günaydııııınnnnnnnnnnlarrrr herkezeeeee yepyeni bi günle karşınızdayız sevgili dinleyenler şuan cam açık ve serin bi rüzgar perdeyi havalandırarak bana dokunuyo,,,anneee üşüyom kızlarrr zaten yarı çıplağım amaniinnn
off yaa valla sağ kolum tam cama doğru kolum felç geçiriyo dondu yaw hissetmiyorumevet sabah sabah trendynin evinbden canlı yayındayız
ayy o serinlikten buraya da acıcık gönder olurmu..burası fenaa sıcak..
güya sabah duş aldım şimdi su gibi oldum işe gelene kadar
inanmıyorum yaa bugün tartı günüydü ve ben unuttuummmm
çok yoğun geçen bir günün ardından aklım beni yarıda bıraktı eyvahlar olsun ben tartılmayı unuttumm
dün türkçe olimpiyatları vardı mersinde akşam geç saatlere kadar birlikteydik..
harika bir akşamdı o coşkuyla kiloyu felan unutmuşum ben yaa
herkese günaydın arkadaşlar,
kilo bildiriminde bulunayım,
bu hafta 73e inmeyi başardım, haftaya 72 li rakamları görmek isityorum, Allah ım farkında olmadan kilolarım az az da olsa gidiyor, çok mutluyum
ne diyim ben sana allah akıl fikir ihsan eylesin yarabbiimm
güzel fikir canım..ben de örtü taşırdım yanımda.bir dönem ille kendileri yemek istiyor zaten,kendime yapılmasını istemediğim şeyi asla başkasına yapamam.vicdanım el vermez..
:18::18: ben misafirlige giderken portatif olan mama sandalyemide yanimda goturuyorum, su sandaalyeye monte edilenlerden, buu sekilde kizimi bir yerde sabit tutup veriyorum yanimda gotudugum atistirmaliklarini, hem onu mesgul ediyorm hemde ev sahibini kizdirmiyorum, sonra biz masada yemek yiyecek oldugumuzda onu kucagimda tasimak zorundada kalmiyorum, kucuk bebegi olanlara tavsiyem portatif mama sandalyeleri..
canım ben kısa süreli uğramamadan bahsetmiyorum zaten.herkes uğrayabildiği kadar uğrasın işte.yoksa motivasyon yerlerde..banu stem etmekte haklisin da simdi yaz geldi herkes sokaklarda
ben de sabahtan beri cok yogundum ogleden sonra da zaten hep disardaydik. simdi de yatmam gerek
telden girebilsem nete parktan misafirlikten heryerden sabahtan beri yazardim ama telimde net yok
malum havalar guzel ya hep sokaklardayiz eve gelince de yemekti temizlikkti yusufla oylanmaktii bilg. bakacak firsat kalmiyor
hayırlı olsun simten.en iyisini yapmışsınız.erken dönem sünnet hem daha kolay,hem de sağlıklı.akrepçiğim bebişimin acil sünneti oldu. o nedenle giremedim. kilom aynı. 71.5. yalnız ben müsaadenizle gruptan 2 ay süreliğine ayrılmak istiyorum. çok sınırlı girebiliyorum. hepinize kolay gelsin. hatam olduysa affedin..
sana da günaydın canım..günaydın şekerler
günaydın kızlar
dün regl oldum sonunda şişkinliğimi attım :))
kilom geçen hafta 89
bu hafta 88.1
-900 gr
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:67.0 kg
Bu hafta:65.8 kg
Giden:1.200 gr
Toplamda giden:14 kg
Hedef...65 kg
sonuç itibariyle 14 kg vermiş görünüyorum oley be oleyyy
artık bende bi çıtır adayıyım tam gaz ileriiii
gidemde çizelgemi yenileyem bakem nasıl olcakkilocuklar güle güle
merhaba deyip kaçıyorum 4 ay önce taşınan komşum dogum yaptı onu ziyarete gidicem evide bayabi uzak akşama görüşürüz
500 gr vermişim
harikasın tatlımgünaydın kızlar
dün regl oldum sonunda şişkinliğimi attım :))
kilom geçen hafta 89
bu hafta 88.1
-900 gr
günaydın herkese..evet o fazladan 500 gramı yaktığım gibi ekstradan bir 500 daha yakmışım.kilom 63.5..akrep sanırsam yakaladım seni.
