Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bende hiç hoşlanmıyordum yeşil çay ı
ama doğadanın ginko lu yeşil çayı var
onu beğendim bi tek onu içebiliyorum

ben de lipton ın naneli olanını sevebildim[gibi]ama hiç damak tadıma uymuyor.normalde de sıcak içecek sevmem.en fazla 1fincan çay o kadar.ondan kaynaklı herhalde..

sporuna .ölçü aldı mı hocanız aybüke.almadıysa da sen al,1 ay sonra kıyaslarsın..

sporuna .ölçü aldı mı hocanız aybüke.almadıysa da sen al,1 ay sonra kıyaslarsın..

almadı hocamız, ben de çok anlamadım bu işi. hocamız profesyonel aslında. hareketleri bütün ayrıntıları ile gösteriyor, öylesine bir spor salonunu da değil işlettiği, yani buranın en seçkin spor salonu.ama hocamız zayıf değil, balık etli, görünce şok olmuştumama kimse dillendirmemişti, bugün tüm bayanlar aynı şeyi söylediler, hocanın da bizden farkı yok dediler fiziki açıdan ama gel gelelim, hareketleri çok güzel ayrıntılı ayrıntılı yaptırıyor. bir de bizi çok kontrol etmiyor bu konuda biraz şaşkınım. örneğin bazen dalıp gidiyorum, nefes kontrolünü sağlayamıyorum, göbek dışarı fırlamış şekilde hareketleri yapıyorum, ben farketmesem hoca pek ilgilenmiyor, ne bileyim bel ağrısı çektiğimizi söyledik, bizi daha kontrolüü çalıştırmasını rica ettik, ama o bel ağrısı çeken ben ve diğer arkadaşıma da aynı zorluklarda hareket yaptırtıyor şaşırdıım durumlar var esasen.

belki sırf ekstradan para kazanmak amaçlı yapıyor bu işi, baştan savmamı yapıyor anlamadım. hani ben de beklerdim bir ölçü almasını aldırtmasını, en azından siz alın demesini ama

işte o yüzden sordum pro mu diye..bizim öğretmen zaten milli eğitimdendi.artı değişik sertifikaları vardı.toplamda 7 yıllık bir eğitim.25 kişi olmamamıza rağmen tek tek ilgilendi sağolsun.yanlışları hep düzeltti.kişiye yönelik ev çalışmaları verdi.her ayın 1 inde kilo ve ölçü takibi yaptı,hatta ödüllendirerek motive etti.o yüzden emeği çok bizde.benim de bel ağrılarım oldu,zorlandığın hareketleri az yap.ve soru sormaktan çekinmeyin ki o da takip edildiğinin farkına varıp işini ciddiye alsın..

herkese günaydıınn, dükkanı ben açıyorum galibakimsecikler yok

eşim bugün seçimde görevli, sabah 6 da eşim kalkmış beni de kaldırmış, kahvaltı hazırlayayım diye, ben de mutfağa doğru gitmişim, sonra vazgeçmişim, pastaneden sandviç al demişim hay Allah yaa, şu komikliğe bak uyku sersemine insan neler yapıyor.

kızımla minika yı izlyerek kahvaltımızı yaptık, barney gökkuşağı çiziyordu, tutturdu anne gökkuşağı çizelim, yeşil kalemimi veeerr diye, şimdi resim defterine gökkuşağı çiziyor:98:

ve beni bir sürü temizlik bekliyor, şimdi eve bir dalacam, bakalım ne zaman çıkacam pufff

burada çok güzel yağmur yağıyor..o sıkıntılı sıcaklık gitti şükür..eskiden böyle yaz yağmurlarında eşimle yürüyüşe çıkardık elele..artık çocuklar büyüyünce ya da yaşlanınca kısmetse..

merhaba arkadaslar, herkes aileleriyle tabi bugun pazar

benim esim de evde ama bilg. basinda ayrilmadigi icin ben de sikildim oteki bilg. actim esim evde mi degilmi belli degil yani

sabah kahvaltimi biraz fazla kacirdim bugun bu hafta da regl olucam kesin kilom fazla cikar

ben de oyle dusunuyorum cocuklar varken mumkun degil oyle elele romantik geziler
ama elh. yine de....
burda da hava sicak yusuf yine kaka yaptigi icin yanima yanasmiyor benden kaciyor ben de firsattan istifade bilg. basinda takiliyorum

ben de bu sabah uyandim esim ynaimda yok heralde salona gitti nette takiliyordur dedim tekrar uyudum sonra telefonum caldi esim ariyor eve bisey lazimmi diye soruyor megerse sabahin korunde ise gitmis haberim yok... yusuf da yataginda oyun oynuyor herkes ayaklanmis ben hala uyuyordum :26:

kolay gelsin aybuke, kocana da kolay gelsin ins.

