merhabalar kızlar nasılsınız bakalım pazar sessizligi var takımda
bende annemden döndüm daha kalacaktım ama kocacım hemen gelip aldı
gidergitmez teyzemin kızına geçtim koltukları yıkanacaktı beni bekliyordu çalışıyor yapamıyor kendisi onları hallettik
ertesi günde dayımlara gidelim dedim ve gittik annanem le altlı üstlü oturuyorlar ananeye ugrayalım dedik bide ne görelimannanemle dedem badana yapıyorlar hertaraf hertarafta annemle giriştik hemen biraz toparladık bugün tekrar yardıma gidecektim ama olmadı
yani kısacası 2 günlük tatil temizlikle geçti
günaydın kızlar anca gelebildim hafta sonu çok yoğundu arkadaşlarım geldi onları gezdirdim sabahtan akşama kadar gezdik.... ama güneş çarptı galiba akşam 9 da eve girdik herkez oturduğu kanepede uyuyakalmış
sabah ben işe geldim onlar hala uyuyordu başım çok ağrıyor ama kahvaltı yapamadım işe bile saat 10 da anca gelebildimbi simit yedim
artık öğlene yoluna koycaz
evet canım yakın olsam ananeme hiç bir iş yaptırmam ona çok titizdi bizim yaptıgımız işi asla begenmezdi ama artık yaşlandı begenmesede sesini çıkarmıyor artık çünki yürümekte bile zorlanıyor canım benimmmmmmmmyardımlaşma hele ki yaşlı olup ihtiyacı olana büyük sevap.ben de severim yardıma koşmayı..yakınlık derecesi farketmez,yeter ki elimden gelen bir şey olsun..sevaba girmişsin hiç yoktan canım.allah kabul etsin..
evet,kızımın patenini aldım,gönlünü yaptım,şimdi kayıyor dışarıda..o mutlu,ben mutlu..
arkadaşlar fena açım. sabah karpuz peynir ekmek ile kahvaltı yaptımtabe sabah kuvvetli olmayınca açıktım. hem de deli gibi.
1 kase kiraz yedim. ekmek peynir yedim halaa doymadım. şimdi yopurtlu semiz otu yiycem inşallah bu iştahı keserim
bebiş bu gün çok emiyor ondan mıdır nedir?
Merhabalar arkadaslar
gecen hafta misafirler, dogum gunu derken neredeyse hep pasta ile beslenmeme ragmen kilom sabit cok sukur platesi birakir birakmaz yumusayan gobegimi saymazsak bende durum fena degil
her sabah elma sirkeli ilik su icmek ve hergun duzenli yuruyus yapmak disinda kilo koruma adina birsey yaptigim soylenemez.
aybuke su sana ugrayan temizlik perilerini banada gondersen bende biraz hareketlensem :26: biraz kitap okumak ve hergun evimi soyle bir toplamak disinda bisey yapmiyorum pek, sabahlarida zor kalkar oldum, nedir bu isteksizlik boyle kizlar bir bende mi bu yoksa. biraz enerjiye ihtiyacim var.
kızlar bana neoldu böyle 4 haftadır kilom sabit yerimde sayıyorum bugün tartıldım yine aynı spor yapamıyorum ah bir yürüyüşe gidebilsem süper olacak ama çocuklar evdeyken bişi yapamıyorum
arkadaşlar fena açım. sabah karpuz peynir ekmek ile kahvaltı yaptımtabe sabah kuvvetli olmayınca açıktım. hem de deli gibi.
