Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

tatlıyı seiyor olmamız zamanla dahja kolay kilo almamıza neden oluyor şekercim..örnek ben ve sen

aman şekerim,tatlı sevilmez mi.sen şimdi yemek yerine şöööyle güzel bir künefe yesenn.iyiliğin için diyorum tabii.kan şekerin düşmesin diye..

şükran gelmedi dimii yoksa geldide benim gözümdenmi kaçtı:44:

ahahhhaaaha aha ,gülüyorum sana şekerim.öyle yakalarlar adamı.yavaş yavaş geldim ama geldim di miii...
kıs senin yüzüne 3 kupa yeşil çay içtim sabah sabah hala kafam iyi değil düşünsene asla görüşmem dediğim benimkinin akrabalarıyla hafta sonu görüşücem sanırım:26:aradı az önce akşam antebe gidelimmi diye tamam dedim bu iyi kafayla uff yaa ben biliyrum hep senin yüzüne
aman şekerim,tatlı sevilmez mi.sen şimdi yemek yerine şöööyle güzel bir künefe yesenn.iyiliğin için diyorum tabii.kan şekerin düşmesin diye..

az önce maraş dondurmasını attım mideye hamurlu tatlıyı sana bıraktım şekerüüm ben sütlü yedim
lem hafta sonu acaip yürüyüş yapar banuyu yenerim diyodum baklava ve lahmacun yuvasına gidiyorum Allahım yardım et bu aciz kuluna çoook zayıflamam lazım çookkk gıcıkk banuyu yenicem iştee

geç kaldım kızlar yan bürodan yazıyorum net yok olunca gelecem
kilom 55:800 sabit galiba geçen hafta kaçtı unuttum ya 100 gram verdim yada sabit
hepinizi özledim sonra görüşürüz patron gelmeden büroya gideyim

2.TAKIM

akrep33 ( 63,5 / 63,5 / 0 / 0%)
banusultan( 64 / 63,5 / 0,5 / 0,78%)
zulaley( 71 / 70,5 / 0,5 / 0,70%)
Poseidon83( 59,4 / 60,3 / -0,9 / -1,55%)
SUKRANbursa( 56,9 / / / %)
çitlenbikbesyo( 55,3 / 55,3 / 0 / 0,0%)
evren2( 89 / 88,1 / 0,9 / %)
aybüke07(74 / 73,3 / 0,7 / 0,95%)
simten81(71,7 / 71,3 / 0,4 / 0,56%)geri dönmek üzere ayrıldı
hindirella( 59,9 )geri dönmek üzere ayrıldı

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 604,1 / 602,4 / 1,7 / 0,28% )

ilaahiiii şekercik kıs 1,100 gr vermişsin ne sabiti ne 100 gramıı tabrikler canikom naptın böölee farkına varmadan verdin..

2.TAKIM

akrep33 ( 63,5 / 63,5 / 0 / 0%)
banusultan( 64 / 63,5 / 0,5 / 0,78%)
zulaley( 71 / 70,5 / 0,5 / 0,70%)
Poseidon83( 59,4 / 60,3 / -0,9 / -1,55%)
SUKRANbursa( 56,9 / 55,8 / 1,1 / 1,93%)
çitlenbikbesyo( 55,3 / 55,3 / 0 / 0,0%)
evren2( 89 / 88,1 / 0,9 / %)
aybüke07(74 / 73,3 / 0,7 / 0,95%)
simten81(71,7 / 71,3 / 0,4 / 0,56%)geri dönmek üzere ayrıldı
hindirella( 59,9 )geri dönmek üzere ayrıldı

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 604,1 / 601,3 / 2,8 / 0,46% )

haydi yarışalım bu hafta.birbirimizi motive edelim.ne zamandır takım içi yarışmadık.
ay böyle resmi olarak görmek daha da güzel oldu aynı kiloda olduğumuzu..

haydi yarışalım bu hafta.birbirimizi motive edelim.ne zamandır takım içi yarışmadık.
zatii o yarış kuyusunun tam dibindeyis canım henüz farketmedinmi yada sen farketme bööle kal ben senin yerinede farkederim şekeriim

ay böyle resmi olarak görmek daha da güzel oldu aynı kiloda olduğumuzu..

