Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Maşallah canım allah nazarlardan korusun sizi
çok hoşuma gitti anlattıkların gözümde canlandı sanki :))
bırak işleri falan sevgi yumağı olmaya devam et sıkıntın geçer bence

nazarlık koyacaktım beceremedim :)

ben bu ilerlemeyen sayfalardan sıkıldım kızlar.yarından tezi yok 3 mesajdan az yazan arkadaşlar savunmalarını hazırlasın..şaka bir yana kendimize bir çeki düzen verelim lütfen,boş vaktim sınırlı olmasına rağmen seve seve uğruyorum takımıma,hepinizden de aynı özeni bekliyorum...
ve menüme geçiyorum..
sabah 500 ml su
kayısı
1 kase müsli
1 küçük kase dondurma
öğle her zamankinden..
ara 4 galeta[ susamlı]
akşam domates soslu köfte
2 dilim ekmek...
2 litre su.banu uyursa pilates ve leslie yapacağım..
görüşürüz arkadaşlar..

merhabalar kızlar hiç ugrayamıyorum :26:
inanın hiç vaktim olmuyor çocuklar evde bilgisayarı kim kaparsa kalkmıyor başından 3 gündür gündüzleri eşimde evde
bugün kahvaltıya misafirlerim vardı oglu okadar yaramazki anlatamam heryer ekmek kırıgı onlar gider gitmez eşim geldi onun yemegini hazırladım ve evi toparlayamadan çıkmak zorunda kaldımm başka bir arkadaşın mevlüdü vardı kızımla oraya gittik ve şimdi geldim evin hali harap çocuklar ve eşim mahvetmişler şimdi kalkıp temizlik yapmam lazımmm

şişkinliktir bence 1 günde kilo alacak degilsinya şekerim sıkma canını

engüzelini yapıyorsun canım bebeklikleri geri gelmiyor tadını çıkar
bende annemde 2 veya 3 gün kalıyorum o bile çok iyi oluyor aşk tazelicek kadar olmasada

dün artıda çıktığım 500 gramın yarısı gitmişti bu sabah..bu gün biraz daha koşturdum mu diğeri de gider inşallah..
aaaa sen asla artıda çıkamassın çıkarsanda ilk olacak herhalde ama eminim çıkmassın :87: :87:

çok haklısın ama ne yapacagımı şaştım inan bazen ayrılsammı diyorum ama ayrılmakta istemiyorum paylaşımdada bulunamıyorum :26: :26: :26:

mazeret belirtene küslük yok zaten güzelim.sakınnn ayrılma..

eveeet.
30 dakika pilates
35 dakika leslie yaptım.
duşumu aldım ve ekstra 500 ml suyumu içiyorum şimdi..

haklısın canım.haliyle başın kalabalık,ama yine de uğruyorsun ve halini anlatıyorsun..serbest zamanlarındaki paylaşımlarını unutmadım zaten..
ben doğru düzgün sofra adabı olmayan ne yetişkin severim ne çocuk.etrafa kırık döktüğünden şikayet ederler ama yine de çocuğun eline bisküvi,ekmek vs. verirler.bir de başkası temizlemeye mecburmuş gibi başkasının evinde de yaparlar..ben hayatta izin vermem,yiyecek mutfaktan dışarı çıkamaz.çıkaranları derhal uyarırım..günlerimde mutfak masasını hazırlarım çocuklara ve başlarında beklerim.eller yıkanmadan asla oyuna başlayamazlar..benim evim benim kurallarım yani..

selam kızlar

banu kızmış bende bişeyler yazayım dedim :)

bugün yine diyetimden şaşmadım az önce yeşil çayımıda içtim birazdan eşimle yürüyüşe çıkıcaz
eskiden akşamüstü çıkıyordum tek başıma yada sabah
sıcak oluyor diye artık akşamları çıkıyoruz
benim sayemde o da kilo veriyor yemekleri 2 kaşık yağ ile yapıyorum
pilav makarna yapmıyorum sebze yada ızgara bide yürüyüşede başladı benimle
benden çok kilo verecek bu hafta :)

Son düzenleme:
:18::18: ben misafirlige giderken portatif olan mama sandalyemide yanimda goturuyorum, su sandaalyeye monte edilenlerden, buu sekilde kizimi bir yerde sabit tutup veriyorum yanimda gotudugum atistirmaliklarini, hem onu mesgul ediyorm hemde ev sahibini kizdirmiyorum, sonra biz masada yemek yiyecek oldugumuzda onu kucagimda tasimak zorundada kalmiyorum, kucuk bebegi olanlara tavsiyem portatif mama sandalyeleri..

