Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın şekerler

sen çıkarmamıştım ki zaten
ooo işin epey zor..Allah kolaylık versin tatlım

ada çayı iç şekercik..söktürür dinlendirir seni

Hoşgeldin yeniden :)

durma tabi ver kiloları verebildiğin kadar

bende 75 hedefliyodum karar verdim verebildiğim kadar vericem
bu takım bana çok iyi geliyor
bu sefer vazgeçmek yok :)
aynen canım bende verebildigimiz kadar acelemiz yok yavaş yavaş verdigimiz için saglamlaşıyor kilolarımız geri almıyoruz bugün tartıldım kilom sabit çok sevindim 2 haftadır hiç dikkat etmiyordum ama kilo almamışım

dön şekerim dön.dünya gailesi bitmez,kendine ayırdığın 5-10 dakika mı fazla gelecek gün içinde.arkadaşların doping etkisi yapmış sende.iyi ki gelmişler..
döndüm döndüm 3 günlük ayrılık 1 aygibi geldi bana 13 yıllık arkadaşlarım kız kardeş gibiyiz canlarım benim artık karar verdik 15 günde bir biraraya gelicez benim içinde çok iyi olacak
günaydın şeker yagmura bayılırım dün burada acayip gökgürledi ama yagmadı
geçmiş olsun benimde yaklaştı şimdiden korkuyorum çok agrılı oluyorrr

günaydın 2. takım bu hafta çok kötü geçti
kesin kilo almışımdır hiç çıkmadım tartıya
yüzüm yok gelip menü yazmaya o kadar kötü yani
moralimde bozuk eşimle gerildik yine
resmen saldırdım yemeğe

akrep gönül rızan olsun şu 5 günde 5 kilo diyetini yapıcam

almamışsındır inşallah :87:
ah erkekler hepsi aynımı bunların

kızlar akşama görüşürüz kızımın veda partisi var onu hazırlamam lazım cadıyı kuaföre götürücem çok hevesli

günaydın hanımlar, biliyorum ben de ihmal ettim 2 -3 gündür topiği. ama innaın 2-3 gündür bir telaşedir aldı başını gidiyor. yine de hergün girip merhabamı yazmaya çalıştım da yine de sizlerin neler konuştuğunuzu takip edemedim. bir kopukluk oluştu da inşallah yarın dan sonra telafi ederim. çünkü yarın artık nihayet karneleri veriyoruz.

bu sabah tartıldım, 72.7 çıktım, içimden geçirdim dedim ki keşke bu değer yarın sabah çıksaydı :)) şimdi yarınsabah bir tartılacağım yine 73 -74 çıkacağım, sinirden öleceğim:))

dün eşim aktardan bir form çayı almış, adını daha önce duymadım, ida mı ido mu öyle birşey. üzerinde yağ yakar vs.. birşeyler yazıyor. o yazı bile yetiyor zaten kullanmaya heveslenmem için

neyse bu sabah içtim o çayı, çayın tadı çok hoş, hoşuma gitti ama benim iştahım kaçtı. çünkü tadı güzel ve lezzetli bir şey olup ta yağ yakan kilo verdiren birşeyle ilk kez karşılaşıyorum!.. hıhh.. kesin faydası olmayacak :))

gözün aydın dersem şaşırma çünkü ben 2 haftadır regl sancısı çekmemem rağmen bir türlü olamadım, hergün bugün kesin oldum diyorum öyle bir sızlıyorum, hatta akıntı hissediyorum, heyecenla wc ye gidiyorum amaa:84:

bir şey değil de stresi öldürdü beni:94:

öyle düşünme aybukecim ya bence
tadı güzel ama yağ yaktıran bir çay daha var
ama yağ yakımı tek başına çayla olmuyor malesef

ayy kızlar bugün çenem açıldı, kusura bakmayın yazmayı özlemişim size

dün uzun zamandır arşatırdığımız banyo dolabını nihayet aldık koçtaş tan. ayy vallahi düüşünmek araştırmak bize sadece zaman kaybına yol açıyor, eşim de ben de bir şey alacakken ıcığını cıcığını araştırıyoruz, sonra kararsızlıklar yaşıyoruz, sonra pişmanlıklar yaşıyoruz, sonra almaktan vazgeçiyoruz, ya da aptalca bir şey alıyoruz.
banyo dolabı da buna dönecekti neredeyse, dün ansızın hadi koçtaş a gidelim dedim eşime. çıktık gittik, banyo dolabını beğendik, fiyatını özelliklerini vs. sorup sorgulamadan bir baktım eşim bunu alıyoruz dedi ve parayı ödedi ohh bee işte bu, düşünmeden taşınmadan araştırmadan soruşturmadan beğendik ve aldık

