merhabalar kizlar
Akrepcim dun ayni sekilde bizim evdede yeni silkinmeler yasandi
Esim surekli kizinin kendisi icin herseyden onemli oldugunu, onceliginin O oldugunu falan soyler dururdu. bende her pazar o istedigi kadar uyusun diye hem kizimla ilgilenmeye calisir hem sicak simit alir hem kahvaltiya yetismeye calisirdim. dedim madem senin onceligin kizin, oncelikler fedekarlik ister, ben su iki odayi temizleyip sonra kahvalti hazirlayacagim sende kalk ve kizinle ilgilenuzun sure kizim huysuzlandi o onu yatakta tutmaya calisarak uyumaya cabaladi ama mecburen kalkti sonunda, bende hic duymamazliktan geldim kizimin mizirtilarini. bizimkide ilk yilimizda firina kendi varken beni gondermezdi epeydir ben gider olmustum, bu sefer onu gonderdim bende. herseye yeterim havalarini birakip eslerimizden yardim almaliyiz
günaydın şekerler
muhteşem bir gün bizi bekliyor
hadi bakalım nasıl geçeceği bize kalmış..
muhteşem günü muhteşem bir şekilde değerlendirelim olurmu:92::92:
aynen öyle şekercimm..
bizimkisi birazda karşı tarafa mesaj aslında..
bak ne kadar fedakarlık yapıyorum mutlu olman için sende benim için yap mutlu et diyoruz amaa nerdeeee
adamlar anlicaklarına yaptıklarımızı görevimiz olarak algılamaya başlıyorlar kalaslaryok anacım ben özüme dönüyorum..
yok artık ööle 3 kuruşa beş köfte..o da anlasın biraz hizmet etmenin zevkiniisanırsam o zmana daha çok yaranırız
gunaydin kizlar
dun ogleden sonra orman yusuruyusu yapip yemegimizi de disarda yedik eve geldik ve dun aksam bogazim agrimaya basladi simdi de daha kotuyum. omur boyu bogaz enfeksyonuyla mi yasicam ben
dun sabah normal bir kahvalti ettim fazla kacirmadim
arada bir fincan kahve ictim
oglen 2 tane dolma yedim
arada yarim muz yedim
aksam da disarda yedik diye lahmacun ve ayran yedim
yuruyus yaptik ailecek. evd esalata malzemesi kalmadigi icin salata yemedim
merhabalar kizlar
Akrepcim dun ayni sekilde bizim evdede yeni silkinmeler yasandi
Esim surekli kizinin kendisi icin herseyden onemli oldugunu, onceliginin O oldugunu falan soyler dururdu. bende her pazar o istedigi kadar uyusun diye hem kizimla ilgilenmeye calisir hem sicak simit alir hem kahvaltiya yetismeye calisirdim. dedim madem senin onceligin kizin, oncelikler fedekarlik ister, ben su iki odayi temizleyip sonra kahvalti hazirlayacagim sende kalk ve kizinle ilgilenuzun sure kizim huysuzlandi o onu yatakta tutmaya calisarak uyumaya cabaladi ama mecburen kalkti sonunda, bende hic duymamazliktan geldim kizimin mizirtilarini. bizimkide ilk yilimizda firina kendi varken beni gondermezdi epeydir ben gider olmustum, bu sefer onu gonderdim bende. herseye yeterim havalarini birakip eslerimizden yardim almaliyiz
farkettilermi bilemem ama biz o boşluğu oluşturunca onlar doldurdu işte..tabii tavırları da ona göre değişti..biz yapmalarına fırsat vermeden herşeylerini ayaklarına getirince onlarda kendilerini şehzade sanıp daha çok şımarıyorlardı işte..ama şimdi normal insan olma zamanlarıAkrep ve Turab, eslerinizin siizin ustunuze cok sorumluluk yuklediklerini farkettiklerine sevindim
ins. hep boyle decam eder
ah kuşum beniimm noldu yine..akrep benim icin hastalikli bir sabah oldu :26: benim icin bir onerin var mi?
ama bende face adresin yookselam kızlar,face te takıldım biraz,sıra sizde,ne var ne yok bakalım,dünden beri iyi misiniz..
evet evet face msn tel bilumum her bişiilerini istiyorumşimdi ilk hata karşımızdaki insan istemeden onun için fedakarlıkta bulunmak..üstüne de takdir edilmeyi beklemek.bırakalım da dillendirsinler,üstü kapalı kalmasın çabalarımız,ben bu şekilde bir değere bindim ki anlatamam..
sana da günaydın canım.geçmiş olsun,boğaz kültürü yaptır bir ara.bu kadar sık hastanman hayra alamet değil,ya bağışıklğın düşük ya da kendine dikkat etmiyorsun..
banu bogaz kulturu fikri aklima yatti. turkiyeye oteki ay gelicem o zaman baktiriyim
akrep canim sikkin degil aslinda biz dun ogleden sonra ormana gidip yurusuduk bol bol sonra da disarda yemek yedik orda usuttum galiba. banunun dedigi gibi bagisiklik sistemim zayif midir nedir
farkettilermi bilemem ama biz o boşluğu oluşturunca onlar doldurdu işte..tabii tavırları da ona göre değişti..biz yapmalarına fırsat vermeden herşeylerini ayaklarına getirince onlarda kendilerini şehzade sanıp daha çok şımarıyorlardı işte..ama şimdi normal insan olma zamanları
ah kuşum beniimm noldu yine..
hmmm..
evde elma ya da ayva varsa dörde böl çekirdeklerini çıkar kabuklu bir şekilde doğra..tabii önce yıkıyosuniçine karanfil kabuk tarçın ve isteğe göre su kat..çekirdeklerinden bir iki tane at..bir iki taşım haşla..ve miss gibi iç..içine taze nane yaprağı atıp dolaba koy soğuk soğuk iç..canlandırır tatlım afiyet olsuun
ama bende face adresin yook
evet evet face msn tel bilumum her bişiilerini istiyorum
senden çok şey öğreniciim ayoll
ya da benim posimin canı sıkılıyor..onun morali kötüyse hasta olur..sanırım yalnız hişssediyor bu ara kendini..kuşummm çok beklenti halinde olup sıkma canını olurmuu..bırak onu kendi haline..sen kendi bedenini ruhunu güzelleştirmeye bak..zamanla herşey düzelir biz varız senin yanında yalnız değilsin tatlışım
yemeğimide yedim geldim
1 porsiyon patlıcan oturma 1 kase yoğurt
ekmeksiz günler yuppi
bu gün ne oldu buraya kimseler yok ....bizim takım nerlerde geziyonuz bakem:82:
kızlar günaydın hakkımdaki kararı ne olduğunu bilen varmııı geçmişşte pek bişey göremedim ona göre davranıcam :83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?