aliskinliklarda yapilan ufak degisiklerle ciddi kilolar veriliyor, yemeklerdeki yagi azaltirsan sebze yemeklerine agirlik vermek, yuruyus , elma sirkesi, yesil cay derkeeeeeen birde bakiyorsun incecik ve saglikli bir hanim oluvermissin.

banu stem etmekte haklisin da simdi yaz geldi herkes sokaklarda
ben de sabahtan beri cok yogundum ogleden sonra da zaten hep disardaydik. simdi de yatmam gerek
telden girebilsem nete parktan misafirlikten heryerden sabahtan beri yazardim ama telimde net yok
malum havalar guzel ya hep sokaklardayiz eve gelince de yemekti temizlikkti yusufla oylanmaktii bilg. bakacak firsat kalmiyor

sabah: peynir ve biraz pekmez yedim adacayiyla
oglen vakkti bi tane karniyarik yedim
ara arkadasin evine gitmisitm yusuf koca bir ccukulatayi agzina soktu ama minciklayip atti yemedin onun biraktigini yedim. 2 pogacayla 4 kasik kisir yedim
aksam bol bol karpuzla bir karniyarik daha yedim
ogleden sonra hep disardaydik yusufla bayagi kosturdum ama yine cok su ictigimi sanmiyorum
akrep suyu cok icemiyorum ama karpuzu cok yiyorum ordan su ihtiyacimi aliyorumdur dimi?

akrepçiğim bebişimin acil sünneti oldu. o nedenle giremedim. kilom aynı. 71.5. yalnız ben müsaadenizle gruptan 2 ay süreliğine ayrılmak istiyorum. çok sınırlı girebiliyorum. hepinize kolay gelsin. hatam olduysa affedin..

mazeret belirtene küslük yok zaten güzelim.sakınnn ayrılma..

eveeet.
30 dakika pilates
35 dakika leslie yaptım.
duşumu aldım ve ekstra 500 ml suyumu içiyorum şimdi..

burada ayrılmak kötü ediyor beni alışkanlık oldu sigaradan kurtuldum buda 2. alışkanlıgım tabiki bırakmak istemedigim alışkanlıgım

ah banucum ne güzel yapıyorsun
kadın oglum dökme diyor elindende almıyor ekmek kırıgı bu başka bişiye benzemez hem günah hem evin bereketi kaçar
bende asla izin vermem çocuklarıma hele başkasının evinde asla hep peşlerindeydim zaten sofra düzenine alışınca çocuklarada zor gelmiyor

herkese günaydın arkadaşlar,
kilo bildiriminde bulunayım,

bu hafta 73 e inmeyi başardım, haftaya 72 li rakamları görmek isityorum, Allah ım farkında olmadan kilolarım az az da olsa gidiyor, çok mutluyum

inanmıyorum yaa bugün tartı günüydü ve ben unuttuummmm
çok yoğun geçen bir günün ardından aklım beni yarıda bıraktı eyvahlar olsun ben tartılmayı unuttumm
dün türkçe olimpiyatları vardı mersinde akşam geç saatlere kadar birlikteydik..
harika bir akşamdı o coşkuyla kiloyu felan unutmuşum ben yaa

günaydııııınnnnnnnnnnlarrrr herkezeeeee yepyeni bi günle karşınızdayız sevgili dinleyenler şuan cam açık ve serin bi rüzgar perdeyi havalandırarak bana dokunuyo,,,anneee üşüyom kızlarrr zaten yarı çıplağım amaniinnn

tamam hayatım..oğluşuna geçmiş olsun..yoksa hayırlı olsunmu denirdi ki...darısı askerliğine düğününe inşallah

aynen beni anlatmışsın sanki canım, bana bilgisayar düşmüyor zaten, eşim evde, yeğenler evde, nadiren elime geçiyor, onda da nisa hanım rahat bırakmıyor, bu hafta ben de istemeden ihmal ettim, ama haftaya umudum var, misafirlerim gidecek, daha düzene girerim inşallahBu gün de temizlik var mesela. yaz temizliği, hiç vktim olamaz galiba.

Benim kızım hiç mama sandalyesine oturmayı sevmedi, aldık ama süs olarak duruyor, bunalıyor oraya oturunca. Nisa hep masada yemeğini yedi ama bildiğiniz balkon pilastik sandalyesinde döke saça döke saça yemek yemeyi öğrendi, mutfak masasınınaltına halı gelmediği için her yemekten sonra limanantı siliveriyorum, halloluyor, misafirlikte de sofra istiyoruz artık napalım ufak tefek dökmeler olunca kendim hallediyorum, henüz bir ev sahibnin sinirlendirmemişimdir herhalde.diye umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…