Başlangıç:79.8 kg
Geçen hafta:67.0 kg
Bu hafta:65.8 kg
Giden:1.200 gr
Toplamda giden:14 kg
Hedef...65 kg
sonuç itibariyle 14 kg vermiş görünüyorum oley be oleyyy
artık bende bi çıtır adayıyım tam gaz ileriiii
gidemde çizelgemi yenileyem bakem nasıl olcakkilocuklar güle güle
günaydın kızlar geçen hafta kilo bildirii yapamamıştım
geçen hafta kilo almıştım 56 olmuştum
şimdi yine 55.3üm
selam kardeş takımım
akrepcim çok acelem var bugün kızımın doğum günü
8. TAKIM 211. HAFTA
nuvanda ( 54,8 / 54,8 / 0,0 / 0,00 % )
gulsenbasak ( 67,8 / 67,8 / 0,0 /0,00% )
batuhanim ( 82,0 / 82,0 / 0,0/ 0,00 % )
AySeCeYLin ( 61,2 / 61,2 / 0,0 / 0,00%)
scapula ( 82,5 / 82,5 / 0,0 / 0,00%)
handerya (68,6 / 68,6 / 0,0 / 0,00 %)
tal (69,3 / ) diskalifiye
esther (84,0 / 83,0 / 1,0 / 0,59 % yeni üye
TOPLAM KİLO ( 500,9/ 499,9 / 1,0 / 0,2%
kontrol eder misin canım bir listeyi acilen.yeni üye ekledim 2 ye böldüm ama yanlışlık olabilir canım
inanmıyorum yaa bugün tartı günüydü ve ben unuttuummmm
çok yoğun geçen bir günün ardından aklım beni yarıda bıraktı eyvahlar olsun ben tartılmayı unuttumm
dün türkçe olimpiyatları vardı mersinde akşam geç saatlere kadar birlikteydik..
harika bir akşamdı o coşkuyla kiloyu felan unutmuşum ben yaa
kizlar evin heryerinde tartildim bir yanlislik yok
maalesef 60.3 ciktim bu hafta
son 3 gundur aksam yemek yiyoruz onceki gun misafirim oldugu icin tatli yapmistim ikisinin etkisi oldugunu dusunuyorum
ben boyle fazla kilo alip vermezdim ne oldu bana bilmiyorum
ay ne güzel,yeni doğmuş bebek koklayacaksın.benim de küçük eltim hamile,sağlıklı doğsun da biz de onu koklayalım inşallah..merhaba deyip kaçıyorum 4 ay önce taşınan komşum dogum yaptı onu ziyarete gidicem evide bayabi uzak akşama görüşürüz
500 gr vermişim
ahahhhaaaha aha ,gülüyorum sana şekerim.öyle yakalarlar adamı.yavaş yavaş geldim ama geldim di miii...harikasın tatlım
artık kıpırdanma zamanı sanırsam pissin usta yaa
haftaya artık şekercim:129::130:
canım sen spor yapmıyorsun da ondan.demekki gün içindeki hareket yetmiyor sana..kizlar evin heryerinde tartildim bir yanlislik yok
maalesef 60.3 ciktim bu hafta
son 3 gundur aksam yemek yiyoruz onceki gun misafirim oldugu icin tatli yapmistim ikisinin etkisi oldugunu dusunuyorum
ben boyle fazla kilo alip vermezdim ne oldu bana bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?