gel canım el negüzel olurrrrbizim aile çok şenlikli hiç canın sıkılmaz hemen ayak uyduru verirsin
çocuklar küçükken öyle oluyor kıymetini bil canım benimkiler büyüdü artık eskisi gibi evide batırmıyorlar 24 saat evde canım çok sıkılıyor önce sürekli temizlik yapar çocuklara bakardım hiç canım sıkılmazdı şimdi oturup tv izliyorum kitap okuyorum ama çok canım sıkılıyo yazın biran önce bitmesini istiyorum kışın daha yogun ve keyifli oluyorum
harikasın tatlım sadece organik şekerpareye takıldım yanında dişlek gülünce tatlımıdır acep diye düşünmeden edememdim:89:
evet canım.4 saat sonra geliyor inşallah.
sen de secdeyle turab gelince sıkılmazsın artık..
4 gözle onları bekliyorumeee şimdiden gözün aydın canikom
kıs enişte o kadaaan uzak yoldan gelmiş ne yürüyüşü ne denizi..otur kocişinle birlikte tv seyret bişiiler atıştırarak tatlışımm benim:76:
gel canım bana ben de yalnızım..iki yalnız,yalnız kalmayız ne güzel
bekle zulaley ben geliyorum cumaya izmirdeyim can sıkıntısı kalır ne yalnızlık.
afiyet olsun canikom o zamanhaftasonu köye gitmiştik,kayınvalidemlerin yanına. orada el değmemiş, bakım görmemiş, kendiliğinden bitmiiş, kimyasal destek almamış gariban bir kayısı ağacı bulmuş eşim, meyvesi dış görünüş olarak bişeye benzemiyor, pazarda görsen 5 kuruş verip almazsın, ama tadı mükemmel, resmen buram buram şekerpare kokuyor, çok ta şekerli, o yüzden organik dedim,keşke imkan olsa da hepinize tattırsaydım
kızlar bugün arkadaşıma gittim yarında annemlerin oradan bir arkadaş çagırıyor çok ısrar etti ama daha kocaya söylemedim eee bugün yoktum yarında yokum cumada anneme gidicem adamcagızzz bukadar gezmeme alışkın degil bekliyorum bakalım inşallah gönderirr
ne guzel afiyet olsun bol bol ye oralarda sonra topla eve goturhaftasonu köye gitmiştik,kayınvalidemlerin yanına. orada el değmemiş, bakım görmemiş, kendiliğinden bitmiiş, kimyasal destek almamış gariban bir kayısı ağacı bulmuş eşim, meyvesi dış görünüş olarak bişeye benzemiyor, pazarda görsen 5 kuruş verip almazsın, ama tadı mükemmel, resmen buram buram şekerpare kokuyor, çok ta şekerli, o yüzden organik dedim,keşke imkan olsa da hepinize tattırsaydım
kızlar konu ile akasız ama, ayakkabı sitelrinde gezerken de gördüm, bu sene bez ayakkabılar acaip moda, yazlık bez dolgu topuk sandaletler, pembesi özellikle kırmızısını çok görüyorum, ama bana sanki 40 yaş ve üstüne daha çok yakışırmış gibi geliyor, genç kızlarda bir tuhaf oluyor gibi, siz ne dersiniz?
herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız ben her zamanki gibi çok yorgunum. Akrepçim, eğer gurubun düzenini bozmayacaksa ben 2 ay kadar müsade isteyececeğim canımcım. çünkü 2 gün sonra tatile çıkıyoruz, bu son 2 gün içerisinde de okulun son toparlanma işlerini tamamlayacağız, ve son doğum ziyaretleri ve geçmiş olsun ziyaretleri yapacağız, guruba da pek katılamayacağım, telefon numarası bırakma fikri telefonla bildiri yapma fikri aklıma yatmıştı ama bu kez de tartı bulma sorunu çıkacak ortaya, çünkü biz bir yerde sabit kalamayacağız, ordan oraya geçeceğiz, beni çok zorlayacak tartı bulmak.
o nedenle ben 2 aylık izne çıkmak istiyorum, akrepçim cevabını bekliorum. şimdiden herkesten özür diliyorum.diyetime ve egzersizime tam gaz devam edeceğim.bu cuma günü de bildirimde bulanabilirim sanırsam, ama sonra malesef1 eylülde yeniden buradayım, kabul ederseniz
sağol canım.Allah razı olsunhepinizin mirac kandilinizi tebrik ederim ins. bu guzel gunu layikiyla ve en verimli bir sekilde degerlendirebiliriz
biz sabah kalkar kalkmaz havalar iyice sicaklamadan aile bulusmasina gidip oyunlar oynayip geldik. yarin da piknige gidicez herkes biseyler goturucek ben de borek yapip gidicem.
ne güzel Allah kabul etsin hayatım..bu arada dun bayagi abrucubur yedim nerdeyse yarim karpuzu bitirdim cok dengesiz beslendim o yuzden yazamadim yediklerimi
bugun de orucluyum ama aksama agir yemek yememeye calisicam
oo o işiniz zormuş canım yaa..Allah yardımcınız olsun inş.biz dun aksam yemek yemedik sahura kalkicaz diye.
cay koydum aksam cayin yanina borek vermedim esime sahurda yiyelim dedim.
sonra sahura da kalkamadik :))))))
bi de aksam saat 22 ye dogru okunacak isimiz zor yaniiftara daha hala 9 saat var burda
günaydın kızlar.2 günüm çok koşuşturmacalı geçti.ancak fırsat bulabildim.nihayet eşime kavuştum.kızlarım öyle çok özlemişler ki babalarını,sarılmaya öpmeye doyamadılar.onlara baktıkça ben duygulandım..siz neler yaptınız...
seni bekledik kuşum
geldim şekerim..nasıl gidiyor bakalım..hala aynı kilodayım ama şu iki gün sporu arttırmayı düşünüyorum..yarışımız bir yana 20 gün sonra izine çıkıyoruz,hem düğünümüz var,hem eşimin ailesine gideceğiz..3.5 kilo git artık vücudumdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?