- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
tatlıyı seiyor olmamız zamanla dahja kolay kilo almamıza neden oluyor şekercim..örnek ben ve sen
kıs senin yüzüne 3 kupa yeşil çay içtim sabah sabah hala kafam iyi değil düşünsene asla görüşmem dediğim benimkinin akrabalarıyla hafta sonu görüşücem sanırım:26:aradı az önce akşam antebe gidelimmi diye tamam dedim bu iyi kafayla uff yaa ben biliyrum hep senin yüzüneahahhhaaaha aha ,gülüyorum sana şekerim.öyle yakalarlar adamı.yavaş yavaş geldim ama geldim di miii...
aman şekerim,tatlı sevilmez mi.sen şimdi yemek yerine şöööyle güzel bir künefe yesenn.iyiliğin için diyorum tabii.kan şekerin düşmesin diye..
geç kaldım kızlar yan bürodan yazıyorum net yok olunca gelecem
kilom 55:800 sabit galiba geçen hafta kaçtı unuttum ya 100 gram verdim yada sabit
hepinizi özledim sonra görüşürüz patron gelmeden büroya gideyim
haydi yarışalım bu hafta.birbirimizi motive edelim.ne zamandır takım içi yarışmadık.kıs senin yüzüne 3 kupa yeşil çay içtim sabah sabah hala kafam iyi değil düşünsene asla görüşmem dediğim benimkinin akrabalarıyla hafta sonu görüşücem sanırım:26:aradı az önce akşam antebe gidelimmi diye tamam dedim bu iyi kafayla uff yaa ben biliyrum hep senin yüzüne
az önce maraş dondurmasını attım mideyehamurlu tatlıyı sana bıraktım şekerüüm ben sütlü yedim
lem hafta sonu acaip yürüyüş yapar banuyu yenerim diyodum baklava ve lahmacun yuvasına gidiyorum Allahım yardım et bu aciz kuluna çoook zayıflamam lazım çookkk gıcıkk banuyu yenicem iştee
ay böyle resmi olarak görmek daha da güzel oldu aynı kiloda olduğumuzu..2.TAKIM
akrep33 ( 63,5 / 63,5 / 0 / 0%)
banusultan( 64 / 63,5 / 0,5 / 0,78%)
zulaley( 71 / 70,5 / 0,5 / 0,70%)
Poseidon83( 59,4 / 60,3 / -0,9 / -1,55%)
SUKRANbursa( 56,9 / 55,8 / 1,1 / 1,93%)
çitlenbikbesyo( 55,3 / 55,3 / 0 / 0,0%)
evren2( 89 / 88,1 / 0,9 / %)
aybüke07(74 / 73,3 / 0,7 / 0,95%)
simten81(71,7 / 71,3 / 0,4 / 0,56%)geri dönmek üzere ayrıldı
hindirella( 59,9 )geri dönmek üzere ayrıldı
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 604,1 / 601,3 / 2,8 / 0,46% )
zatii o yarış kuyusunun tam dibindeyis canım henüz farketmedinmihaydi yarışalım bu hafta.birbirimizi motive edelim.ne zamandır takım içi yarışmadık.
ay böyle resmi olarak görmek daha da güzel oldu aynı kiloda olduğumuzu..
dur bakiim benim hedef kilom 50 onunkisi hangi gif
zatii o yarış kuyusunun tam dibindeyis canım henüz farketmedinmiyada sen farketme bööle kal ben senin yerinede farkederim şekeriim
bişii diicem yaa sen ne ne zaman bu kadaan gıcık oldunbak bu gifi de pek sevdim hem rakamı da 63 müş
hehehehe acıcık ayılınca benümkünü kandırdım :132: denize gidiyos bol bol yüzüyos banuyu geçiyosdur bakiim benim hedef kilom 50 onunkisi hangi gif
ay ne yapayım saracak insan arıyordum ki sen çıktın karşıma.daha önce de secdenur a sarıyordum..seni geçince de posiye sarmayı düşünüyorum ama o da hemen alınıyor yaa..küsmesin bana sonra..:89::89::89:
ehe eheehe..zorr canım o..ben posiye baklava alıp yollamayı düşünüyorum..sen önce beni geçte sonra posiye sar..posiiiiiii sırtıma iyi yaslan kuşumm..öle gaz verki bana şu gıcıka gösteriim günüsünü
biz bu akşam çıkıcaz denize kızlar..
