eşin ne iş yapıyor bilmiyorum, ne iş yapacaksın anlamadım ama şartları ayarlayabilrsen( çocuk yemek ulaşım vs...)çalışmak çok güzel keyifli bir şeydir, bence bu bir fırsat kaçırma derim ben. daha önce çalışmamış olabilirsin tabi ama bence dene. artık günümüzde kadınlar iş hayatına aktif olarak katılmaya başladılar, ben çok seviniyorum çalışan bir bayan velim olduğu zaman. demnemek bedava nasıl olsa, hem eşine de destek vermiş olursun, onu daha çok memnun etmiş olursun işine ve sana olan güveni artar.yani güven derken, şunu kastediyorum, sıkıntıya düştüğüm zaman arkamda sığınabileceğim kapı gibi eşim var düşüncesi oluşur. ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.
evet yaaa sabah arayıp kızdım gecenin bir yarısı beni bunu demek içinmi uyandırdın diye tabi biraz geç oldu ama gece duyunca şok oldugumdan kızmak aklıma gelmedi
hayır hayatım ben de şiddetle tavsiye etmem
kızcağız çocuklar ev koşturmacasında zaten bitap düşüyor.
üstelik çalışacağı yer eşinin dükkanı..
eş yanında çalışılırmı ayol
adam bunu elemanı olarak görücek dükkanda ve bu evde de devam edicek..24 saat bir arada olması da cabası..adam hiç özlemicek kızcağızı ve ilişki robotvari bir şekle dönücek..
bu kızcağızın hiçmi duygusu canı yok..
kendine ait özel zamanı hiçmi olmicakk..
zaten kapı gibi maaşallah evini çocuklarını çekip çeviriyor..adam sabahın köründen gecenin bir vaktine kadar dışarda evle hep serpil ilgileniyor..erkeklere göre ev işi çocuk bakması çook kolay
hem erkekler yaranılırmı ayol
işi bilceksin ve sonunda en çok üzülen sen olmicaksın..
kızcağız yıpranıcak erken yaşlanıcak adamın gözü dışarıya bakıcak suçlusu yine kadın olucak
ne dicekler
vayy efendim kadın olsaydı da kendine baksaydı erkeğini dışarı yönlendirmeseydi
biz bayanlar çiçek gibiyiz şekerciim
herşeyimizin ayarı tam olmalı
ne az ne çok
oksijenimiz,suyumuz,güneşimiz..
oksijenimiz; özgürlüğümüzdür....
suyumuz;yememiz içmemiz giymemiz
güneşimiz;bize gösterilen sevgi ilgi alaka şefkat
bunların fazlası da azı da bize zarar verir şekercikler..
siz siz olun eksikliğini duyduğunuz şeyleri fazlasıyla eşinize göstermeyin..
sizi yıpratır
hadi goreyim seni insaallah alninin aki ile bu isin icindende cikarsin sen.evet kızlar arkadaşınız çalışmaya gidiyoreşim biraz önce aradı hala neden gelmiyorsun diyor bende dedim ilk işgünüm hazırlık yapıyorummm :18: :18: :18:
akşama görüşürüz
Akrepcim sen politikadanda cok iyi anliyorsunkuşum sakın kızma sonra eleman bulamadıkça senden çıkarır sinirini
sen yüzüne gül yufkaları yırt bacım
ölee birkaçgünden sonra değil hemen yapmaya başlaa..
hasta olursun bacım zatii yeni ayağa kalktın..
biz bacımızı hasta ettirmeyiss
kadınlar çalışarak hayatını kolaylaştırıyor diyosun güzel hoş tamamay akreeepp,,anlattıkların senaryon çok korkunçç, kızı ilk günden soğutma ayol,, karı koca aynı dükkanda çalışıp gül gibi geçinip giden de çok yahuu, umutsuz olmayalım bence.eşinin niyeti bedava işçi çalıştırmaksa o durum ayrılır, bak ona karşı çıkarım ama eşinin niyeti zor durumda kaldım eleman bulamadım bana geçici olarak yardımcı ol, hem işi de öğrenirsin, devam etmek isterrsen de istemesend e seni desteklerim se mutlaka çalışmalı.ben böyle düşünüyorum. eşimle aynı işyerinde hiç çalışmadım bilemem nasıl olur ama, dediğim gibi çalışıp memnun kalan da oluyor mrmnun kalmayan da. bakalım buna zamanla zulaley karar verecek.Ben ne olursa olsun kadının çalışmasından yanayım, ev hanımlığı çok zor, çalışarak hayatlarını kolaylaştırmaları gerek.
