size de günaydın posi,evren ve akrep..nasıl olayım akrep çim.asker yolu gözler gibi eşimin gelmesini bekliyorum.arada böyle iş gezileri iyi oluyor,özlemle aşkımız tazeleniyor..sabahtan beri sıkıntı var içimde.havaların çok hızlı ısınması yaramadı bana..yapmak istediğim bir sürü iş var ama hiç yapasım yok..küçük te hep yürüme çabalarında düşüp duruyor,peşinden koşturuyor beni bütün gün.biraz da bu sebeple vakit ayıramıyorum işlere...neyse iş bitmez diyorum kendime bebeğimin keyfini çıkarıyorum..oyun oynuyoruz,şarkı söylüyoruz,bir güzel boğuşuyoruz,sevgi yumağı halindeyiz evde..
gunaydfin herkese
ben bugun kotu bir haberle geldim
sabah tartildim 60 ciktim, dunmisafirler vardi o yuzden aksam yediklerimi biraz kacirdim ozellikle aksam vakti tatli yedigim icin oldugunu dusnuyorum
kilo bildirimi de yarin olucak yarina kadar gecen haftaki kiloma inebilir miyim bilmiyorum
size de günaydın posi,evren ve akrep..nasıl olayım akrep çim.asker yolu gözler gibi eşimin gelmesini bekliyorum.arada böyle iş gezileri iyi oluyor,özlemle aşkımız tazeleniyor..sabahtan beri sıkıntı var içimde.havaların çok hızlı ısınması yaramadı bana..yapmak istediğim bir sürü iş var ama hiç yapasım yok..küçük te hep yürüme çabalarında düşüp duruyor,peşinden koşturuyor beni bütün gün.biraz da bu sebeple vakit ayıramıyorum işlere...neyse iş bitmez diyorum kendime bebeğimin keyfini çıkarıyorum..oyun oynuyoruz,şarkı söylüyoruz,bir güzel boğuşuyoruz,sevgi yumağı halindeyiz evde..
dün artıda çıktığım 500 gramın yarısı gitmişti bu sabah..bu gün biraz daha koşturdum mu diğeri de gider inşallah..
ben bu ilerlemeyen sayfalardan sıkıldım kızlar.yarından tezi yok 3 mesajdan az yazan arkadaşlar savunmalarını hazırlasın..şaka bir yana kendimize bir çeki düzen verelim lütfen,boş vaktim sınırlı olmasına rağmen seve seve uğruyorum takımıma,hepinizden de aynı özeni bekliyorum...
ve menüme geçiyorum..
sabah 500 ml su
kayısı
1 kase müsli
1 küçük kase dondurma
öğle her zamankinden..
ara 4 galeta[ susamlı]
akşam domates soslu köfte
2 dilim ekmek...
2 litre su.banu uyursa pilates ve leslie yapacağım..
görüşürüz arkadaşlar..
şişkinliktir bence 1 günde kilo alacak degilsinya şekerim sıkma canını
engüzelini yapıyorsun canım bebeklikleri geri gelmiyor tadını çıkar
bende annemde 2 veya 3 gün kalıyorum o bile çok iyi oluyor aşk tazelicek kadar olmasada
aaaa sen asla artıda çıkamassın çıkarsanda ilk olacak herhalde ama eminim çıkmassın :87: :87:
çok haklısın ama ne yapacagımı şaştım inan bazen ayrılsammı diyorum ama ayrılmakta istemiyorum paylaşımdada bulunamıyorum :26: :26: :26:
merhabalar kızlar hiç ugrayamıyorum :26:
inanın hiç vaktim olmuyor çocuklar evde bilgisayarı kim kaparsa kalkmıyor başından 3 gündür gündüzleri eşimde evde
bugün kahvaltıya misafirlerim vardı oglu okadar yaramazki anlatamam heryer ekmek kırıgı onlar gider gitmez eşim geldi onun yemegini hazırladım ve evi toparlayamadan çıkmak zorunda kaldımm başka bir arkadaşın mevlüdü vardı kızımla oraya gittik ve şimdi geldim evin hali harap çocuklar ve eşim mahvetmişler şimdi kalkıp temizlik yapmam lazımmm
:18::18: ben misafirlige giderken portatif olan mama sandalyemide yanimda goturuyorum, su sandaalyeye monte edilenlerden, buu sekilde kizimi bir yerde sabit tutup veriyorum yanimda gotudugum atistirmaliklarini, hem onu mesgul ediyorm hemde ev sahibini kizdirmiyorum, sonra biz masada yemek yiyecek oldugumuzda onu kucagimda tasimak zorundada kalmiyorum, kucuk bebegi olanlara tavsiyem portatif mama sandalyeleri..haklısın canım.haliyle başın kalabalık,ama yine de uğruyorsun ve halini anlatıyorsun..serbest zamanlarındaki paylaşımlarını unutmadım zaten..
