- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
Bende hiç hoşlanmıyordum yeşil çay ı
ama doğadanın ginko lu yeşil çayı var
onu beğendim bi tek onu içebiliyorum
sıcaklar iyice bastırdı, bunalıyorum
bugünkü mönüm:
sabah.haraika bir kahvaltıanlamadığım şekilde erken doydum
ara: erik
öğlen. sigara böreği
ara: karpuz
akşam:taze fasulye+cacık+ yatmadanönce yeşil çay
1 saat pilates+ 1 saat dans ( mezdeke)
bugün kitap yok, okulda unuttum
sporuna.ölçü aldı mı hocanız aybüke.almadıysa da sen al,1 ay sonra kıyaslarsın..
almadı hocamız, ben de çok anlamadım bu işi. hocamız profesyonel aslında. hareketleri bütün ayrıntıları ile gösteriyor, öylesine bir spor salonunu da değil işlettiği, yani buranın en seçkin spor salonu.ama hocamız zayıf değil, balık etli, görünce şok olmuştumama kimse dillendirmemişti, bugün tüm bayanlar aynı şeyi söylediler, hocanın da bizden farkı yok dediler fiziki açıdan ama gel gelelim, hareketleri çok güzel ayrıntılı ayrıntılı yaptırıyor. bir de bizi çok kontrol etmiyor bu konuda biraz şaşkınım. örneğin bazen dalıp gidiyorum, nefes kontrolünü sağlayamıyorum, göbek dışarı fırlamış şekilde hareketleri yapıyorum, ben farketmesem hoca pek ilgilenmiyor, ne bileyim bel ağrısı çektiğimizi söyledik, bizi daha kontrolüü çalıştırmasını rica ettik, ama o bel ağrısı çeken ben ve diğer arkadaşıma da aynı zorluklarda hareket yaptırtıyor şaşırdıım durumlar var esasen.
belki sırf ekstradan para kazanmak amaçlı yapıyor bu işi, baştan savmamı yapıyor anlamadım. hani ben de beklerdim bir ölçü almasını aldırtmasını, en azından siz alın demesini ama
burada çok güzel yağmur yağıyor..o sıkıntılı sıcaklık gitti şükür..eskiden böyle yaz yağmurlarında eşimle yürüyüşe çıkardık elele..artık çocuklar büyüyünce ya da yaşlanınca kısmetse..
herkese günaydıınn, dükkanı ben açıyorum galibakimsecikler yok
eşim bugün seçimde görevli, sabah 6 da eşim kalkmış beni de kaldırmış, kahvaltı hazırlayayım diye, ben de mutfağa doğru gitmişim, sonra vazgeçmişim, pastaneden sandviç al demişimhay Allah yaa, şu komikliğe bak uyku sersemine insan neler yapıyor.
kızımla minika yı izlyerek kahvaltımızı yaptık, barney gökkuşağı çiziyordu, tutturdu anne gökkuşağı çizelim, yeşil kalemimi veeerr diye, şimdi resim defterine gökkuşağı çiziyor:98:
ve beni bir sürü temizlik bekliyor, şimdi eve bir dalacam, bakalım ne zaman çıkacam pufff
evet ya ..insan canı sıkkın olunca kendinden beklemediği tepkiler verebiliyor.bazen ben de şaşarım kendime çok nadir de olsa..en çok ta karşımdaki şaşırır herhalde,genelde çok kontrollüyümdür..karşılıklı anlayışla çözülünce geçer gider tabii.
ben de oyle dusunuyorum cocuklar varken mumkun degil oyle elele romantik geziler
ama elh. yine de....
burda da hava sicak yusuf yine kaka yaptigi icin yanima yanasmiyor benden kaciyor ben de firsattan istifade bilg. basinda takiliyorum
ben de lipton ın naneli olanını sevebildim[gibi]ama hiç damak tadıma uymuyor.normalde de sıcak içecek sevmem.en fazla 1fincan çay o kadar.ondan kaynaklı herhalde..
ahhhh ahhhh nerede romantizim nerede benim koca adam iş kolik varsa yoksa işiburada çok güzel yağmur yağıyor..o sıkıntılı sıcaklık gitti şükür..eskiden böyle yaz yağmurlarında eşimle yürüyüşe çıkardık elele..artık çocuklar büyüyünce ya da yaşlanınca kısmetse..
kızlar şöyle bir menü belirledim sizce nasıl ?
merccimek çorbası
güveç
mantı
pilav
barbunya
şakşuka
rus salatası
yeşillik salatası
kırmızı közlenmiş biber
geç kaldım herhalde çitlenmbik
yemek için:
mercimek çorbası/ yayla çorbası
ara sıcak :avcı böreği+mantı
ana yemek :güveçte türlü + pilav+kırmızı lahana salatası
tatlı: dondurma eşliğinde baklavaafiyet olsun
geç kaldım herhalde çitlenmbik
yemek için:
mercimek çorbası/ yayla çorbası
ara sıcak :avcı böreği+mantı
ana yemek :güveçte türlü + pilav+kırmızı lahana salatası
tatlı: dondurma eşliğinde baklavaafiyet olsun
hay Allahşu mönülerin benzerliğine bak, aynı şeyleri düşünmüşüz ben seni çok yormasın diye şakşuka yazmamıştım, ama düşünmüştüm çok komik yahuuu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?