Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar anca gelebildim hafta sonu çok yoğundu arkadaşlarım geldi onları gezdirdim sabahtan akşama kadar gezdik.... ama güneş çarptı galiba akşam 9 da eve girdik herkez oturduğu kanepede uyuyakalmış
sabah ben işe geldim onlar hala uyuyordu başım çok ağrıyor ama kahvaltı yapamadım işe bile saat 10 da anca gelebildim bi simit yedim
artık öğlene yoluna koycaz

yardımlaşma hele ki yaşlı olup ihtiyacı olana büyük sevap.ben de severim yardıma koşmayı..yakınlık derecesi farketmez,yeter ki elimden gelen bir şey olsun..sevaba girmişsin hiç yoktan canım.allah kabul etsin..

evet,kızımın patenini aldım,gönlünü yaptım,şimdi kayıyor dışarıda..o mutlu,ben mutlu..

ögleye güzelbir salata ye ben hazırladım sıcakta agır şeyler yenmiyor zaten

evet canım yakın olsam ananeme hiç bir iş yaptırmam ona çok titizdi bizim yaptıgımız işi asla begenmezdi ama artık yaşlandı begenmesede sesini çıkarmıyor artık çünki yürümekte bile zorlanıyor canım benimmmmmmmm
evet,kızımın patenini aldım,gönlünü yaptım,şimdi kayıyor dışarıda..o mutlu,ben mutlu..

ohhhh zaten onlar mutlu olunca bizim mutsuz olmamız ne mümkün

arkadaşlar fena açım. sabah karpuz peynir ekmek ile kahvaltı yaptım tabe sabah kuvvetli olmayınca açıktım. hem de deli gibi.
1 kase kiraz yedim. ekmek peynir yedim halaa doymadım. şimdi yopurtlu semiz otu yiycem inşallah bu iştahı keserim
bebiş bu gün çok emiyor ondan mıdır nedir?

tatlım protein ağırlıklı beslen..tavuk et balık felan ye tok tutar şekercim.

ahh güzeliiiiimm, o temzilik perileri üstüme zimmetli sanki gitmiyorlar bir maşallah neredeyse her gün temizlik yapıyorum, bir elimde kosla bir elimde bez, öyle geziyorum, o gece saat 1 e kadar yaptığım temizlik bir işe yaradı anlatamam, mutfak ve balkonlarım ertesi güne kalmıştı, kahvaltımızı yaptıktan sonra mutfağı topluca hallederim diyordum kiii, biz kahvaltıyı hazırlamaya başlamışken misafirlerim çıktı geldi Allah ım haydi tembellik edip, yarın sabah yaparım temizliği diye düşünseydim nolcaktı bilmiyorum girecek delik arardım heralde resmen ucuz atlattım. ama henüz o yorgunluğu atamadım üzerimde. kızıma çiş öğretmeye başladığımdan elimde ksolayla gezip duruyorum hala

herkese selam,

arkadaşlar ben çok yorunum, sabah nisa ile okula gittik, ana sınıfına bir girdik , saat 1 e kadar doyasıya oyun oynadı, bende bittim tabi arkasına koşmaktan, o kadar yorulmuşuz ki, nisa uyuyakaldı, babası uyuyakaldı, bend e uyuyacağım şimdi. uyanınca da deniz e gidelim diyoruz, azcık yüzelim, spor olsun

20 haziran menüm
sabah 500 ml su
1 kase meyveli müsli
ara erik
öğle
domates,salatalık,peynir,zeytin
2 dilim kepekli ekmek,çay,nutella.
ara az miktarda çiğdem
akşam 4 biber dolması
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt..
1 saat yürüyüş
2 litre su
1 yeşil çay..
görüşürüz kızlar..

Selam herkese
bende haftasonu hiç bakamadım
ders çalıştım
cumartesi 60 dk pazar 35 dk bugünde 50 dk yürüdüm :))
bu yürüyüşlerin faydasını tartıda görürüm inşallah :)

menümüde yazayım
sabah 1 kk peynir 1 dilim ekmek 4 zeytin
ara kuru inciir yeşil çay
öğlen kabak yemeği yoğurt 1 dilim ekmek
ara 2 kuru incir 4 tane kiraz
akşam taze fasülye cacık 1 dilim ekmek
gecede süt var
birde 1 bardak daha yeşil çay içmem gerek

2.5- 3 lt de su

yarın görüşürüzz :)

kızlar bana neoldu böyle 4 haftadır kilom sabit yerimde sayıyorum bugün tartıldım yine aynı spor yapamıyorum ah bir yürüyüşe gidebilsem süper olacak ama çocuklar evdeyken bişi yapamıyorum

koruma donemine girdin demek, onumuzdeki haftalarda vermeye baslarsin ins.

yedilelrimi yaziyim
sabah: peynir, ekmek, bir kasik bal, adacayi
oglen salatayla ekmek yedim
ara karpuz
aksam 4 tane haslanmis tavuk kanadi
parka gidip oynadik biraz
aralarda da bol bol adacayi ictim

canım gayet güzel beslenmişsin bence kalorili yicekler yok canını sıkma zaten emziriyorsunda akşamları dikkat et yeter

akşam yürüyüşü süper olur hıııhhh canımı çektirdin bende çocukları uyutunca leslile yüriyim bari

Selam herkese
bende haftasonu hiç bakamadım
ders çalıştım
cumartesi 60 dk pazar 35 dk bugünde 50 dk yürüdüm :))
bu yürüyüşlerin faydasını tartıda görürüm inşallah :)

görmezmisin hiç canım ben dikkat etmedigim haftalarda bile 400. veya 500 gr veriyordum yürüyüş yaptıgım için ama şimdi yürüyemiyorum neysem artık okullar açılınca

inşallah öyledir posicim artık vermek istiyorum :84: :84:
menünde gayet iyi

zulaley seni misafir etmeyi bende cok isterim. gel soyle bir iki hafta gel evimiz barkimiz acilsin

ahhh canımmmm kardeşim kıskandınmı yoksa fatmayı :90: :90:
sanada bir gelebilsem seninde evini temizlerim nekadar güzel olur hem temizlik yapar hem gezeriz kardeş kardeş

gunaydin kizlar

biz yeni kalktik simdi aile bulusmasina gidicez ogleden sonra gelirim yine

GÜNAYDIN KIZLAR
oyy gerçekten ucuz atlatmışsın canım
denize o kadar yakınmısınız canım..sanki tatil sitesindeymişsiniz gibi anladım ama okul demişsin:97:

kızlar neredesiniz ya,canım sıkıldı.:84::84::84::84::84:yaz geldi herkes dağıldı..ben de 18 temmuz u bekliyorum izin için..eşim de bu pazartesi geliyor..hasret bitiyor...

ay rezalet olurdu valla. en korktuğum şeydir misafire hazırlıksız yakalanmak..her şey kusursuz olsun isterim,komşum bile olsa gelen.ne ikramım ne temizliğim eksik olmamalı..o yüzden çat kapı olaylarından hazzetmem.annem bile 2 gün önceden arar gelmeden..

gunaydin kizlar

biz yeni kalktik simdi aile bulusmasina gidicez ogleden sonra gelirim yine

sana da günaydın.maşallah gezmeyi pek seviyorsun posi.eşinle bile hiç dur durak yok.ben 2 gün gezsem 1 hafta çıkmak istemiyorum evden.gelen bana gelsin istiyorum.herkesin huyu başka işte..ev kuşuyum herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…