Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bir üst mesajdaki hatun gibi sen de onların takıma yaz..

POZİTİF ENERJİ YAYMANIN 11 SIRRI
Pozitif Enerji Yaymanın 11 Sırrı 1- Gülümseyin: Gülmek sizi ve çevrenizdekileri pozitif bir moda sokar. Kötü hissediyor bile olsanız 30 saniyeliğine de olsa gülümsemeyi deneyin ve yaratacağı farkı görün. 2- İltifatlarınız samimi olsun: İltifat ve komplimanlarınızda içten olun, abartıya kaçmayın. Kişinin görünümü ya da herkesçe bilinen özellikleri yerine pek bilinmeyen yönlerini öğrenin. Mesela soul müziğe olan ilgisini… Ve iltifat edecekseniz bunun hakkında güzel şeyler söyleyerek takdirinizi sunun. 3- Sarılın: Sarılmak da gülmek gibi basit ama etkisi büyük sihirli davranışlardandır. Yakınlık ve samimiyet derecesine göre sarılmaktan, kucaklaşmaktan çekinmeyin. 4- Cesaretlendirin: Dünyada cesaret kırıcı yeterince şey var zaten. Haberler, gazeteler, konu-komşu, eş-dost kötü haberler verip durmuyorlar mı? Yüksek potansiyeli olan çok kişi, sırf cesaret kırıcı şeylerden dolayı başarısızlığa uğramakta. Bu nedenle çevrenizdeki kişilere destek olun, cesaretlerini kırmayın, hayallerine saygı duyun. 5- Pozitif duygular geliştirin: Duygular bulaşıcıdır. Pozitif düşünceyi bulaştırmak için de pozitif ve iyimser yaklaşım geliştirin. Gülümsemek yanında yaşama değer verin, olumlu hatıralarınızı hatırlayın, gündeminizde onlar olsun. Böylece pozitif duygu ve düşünceye doğru sıçrayış gerçekleştirirsiniz. 6- Hızlı ve pratik çözümler getirin: Bazen karşınızdaki kişinin cesarete değil de pratik çözüm yollarına ihtiyacı vardır. Bir kağıt mendil, bir bardak su ya da serinlemek için bir yelpaze olabilir ihtiyacı… Belki de arabadan inerken dengesini yitirmemek için elinizi tutmak istiyor. Bu tür pratik yardımlarda uyanık ve istekli olun. 7- Dinleyin: Bazen yardım falan değildir karşınızdaki kişinin istediği... Sadece konuşmaya ve birilerinin kendisini dinlemesine ihtiyacı vardır. Bu tür durumlarda yargılamadan ve sorgulamadan sadece dinleyin. 8- Perspektifinizi paylaşın: Bazen pireyi deve yaparız. Bazen de ciddi konuları hafife alırız. Karşınızdaki kişinin bu hataya düştüğünü görürseniz kendi görüşünüzü paylaşın. Böylece muhatabınızın kendisini çok üzen durumun aslında gülüp geçilecek bir şey olduğunu görmesini sağlarsınız. 9- Bunalım şarkılar dinlemeyin: Dinlediğimiz müzik ruhsal durumumuz üzerinde son derece etkilidir. Sizi depresifleştiren, bol acılı, bunalım şarkılar yerine canlandıran, mutlu eden şarkılar tercih edin. Bu şarkıları çevrenizle de paylaşın. 10- Küçük nezaket kurallarını es geçmeyin: Kapıdan içeri girerken önceliği yanınızdaki kişiye verin, çerez, bisküvi gibi şeyler yiyorsanız ikram edin, otobüste yaşlı ya da ihtiyaç halinde olanlara yer verin, kapıdan geçtikten sonra hemen ardınızda birinin olduğunu fark ederseniz kapıyı tutun (hızla içeri dalıp kapının yüzüne kapanmasını önleyin). Bunlar küçük ama ince şeylerdir; dikkat ettiğiniz takdirde nezaketinizle muhatabınızı memnun etmekle kalmaz, büyülersiniz. 11- Pozitifi başkalarına bulaştırın: Bir arkadaşınız size pozitif bir şey söyledi ya da böyle bir eylemde bulunduysa size geçen bu pozitif ruh halini siz de başkalarına bulaştırın. Güzel bir şey söyleyin, bir jest yapın ki pozitif zincir hızla büyüsün çevrenizde.

