Evreni kendimi aybukeyi ve simten i kilo verdigimiz icin tebrik ediyorum
Bnusultan, zulaley, citlembik i de kilo almadiklari icin tebrik ediyorum
diger arkadaslar da bu hafta aldiklari kilolari haftaya daha fazlasini vermelerini temenni ediyorum,
son haftalarda hep sonrda gidiyoruz ins. toparlanabiliriz
merhaba kizlar
haftasonu kimse yok,
hala bogazim agriyor benim kuru kuru oksuruyorum oksurugumden yusuf uyaniyor o kadar kotu
akrep inan ne yedigimi anlamiyorum kahvaltida ne yedim oglen agzima ne attim akil kalmyor
yusuf iyice masaya cikiyor sofradakilere elliyor bisey yerken ben mi yedim yusufa mi verdim anlamiyorum
herkese merhaba, 2dakikalığına girip çıkayım
bugün sabah erkenden kalktık, kalkmamla adet görmem bir oldusonunda pskiolojik olarak rahatladım, saat 1de pilatesimiz vardı, eşim kalktığımdan beri bugün annemin yanına giderdik pilatesin olmasaydı, neden cumartesiye aldınız bu işi diye söylenip dururken kahvaltımızı ettik, saat 1 e doğru salona gittik, saat 1 i çeyrek geçe bir telefon geldi, hocamız gelmeyekmiş salonu işleteni protesto ediyormuş çok sinir oldum, madem öyle daha önce bir telefon etseydinz de kendimizi ona göre ayarlasaydık, eşimle boş yere ağız dalaşına girmezdik neyse madem gelmiyor dedik, feetnes a gittik azcık koşu bisiklet vs. yaptık.
ve eve geldiğimden beri yatıyorum, yarın sabah erkenden misafirim gelecek ve benim hemen temzilik yapmam gerekiyorrr, birisi kalkıp bana temziliğini yap artık desin, çok işim var çookk ama ben hala uyuşuyorum
canım iyi tatiller o kadar sitresten sonra hakettin ama dimi kimseyi duyma
Takım olarak 6. olmuşuz yine fena değil :)
bende derece falan yok kilo çok olduğundan yüzdesi düşük :)
selam kızlar.bilinçli olarak menü yazmıyorum,çünkü ne saatinden ne yediklerimden memnun değilim.misafirlerimi uğurlayınca düzene girerim inşallah..yine de aşırıya kaçmadım şükür..sizler nasılsınız..
ohhh maaşallah temizlik gibisiyok ama çok yoruluyor insanSaatt 1 olmuş
saat akşam 8 de başlamıştım temizliğe, henüz bitiremedim bile, ben bittim:84: zaten kızımın oyuncak odasına bir girdim, az daha kendimi kaybedeceğim sandım1 poşet kırlmış, işe yaramayan vs.. oyuncağımsı şey topladım, çöpe attım , en son banyoyuda yıkadım, lavaboları duşa kabini de hallettim, mutfak ve balkonlarım kaldı
onları da yarın sabah kahvaltıdan sonra hallederimkalmasa iyiydi ama napim artık çok yoruldum gecenin bu vakti canım kahve istedi sıcacık ama içersem uyuyamam gecenin bu vakti çenem açıldı, neyse hanımlar yarın görüşürüz, herkese iyi geceler.
regl olduğumda ağrım sızım olmadı, zaten öncesinde yeterince çektim ağrı sızı, Allahtan ilk gün iğrençliğini yaşamadım, pilates hocamız gelseydi yapardım, zorlanmazdım herhalde.
Ben de bilerek yazmıyorum bugün, çünkü hiç dikkat ederek yiyemedim.
pastil almadim ama surekli adacayi iciyorumdemek hala toparlayamadın.öksürük için pastil alsan..
ben de yapmamki o zamanlar plates :26:ben özel günlerde pilates yapmıyorum.kasları yeterince sıkamadığımdan fayda görmediğimi düşünüyorum..
ben de bugun temizlige giristim yerleri sildim supurdum utu yaptim esimle birlikte balkonumuzu sonunda kullanima actik.....Saatt 1 olmuş
saat akşam 8 de başlamıştım temizliğe, henüz bitiremedim bile, ben bittim:84: zaten kızımın oyuncak odasına bir girdim, az daha kendimi kaybedeceğim sandım1 poşet kırlmış, işe yaramayan vs.. oyuncağımsı şey topladım, çöpe attım , en son banyoyuda yıkadım, lavaboları duşa kabini de hallettim, mutfak ve balkonlarım kaldı
onları da yarın sabah kahvaltıdan sonra hallederimkalmasa iyiydi ama napim artık çok yoruldum gecenin bu vakti canım kahve istedi sıcacık ama içersem uyuyamam gecenin bu vakti çenem açıldı, neyse hanımlar yarın görüşürüz, herkese iyi geceler.
regl olduğumda ağrım sızım olmadı, zaten öncesinde yeterince çektim ağrı sızı, Allahtan ilk gün iğrençliğini yaşamadım, pilates hocamız gelseydi yapardım, zorlanmazdım herhalde.
Ben de bilerek yazmıyorum bugün, çünkü hiç dikkat ederek yiyemedim.
merhabalar kızlar nasılsınız bakalım pazar sessizligi var takımda
bende annemden döndüm daha kalacaktım ama kocacım hemen gelip aldı
gidergitmez teyzemin kızına geçtim koltukları yıkanacaktı beni bekliyordu çalışıyor yapamıyor kendisi onları hallettik
ertesi günde dayımlara gidelim dedim ve gittik annanem le altlı üstlü oturuyorlar ananeye ugrayalım dedik bide ne görelimannanemle dedem badana yapıyorlar hertaraf hertarafta annemle giriştik hemen biraz toparladık bugün tekrar yardıma gidecektim ama olmadı
yani kısacası 2 günlük tatil temizlikle geçti
pastil almadim ama surekli adacayi iciyorum
ben de yapmamki o zamanlar plates :26:
ben de bugun temizlige giristim yerleri sildim supurdum utu yaptim esimle birlikte balkonumuzu sonunda kullanima actik.....
esim de ben de cok yorulduk
zulalaey misafirlige temizlige cagiriyorlar seni, ben olsam isyan ederdim. kendi ev iyimi zor yetsitiriyorum :26:
kızlar bana neoldu böyle 4 haftadır kilom sabit yerimde sayıyorum bugün tartıldım yine aynı spor yapamıyorum ah bir yürüyüşe gidebilsem süper olacak ama çocuklar evdeyken bişi yapamıyorum
yaaa işte teyze kızları kardeş gibi dayanamıyor insan bide onun bebegi küçük ve çalışıyo olunca hiç dayanamıyor insan
merhabalar kızlar nasılsınız bakalım pazar sessizligi var takımda
bende annemden döndüm daha kalacaktım ama kocacım hemen gelip aldı
gidergitmez teyzemin kızına geçtim koltukları yıkanacaktı beni bekliyordu çalışıyor yapamıyor kendisi onları hallettik
ertesi günde dayımlara gidelim dedim ve gittik annanem le altlı üstlü oturuyorlar ananeye ugrayalım dedik bide ne görelimannanemle dedem badana yapıyorlar hertaraf hertarafta annemle giriştik hemen biraz toparladık bugün tekrar yardıma gidecektim ama olmadı
yani kısacası 2 günlük tatil temizlikle geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?