merhabalar arkadaslar
nasilsiniz bakalim, bende iyiyim.
Banucum bugun kizinin dogum gunu degilmidogum gununuz kutlu olsun Allah uzun hayirli saglikli bir omur versin insaallah.
Yarinda benim kizimin dogum gunu bugunden biraz hazirlik yapacagim bahane ile butun aile bir masa etrafinda toplanip yemek yemis olacagiz insaallah. mezun oldum ama yuruyuslere devam hergun bir sahil turu yapiyoruz muhakkak haftada 2 -3 defada plates. bu sayede sıkı kalacağım
ben geri dündümmmmm
sizden ayrı kalınca daha bir canım sıkıldı işler koşturma hiçbirzaman bitmicek tabiki sıkıntılarda
ama ben 3 gündür yemek düzeni falan kalmadı ve verdigim kiloları geri almak istemiyorummm
kendime söz verdim herşeyi kafama takıp morelimi bozmicam ve takıma devammm edicem dün çok sevdigim 3 arkadaşım geldi 1 yıldır görüşemiyorduk
beni öve çve bitiremedilerrrçok zayıflamışsın çok güzelleşmişsin ay çok iyi geldibana biraz övgü ve karar verdim 65 olasıya durmak yok yola devammmmm
sizler nasılsınız bakalım keyifler yerindemi
ben geri dündümmmmm
sizden ayrı kalınca daha bir canım sıkıldı işler koşturma hiçbirzaman bitmicek tabiki sıkıntılarda
ama ben 3 gündür yemek düzeni falan kalmadı ve verdigim kiloları geri almak istemiyorummm
kendime söz verdim herşeyi kafama takıp morelimi bozmicam ve takıma devammm edicem dün çok sevdigim 3 arkadaşım geldi 1 yıldır görüşemiyorduk
beni öve çve bitiremedilerrrçok zayıflamışsın çok güzelleşmişsin ay çok iyi geldibana biraz övgü ve karar verdim 65 olasıya durmak yok yola devammmmm
ben geri dündümmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?