler bir an önce.

aman canım pilates bizlere yeter artar bile.o da kaslara yönelik bir spor zaten,üstüne bir de yürüyüş-koşu gibi kardio egzersiz yaparsan yandı karayağlar..

iyi de evren her hafta o kadar gitmesi sağlıklı değil zaten.koruma haftaları oluyor arada ve kilo sabitleniyor,böylece yukarı çıkma riski de olmuyor.çok şükür durduğu haftalar oldu benim ama hiç artıda çıkmadım.sen spora da başlamadın daha.bir de o eklense,her hafta daha hafifleyeceksin bak görürsün..

hay allah.yazık adamcağıza yaa..iyi çıkmadan farkedilmiş,benim rahmetli kayınpederim de çok çekti böbrek taşlarından.kaç tane ameliyat olduysa yine de tekrarladı.kolay değil tabii.

oyy miniklere yazık yaa..
inşallah bir an önce şifa bulurlar..onlar öksürürken annelere daha zor herşey

canım zaten 2 kg beklemiyorum her hafta o ilk hafta olduğu içindi zaten
ama spor yapamıyorum ders çalışıyorum çünkü bütün boş vakitlerimde
sınava kadarda böyle olacak malesef

kızlar geçmişi okudum ama biişi yazamadım morelim çok bozuk

hani hep anlatıyordum eşim eleman bulamadı diye dün gece 1 de eve geldi ben uyuyordum uyandırdı ve eleman buldum dedi bende çok sevindim kim diye sordum sensin dediiiiiiii
yani artık ben çalışıcakmışımmmm ben 29 yaşındayım hiç çalışmadım sabaha kadar uyumadım çalışmaya bir başlarsam birdaha sürekli devam ederdiye korkuyorum

ay.hayırlı olsunmu desekk..ne desek..:26:heli bide senden memnun olursa hiç cıkarmaz.maaşınada zam yapar..çalışmak istemiyorsan işlerini aksak bari senle olmuyo desin

eşin ne iş yapıyor bilmiyorum, ne iş yapacaksın anlamadım ama şartları ayarlayabilrsen( çocuk yemek ulaşım vs...)çalışmak çok güzel keyifli bir şeydir, bence bu bir fırsat kaçırma derim ben. daha önce çalışmamış olabilirsin tabi ama bence dene. artık günümüzde kadınlar iş hayatına aktif olarak katılmaya başladılar, ben çok seviniyorum çalışan bir bayan velim olduğu zaman. demnemek bedava nasıl olsa, hem eşine de destek vermiş olursun, onu daha çok memnun etmiş olursun işine ve sana olan güveni artar.yani güven derken, şunu kastediyorum, sıkıntıya düştüğüm zaman arkamda sığınabileceğim kapı gibi eşim var düşüncesi oluşur. ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.

kıs varyaa yemin ediyorum fıkra gibisiniz gecenin birinde uyandırıp sana müjde vermesi oyy fena oldum gülmekten önce çok merak ettim sonra sensin diyincee koptum yahuuu

adamın biri yufkacı dükkanına eleman bulamıyormuş

sonaa bir gün ansızın aklına eşini eleman olarak almak gelmişş
hem bedavadan çalıştıracak hem de işi görülecekmiş
kuşumm sonunun nasıl biticeği sana bağlıı
akıllı ol aklını kullan zaten üç çocukla evde yeteince yoruluyosun dimii

bak sonu nasıl bitiyor fıkranın

yufkacının karısı çok akıllıymış..eşine:
tabii kocacım elimden geleni yaparım demiş..
başlamışlar tabii..gelgelelim yufkaların hepsi yırtılmış..ya ayağı takılıyor ya eli heryer birbirine girmiş..müşteriyi kah azarlıyor kah kızıyormuş..
yufkacı bakmış olacak gibi değil eşine :
sen en iyisi eve git ben eleman bakmaya devam edicem demiiiiişş

nasıl ama

ay.hayırlı olsunmu desekk..ne desek..:26:heli bide senden memnun olursa hiç cıkarmaz.maaşınada zam yapar..çalışmak istemiyorsan işlerini aksak bari senle olmuyo desin

valla nedesek bende bilemedim canım bakalım denicez :44:

eşim yufka imalatçısı hem toptan perakendede satıyoruz bugün denicem bakalım ne olacak ya çalışmak degilde eşim zor bir insan mesele işi olunca tabi onunla hep bir arada olma nasıl olur bilmiyorum

akrebim süpersin yaaaaa vallla geceden beri 5 karış suratla dolaşıyordum çok güldürdün beni rabbimde seni güldürsün

süper fikir bir kaçgün denerim bakarım olmuyor yufkaları yırtmaya başlarım
birdaha benii dükkanın kapısından geçirmez

evet yaaa sabah arayıp kızdım gecenin bir yarısı beni bunu demek içinmi uyandırdın diye tabi biraz geç oldu ama gece duyunca şok oldugumdan kızmak aklıma gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…