aynen öyle canım..cumartesi bende böylesi bir patlama oldu aslında..
o işyerinden aramıştı...hiç alakasız bir konudan sonra patladım bir anda..tek bir kelime sonrası hem ağlayıp hem eksilerini sıraladım.şaşırdı bocaladı..okadar ağladığımı hatırlamıyorum..bişeyler söylüyordu ama duymuyordum..krize girmiştim sanırım..gün içinde bir hatasını yakaladım boşver gitsin dedim ama demekki ben desemde içim dememiş..o kadar ağırlığı taşıyamamış..
çok şükür şimdilik iyi herşey..
bizlerde de var dediğin gibi..hep güçlü hep güçlü nereye kadar güçlü..adam pazarları evde olduğunda uyandığı zaman taze ekmek neden alınmamış diye kıyamt koparıyordu..üstelik daha önce hep kendi giderdi.ekmeği özelonun..pide fırınından sıcak sıcak olucak..bu ufacık bir örnek..
şimdi üzerimden kocaman bir yük kalktı..
gece işe gitmiş olduğu halde sabah benim işyerinde bir sürü şeyler yaptı ellerine sğlık dedim..çok iyi yaptın..oyy önce zor beğenen hepsini de yapan bendim..oysa gücümüz dışarıya karşı olmalı..eşlere karşı değil..bırakalım yapsınlar..il etapta kör topal olur zamanla tam olur..

Nick adında bir demiryolu işçisinin öyküsü bu.
Nick güçlü, sağlıklı bir isçi, manevra sahasında çalışıyor.Arkadaşlarıyla ilişkisi iyi ve işini iyi yapan güvenilir bir insan. Ne var ki, kötümser biri, her şeyin kötüsünü bekler ve başına kötü
şeyler geleceğinden korkar. Bir yaz günü, tren isçileri, usta başının doğum günü nedeniyle bir s...aat önceden serbest bırakılırlar. Tamir için gelmiş olan ve manevra alanında bulunan bir soğutucu vagonun içine giren Nick, yanlışlıkla
içerden kapıyı kapatır, kendini soğutucu vagona kilitler. Diger isçiler Nick'in kendilerinden önce çıktığını düşünürler. Nick kapıyı tekmeler, bağırır, ama kimse duymaz, duyanlar da bu tür seslerin sürekli geldiği bir ortamda olduğu için pek kulak vermezler. Nick burada donarak öleceğinde korkmaya
başlar. Eğer burada çikmazsam, burada kaskati donacağım, diye düşünmeye başlar. İçerde yarısı yırtılmış bir karton kutunun içine girer. Titremeye başlar. Eline geçirdiği bir kağıda karısına ve ailesine son düsündüklerini yazar : Çok soğuk, bedenim hissizleşmeye başladı. Bir uyuya bilsem..! Bunlar benim son sözlerim olabilir..! Ertesi günü soğutucu vagonun kapısını açan işçiler, Nick'in donmuş bedenini bulurlar. Üzerinde yapilan otopsi, onun donarak öldüğünü
göstermektedir. Fakat bu olayı olağanüstü yapan, soğutucu vagonun soğutma motorunun bozuk ve çalışmıyor olmasıydı. Vagonun içindeki ısı 18°C idi, ve vagonda bol hava vardı. Nick'in korkusu, kendini gerçekleştiren bir kehanet
oluşturmuştu.
'' Korkularınızın esiri olmayın...!​

Son düzenleme:

Dört tane kelebek bir gün bir ateş görmüşler.
Bunun nasıl bir şey olduğunu öğrenmek istemişler.
Birinci kelebek ateşe biraz yaklaşmış ve üzerinin aydınlandığını görmüş.
Arkadaşlarının yanına gelmiş ve:

--Bu ateş aydınlatıcı bir şey!, demiş..

İkinci kelebek bununla yetinmeyerek daha fazla şey öğrenmek istemiş. Biraz daha yaklaşmış ve ı...sındığını hissetmiş… Demiş ki:

--Aynı zamanda bu ateş ısıtıcı bir şey!

Üçüncü kelebek bununla da yetinmemiş, Biraz daha biraz daha yaklaşmış. Bir anda ateşin kanatlarını yaladığını hissetmiş ve yanmış kanatlarıyla geri dönmüş… Şöyle demiş:

--Ve bu ateş yakıcı bir şey!

