Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

inşallah canım benim..hafta hepimiz için harika olsun..

merhaba kizlar

haftasonu kimse yok,

hala bogazim agriyor benim kuru kuru oksuruyorum oksurugumden yusuf uyaniyor o kadar kotu

akrep inan ne yedigimi anlamiyorum kahvaltida ne yedim oglen agzima ne attim akil kalmyor

yusuf iyice masaya cikiyor sofradakilere elliyor bisey yerken ben mi yedim yusufa mi verdim anlamiyorum

herkese merhaba, 2dakikalığına girip çıkayım

bugün sabah erkenden kalktık, kalkmamla adet görmem bir oldu sonunda pskiolojik olarak rahatladım, saat 1de pilatesimiz vardı, eşim kalktığımdan beri bugün annemin yanına giderdik pilatesin olmasaydı, neden cumartesiye aldınız bu işi diye söylenip dururken kahvaltımızı ettik, saat 1 e doğru salona gittik, saat 1 i çeyrek geçe bir telefon geldi, hocamız gelmeyekmiş salonu işleteni protesto ediyormuşçok sinir oldum, madem öyle daha önce bir telefon etseydinz de kendimizi ona göre ayarlasaydık, eşimle boş yere ağız dalaşına girmezdik neyse madem gelmiyor dedik, feetnes a gittik azcık koşu bisiklet vs. yaptık.

ve eve geldiğimden beri yatıyorum, yarın sabah erkenden misafirim gelecek ve benim hemen temzilik yapmam gerekiyorrr, birisi kalkıp bana temziliğini yap artık desin, çok işim var çookk ama ben hala uyuşuyorum

selam kızlar.bilinçli olarak menü yazmıyorum,çünkü ne saatinden ne yediklerimden memnun değilim.misafirlerimi uğurlayınca düzene girerim inşallah..yine de aşırıya kaçmadım şükür..sizler nasılsınız..

demek hala toparlayamadın.öksürük için pastil alsan..

ben özel günlerde pilates yapmıyorum.kasları yeterince sıkamadığımdan fayda görmediğimi düşünüyorum..

Saatt 1 olmuş

saat akşam 8 de başlamıştım temizliğe, henüz bitiremedim bile, ben bittim:84: zaten kızımın oyuncak odasına bir girdim, az daha kendimi kaybedeceğim sandım 1 poşet kırlmış, işe yaramayan vs.. oyuncağımsı şey topladım, çöpe attım, en son banyoyuda yıkadım, lavaboları duşa kabini de hallettim, mutfak ve balkonlarım kaldı
onları da yarın sabah kahvaltıdan sonra hallederimkalmasa iyiydi ama napim artık çok yoruldum gecenin bu vakti canım kahve istedi sıcacık ama içersem uyuyamam gecenin bu vakti çenem açıldı, neyse hanımlar yarın görüşürüz, herkese iyi geceler.

regl olduğumda ağrım sızım olmadı, zaten öncesinde yeterince çektim ağrı sızı, Allahtan ilk gün iğrençliğini yaşamadım, pilates hocamız gelseydi yapardım, zorlanmazdım herhalde.

Ben de bilerek yazmıyorum bugün, çünkü hiç dikkat ederek yiyemedim.

merhabalar kızlar nasılsınız bakalım pazar sessizligi var takımda
bende annemden döndüm daha kalacaktım ama kocacım hemen gelip aldı
gidergitmez teyzemin kızına geçtim koltukları yıkanacaktı beni bekliyordu çalışıyor yapamıyor kendisi onları hallettik
ertesi günde dayımlara gidelim dedim ve gittik annanem le altlı üstlü oturuyorlar ananeye ugrayalım dedik bide ne görelim annanemle dedem badana yapıyorlar hertaraf hertarafta annemle giriştik hemen biraz toparladık bugün tekrar yardıma gidecektim ama olmadı
yani kısacası 2 günlük tatil temizlikle geçti

