selam arkadaşlar geçen hafta 71.7 olarak bildirmiştim bu hafta 71.5bu hafta o akdar spor yaptım dikkat ettim olmadı.
en azından 1 kilo kesin bekliyordum. neyse bu haftanın meyvesini haftaya alırım inşallah. pek paylaşımda bulunamadım bu hafta
ondan mıdır nedir tartı bana küsmüşş
bravo tebrik ediyorum canım harikasın
kendi rekoprumi kirdim, ilk defa 50 li rakamlari gordum ve 1 kilo verdim
kilom 59.4
evet haklısıni diyetisyene giden bir arkadaşım da bunu söylüyor, mesela bu hafta dikkat ettik tartıldık ama kilomuz hemen gitmiyormuş, haftaya alıyormuşsun doğru sonucu, bu hafta dikkat etmzsen ed haftaya fazla fazla çıkıyormuş kilolar, ona diyetisyen öyle demiş
biz karneyi saat 14:30 da verecekmişizremen çocuğa eziyet veliler kapıda bekliyor, bizler boş boş çocuklarla zaman geçiriyoruz. Şu sistemin aksaklığı var ya
kizlar bu hafta bir iki kisi disinda dokulmusuz bu hafta da bize derece yok galiba
ama evren bireyselde sana guveniyoruz
kızlar tatil başladı çok şükürrrrr
ben bugün anneme kaçıyorumm çok bunaldım sıkıldım arkadaşlarımla buluşucam kuzularada anene bakacak bekar bekar takılıcam yaniiiiiitabi kocanın hiç gönlü yok bahaneler uydurup duruyor otobüsle zor olur gitme işkence etme çocuklara falannn tabiki duymuyorummmmm
kizlar bu hafta bir iki kisi disinda dokulmusuz bu hafta da bize derece yok galiba
ama evren bireyselde sana guveniyoruz
evet ya malesef ben gene kendi rekorumu kırdım
oysaki bu hafta çok dikkat etmiştim inşaallah hastalıktan dolayı böyledir yoksa karete öğrenip kendimi dövcem
o kadar uğraştım ya bide kızlar ben davul gibi şiştim ne yediysem içimde kaldı 2 gündür çıkmıyorlar kokacaklariçimde bu gün yeşil çay nane limon ve adaçayı içtim şimdiye kadar gelişme yok napayım ben
gidip eczaneye kendime koca bi fitilmi alsam acep
2.TAKIM
akrep33 ( 63,3 / 63,5 / -0,2 / -0,32%)
banusultan( 64 / 64 / 0 / 0%)
hindirella( 59,9 / 59,9 / 0 / 0,0%)
zulaley( 71 / 71 / 0 / 0,0%)
Poseidon83( 60,4 / 59,4 / 1 / 1,66%)
SUKRANbursa( 55,9 / 56,9 / -1 / -1,79%)
çitlenbikbesyo( 55,3 / 55,3 / 0 / 0,0%)
aybukeeselam( 54 / 54 / 0 / 0,0%)
simten81(72 / 71,7 / 0,3 / 0,42%)
evren2( 91 / 89 / 2 / 2,20%)
aybüke07(74 / 73,3 / 0,7 / 0,95%)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 666,5 / 663,8 / 2,7 / 0,41% )
durumumuz bu kızlar
hindirellayı bekliyorum..gelmezse maalesef çıkarıcam..
sanırım yeterince idare ettim..takım kuralları
Takım olarak 6. olmuşuz yine fena değil :)
bende derece falan yok kilo çok olduğundan yüzdesi düşük :)
evet ya malesef ben gene kendi rekorumu kırdım
oysaki bu hafta çok dikkat etmiştim inşaallah hastalıktan dolayı böyledir yoksa karete öğrenip kendimi dövcem
o kadar uğraştım ya bide kızlar ben davul gibi şiştim ne yediysem içimde kaldı 2 gündür çıkmıyorlar kokacaklariçimde bu gün yeşil çay nane limon ve adaçayı içtim şimdiye kadar gelişme yok napayım ben
gidip eczaneye kendime koca bi fitilmi alsam acep
yediklerim:
kahvaltida yumurta kirdim yedim, adacayiyla birlikte
aradabir dilim baklava yedim
oglenbisey yemedim
arada tekrar bi tane baklava yedim ( baklavayi ben evde yaptim elimden geldigince hafif yaptim )
aksam: bir tane kabak dolmasiyla bir kac tane mucver yedim
adacayi ictim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?