hepinize günaydın
keyifsiz mutsuz bir doğum günü çocuğuyum
eminim hatırlanmıyacağım bile
olsun akşama misafirim var bol bol yemek yapacağım evimi temizliycem
hepsini herşeyi unutucam
canımm.nice mutlu yıllara..niye hatırlanmasın ki.kimse hatırlamasa bile annen yanında,o hatırlar..mutlu seneler..
hayırdır canım..msn de ekledim seni sen beni kabul edermisin..ordan konuşalım..bence burdan ayrılman kötü yapar senibanucum çok geçmiş olsun canım uzun zaman dır birlik teyiz hakkını helal et
posicim artık rahat olabilirsin kardeşler çıktı takımdan bol paylaşımlar dilerim
akrebim geçici olarak ayrılmak istiyorum anlatamicam pıroblemlerim var
kızlar hepinize başarılar dilerim döndügümde kimler kalır bilmiyorum
aakrebim cevabını bekliyorummmmmmmmmmm
canım inan üzülmeni istemezdim ama inan ruhsal durumum hiç iyi degil çok canım sıkkın kırdıysam özürdilerim bende seni sevdim zatendönüncede görüşürüz tabi akrebim ayrılmama izin
verirse
burda da akşam yağdı..çok güzel ve bol bburada çok güzel yağmur yağıyor..o sıkıntılı sıcaklık gitti şükür..eskiden böyle yaz yağmurlarında eşimle yürüyüşe çıkardık elele..artık çocuklar büyüyünce ya da yaşlanınca kısmetse..
canım henüz paylaşıma bakmadım..püsküüt ne derse onu yapıcam artık..ben yalan söylemem için bir neden göremiyorum ben halada diyorum haberim yoktu diskalifiye olduğumdan çünkü orda son sözü söyledim ve çıktım bidahada girip ne okudum geçmişi nede bekatım sadece cuma yarışmasında sonuncu olduklarını görünce beni atmak için okadar uğraşan amonraya sinirimden yazdım onları ve gerçekten bilmiyordum başka takımdan ayrıldığımı söylemek kuralını gerçekten ve son olarak karar ne dersen o olsun canım gerçekten mağdur durumda bırakmak istemezdim senide kusura bakma üzgünüm
bugün uzun süre dışarda olucaz şimdi gidip oyumuzu kullanalım diğimi hadi byee:87:
hepinize günaydın
hepsini herşeyi unutucam
günaydın kızlarrrr
akrebim ekledim canım
günaydın şekerler
hayırdır canım..msn de ekledim seni sen beni kabul edermisin..ordan konuşalım..bence burdan ayrılman kötü yapar seni
burda da akşam yağdı..çok güzel ve bol b
r yağmurdu..yaylalara sabahtan başlamış tabii
canım henüz paylaşıma bakmadım..püsküüt ne derse onu yapıcam artık..
http://www.resimlerii.com/wp-content/resimleri/Doğum-Günü-Sözleri.jpg[/IMG[/QUOTE]
sana da günaydın tatlım.nasıldı haftasonun..
günaydın güzelim.nasılsın..
sagol banucum daha iyiyim allaha şükür ama tüm suratım sivilceyle dolmuş sinir oldummmmm büyük oglum anne ergenleşiyorsun galiba diyorrr
valla kızlar dün tartıldığımda hani 67.7 olmuşum dediydimya işte dün saat gece 1e kadar sürdü doğum günü yedik içtik valla ben pasta yedim cipsd yedim kuruyemiş yedim kola bile içtim gece gece valla oy oy sonra işte sabah kalktım tartıldım bi baktım 67.7 im anaaaaaaaaaam nasıl sevindim bilemezsiz kızlar okadar yedim içtim süper valla hiç almamışım demekki diyorum hiç yemesem kilo vercekmişim bile ama koruduğum ii oldu alkış
o yazın gelmesi ile ilgilidir biraz da. tenin hassas ya,sıcaklık değişimi etkilemiştir,geçer..
kötü başladı ama güzel bitti şekercim..cumartesi oldukça gergindim..eşim gece geldi işten ve süper bir dönüşüm geçirmişti..oldukça geç yattık..film seyrettik..özellikle uzun bir aradan sonra uzun uzun anlaşarak konuşmak güzeldi..özümüze döndüksana da günaydın tatlım.nasıldı haftasonun..
sagol banucum daha iyiyim allaha şükür ama tüm suratım sivilceyle dolmuş sinir oldummmmm büyük oglum anne ergenleşiyorsun galiba diyorrr
üzülme tatlım yaa bak biz varız eminim ailende hatırlıycaktır boşver bak bende öyle derdim doğum günümü hatırlamıycaklar falan ama imkansız çünkü ablam bana 2003 yılında bi oğlan çocuğu doğurdu tam doğum günü hediyesi oldu anlıycan yeğenimle birebir aynı doğum günümüz o çocuk olduğu için doğum günü yapılıyor bende arada hatırlanarak kaynıyorum onla birlikte mum üflüyorumhepinize günaydın
hepsini herşeyi unutucam
sağol canım yinede bakalım ne olucaksa olsun artık önemli değil valla huzurum kalmadı o kişiyide artık allaha havale ediyorum bişey demiyorum:95:püsküüt seni diskalifiye listesine eklemiş canım.bu da bir daha yarışamayacağın anlamına geliyor maalesef..ama buraya gelip menü belirtmene engel değil sanırım.akrep ayrıntılı anlatır sana..bir de çok saygısız yazışmaların olmuş madem niye kötü içerik bildirip banlanmanı istemediler ben de onu anlamadım..ben karşıklı anlaşmadan yanayım,kimsenin incinmesini hoş bulmuyorum..
hepinize günaydın
hepsini herşeyi unutucam
kötü başladı ama güzel bitti şekercim..cumartesi oldukça gergindim..eşim gece geldi işten ve süper bir dönüşüm geçirmişti..oldukça geç yattık..film seyrettik..özellikle uzun bir aradan sonra uzun uzun anlaşarak konuşmak güzeldi..özümüze döndükadam iş ve kendi ailesinin stresinden evrim değiştirmişti iyice dondurma almıştı gelirken..
dünde çok güzel dinlendim..beynim dinlendi önce..çok güzel bir kahvaltı..tabii öğleyi buldu..sonra hazırlanıp oy kullanmaya çıktık..ardından evden ördeğimizi de alıp dağa doğru çıktık..yolda hafiften yağmur çiselemeye başladı..çiseleyen yağmurun altında oturduk temiz oksijen havası çok güzeldi..dönüşte alışveriş merkezine uğradık..en güzeli plates topu aldım yahuudaha da güzeli bunu eşimin hatırlatmasıydı benim için kaç gündür plates topu araştırıyormuş nerden bildin dedim ben bilirim dedi :26: şu erkekler ne garip yaa hiç ilgilenmiyorlarmış gibi görünseler de arkandan takipçin oluyorlar ruhumuz bile duymuyor..hatta koşo bandı bile alıcaktı tamam desem dedim dur ben iyice bi araştırayım iyimi kötümü hangisi daha iyi oyy nebüyük gelişmeler bunlar benim için anlatamam sizee:92::92::92:
kıs senin aşırı gergimnliğinde ergenlikten o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?