1 kase kiraz yedim. ekmek peynir yedim halaa doymadım. şimdi yopurtlu semiz otu yiycem inşallah bu iştahı keserim
bebiş bu gün çok emiyor ondan mıdır nedir?
herkese selam,
arkadaşlar ben çok yorunum, sabah nisa ile okula gittik, ana sınıfına bir girdik , saat 1 e kadar doyasıya oyun oynadı, bende bittim tabi arkasına koşmaktan, o kadar yorulmuşuz ki, nisa uyuyakaldı, babası uyuyakaldı, bend e uyuyacağım şimdi. uyanınca da deniz e gidelim diyoruz, azcık yüzelim, spor olsun
Selam herkese
bende haftasonu hiç bakamadım
ders çalıştım
cumartesi 60 dk pazar 35 dk bugünde 50 dk yürüdüm :))
bu yürüyüşlerin faydasını tartıda görürüm inşallah :)
koruma donemine girdin demek, onumuzdeki haftalarda vermeye baslarsin ins.
yedilelrimi yaziyim
sabah: peynir, ekmek, bir kasik bal, adacayi
oglen salatayla ekmek yedim
ara karpuz
aksam 4 tane haslanmis tavuk kanadi
parka gidip oynadik biraz
aralarda da bol bol adacayi ictim
zulaley seni misafir etmeyi bende cok isterim. gel soyle bir iki hafta gel evimiz barkimiz acilsin
oyyahh güzeliiiiimm, o temzilik perileri üstüme zimmetli sanki gitmiyorlar birmaşallah neredeyse her gün temizlik yapıyorum, bir elimde kosla bir elimde bez, öyle geziyorum, o gece saat 1 e kadar yaptığım temizlik bir işe yaradı anlatamam, mutfak ve balkonlarım ertesi güne kalmıştı, kahvaltımızı yaptıktan sonra mutfağı topluca hallederim diyordum kiii, biz kahvaltıyı hazırlamaya başlamışken misafirlerim çıktı geldi Allah ım haydi tembellik edip, yarın sabah yaparım temizliği diye düşünseydim nolcaktı bilmiyorum girecek delik arardım heralde resmen ucuz atlattım. ama henüz o yorgunluğu atamadım üzerimde. kızıma çiş öğretmeye başladığımdan elimde ksolayla gezip duruyorum hala
denize o kadar yakınmısınız canım..sanki tatil sitesindeymişsiniz gibi anladım ama okul demişsin:97:herkese selam,
arkadaşlar ben çok yorunum, sabah nisa ile okula gittik, ana sınıfına bir girdik , saat 1 e kadar doyasıya oyun oynadı, bende bittim tabi arkasına koşmaktan, o kadar yorulmuşuz ki, nisa uyuyakaldı, babası uyuyakaldı, bend e uyuyacağım şimdi. uyanınca da deniz e gidelim diyoruz, azcık yüzelim, spor olsun
20 haziran menüm
sabah 500 ml su
1 kase meyveli müsli
ara erik
öğle
domates,salatalık,peynir,zeytin
2 dilim kepekli ekmek,çay,nutella.
ara az miktarda çiğdem
akşam 4 biber dolması
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt..
1 saat yürüyüş
2 litre su
1 yeşil çay..
görüşürüz kızlar..
ahh güzeliiiiimm, o temzilik perileri üstüme zimmetli sanki gitmiyorlar birmaşallah neredeyse her gün temizlik yapıyorum, bir elimde kosla bir elimde bez, öyle geziyorum, o gece saat 1 e kadar yaptığım temizlik bir işe yaradı anlatamam, mutfak ve balkonlarım ertesi güne kalmıştı, kahvaltımızı yaptıktan sonra mutfağı topluca hallederim diyordum kiii, biz kahvaltıyı hazırlamaya başlamışken misafirlerim çıktı geldi Allah ım haydi tembellik edip, yarın sabah yaparım temizliği diye düşünseydim nolcaktı bilmiyorum girecek delik arardım heralde resmen ucuz atlattım. ama henüz o yorgunluğu atamadım üzerimde. kızıma çiş öğretmeye başladığımdan elimde ksolayla gezip duruyorum hala
gunaydin kizlar
biz yeni kalktik simdi aile bulusmasina gidicez ogleden sonra gelirim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?