Sonuncu kelebek daha da çok şey öğrenmek istiyormuş. Biraz yaklaşmış, aydınlandığını görmüş. Biraz yaklaşmış, ısındığını hissetmiş. Biraz daha yaklaşmış, ateş kanatlarını kavurmuş.

ve biraz daha yaklaştıktan sonra tamamen yanan kelebek "poff !" diye ortadan kayboluvermiş...

Ateşin gerçekten ne olduğunu belki bir tek o öğrenmiş ama geri dönüp söyleyememiş…
Çünkü o kaybolmuş ateş içinde ve bir şeyi, ancak içinde kaybolan bilebilirmiş!...

Kuyumcu yüzüğü eline alıp bakmış. Yüzüğün üstünde 'Seni seviyorum' yazıyormuş.
Kuyumcu 'Hanımefendi, neden bu yüzüğü kestirmek
istiyorsunuz? Belli ki bir hatırası var' diye sormuş.
Kadın 'Bu benim nikah yüzüğüm. Kocamdan ayrıldım. Şimdi küpe istiyorum. 'Seni' kelimesi küpenin bir tanesinde, 'seviyorum' kelimesi
de diğerinde olsun.'
...Kuyumcu yine sormuş 'Neden acaba?'
Kadının verdiği cevap 'İleride böyle cümlelerin bir kulağımdan girip digerinden cikacagini gostermek icin.​

Kadınlar ağlamak için bir erkeğin omzuna ihtiyaç duyarlar.
Ama başı dolu kadınlar, erkeğin omzuna ağır gelir..
Erkekler kadında kontrol edilebilir zekâ, kontrol edilebilir başarı, kontrol edilebilir yetenek ister.
Yani kadının sahip oldukları, erkeğin kontrolünü aşmaya başladığında ilişki biter."​

TESADÜFLERİN BÖYLESİ HAYRET BİŞİ

1 - Bir şey tamir ederken elin tamamen yağlandığında burnun kaşınır.

2 - Yere düşürdüğün bir bozuk para veya bir küçük vida ulaşılması en zor yere yuvarlanır.
...
3 - İnsanların seni seyretme olasılığı düştüğün komik durum ile doğru orantılıdır.

4 - Yanlış numara çevirdiğinde çevrilen numara kesinlikle meşgul değildir.

5 - Patronuna lastiğin patladığı için geç kaldığını söylediğinde ertesi gün lastiğin gerçekten patlar.

6 - Gırgır geçmeye başladığın anda patron kapıda görünür.

7 - Sıkışık trafikte şerit değiştirdiğinde, terk ettiğin şerit daha hızlı akmaya başlar.(her zaman)

8 - Duşa girip ıslandığında telefon çalar.

9 - Birileri ile karşılaşma ihtimalin, görünmek istemediğin zaman en üst düzeydedir.

10 - Bir makinenin çalışmadığını ispat etmen gerektiğinde kesin çalışır.

11 - Kaşıntının şiddeti ulaşma zorluğun ile doğru orantılıdır.

12 - Sinemada sıranın ortasında oturanlar salona en son girerler.

13 - Üzerine yağ-reçel sürülmüş bir ekmek kesinlikle en pahalı halıya ve yüzüstü düşer.

14 - Ayağınıza tam oturan bir ayakkabı kesinlikle mağazadaki ayakkabıların en çirkinidir.

15 - Herhangi bir şeyi beğendiğinizde derhal üretimden kaldırılır​

Bu arada dün yazamadım
dışarı çıktık eşimle oy kullandık sonra gezdik falan filan

ama hiç kaçamak yapmadım

eve dönerkende beni yolda indir ben yürücem dedim
35 dk da yürüdüm
az oldu ama olsun

bu sabah da 60 dk yürüdüm
hergün az çok yürümeye çalışıyorum
bakalım sonuçlarını diyetisyen günümde yazarım :)

35 dakika yürüyüş hiç te az değil tempoluysa.

kimsenin muhabbete uğradığı yok bugün,ben de menümü yazıp kaçıyorum
sabah 500 ml su
1 kase müsli
ara büskivi
öğle 1.5 dilim ekmek,domates,salatalık
peynir,zeytin,fındık ezmesi,çay..
ara 1 kase yoğurt,1 paket mısır patlağı
akşam
1 pors.kabak dolması.
2 litre su
1 yeşil çay..