canım iyi tatiller o kadar sitresten sonra hakettin ama dimi kimseyi duyma

ah canım kısa oldu temizlik yaparak geçti ama yinede evden 2 gün uzaklaşmak iyigeldi bana
Takım olarak 6. olmuşuz yine fena değil :)

bende derece falan yok kilo çok olduğundan yüzdesi düşük :)

olsun canım genede çok güzel verdin

banucum misafirlerkim yoksa görümcelermi geldi

ohhh maaşallah temizlik gibisiyok ama çok yoruluyor insan
bende 2 rgl oluyorum ama daha tam başlamadı benim 4. gün agrımaya başlar dayanılmicak bir agrı :18: :18: :18:

demek hala toparlayamadın.öksürük için pastil alsan..
pastil almadim ama surekli adacayi iciyorum

ben özel günlerde pilates yapmıyorum.kasları yeterince sıkamadığımdan fayda görmediğimi düşünüyorum..
ben de yapmamki o zamanlar plates :26:
ben de bugun temizlige giristim yerleri sildim supurdum utu yaptim esimle birlikte balkonumuzu sonunda kullanima actik.....
esim de ben de cok yorulduk

zulalaey misafirlige temizlige cagiriyorlar seni, ben olsam isyan ederdim. kendi ev iyimi zor yetsitiriyorum :26:

sabah: patates kizartmasi, peynir ve salatalik yedim
ara: bir tane kinder sutlu cocuk cukulatasi ve bir tabak salata yedim
ogle: yarim tabak karpuz yedim ama taban buyuktu bayagi doldurdu midemi
ara: bir fincan kahve :26:
aksam: 2 kucuk kabak dolmasi, biraz salata ve biraz daha karpuz
simdi adacayi iciyorum
yine ne kadar su ictigimi hatirlamiyorum belki bir iki bardak icmisimdir hic hatirlamiyorum
spor olarak da butun evi temizuleyip yerinden oynattik

günaydın kızlar.nasılsınız.biz kızlarımla çarşıya çıkıyoruz birazdan.malum karne hediyemiz alınacak..biraz dolaşalım bakalım.hep evdeyiz bu aralar.dönüşte görüşürüz..

yaaa işte teyze kızları kardeş gibi dayanamıyor insan bide onun bebegi küçük ve çalışıyo olunca hiç dayanamıyor insan

kızlar bana neoldu böyle 4 haftadır kilom sabit yerimde sayıyorum bugün tartıldım yine aynı spor yapamıyorum ah bir yürüyüşe gidebilsem süper olacak ama çocuklar evdeyken bişi yapamıyorum

selam millet ben geldim
misafirim vardı sabahtan bu yana ancak fırsat buldum..az önce uğurladım..

kızlar bana neoldu böyle 4 haftadır kilom sabit yerimde sayıyorum bugün tartıldım yine aynı spor yapamıyorum ah bir yürüyüşe gidebilsem süper olacak ama çocuklar evdeyken bişi yapamıyorum

ah canım düzenli yürüyüşün sporun çok faydası oluyor

Merhabalar arkadaslar
gecen hafta misafirler, dogum gunu derken neredeyse hep pasta ile beslenmeme ragmen kilom sabit cok sukur platesi birakir birakmaz yumusayan gobegimi saymazsak bende durum fena degil
her sabah elma sirkeli ilik su icmek ve hergun duzenli yuruyus yapmak disinda kilo koruma adina birsey yaptigim soylenemez.
aybuke su sana ugrayan temizlik perilerini banada gondersen bende biraz hareketlensem :26: biraz kitap okumak ve hergun evimi soyle bir toplamak disinda bisey yapmiyorum pek, sabahlarida zor kalkar oldum, nedir bu isteksizlik boyle kizlar bir bende mi bu yoksa. biraz enerjiye ihtiyacim var.

canım benim süpersin..ne güzel yardım etmişsin bravo sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…