ama çok tuhaflar, taşımaya ayrı ücret alıyorlar, montee ayrı ücret alıyorlar, ve aynı zamanda evde mevcut bulunan lavaboyu çıkarmıyorlar, sen ayrıca su tesisatçısı çağırıp çıkartacakmışsın. monte ederken de sadece dolabı monte ediyorlar, çeşmeyi bağlamıyorlar:26: yarım yamalak iş mi yapılır yahuuu, dün bunları bile sorgulamadan eşim pattadanak aldı yaa, şaştım kaldım

biliyorum güzelim, yağ yakımı tek başına çayla olmuyor sadece destekliyor, bana sade yeşil çay bile çok güzel etki ediyor, sabah aç karna 1 fincan içtiğim zaman kilo vermemi destekliyor. ne bileyim tadı güzel lezzetli olan ne varsa kilo yapıyor yaa:) ondan öyle dedim

merhaba kizlar

demin tartildim 59.9 ciktim cok mutluyum sonunda 50 li rakami gordum

ama hala hastayim, kizlar beni mariuz gorun kendimi kotu hissedioyrum bu son hafta

umarım bir an önce olurda rahatlarsın
şimdik gittim sıcak bir kase çorbamıda içtim geldim iyi geldi biraz bide hap yutayım
ya ben hasta oldum yarın tartı günü kilolu çıkacam

bu çay ne çayı?????????????
ben yeşil çay içiyorum onu seviyorum başka çay içemiyorum tadları hoşuma gitmiyor

gönül rızam yok canım
bak eğer biz o diyetlerden yapsaydık bırakıpta bööle yemeğe saldırdığımızda verdiğimizden fazla almış olurduk..ama bu şekilde sağlıklı beslendiğimiz için öyle bir iki gün salsakta kendimizi almıyoruz şükür..şok diyet felan yok canım
kızlar akşama görüşürüz kızımın veda partisi var onu hazırlamam lazım cadıyı kuaföre götürücem çok hevesli
oyyy yerim ben onu..kız çocukları acaip hevesli oluyor süslenmeye
canım bırak şu hergün tartılmayı yaa..başka işin yokmu senin..tartılmaya odaklama kendini...cumadan cumaya tartıl ve mutlu ol..
nasıl yanii..yemek iştahınmı kesildi çay içme iştahınmı:26: anlamadı ben
almışımdır muhtemelen ya çok kaçırdım çünkü
evet hepsi aynı bence eğitimlisi eğitimsizi aynı
nasıl çalışıyorsa fonksiyonları

nasıl çalışıyor bilmiyorum ama çok garip oldukları kesin..
dün iyiydik şükür..
ayy böyle iyiyiz diyorum adam akşam acaip pis oluyor sonra burda çok kötüyüz diyorum bir bakmışım adam bir melek:97:
şaşırdım kaldım..
sadece bizi değil vicdanımızı da rahat bırakmıyorlar ayol

merhaba kizlar

ama hala hastayim, kizlar beni mariuz gorun kendimi kotu hissedioyrum bu son hafta

gözün aydın canımcım, darıısı başımıza daa, çok uzak hedef benim için

canım çok sevindim hadi bakalım bizide arkandan koştur

çay form çayı diyor, içndeki bitkiler aklımda değil, eve varınca yazarım, ida mı ido mu neydi adı öyle birşey

selamlar herkese..pazara gittim geldim,bir dünya şey aldım,nasıl taşıyacağım diye düşünmeden.eve çıkartana kadar 3 sefer yaptım.ama spor oldu,o yönünden bakıyorum.sonra kapıda rastladığım komşularımla bir yorgunluk kahvesi içtik..şimdi de markete gidiyorum,yoğurt sever küçüğüme mayalanmak üzere süt almam lazım.asla hazır yemiyor,geçen gün denedim,tükürdü çocuk yaa.neyse o yesin de ben uğraşırım ne olacak..haydi görüşürüz birazdan..

aybüke hamile olmayasın öyle bilmediğin çayları içme bu aralar dikkatli ol..anacımm bizim takım çok bereketlidir dikkat et kendine..bebek varsa ona zarar gelmesin
aynen öyle şekercim
evet canım yaa ben kızıma yatağı ordan almıştım..sinir ettiler bizi..getirmeye ayrı ücret monteye ayrı ücret..tok satıcı olunca böyle sıkıntı veriyorlar işte
hee ondan içiin
merhaba kizlar

canım benim sarımsak yut..bugün ben de kötü hissettim kendimi..başım fenaydı..ilaç tesir etmedi..eve gittim sarımsak soydum üçe böldüm birini yuıttuum..diğerlerini az sonra yemek yerken yutucam bol suyla..bayağı baş ağrımı toparladı..ter bastı başımı..sol tarafında daha çok vardı ağrı..sol tarafı daha ıslak..sanki terle ağrıyı atıyor süper bişiii...
ağrın nasıl oldu canım
canım çok sevindim hadi bakalım bizide arkandan koştur

kız ne diyosun kızcağız hastayım diyor çok sevindim diyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…