malesef canım paylaşımda olumlu bir karar çıkmadı..banunun da dediği gibi takılabilirsin bizim takımda..kızlar günaydın hakkımdaki kararı ne olduğunu bilen varmııı geçmişşte pek bişey göremedim ona göre davranıcam :83:
günlerden sonra pilatesimi yaptım..içim rahatladı sanki.alışmışım hergün spora ..duşumu aldım,mineral takviyemi de yaptım maden suyuyla..şimdi banu uyanana kadar rahatım..
yolluyorum canım özelden..
malesef canım paylaşımda olumlu bir karar çıkmadı..banunun da dediği gibi takılabilirsin bizim takımda..
harikasın..ben de dün gece eşim gittikten sonra yaptım..düşün 11 de yatan ben 11 den sonra plates yaptım plates topu aşkıyla düşün nerdeyse cd biticek ben hala devam diyorum..taaki karşıma plates lastiği ve çemberi çıkana kadar..orda pes dedim durdum..aklıma gelmişken plates çemberi de nedir yaa..plates yüzünden yatakta dön dön durdum sonra ee fücuut enerjik olunca kalk topun üstünde yaylan diyordu neese sizinde çemberiniz varmıdır anlatın bakem ne işe yarıyor şu çember almak şartmıdır
ben de ekledim canikom
helal olsun güzelim..gece sporu diye diye yaptın demek.ben de top ve lastik var.zaten olmazsa olmazları da bunlar..küçük top ve çember almayı da düşünmüyorum..yaptığım hareketler bana yetiyor.eşim gelince dışarıda yürüyüşlere de başlarsam kim tutar beni..
ben de kabul ettim canım,azıcık ta oradan görüşürüz değil mi...
işte çocukken ne yediysek doğal ve güvenilir,şimdiyse satanın vicdanına kalmış,eğer vicdanı varsa.eşim çok hassastır bu konularda,şu anda yurtdışında, bir çok yiyeceği buradan götürdü..zaten midesi hassas kızlarda ona çekmiş,başkasının yaptığını ne beğenirler ne de iştahla yerler.
hmm jelatin içerikli mamülleri almıyoruz artıkk..
banucum şu kırmızı rengi veren böcüğün adı neydi canım yaa. adını unutunca markette tüm kırmızılardan uzak durdum yahuu
akrebimmm çokk teşekkür ederimçitlenbikim
teşekkürler trandyüzülme tatlım yaa bak biz varız eminim ailende hatırlıycaktır boşver bak bende öyle derdim doğum günümü hatırlamıycaklar falan ama imkansız çünkü ablam bana 2003 yılında bi oğlan çocuğu doğurdu tam doğum günü hediyesi oldu anlıycan yeğenimle birebir aynı doğum günümüz o çocuk olduğu için doğum günü yapılıyor bende arada hatırlanarak kaynıyorum onla birlikte mum üflüyorumyaaa:84::84::84::84:
sağol canım yinede bakalım ne olucaksa olsun artık önemli değil valla huzurum kalmadı o kişiyide artık allaha havale ediyorum bişey demiyorum:95:
çok soğol posicimdogum gunun kutlu olsun citlembik
günaydın güzel takımımın güzel hatunları
çitlenbik canım doğum günün kutlu olsundün farketmemişim afedersin geç kaldım
dünkü menüm
sabah normal kahvaltı
öğle 1 porsiyon taze fasulye 1 dilim ekmek
ara 1 elma
akşam 1 lahmacun ve ayran gece saat 10 a kadar işyerindeydik yemek söylediler içlerinden en masumu buydu
ara bikaç kayısı ve bikaç çilek
içecek 3 litre su 2 fincan çay 1 fincan yeşil çay 2 fincanm neskafe
spor malesef eve geç gittim25 mekik çektim
nice yeni yaşlara, sağlıklı ve huzuurlucaamisafirlerin gelmiştir, nasıl geçti, neler hazırladın?
pilates topun hayırlı olsun akrep. aman dikkatli kullan, sakatlanma:82: koşu bandını aprtman dairesindeyseniz kesinlikle tavsiy etmem, üst komşum almıştı daha önceki oturduğumuz binada, acayip ses yapıyor, sanki durmadan yere top vuruyormuşsun gibi sinir bozucu bir sesi var. alt komşunu rahatsız edebilir bu durum. zira biz çıldrımıştık
ben de istiyorum pilates topu ile harekt göstersin hocamız diye amaaa, bu pilatesin de evreleri varmış, biz daha 1. evredeyiz, yani acemiyizhoca göstermiyoor
burdayım burdayım, dün de pek giremedim, acaip kas ağrım vardı. ev temziliği ve nisa nın park gezmeleri ile uğraşıyordum. bilumum evimizin çevresndeki bütün parkları gezdik:84:bugün de evde değildik giremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?