- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
BİRAZ GEÇ kaldım kızlar tünaydıııın
kötü bir haftasonu aslında çok güzel evim hem cumartesi hem pazar ful doluydu
ve ben onlara yaptığım pastalardan keklerden yedim :84:
pazar akşamıda nişanlım geldi yemeğe çıkarttıama kötü oldu salata yoktu mecburen yedim yemek
hatalar yaptım kötü biriyim ben:26:
takımın geri kalanı nerelerdesiniz bakalım.hafta sonu tatili bitti..
OH NE GÜZEL AKREP ÇİM.hani genellikle güçlü kadını oynuyoruz,ben her şeyi yapar hallederim diye,eşimizden bile medet ummuyoruz ya,kaç yıllık evlilikten sonra bunun yanlışlığını farkettim.sanki madalya takacaklar her zorluğu yalnız göğüslersek..tam tersi çok ihtiyaç olmasa da yardım isteyeceğiz,sorumluluğu paylaştıracağız,herşeye de yetişivermeyeceğiz ki bizim de insan olduğumuz,zaman zaman yardım,ilgi ve şevkate ihtiyacımız olduğu da anlaşılsın..en küçük yardımda takdir edip öveceğiz,güvendiğimizi göstereceğiz,itham yerine iltifatla sunacağız beklentilerimizi..sonuç daha güzel bir evlilik hayatı..karşınızdaki insan herhangi bir zihinsel ya da duygusal bozukluk taşımıyorsa eninde sonunda yola geliyor..
Bu arada dün yazamadım
dışarı çıktık eşimle oy kullandık sonra gezdik falan filan
ama hiç kaçamak yapmadım
eve dönerkende beni yolda indir ben yürücem dedim
35 dk da yürüdüm
az oldu ama olsun
bu sabah da 60 dk yürüdüm
hergün az çok yürümeye çalışıyorum
bakalım sonuçlarını diyetisyen günümde yazarım :)
Murphy Kanunları değilmi bunlar akrepçim :)
????????:26::26::26:
hepinize günaydın
keyifsiz mutsuz bir doğum günü çocuğuyum
eminim hatırlanmıyacağım bile
olsun akşama misafirim var bol bol yemek yapacağım evimi temizliycem
hepsini herşeyi unutucam
kötü başladı ama güzel bitti şekercim..cumartesi oldukça gergindim..eşim gece geldi işten ve süper bir dönüşüm geçirmişti..oldukça geç yattık..film seyrettik..özellikle uzun bir aradan sonra uzun uzun anlaşarak konuşmak güzeldi..özümüze döndükadam iş ve kendi ailesinin stresinden evrim değiştirmişti iyice dondurma almıştı gelirken..
dünde çok güzel dinlendim..beynim dinlendi önce..çok güzel bir kahvaltı..tabii öğleyi buldu..sonra hazırlanıp oy kullanmaya çıktık..ardından evden ördeğimizi de alıp dağa doğru çıktık..yolda hafiften yağmur çiselemeye başladı..çiseleyen yağmurun altında oturduk temiz oksijen havası çok güzeldi..dönüşte alışveriş merkezine uğradık..en güzeli plates topu aldım yahuudaha da güzeli bunu eşimin hatırlatmasıydı benim için kaç gündür plates topu araştırıyormuş nerden bildin dedim ben bilirim dedi :26: şu erkekler ne garip yaa hiç ilgilenmiyorlarmış gibi görünseler de arkandan takipçin oluyorlar ruhumuz bile duymuyor..hatta koşo bandı bile alıcaktı tamam desem dedim dur ben iyice bi araştırayım iyimi kötümü hangisi daha iyi oyy nebüyük gelişmeler bunlar benim için anlatamam sizee:92::92::92:
takımın geri kalanı nerelerdesiniz bakalım.hafta sonu tatili bitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?