sen genelde kontrollüymüşsün yine ben sinirliylem insanları fazla kırıyorum galiba :44: :44:
ama yakınımdakileri ve çocuklarımı uyarırım canım çok sıkıkın bana dokunmayın diyee

ben de oyle dusunuyorum cocuklar varken mumkun degil oyle elele romantik geziler
ama elh. yine de....
burda da hava sicak yusuf yine kaka yaptigi icin yanima yanasmiyor benden kaciyor ben de firsattan istifade bilg. basinda takiliyorum

kız allah seni kalk bebişin altını degiş pişik olacak yavrucuk
ben de lipton ın naneli olanını sevebildim[gibi]ama hiç damak tadıma uymuyor.normalde de sıcak içecek sevmem.en fazla 1fincan çay o kadar.ondan kaynaklı herhalde..

banucum aktardan demleme yeşilçay al dene süper oluyor benim komşularımda sevmezdi bana geldiklerinde demliyorum çok hoşlarına idiyor sallamayı bende içemiyorum acı bir tatbırakıyor damagımda içine bazen karanfil bazende tarçın atıyorum

ahhhh ahhhh nerede romantizim nerede benim koca adam iş kolik varsa yoksa işi
ayda yılda bir dışarı çıkarız hemen yemege götürür istemiyorum derim anlamaz ben seninle yürümek istiyorum diyorum ammm nerdeee

bügün eşim kahvaltıya kaldı sabah erkenden kalkıp fırına gittim sıcak simit aldım balkonda ailecek güzelbir kahvaltı yaptık
canım sıkkın olunca benim en iyi ilacım temizlik hemen eve giriştim bir güzel temizledim sonra pazar alış verişi kendime geldim şimdide kendime güzelbir salata yapip yicemmm akşamda otururken sarma sarmayı düşünüyorum :44: :44: :44:

ben yalan söylemem için bir neden göremiyorum ben halada diyorum haberim yoktu diskalifiye olduğumdan çünkü orda son sözü söyledim ve çıktım bidahada girip ne okudum geçmişi nede bekatım sadece cuma yarışmasında sonuncu olduklarını görünce beni atmak için okadar uğraşan amonraya sinirimden yazdım onları ve gerçekten bilmiyordum başka takımdan ayrıldığımı söylemek kuralını gerçekten ve son olarak karar ne dersen o olsun canım gerçekten mağdur durumda bırakmak istemezdim senide kusura bakma üzgünüm

bugün uzun süre dışarda olucaz şimdi gidip oyumuzu kullanalım diğimi hadi byee:87:

selam kızlar.
menüm
sabah 500 ml su
1 kase müsli
2 kayısı,biraz kiraz
öğle 1 dilim ekmek,peynir,zeytin
domates,salatalık,biber,çay,reçel.
ara peynirli poğaça
akşam 3 küçük kabak dolması
5 kaşık yoğurt..
2 litre su
1 yeşil çay..
yarın görüşürüz kızlar..

selam kıslar iyi pazarlar hepinize
kızlar yaa acilen fikirlerinize ihtiyacım var
yarın akşam evime bir öğrenci grubu alıcam yemeğe
aklıma bişey gelmiyor ne yapayım yaa
hocaları bana mantıyı özlediler dedi o tamam mantı yapılacak
eee başka ne yapayım fikir verin acilen bende alışverişe çıkcam

kızlar şöyle bir menü belirledim sizce nasıl ?

merccimek çorbası
güveç
mantı
pilav
barbunya
şakşuka
rus salatası
yeşillik salatası
kırmızı közlenmiş biber

geç kaldım herhalde çitlenmbik

yemek için:

mercimek çorbası/ yayla çorbası

ara sıcak :avcı böreği+mantı

ana yemek :güveçte türlü + pilav+kırmızı lahana salatası

tatlı: dondurma eşliğinde baklava afiyet olsun

kızlar şöyle bir menü belirledim sizce nasıl ?

merccimek çorbası
güveç
mantı
pilav
barbunya
şakşuka
rus salatası
yeşillik salatası
kırmızı közlenmiş biber

hay Allah şu mönülerin benzerliğine bak, aynı şeyleri düşünmüşüz ben seni çok yormasın diye şakşuka yazmamıştım, ama düşünmüştümçok komik yahuuu.

valla kızlar dün tartıldığımda hani 67.7 olmuşum dediydimya işte dün saat gece 1e kadar sürdü doğum günü yedik içtik valla ben pasta yedim cipsd yedim kuruyemiş yedim kola bile içtim gece gece valla oy oy sonra işte sabah kalktım tartıldım bi baktım 67.7 im anaaaaaaaaaam nasıl sevindim bilemezsiz kızlar okadar yedim içtim süper valla hiç almamışım demekki diyorum hiç yemesem kilo vercekmişim bile ama koruduğum ii oldu alkış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…