yok canım benduymadım biraz anlatı ver bakayım pilatesten zevkliyse onu yapmaya başlıyım
günaydın canım.herkese gunaydinlar
Banucum cok gecmis olsun kizlarin simdi daha iyidirler umarim. dun alinti yaptim ama yazamadim.
ben de tam bilmiyorum ücretisiz 1 hafta deneme süresi var aslında gidip bakmakta fayda var ama biz biliriz o ücretsiz işleriücretsiz derler derler, sonra günde 3 defa arayıp salona davet ederler, gelmekte ısrar ederler, bir keresinde sabiha paktuna nın anasınıfı setinden örnek dağıtıyordu milliyet gazetesi, aradım ben de istedim, adresi verdim, geçekten 30 Tl lil set bedavaya geld, ama 1 yıl boyunca her hafta arayıp 400 TL lik set satmaya çalıştılar, reddede redede bir hal olmuştuk en sonunda gönderdiğiniz seti beğenmedik diyerek def etmiştik başımızdan
dolayısıyla ücretsiz işlerden korkarım ben, parasını verip paşa paşa gitmek daha temiz oluyor
ama tenis antrenörü bir arkadaşıma sordum o bana aynı işi belediyedeki parklardaki spor aletleri ile de görebilirsin dedi, zayıflamaktan ziyade kas kuvvetlendirici bir spor dedi, ama bilemiyorum ne kadar doğru
ya ben 3 gündür tartılıyorum sabahları
hep aynıyım sinir oluyorum
geçen hafta ne güzel 2 kilo vermiştim
hiç kaçamakta yapmadım
yarında diyetisyene gidicem bakalım ne olacak
galiba en fazla 500 gr falan vermiş olucam
(
hay allah.yazık adamcağıza yaa..iyi çıkmadan farkedilmiş,benim rahmetli kayınpederim de çok çekti böbrek taşlarından.kaç tane ameliyat olduysa yine de tekrarladı.kolay değil tabii.herkese günaydıınnnben bugün yine bel ağrısı ile başladım güne, ama umurum değil, alışsın bana kayınvalidemleri dün köye bırakacaktık, okuldan alelacele çıktım bir an önce gidelim diye, bir de ne duyayaım, kayınpederim sondasını çıkarttırmak için hastaneye gittiğinde doktor tekrar ameliyata almış tekrar mesanesine kuş kafası büyüklüğünde taş düşmüş doktor şok olmuş, amca sen bu taşlarla çok iyi yaşamışsın demiş, neyse bizim için önemli değil ama onlar iyice bize yük olduklarını düşünerek huzursuz olmaya başladılar, dün kayınvalidemi zorla duşa soktum, ben size yük oldum tüh diye diye bütün çamaşırlarını makineye attım, sabah ta seriverdim, inşallah iyileşir artık kayınpederim. yazık adamacağızın çektiği çileye ..
günaydın
hayırlı günler diliyorum..
akrepcim nasıl oldun merak ettimm
günaydın canım.
abla biraz daha iyi de küçük hiç uyutmadı gece.odasına git gel[en az 30 kez]gece sporu yaptırdı bana..nasıl yorgunum anlatamam.çok öksürüyor çok...inşallah iyileşirler bir an önce.
iyi de evren her hafta o kadar gitmesi sağlıklı değil zaten.koruma haftaları oluyor arada ve kilo sabitleniyor,böylece yukarı çıkma riski de olmuyor.çok şükür durduğu haftalar oldu benim ama hiç artıda çıkmadım.sen spora da başlamadın daha.bir de o eklense,her hafta daha hafifleyeceksin bak görürsün..
çok şükür daha iyiyim şekercim..
meleğim beni düşünmüş beni sormuş
kızlar geçmişi okudum ama biişi yazamadım morelim çok bozuk
hani hep anlatıyordum eşim eleman bulamadı diye dün gece 1 de eve geldi ben uyuyordum uyandırdı ve eleman buldum dedi bende çok sevindim kim diye sordum sensin dediiiiiiii
yani artık ben çalışıcakmışımmmmben 29 yaşındayım hiç çalışmadım sabaha kadar uyumadım çalışmaya bir başlarsam birdaha sürekli devam ederdiye korkuyorum
hani hep anlatıyordum eşim eleman bulamadı diye dün gece 1 de eve geldi ben uyuyordum uyandırdı ve eleman buldum dedi bende çok sevindim kim diye sordum sensin dediiiiiiii
yani artık ben çalışıcakmışımmmmben 29 yaşındayım hiç çalışmadım sabaha kadar uyumadım çalışmaya bir başlarsam birdaha sürekli devam ederdiye korkuyorum
ay.hayırlı olsunmu desekk..ne desek..:26:heli bide senden memnun olursa hiç cıkarmaz.maaşınada zam yapar..çalışmak istemiyorsan işlerini aksak bari senle olmuyo desin
eşin ne iş yapıyor bilmiyorum, ne iş yapacaksın anlamadım ama şartları ayarlayabilrsen( çocuk yemek ulaşım vs...)çalışmak çok güzel keyifli bir şeydir, bence bu bir fırsat kaçırma derim ben. daha önce çalışmamış olabilirsin tabi ama bence dene. artık günümüzde kadınlar iş hayatına aktif olarak katılmaya başladılar, ben çok seviniyorum çalışan bir bayan velim olduğu zaman. demnemek bedava nasıl olsa, hem eşine de destek vermiş olursun, onu daha çok memnun etmiş olursun işine ve sana olan güveni artar.yani güven derken, şunu kastediyorum, sıkıntıya düştüğüm zaman arkamda sığınabileceğim kapı gibi eşim var düşüncesi oluşur. ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.
kıs varyaa yemin ediyorum fıkra gibisiniz gecenin birinde uyandırıp sana müjde vermesi oyy fena oldum gülmekten önce çok merak ettim sonra sensin diyincee koptum yahuuu
adamın biri yufkacı dükkanına eleman bulamıyormuş
sonaa bir gün ansızın aklına eşini eleman olarak almak gelmişş
hem bedavadan çalıştıracak hem de işi görülecekmiş
kuşumm sonunun nasıl biticeği sana bağlıı
akıllı ol aklını kullan zaten üç çocukla evde yeteince yoruluyosun dimii
bak sonu nasıl bitiyor fıkranın
yufkacının karısı çok akıllıymış..eşine:
tabii kocacım elimden geleni yaparım demiş..
başlamışlar tabii..gelgelelim yufkaların hepsi yırtılmış..ya ayağı takılıyor ya eli heryer birbirine girmiş..müşteriyi kah azarlıyor kah kızıyormuş..
yufkacı bakmış olacak gibi değil eşine :
sen en iyisi eve git ben eleman bakmaya devam edicem demiiiiişş
nasıl ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?