Akrepcim sen politikadanda cok iyi anliyorsun
sen boyle anlatirken bende esimin yaninda calisirken hayal ettimkomedi... pompaci unuformasi icinde gaz isteyene dizel, benzin isteyene gaz
hem o korkunç dediğin hayatın gerçekleri bikeremay akreeepp,,anlattıkların senaryon çok korkunçç,
aynen öyle canım..zulaley ben de sıddetle tavsıye etmıyorum
benım babam dudagının ustundekı sıvılceyı aldırdıktan sonra 2 gun dukkanı sen ac demıs. o gun bugun annem calısır babam sınırlı oldugu ıcın musterıler annemı daha cok sevmıs ve sonuc olarak ben kendımı bıldım bılelı annem calısır babaöm evde oturur. zulaleycım eger herseyı senın yapabıldıgını gorurse tum sorumluluklar bır bır ustune yıkılıverır. ustelık maas verecegını d ehıc sanmıyorum zaten eve harcıyorum dıcektır. ya da sana normal alısverıs ıcın verdıgı parayı al ıste o sana maas olsun evın ıhtıyacını al der. yanı anlayacagın ekonomık ozgurluk degıl bu tersıne kocanın da sorumluluklarını ustune almaktır aman canım cocuklarınla gecırmek gereken zamanı bosuna harcama derım yıne de sonuc olarak sen bılırsın
bız de sabah yusufla krese gıttık orda oynadık bırlıkte sarkılar soyledık eve geldık yemegını yedırdım yatırdım esım geldı onun da karnını doyurdum yolladım buraya bakıyım dedım
:86:anlaşılan bi çalışan bayan grubu bide evde oturmak isteyen grup var
günaydın şekerler
aaaa şimdi daha bi iyi oldum takımın en cici bayanları banuyla benmi olurumki
canım çok az su içiyosun..yemeğini de sabahtan yap öğlen geçiştirmişsin ve de yorulmuşsun sütün de o yüzden azalmıştır aç karnına çalışınca:26:
ben de tam trendy nerde dicektim yazmışsın şekercik..kuşum ben pazartesileri çok yoğun oluyorum..okuyprum herkesi ama cevap yazamayabiliyorum..
gece yediğin o gofretler ne bakiiim
sen denemedesin şekercik..ama cumaya ilk almak istediğim kişi sensin enerjin süper çünkü
ne yani anlamadım bu cumadamı orda adım olmıycak yoksa yanlışmı anladım
ben çıkıyorum kızlar annemle ve daımla gezmeye gitcez çağırıyorlar hadi akşama görüşürüz byeeeee:79::79::79:
ilk mesajımda da belirtmiştim, ben zülaleyin durumunu bilmiyorum, hatta şartları sağlarsan diye de özellikle belirttim, diğer sözlerimde zaten onun şahsına değil, genel olarak kadınların çalışması ile ilgili sözler. hayat kendi hayatı, kendi yaşamını kendince elbette düzenleyecektir, benim fikrim bu yönde. ama sizlerin fikirlerinize da hayır mümkün değil olmaz demiyorum, ve hatta eşi kurduğunuz senaryolara uygun davranırsa kesinlikle onaylamıyorum. ama denemek ve eşine yardımcı olmasında fayda olacağını söylüyorum, yani ben olsam hiç düşünmeden, tabi çocukların durumunu vs.. ayarlayabilirsem eğer, kabul ederdim denerdim.kadınlar çalışarak hayatını kolaylaştırıyor diyosun güzel hoş tamam
pekii zulaley için nasıl geçerli olucak bu :26:
zor bir kocayla akşama kadar yufka açıcak.soora o tutulmuş sırtla eve gelip çocuklarına anne evine hem temizlikci hem aşçı kocasına kadın nasıl olabilecek..
kuzum genelci değil gerçekçi olalım..
sözkonusu olan burda zulaley tüm kadınlar değilki..
kadın zor koca ile çalışmayı istemiyorken mi çok mutlu olucak..
hem ben zor olduğunu yazmadan daha ben o elektriği almıştım onlardan..ikisi birarada çalışırsa mutsuz olurlar ve her zaman taviz veren taraf zulaley çok yıpranır..
bak ben tanımam bilmem amma velakin ilk yazdığı mesajı okurken hissettim içinde bulunduğu durumu ruh halini..
Allah vergisi vardır bende yoğunlaşırsam uzaklıklar farketmez o kişinin içinde bulunduğu havayı teneffüs edebilirm..
ben kızcağıza üzülürüm..
okadar kilo verdi şimdi huzursuz mutsuz nefessiz hepsini fazlasıyla tekrar alır
şimdi hissettiğim bişiileri burda açarsam çok özel olur..msn den ulaşırsa ancak öyle söylerim ona burda size doğru diyor der..
bacımız yıpranmasın..bünyesi hem güçlü hem çok hassas onun..
akşama kadar yorulmaksızın çalışır amaaaa
değer verdiği eşinden kırıcı bir söz onu yıkar hasta eder.o konuda çok hassas güçlü değil..
biz bişii biliyorusda sööölüyoruss
oyy nerde bizim feridun bitirimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?