Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bende bugün saat 10.30 da kalktım sersem gibiyim kahvaltıdan sonra yine yattım kızım zorla kaldırdı beni pazara gitiik biraz açıldım iyigeldi ortanca oglum ananesinde 3 gündür o yok evimiz çok sessiz özledim kuzumu akşam aradı anne ben dayanamicam galiba seni çok özledim diyor canım yavrum

günaydıınnn ben geldiiimmm

günaydın kızlar..ee akrepçim yüzdün mü bol bol..yaktın mı kalorileri...
dün akşam geldik öldüm bittim saatlerce spor yapanlara döndüm..hem deniz hem yürüme süperdi ama bittim
çok geçmiş olsun canım

iyi etmişsin canım bitir tabii.hatta evde başka yokmu ööle bitmesi gereken yiyecek sen onlarında sevabına giriver dimi ama
yoğurt yağ yakıyormuş canım iyi yapmışsın
ben özellikle yoğurdun içine pul biber atıyorum yağ yakıyormuş diye okudum
ne duyarsak deniyoruz işte :)
kıs evren ne diyosun ne haytırlatıyosun bacım..bak sen bu mesajı yazmadın tamam ya da yanlış yazdın..aslında tepsi tepsi tatlılar acaip yağ yakarmış

demii ama bak dediğim gibi sen tepsileri götür bööle düşünerek taaammııııı
Allah beee Allah razı olsun eşinden tam döncek zamanı bulmuş...tüm özlediği yiyecekler sen ve eşin süper cüçlü olmuşunus yaaeniştem benim bana yardım ediyoo taaa oralardan

oyy yerim ben o kuzuyu annesini özlemiş demek canım benim

Son düzenleme:
aybüke csanım senin yazdığın mesajdan aldım kilonu ben..
zulaleyin alıntısından gördüm sen mersinemi geliceksin..ben mersinde yaşıyorum canım..

günaydın kızlar akep evren sizede günaydın
güzelbirgün olur inşallah canım çok sıkılıyo koşturmaya alışmışım oturmak bana göredegill çatlicamm sıkıntıdan cuma günü secdeyle turab geliyorlar 4 gözle onları bekliyorum biraz hareketlerinim onlar gelince

hi hi hii..tatlı sevmiyorum ki ben..kocacım gelince de denize ve yürüyüşlere start vereceğim .gerisini sen düşün yani..inadım inat geçeceğim seni.....

ben de gelebilir miyim..bizim aile değişik yerlerde tatil yapacak bu sene.fena dağıldık yani..yalnızım bu yaz..

evet canım yaa.sabahın 4 ünde uyandım,saatler bir türlü geçmek bilmiyor bu gün.resmen dakikaları sayıyorum..aşık mıyım neyim..

ben de gelebilir miyim..bizim aile değişik yerlerde tatil yapacak bu sene.fena dağıldık yani..yalnızım bu yaz..

gel canım el negüzel olurrrr bizim aile çok şenlikli hiç canın sıkılmaz hemen ayak uyduru verirsin

evet canım yaa.sabahın 4 ünde uyandım,saatler bir türlü geçmek bilmiyor bu gün.resmen dakikaları sayıyorum..aşık mıyım neyim..
aşıksın tabi allah bozmasın maaşallah akşamamı gelecek eşin banucum

gunaydin kizlar

zulaley yusuf izin vermediki sikiliyim

bu siralar bana cok yapisti

çocuklar küçükken öyle oluyor kıymetini bil canım benimkiler büyüdü artık eskisi gibi evide batırmıyorlar 24 saat evde canım çok sıkılıyor önce sürekli temizlik yapar çocuklara bakardım hiç canım sıkılmazdı şimdi oturup tv izliyorum kitap okuyorum ama çok canım sıkılıyo yazın biran önce bitmesini istiyorum kışın daha yogun ve keyifli oluyorum

herkese merhaba arkadaşlr,bu hafta çok şükür sakin başladı, her zamanki gibi sabah erken kalktım, nisa yı hazırladım,okula gittik, saat 12 de döndük, şimdi nisa ya bir çorba pkoydum ocağa ve hemen sizlere merhaba demeye girdim. geçmşi okumadım bakalım ben yokken ne muhabbetler geçmiş.

haftasonu köydeydik, inanılmaz yorulduk, dün akşam geldik ama çok yorgun olduğum için sızıp kalmışım..

çok çok geçmiş olsun evren.. ne zor olmuştur senin için, o brkulma acısı çok fena olur bilirim, Allah acil şifa versin.

yoğurt yağ yakıyormuş canım iyi yapmışsın
ben özellikle yoğurdun içine pul biber atıyorum yağ yakıyormuş diye okudum
ne duyarsak deniyoruz işte :)

yoğurdun yağ yaktığını duymuştum ama pul biberle yemek aklıma hiç gelemmişti, denenebilir bak.. yoğurt suyunu içmek te yağ yaktırıyormuş, tabi içebilirsen
aybüke csanım senin yazdığın mesajdan aldım kilonu ben..
zulaleyin alıntısından gördüm sen mersinemi geliceksin..ben mersinde yaşıyorum canım..

evet haftaya pazar mersin e gideceim, ben mersinliyim, annemler mersinde. ama bazen silifke de kalıyorlar bazen mersin de. şuan mersindeler, haftaya kadar silifke ye geçmezlerse ben de mersinde olacağım inş...

ben gerçekten 73.3 mü yazdım acep, hatırlamıyorum ki, neyse artık olsun bakalım, bu hafta çok dikkat ettim beslenmeme, bakalım cuma günü ne çıkacak

evet canım.4 saat sonra geliyor inşallah.
sen de secdeyle turab gelince sıkılmazsın artık..

azcık uyudum yorgunluğumu attım, hemen yemeğimi ocağıma koydum, şimdi sörf zamanı

banu gözün aydın yanlış anlamadıysam eğer, eşin geliyormuş. bugün sizden mutlsu yok desene

bugünkü mönüm:
Sabah: form çay+ çeyrek simit

öğlen: pulbiberli Çorba+ 1 dilim ekmek

ara: organik şekerpare:86:

akşam: Fırında tavuk+ cacık

ekmeği çok çok azalttım, pilavı azalttım akşam kesinlikle yemiyorum pilav, sadece denk gelirse öğlenleri yiyorum, cuma gününe 72 li rakamlarda olmam gereeeeekkkkk

eee şimdiden gözün aydın canikom
hi hi hii..tatlı sevmiyorum ki ben..kocacım gelince de denize ve yürüyüşlere start vereceğim .gerisini sen düşün yani..inadım inat geçeceğim seni.....
kıs enişte o kadaaan uzak yoldan gelmiş ne yürüyüşü ne denizi..otur kocişinle birlikte tv seyret bişiiler atıştırarak tatlışımm benim:76:

gel canım bana ben de yalnızım..iki yalnız,yalnız kalmayız ne güzel

harikasın tatlım sadece organik şekerpareye takıldım yanında dişlek gülünce tatlımıdır acep diye düşünmeden edememdim:89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…