hepinize günaydın
keyifsiz mutsuz bir doğum günü çocuğuyum
eminim hatırlanmıyacağım bile
olsun akşama misafirim var bol bol yemek yapacağım evimi temizliycem
hepsini herşeyi unutucam

nice yeni yaşlara, sağlıklı ve huzuurlucaamisafirlerin gelmiştir, nasıl geçti, neler hazırladın?

pilates topun hayırlı olsun akrep. aman dikkatli kullan, sakatlanma:82: koşu bandını aprtman dairesindeyseniz kesinlikle tavsiy etmem, üst komşum almıştı daha önceki oturduğumuz binada, acayip ses yapıyor, sanki durmadan yere top vuruyormuşsun gibi sinir bozucu bir sesi var. alt komşunu rahatsız edebilir bu durum. zira biz çıldrımıştık

ben de istiyorum pilates topu ile harekt göstersin hocamız diye amaaa, bu pilatesin de evreleri varmış, biz daha 1. evredeyiz, yani acemiyizhoca göstermiyoor

takımın geri kalanı nerelerdesiniz bakalım.hafta sonu tatili bitti..

burdayım burdayım, dün de pek giremedim, acaip kas ağrım vardı. ev temziliği ve nisa nın park gezmeleri ile uğraşıyordum. bilumum evimizin çevresndeki bütün parkları gezdik:84:bugün de evde değildik giremedim.

herkese iyi akşamlar hanımlar, önce bir geçmişi okudum..

bugün seçim ertesi okullar tatildi, biz de sabah kahvaltıya başka bir ilçede oturan görümcemlere gittik. daha yeni geldik sayılır. 1 günü de böyle değerlendirelim istedik. kaçamak yapmadım bugün, herşeyden yedim ama az az aşırıya kaçmadan. dün yarım kalan temziliğim vardı, uyuşa uyuşa bitiremedim dün 2 odam kaldı süpürülüp silinecek, birazdan o işleri halledeceğim, malum yarın okul var.

İyi akşamlar herkese

menümü yazayım

sabah 1 kk peynir domates 4 zeytin 2 dilim ekmek

ara kuru kayısı 3 tane yeşil çay

öğlen bamya yemeği yoğurt 1 dilim ekmek

ara kuru kayısı yeşil çay

akşam taze fasülye yoğurt 1 dilim ekmek

az önce tarçınlı sütümüde içtim ve günü kapattım :))

3 lt su 60 dk yürüyüş
kitap ders

ben her sabah tartılıyordum pazar sabah 89.9 geldim
bu sabah 90.4 üstelik hiç kaçamak yapmadım pazar günü
35 dk yürüdüm tempolu suyumuda içtim
ne oluyor anlamadım sinir oldum
hep diyorum her gün tartılmıcam diye yine dayanamayıp çıkıyorum

merhabalar kizlar
Akrepcim dun ayni sekilde bizim evdede yeni silkinmeler yasandi
Esim surekli kizinin kendisi icin herseyden onemli oldugunu, onceliginin O oldugunu falan soyler dururdu. bende her pazar o istedigi kadar uyusun diye hem kizimla ilgilenmeye calisir hem sicak simit alir hem kahvaltiya yetismeye calisirdim. dedim madem senin onceligin kizin, oncelikler fedekarlik ister, ben su iki odayi temizleyip sonra kahvalti hazirlayacagim sende kalk ve kizinle ilgilen uzun sure kizim huysuzlandi o onu yatakta tutmaya calisarak uyumaya cabaladi ama mecburen kalkti sonunda, bende hic duymamazliktan geldim kizimin mizirtilarini. bizimkide ilk yilimizda firina kendi varken beni gondermezdi epeydir ben gider olmustum, bu sefer onu gonderdim bende. herseye yeterim havalarini birakip eslerimizden yardim almaliyiz

günaydın güzel takımımın güzel hatunları
çitlenbik canım doğum günün kutlu olsun dün farketmemişim afedersin geç kaldım

dünkü menüm
sabah normal kahvaltı

öğle 1 porsiyon taze fasulye 1 dilim ekmek

ara 1 elma

akşam 1 lahmacun ve ayran gece saat 10 a kadar işyerindeydik yemek söylediler içlerinden en masumu buydu

ara bikaç kayısı ve bikaç çilek

içecek 3 litre su 2 fincan çay 1 fincan yeşil çay 2 fincanm neskafe
spor malesef eve geç gittim 25 mekik çektim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…