Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ayy ne matrak oluyor yaa kafama göre numara yazmak durun yine yazıyorum bakalım nasıl olcek:89::90:

kızlar naber nasıl gidiyo valla iki gündür giremiyodum dün gece şükür oturdum yazlıklar kışlıklar ayırdım dışarda işlerim vardı onları hallettim ondan giremedim valla süper gidiyo diyet pek diyetlik hali kalmadı ama ne istersem yiyorum nasıl olcak bakalım reglimde dün bitti valla banyomuda yaptım üstümden yük kalktı şişkinliğimde kalmadı şükür neyse bu aralar herkez gezmelerde ee tatil zamanı geldi topikler boşalıyor tek tek ühüyee

bugün ne yedim
sabah 500 ml su
kahvaltı 1 kase müsli
ara 1 dilim kek
öğle her zamankinden
ara 1 kase dondurma
akşam kuru köfte
2 dilim ekmek
bol yeşillik,söğüş domates,salatalık..
2 litre su
30 dakika pilates
35 dakika leslie..
1 yeşil çay..

Selam kıslarrrrr :) bende size yol arkadaşı olmaya geldimmm ..

Birlikte bol bol kilo vermeyi ümit ediyorum ilk mesajımda

hoşgeldin merve, bol paylaşımlar diliyorum

oyy sıkılaşma oyy plates oyy yüzme acaip gaza geldim yahuuu :114::115:

yaz geldi herkes gaza geldi akrepçim, umarım bu enerji kışın da devam eder:18:dur bak ramazan ayı bir girsin, sıkılaşmanın yanında daha çok vereceğim kiloartık 38 bedene inipsabitlenmek istiyorum yeter artık yıllardır giydiğim 40 bedeni giymek istemiyorum.

mönüm:

sabah: kahvaltı yok, geç kaldım alelacele giyinip çıktım

ara: kurabiye yedim 2 cik:26: karpuz yedim

öğlen: süper bir kahvaltı

ara:yok malesef, uyuyakalmışım

akşam: kısır 1 porsiyoncuk

gerçekten yememi düzene sokamadım, hergün yarın diyorum, bugün de yarın daha dikkat edeceğim diyorum ama bakalım yarın nasıl olacak:26:

ayy ne matrak oluyor yaa kafama göre numara yazmak durun yine yazıyorum bakalım nasıl olcek:89::90:

akrep bugün yaramaz çocuklar gibisin, yaramazlık güzel şey, kim yaparsa yapsın hayırdır ne numarası? telEfon değildir herhalde, yoksa topicte geçmişteki sayfa numaraları mı?

günaydın 2. takım..her ne kadar eksik kadroyla yarışsak ta..

Günaydın herkese

merhaba kızlar
nasılsınız bugün

gunaydfin herkese
ben bugun kotu bir haberle geldim
sabah tartildim 60 ciktim, dunmisafirler vardi o yuzden aksam yediklerimi biraz kacirdim ozellikle aksam vakti tatli yedigim icin oldugunu dusnuyorum
kilo bildirimi de yarin olucak yarina kadar gecen haftaki kiloma inebilir miyim bilmiyorum

şaşırttın kuşum beni umarım ben şaşırtmam kendimi yarın sabah :131::132:

size de günaydın posi,evren ve akrep..nasıl olayım akrep çim.asker yolu gözler gibi eşimin gelmesini bekliyorum.arada böyle iş gezileri iyi oluyor,özlemle aşkımız tazeleniyor..sabahtan beri sıkıntı var içimde.havaların çok hızlı ısınması yaramadı bana..yapmak istediğim bir sürü iş var ama hiç yapasım yok..küçük te hep yürüme çabalarında düşüp duruyor,peşinden koşturuyor beni bütün gün.biraz da bu sebeple vakit ayıramıyorum işlere...neyse iş bitmez diyorum kendime bebeğimin keyfini çıkarıyorum..oyun oynuyoruz,şarkı söylüyoruz,bir güzel boğuşuyoruz,sevgi yumağı halindeyiz evde..

dün artıda çıktığım 500 gramın yarısı gitmişti bu sabah..bu gün biraz daha koşturdum mu diğeri de gider inşallah..

akşam ya erken ye,ya da sadece salata ye,yeniden dön 50 li rakamlara..hadi canım..

abla paten kaymaya gitti,küçük uyudu,ben de iş başına geçeyim,hazır ortam sakinken,görüşürüz kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…