ben doğru düzgün sofra adabı olmayan ne yetişkin severim ne çocuk.etrafa kırık döktüğünden şikayet ederler ama yine de çocuğun eline bisküvi,ekmek vs. verirler.bir de başkası temizlemeye mecburmuş gibi başkasının evinde de yaparlar..ben hayatta izin vermem,yiyecek mutfaktan dışarı çıkamaz.çıkaranları derhal uyarırım..günlerimde mutfak masasını hazırlarım çocuklara ve başlarında beklerim.eller yıkanmadan asla oyuna başlayamazlar..benim evim benim kurallarım yani..
selam kızlar
banu kızmış bende bişeyler yazayım dedim :)
bugün yine diyetimden şaşmadım az önce yeşil çayımıda içtim birazdan eşimle yürüyüşe çıkıcaz
eskiden akşamüstü çıkıyordum tek başıma yada sabah
sıcak oluyor diye artık akşamları çıkıyoruz
benim sayemde o da kilo veriyor yemekleri 2 kaşık yağ ile yapıyorum
pilav makarna yapmıyorum sebze yada ızgara bide yürüyüşede başladı benimle
benden çok kilo verecek bu hafta :)
mazeret belirtene küslük yok zaten güzelim.sakınnn ayrılma..
eveeet.
30 dakika pilates
35 dakika leslie yaptım.
duşumu aldım ve ekstra 500 ml suyumu içiyorum şimdi..
haklısın canım.haliyle başın kalabalık,ama yine de uğruyorsun ve halini anlatıyorsun..serbest zamanlarındaki paylaşımlarını unutmadım zaten..
ben doğru düzgün sofra adabı olmayan ne yetişkin severim ne çocuk.etrafa kırık döktüğünden şikayet ederler ama yine de çocuğun eline bisküvi,ekmek vs. verirler.bir de başkası temizlemeye mecburmuş gibi başkasının evinde de yaparlar..ben hayatta izin vermem,yiyecek mutfaktan dışarı çıkamaz.çıkaranları derhal uyarırım..günlerimde mutfak masasını hazırlarım çocuklara ve başlarında beklerim.eller yıkanmadan asla oyuna başlayamazlar..benim evim benim kurallarım yani..
akrepçiğim bebişimin acil sünneti oldu. o nedenle giremedim. kilom aynı. 71.5. yalnız ben müsaadenizle gruptan 2 ay süreliğine ayrılmak istiyorum. çok sınırlı girebiliyorum. hepinize kolay gelsin. hatam olduysa affedin..
merhabalar kızlar hiç ugrayamıyorum :26:
inanın hiç vaktim olmuyor çocuklar evde bilgisayarı kim kaparsa kalkmıyor başından 3 gündür gündüzleri eşimde evde
bugün kahvaltıya misafirlerim vardı oglu okadar yaramazki anlatamam heryer ekmek kırıgı onlar gider gitmez eşim geldi onun yemegini hazırladım ve evi toparlayamadan çıkmak zorunda kaldımm başka bir arkadaşın mevlüdü vardı kızımla oraya gittik ve şimdi geldim evin hali harap çocuklar ve eşim mahvetmişler şimdi kalkıp temizlik yapmam lazımmm
:18::18: ben misafirlige giderken portatif olan mama sandalyemide yanimda goturuyorum, su sandaalyeye monte edilenlerden, buu sekilde kizimi bir yerde sabit tutup veriyorum yanimda gotudugum atistirmaliklarini, hem onu mesgul ediyorm hemde ev sahibini kizdirmiyorum, sonra biz masada yemek yiyecek oldugumuzda onu kucagimda tasimak zorundada kalmiyorum, kucuk bebegi olanlara tavsiyem portatif mama sandalyeleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?