bişii diicem yaa sen ne ne zaman bu kadaan gıcık oldun bak bu gifi de pek sevdim hem rakamı da 63 müş

hehehehe acıcık ayılınca benümkünü kandırdım :132: denize gidiyos bol bol yüzüyos banuyu geçiyos dur bakiim benim hedef kilom 50 onunkisi hangi gif

ay ne yapayım saracak insan arıyordum ki sen çıktın karşıma.daha önce de secdenur a sarıyordum..seni geçince de posiye sarmayı düşünüyorum ama o da hemen alınıyor yaa..küsmesin bana sonra..:89::89::89:

sen önce beni geçte sonra posiye sar..posiiiiiii sırtıma iyi yaslan kuşumm..öle gaz verki bana şu gıcıka gösteriim günüsünü

biz bu akşam çıkıcaz denize kızlar..
banucum takım sana emanet..

sen önce beni geçte sonra posiye sar..posiiiiiii sırtıma iyi yaslan kuşumm..öle gaz verki bana şu gıcıka gösteriim günüsünü
ehe eheehe..zorr canım o..ben posiye baklava alıp yollamayı düşünüyorum..
biz bu akşam çıkıcaz denize kızlar..
banucum takım sana emanet..

benim için de yüz..evden bakınca denizi görüyorum ama daha ayağımı sokamadım...

bugün yediklerim..
sabah 500 ml su
1 kase meyveli müsli
ara 1 dilim kek
öğle 2 dilim ekmek,1 domates,2 salatalık
peynir,zeytin,çay,1 tatlı kaşığı nutella..
ara yok
akşam 1 tabak yoğurtlu biber
2 dilim kepek ekmeği..
2 litre su
1 yeşil çay..
spor yok..

merhabalar kızlar arkadaşımdan 6 da geldim telefon çaldı veeeeeeee yatılı misafirlerim geliyor
yorgunluktan ölüyorum hemen çarşafları falan hazırladım birazdanda kalkıp çayın yanına bişiler hazırlicam
geçmişe bi bakam kim nekadar vermiş

günaydın herkese..evet o fazladan 500 gramı yaktığım gibi ekstradan bir 500 daha yakmışım.kilom 63.5..akrep sanırsam yakaladım seni.
ben zaten senin artıda olacagına hiç inanmamıştım

herkese günaydın arkadaşlar,
kilo bildiriminde bulunayım,

bu hafta 73 e inmeyi başardım, haftaya 72 li rakamları görmek isityorum, Allah ım farkında olmadan kilolarım az az da olsa gidiyor, çok mutluyum
gitsinler veee geri gelmesinlerrr

pazartesi günüde buradalar ama ben gidemicem

günaydın kızlar

dün regl oldum sonunda şişkinliğimi attım :))

kilom geçen hafta 89

bu hafta 88.1

-900 gr
bıravo evrencim

akrepçim, sen mersinli misin? yoksa iş nedeni ile geçici olarak mı ordaydın? ben mersinliyim, annemler orada, yazın onların yanında olacağım.

tatlıyı seiyor olmamız zamanla dahja kolay kilo almamıza neden oluyor şekercim..örnek ben ve sen
yaben yaben ahhhh ahhh çaya asla şeker atmam babamde hep derki çaya şeker atmıyorsun ama tatlıyı tepsisiyle yiyorsun

ah banucum çok güzel birşeyya kucagımdan indirmedim daha 1 aylık misgibi kokuyor arkadaşımda diyor serpil abla çok yakıştı kucagına

ortalık fenaa kızışmış hadi bakalım bende hakeminiz olayım belki sizi kızdırırken bende biraz veririm

akrep yanlış okumuyorsam benim kilomu 73,3 yazmışsın, aslında 73 tü 300 gr ın hesabını mı yapıyorsun görgüsüz deme sakın bana çünkü o 300 gr ı vermek için kaç gün uğraşıyorum:84: haftaya 72 lere inmeyi hedefliyorum ya, yani geçen hafta ile bu hafta arasında birden fazla vermişim gibi görünmesin maksat

bu arada hanımlar öyle bir sıkılaşmışım kiii, artık kaprim bol gelmeye başladı, belimden aşağıya iniyor, kaç kez çekiştirdim bugün 40 beden pantolonlarım da hafif te olsa bollaşmaya başladı, çok mutluyum

saat 0153: Aman Allah 'ım hemen yatmam gerek, yarın eşimin köyüne çıkacağız kızlar belki orada kalırız, hafta sonu uğramayabilirim, kendinze iyi bakn.

günaydın kızlar

sormayın başıma gelenleri dün akşam eşimle yürüyüşe çıkmıştık düştüm çok kötü
bileğim burkuldu , acil e gittik kırık yok ama
şişti morardı (
kıpırdatamıyorum tuvalete bile emekleyerek gidiyorum

nazar mı oldu ne çok üzgünüm
artık spor falan yapamam uzun süre gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…