banucum takım sana emanet..
ben zaten senin artıda olacagına hiç inanmamıştımgünaydın herkese..evet o fazladan 500 gramı yaktığım gibi ekstradan bir 500 daha yakmışım.kilom 63.5..akrep sanırsam yakaladım seni.
herkese günaydın arkadaşlar,
kilo bildiriminde bulunayım,
bu hafta 73e inmeyi başardım, haftaya 72 li rakamları görmek isityorum, Allah ım farkında olmadan kilolarım az az da olsa gidiyor, çok mutluyum
inanmıyorum yaa bugün tartı günüydü ve ben unuttuummmm
çok yoğun geçen bir günün ardından aklım beni yarıda bıraktı eyvahlar olsun ben tartılmayı unuttumm
dün türkçe olimpiyatları vardı mersinde akşam geç saatlere kadar birlikteydik..
harika bir akşamdı o coşkuyla kiloyu felan unutmuşum ben yaa
günaydın kızlar
dün regl oldum sonunda şişkinliğimi attım :))
kilom geçen hafta 89
bu hafta 88.1
-900 gr
akrepçim, sen mersinli misin? yoksa iş nedeni ile geçici olarak mı ordaydın? ben mersinliyim, annemler orada, yazın onların yanında olacağım.
yaben yaben ahhhh ahhh çaya asla şeker atmam babamde hep derki çaya şeker atmıyorsun ama tatlıyı tepsisiyle yiyorsuntatlıyı seiyor olmamız zamanla dahja kolay kilo almamıza neden oluyor şekercim..örnek ben ve sen
ay ne güzel,yeni doğmuş bebek koklayacaksın.benim de küçük eltim hamile,sağlıklı doğsun da biz de onu koklayalım inşallah..
ahahhhaaaha aha ,gülüyorum sana şekerim.öyle yakalarlar adamı.yavaş yavaş geldim ama geldim di miii...
canım sen spor yapmıyorsun da ondan.demekki gün içindeki hareket yetmiyor sana..
ortalık fenaa kızışmışkıs senin yüzüne 3 kupa yeşil çay içtim sabah sabah hala kafam iyi değil düşünsene asla görüşmem dediğim benimkinin akrabalarıyla hafta sonu görüşücem sanırım:26:aradı az önce akşam antebe gidelimmi diye tamam dedim bu iyi kafayla uff yaa ben biliyrum hep senin yüzüne
az önce maraş dondurmasını attım mideyehamurlu tatlıyı sana bıraktım şekerüüm ben sütlü yedim
lem hafta sonu acaip yürüyüş yapar banuyu yenerim diyodum baklava ve lahmacun yuvasına gidiyorum Allahım yardım et bu aciz kuluna çoook zayıflamam lazım çookkk gıcıkk banuyu yenicem iştee
2.TAKIM
akrep33 ( 63,5 / 63,5 / 0 / 0%)
banusultan( 64 / 63,5 / 0,5 / 0,78%)
zulaley( 71 / 70,5 / 0,5 / 0,70%)
Poseidon83( 59,4 / 60,3 / -0,9 / -1,55%)
SUKRANbursa( 56,9 / / / %)
çitlenbikbesyo( 55,3 / 55,3 / 0 / 0,0%)
evren2( 89 / 88,1 / 0,9 / %)
aybüke07(74 / 73,3 / 0,7 / 0,95%)
simten81(71,7 / 71,3 / 0,4 / 0,56%)geri dönmek üzere ayrıldı
hindirella( 59,9 )geri dönmek üzere ayrıldı
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 604,1 / 602,4 / 1,7 / 0,28% )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?