Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hepinize günaydın
keyifsiz mutsuz bir doğum günü çocuğuyum
eminim hatırlanmıyacağım bile
olsun akşama misafirim var bol bol yemek yapacağım evimi temizliycem
hepsini herşeyi unutucam

hepinize günaydın
hepsini herşeyi unutucam

canımm.nice mutlu yıllara..niye hatırlanmasın ki.kimse hatırlamasa bile annen yanında,o hatırlar..mutlu seneler..

günaydın şekerler

hayırdır canım..msn de ekledim seni sen beni kabul edermisin..ordan konuşalım..bence burdan ayrılman kötü yapar seni

burda da akşam yağdı..çok güzel ve bol b
r yağmurdu..yaylalara sabahtan başlamış tabii
canım henüz paylaşıma bakmadım..püsküüt ne derse onu yapıcam artık..
hepinize günaydın
hepsini herşeyi unutucam

püsküüt seni diskalifiye listesine eklemiş canım.bu da bir daha yarışamayacağın anlamına geliyor maalesef..ama buraya gelip menü belirtmene engel değil sanırım.akrep ayrıntılı anlatır sana..bir de çok saygısız yazışmaların olmuş madem niye kötü içerik bildirip banlanmanı istemediler ben de onu anlamadım..ben karşıklı anlaşmadan yanayım,kimsenin incinmesini hoş bulmuyorum..

o yazın gelmesi ile ilgilidir biraz da. tenin hassas ya,sıcaklık değişimi etkilemiştir,geçer..

evettt ya tenim çok hassas küçük oglumda bana çekmiş okul yemegine gitigimizde askılı tişört giydirmiştik güneş kıremi sürmek aklıma gelmedi yavrumun kolları güneşten çok kötü yanmış geceleri uyumakta zorlanıyor

sana da günaydın tatlım.nasıldı haftasonun..
kötü başladı ama güzel bitti şekercim..cumartesi oldukça gergindim..eşim gece geldi işten ve süper bir dönüşüm geçirmişti..oldukça geç yattık..film seyrettik..özellikle uzun bir aradan sonra uzun uzun anlaşarak konuşmak güzeldi..özümüze döndükadam iş ve kendi ailesinin stresinden evrim değiştirmişti iyice dondurma almıştı gelirken..
dünde çok güzel dinlendim..beynim dinlendi önce..çok güzel bir kahvaltı..tabii öğleyi buldu..sonra hazırlanıp oy kullanmaya çıktık..ardından evden ördeğimizi de alıp dağa doğru çıktık..yolda hafiften yağmur çiselemeye başladı..çiseleyen yağmurun altında oturduk temiz oksijen havası çok güzeldi..dönüşte alışveriş merkezine uğradık..en güzeli plates topu aldım yahuu daha da güzeli bunu eşimin hatırlatmasıydıbenim için kaç gündür plates topu araştırıyormuş nerden bildin dedim ben bilirim dedi :26: şu erkekler ne garip yaa hiç ilgilenmiyorlarmış gibi görünseler de arkandan takipçin oluyorlar ruhumuz bile duymuyor..hatta koşo bandı bile alıcaktı tamam desem dedim dur ben iyice bi araştırayım iyimi kötümü hangisi daha iyi oyy nebüyük gelişmeler bunlar benim için anlatamam sizee:92::92::92:

sagol banucum daha iyiyim allaha şükür ama tüm suratım sivilceyle dolmuş sinir oldummmmm büyük oglum anne ergenleşiyorsun galiba diyorrr

kıs senin aşırı gergimnliğinde ergenlikten o zaman

hepinize günaydın
hepsini herşeyi unutucam
üzülme tatlım yaa bak biz varız eminim ailende hatırlıycaktır boşver bak bende öyle derdim doğum günümü hatırlamıycaklar falan ama imkansız çünkü ablam bana 2003 yılında bi oğlan çocuğu doğurdu tam doğum günü hediyesi oldu anlıycan yeğenimle birebir aynı doğum günümüz o çocuk olduğu için doğum günü yapılıyor bende arada hatırlanarak kaynıyorum onla birlikte mum üflüyorum yaaa:84::84::84::84:
sağol canım yinede bakalım ne olucaksa olsun artık önemli değil valla huzurum kalmadı o kişiyide artık allaha havale ediyorum bişey demiyorum:95:

dun yediklerim

sabah: 2 dilim ekmek, poeynir 2 zeytin, biraz pekmez

ogle: 1 tane dolma ve salata

ara: seftali ve cilek

aksam: bir kase sutle k-flakes

8 bardak su ictim,

yusufla parka gidop buraz yuruduk

Ben 14. takım üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadığım için cezalıyım:18::18:

BİRAZ GEÇ kaldım kızlar tünaydıııın
kötü bir haftasonu aslında çok güzel evim hem cumartesi hem pazar ful doluydu
ve ben onlara yaptığım pastalardan keklerden yedim :84:
pazar akşamıda nişanlım geldi yemeğe çıkarttı ama kötü oldu salata yoktu mecburen yedim yemek

hatalar yaptım kötü biriyim ben:26:

OH NE GÜZEL AKREP ÇİM.hani genellikle güçlü kadını oynuyoruz,ben her şeyi yapar hallederim diye,eşimizden bile medet ummuyoruz ya,kaç yıllık evlilikten sonra bunun yanlışlığını farkettim.sanki madalya takacaklar her zorluğu yalnız göğüslersek..tam tersi çok ihtiyaç olmasa da yardım isteyeceğiz,sorumluluğu paylaştıracağız,herşeye de yetişivermeyeceğiz ki bizim de insan olduğumuz,zaman zaman yardım,ilgi ve şevkate ihtiyacımız olduğu da anlaşılsın..en küçük yardımda takdir edip öveceğiz,güvendiğimizi göstereceğiz,itham yerine iltifatla sunacağız beklentilerimizi..sonuç daha güzel bir evlilik hayatı..karşınızdaki insan herhangi bir zihinsel ya da duygusal bozukluk taşımıyorsa eninde sonunda yola geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…