- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
ay yazık yusuf a..niye atmışlar ki tlf no su almamışlar mıydı..
anlamadim ki aybuke surekli bogaz enfeksyonu oluyorum
3 defa doktora gittim en sonuncusu gunde 1000 mg lik antibiyotik verdi kullandim bogazim iyilesti ama yan etkileriyle ugrastim sonra
simdi yine bogaz enfeksyonu
yok canım yok düşmez öyle egzersizle falan rabbim korur onu
kaynanamın halılarını yıkamıştım 3. kata yaş halılarıı taşıdık 1 hafta sonra kızıma 2,5 aylık hamile oldugumu ögrenmiştim
ortancayıda hala emziriyordum
çok yoruldum kızlar ama işim de bitmedi.pasta siparişimi verdim,güvenilir bir yere.zararlı madde kullanmıyorlar,özellikle çocuk pastalarında..birazdan börek,kurabiye ve mercimek köftesi yapacağım..abartmayayım çünkü babası gelince bir daha kutlanacak kızımın d.günü..süsleme falan o zaman yaparım diyorum.tekrar çarşıya çıkıp gezecek enerjim kalmadı.
yarın misafirler gelmeden de şükür kuranı okurum kuzuma.böyle güzel sağlıklı bir evlat nasip ettiği için..
offf 1000 mg mııı, çok ağırmış, çok üzüldümi bilirim o berbat enfeksşyonu, mart ayında ben de oldum,koskoca vücudum devrildi sanki, halsizlik bitkinlik,, sabahlara kadar boğazımı birisi bıçakla kazıyor gibi aacıyordu, resmen inim inim inledim, 10 tane penisilin vuruldum daa, 10. penisilin de kendime geldimdüşün artık enfeksiyonun boyutunu, Allah yardımcın olsun...
Allah korusun yahuu, hamilelik yoktur sanmam ya,varsa da düşmesin tabiyalnız 3. kata halı taşıyıp da bebeğine birşey olmamasıne bravo gerçekten, tabi bebeğe birşey olmayınca olmuyor,kaynananın halısını yıkama inceliğine de bayıldım, her gelin yapmaz yani, bravo sana, ben yapmazdım mesela
doğum günü kutlu olsun kızının kaç yaşına girecekdoğum günü kutlamak güzel de o hazırlık yok mu o hazırlık, oofff öldürüyor gerçekten nisa nın 2. yaş doğum günü muhteşem geçmişti, kattım bütün çocukları balonlu odaya, deli gibi balon oynadılar, çok eğlendiler, nisoşta onalrın peşinde koşa koşa eğlendi, biz hanımlar da fazla yorulmadı böylece,azcık uyanıklık yaptım, çocukları kat bir odaya, gürültü patırtı yookk
offf 1000 mg mııı, çok ağırmış, çok üzüldümi bilirim o berbat enfeksşyonu, mart ayında ben de oldum,koskoca vücudum devrildi sanki, halsizlik bitkinlik,, sabahlara kadar boğazımı birisi bıçakla kazıyor gibi aacıyordu, resmen inim inim inledim, 10 tane penisilin vuruldum daa, 10. penisilin de kendime geldimdüşün artık enfeksiyonun boyutunu, Allah yardımcın olsun...
Allah korusun yahuu, hamilelik yoktur sanmam ya,varsa da düşmesin tabiyalnız 3. kata halı taşıyıp da bebeğine birşey olmamasıne bravo gerçekten, tabi bebeğe birşey olmayınca olmuyor,kaynananın halısını yıkama inceliğine de bayıldım, her gelin yapmaz yani, bravo sana, ben yapmazdım mesela
doğum günü kutlu olsun kızının kaç yaşına girecekdoğum günü kutlamak güzel de o hazırlık yok mu o hazırlık, oofff öldürüyor gerçekten nisa nın 2. yaş doğum günü muhteşem geçmişti, kattım bütün çocukları balonlu odaya, deli gibi balon oynadılar, çok eğlendiler, nisoşta onalrın peşinde koşa koşa eğlendi, biz hanımlar da fazla yorulmadı böylece,azcık uyanıklık yaptım, çocukları kat bir odaya, gürültü patırtı yookk
sürebilecegi uygun yerler varsa kırma hevesini yaralana yaralana ögrenecek annesi
yarın ogullara gidicegim için kızın kini erken aldım ay beni gör ögretmenle sarılıp höngür foşurt birgüzel agladık
benim kızın umrunda degil tabi anne niye aglıyorsun diyor
ilk doğum günü teyzesi.küçük olduğu için büyük bir parti düşünmüyorum.anladığı zaman yaparım diyorum.babası da olmadığı için bizbize olacağız..
kilo bildirimimm paylaşmak istedim burdada
başlangıç : 79.8kg
geçen hafta : 68.2kg
bu hafta : 67.0kg
giden : 1.200kg
toplamda giden : 12.800kg
hedef :65 sonra 62 belki sonrada 59 :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?