selamlar herkese..pazara gittim geldim,bir dünya şey aldım,nasıl taşıyacağım diye düşünmeden.eve çıkartana kadar 3 sefer yaptım.ama spor oldu,o yönünden bakıyorum.sonra kapıda rastladığım komşularımla bir yorgunluk kahvesi içtik..şimdi de markete gidiyorum,yoğurt sever küçüğüme mayalanmak üzere süt almam lazım.asla hazır yemiyor,geçen gün denedim,tükürdü çocuk yaa.neyse o yesin de ben uğraşırım ne olacak..haydi görüşürüz birazdan..
sarimsak yuttum ama kahvalti etmemeistim
sabah 2 buyuk fincan adacayi ictim, iki catal peynir yedim o kadar simdi ustune de sarimsak yuttum. bir bardak su da ictim
seviyorsa yorgunluğu düşünmüyor işte anneler..hadi bakalım epey yol katettin az kaldı..
akrepçim sanmıyorum hamile olduğumu, gereken bütün önlemleri almış bulunmaktayımüstelik egzersiz yapıyorum hergün, öyle olsa düşerdi yavrucak Allah korusun 2 haftadır gecikme değil benim kastettiğim, benim adet günümden 1 hafta öncesinen başlar ağırısı sızısı, gerginliği şişkinliği,ama bu ay 2 hafta önceden başladı, her ay adet olduğum günü not ederdim buzdolabına, geçen ay not etmemişim, muhtemelen dündü bu ay adet olmam gereken tarih, gecikme yok yani canım. her halde 2 hafta sonra da oolmazsam başlarım paniğe, eyvaaaahh kızlar diye
yok canım yok düşmez öyle egzersizle falan rabbim korur onu
kaynanamın halılarını yıkamıştım 3. kata yaş halılarıı taşıdık 1 hafta sonra kızıma 2,5 aylık hamile oldugumu ögrenmiştim
ortancayıda hala emziriyordum
hey maasallah hamarat gelinmissin sen demekyok canım yok düşmez öyle egzersizle falan rabbim korur onu
kaynanamın halılarını yıkamıştım 3. kata yaş halılarıı taşıdık 1 hafta sonra kızıma 2,5 aylık hamile oldugumu ögrenmiştim
ortancayıda hala emziriyordum
çok yoruldum kızlar ama işim de bitmedi.pasta siparişimi verdim,güvenilir bir yere.zararlı madde kullanmıyorlar,özellikle çocuk pastalarında..birazdan börek,kurabiye ve mercimek köftesi yapacağım..abartmayayım çünkü babası gelince bir daha kutlanacak kızımın d.günü..süsleme falan o zaman yaparım diyorum.tekrar çarşıya çıkıp gezecek enerjim kalmadı.
yarın misafirler gelmeden de şükür kuranı okurum kuzuma.böyle güzel sağlıklı bir evlat nasip ettiği için..
çok yoruldum kızlar ama işim de bitmedi.pasta siparişimi verdim,güvenilir bir yere.zararlı madde kullanmıyorlar,özellikle çocuk pastalarında..birazdan börek,kurabiye ve mercimek köftesi yapacağım..abartmayayım çünkü babası gelince bir daha kutlanacak kızımın d.günü..süsleme falan o zaman yaparım diyorum.tekrar çarşıya çıkıp gezecek enerjim kalmadı.
yarın misafirler gelmeden de şükür kuranı okurum kuzuma.böyle güzel sağlıklı bir evlat nasip ettiği için..
ay maşallah.yerimden kalkamıyorum kızlar yahu.yaşlanıyor muyum ne.bir cesaret halledeyim şu işleri..
hey maasallah hamarat gelinmissin sen demek
kolay gelsin canim guzel heyecanlar bunlar. biz dde burda dogum gunu yaptik ama pastayi siparis ettigim yer pazar gunu kapaliydi cumartesi aksami pastayi almayi unuttum pazar gunu de kapaliydi. ben gitmeyince pastayi atmislar
hey maasallah hamarat gelinmissin sen demek
kolay gelsin canim guzel heyecanlar bunlar. biz dde burda dogum gunu yaptik ama pastayi siparis ettigim yer pazar gunu kapaliydi cumartesi aksami pastayi almayi unuttum pazar gunu de kapaliydi. ben gitmeyince pastayi atmislar
az kalmış canım dayan ne yaşlanması yoruldun tabiki kolaymı
rabbim mutlu saglıklı uzun ömürler nesip etsin bendende birhediye yasin okuyu verem kuzucuguna
kaynanamın temizligini yapmaktan 3. çocuk olunca kurtuldum
2. sırf o yüzden dogurmuştum ama faydası olmamıştıallahtan 3. işe yaradıda 4. dogurmak zorunda kalmadım
merhabalar kızlar
geçmişi okuyup bir sürü alıntı yaptım ama çıkmamış
kızımın parti erken bitti birazdan karnesini almaya gidicem
banucum kolay gelsin hem anne hem baba olmuşsun bugün
posicim geçmiş olsun çok zor bende yeni atlattım sayılır tekrarlamadı allaha şükür
evet canım ya.biz de yarın alıyoruz karnemizi.hediye olarak ta paten istiyor benim kız.valla bıktım yaralanmalarından,bir patenimiz eksikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?