Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar, herkese merhaba, yine çok celelm var sadece size selam yazmak için girdim, eşim hadi deyip duruyor, yüzmeye gidiyorum şimdi, görüşürüz akşam

hayırlı akşamlar kızlar
dün gece geç yatınca tabi sabah 10 da kalkabildim 11 de eşim aradı çocuklar için kıyafet bakmaya gittik sonra gel yemek yap bu saat oldu ev darma dumann grgl oluyorum çok fena agrılarım var hiç iş yapasım yok veletlerin parka inmesini bekli yorum evi silip süpürmem lazım:84: :84:
sizler nasılsınız bakalım geçmişi okuyu verem

kızlar neredesiniz ya,canım sıkıldı.:84::84::84::84::84:yaz geldi herkes dağıldı..ben de 18 temmuz u bekliyorum izin için..eşim de bu pazartesi geliyor..hasret bitiyor...

hadi gözün aydın banucum allah kavuştursun
kuş deyince güzel bir tavuk yemeği mi yapsam akşama..

alemsin yaaa kuş deyince tavuk yemegi geliyor aklına çok güldürdün beni
kızlar, herkese merhaba, yine çok celelm var sadece size selam yazmak için girdim, eşim hadi deyip duruyor, yüzmeye gidiyorum şimdi, görüşürüz akşam

ohh en güzel spor

Selam kızlar
menümü yazayım
sabah 1 kk peynir zeytin 1 dilim ekmek
ara 2 kuru incir yeşil çay
öğlen taze fasülye 1 dilim ekmek yoğurt
ara light süt light bisküvi 1 paket
akşam ızgara köfte 1 dilim ekmek ayran
2 lt su 1 saat yürüyüş

menüm
sabah 500 ml su
kahvaltı 1 kase meyveli müsli
ara meyve
öğle kahvaltısı[her zamankinden]
ara pişmaniye[hakikaten yediğime pişmanım,fazla kalorili]
akşam 1 pors. karışık kızartma
2 dilim kepek ekmeği.
20 dakika yürüyüş
35 dakika pilates
2 litre su..
valla kızlar böyle olmaz.paylaşım azaldığından beri ben coştum.toparlanalım takımcak.sağlam bir rakip istiyorum kendime bireyselde yarışacak..kendine güveni olan buyursun..

posi yusuf konuşmaya başladı mı.iki dil birden öğrenecek ne güzel.

banu napiyim mecburum hergun en az bir kere disari cikiyoruz yoksa yusuf evde tepemde cigliklar atiyor

bazi almanca kelimeleri biliyor, disarda insanlar almanca konusuyor bazi cizgifilmler almanca seyrediyor ama ben turkce konusuyorum
cocuklara 3 yasina kadar anadilde konusmak gerekiyormus. baska dil ogretmeye calismayin diyor pedegoglar

merhabalar arkadaslar
bugun kizimla eski bir arkadasimi ziyarete gittik, gelen misafirlerden birinin 20 aylik bir kizi vardi benimki pesinden ayrilmadi kizcagiz kaciyor o kovaliyor. eylulde dogum yapacak iki arkadasim var ve bu yil calismayacaklar yalnizliktan kurtuluyormuyum ne
temmuz 1 e izmir biletimi aldim. bekle beni zulaley ben geliyorum.
ve kilo vermeye devam ediyorum yuruyus gibisi yok cok faydasini goruyorum. dun cok sevdigim platesimide yaptim.

sabah: peynir, pekmez, adacayi, bir dilim ekmek
ogle: salata ve haslanmis tavuk kanadi
ara: bir fincan kahve
ara karpuz
aksam
salata bir dilim ekmek ve 2 kasik pilav

spor olarak bbugun yusufu iki defa disari cikardim

selam posi nasilsin?
ben bunu hic duymamistim, iki uc dili ayni anda ogrenen cocuklarin daha zeki olduklari soyleniyor... bende kizima ingilizce konusup, calliounun ingilizcesini seyrettiriyorum ilerde rahat etsin iki dilde bilsin istiyorum.

bak yaaaaa bugün 2 saat konuştuk biletini aldıgını buradan ögreniyorum gel canım gel börekler açarım sana pastalar yaparımmm secdeyle seni yine şişiririm ben
zaten secde büyük ihtimalle kilo almış olarak döner kayın validesinden

kızlaar bu saat oldu hala ayaktayım ayol okul kapansın diyip duruyordum ama yaramadı bana düzenüm kaçtı resmen

günaydın kızçeler...
gününüz aydın gönlünüz zengin olsun:103:

ilahi güldürdün beni

kızlaar bu saat oldu hala ayaktayım ayol okul kapansın diyip duruyordum ama yaramadı bana düzenüm kaçtı resmen

zamanla oturtursun şekercim düzenini telaş etme..
acil düzen planına geç hemen şekercik

selam posi nasilsin?
ben bunu hic duymamistim, iki uc dili ayni anda ogrenen cocuklarin daha zeki olduklari soyleniyor... bende kizima ingilizce konusup, calliounun ingilizcesini seyrettiriyorum ilerde rahat etsin iki dilde bilsin istiyorum.

ooooo pek dilli gördüm sizi

sabah: peynir, pekmez, adacayi, bir dilim ekmek
ogle: salata ve haslanmis tavuk kanadi
ara: bir fincan kahve
ara karpuz
aksam
salata bir dilim ekmek ve 2 kasik pilav

spor olarak bbugun yusufu iki defa disari cikardim

sabahla öğle arasını yapmamışsın kuşum..

günaydın herkese..2. takım toplanma zamanıdır artık..bu gün de gelmeyip menü bildirmeyenlere ceza var ona göre...

günaydın kızçeler...
gününüz aydın gönlünüz zengin olsun:103:
sana da günaydın şekerim
arkadaş grubu oluşturabildin mi posi.

bebek sayesinde çevren çoğalıyor desene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…