Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

herkese selamünaleyküm
kızlar internetimiz yok
komşuda yaızyorum
hakkınızı helal edin

akrebim yarın memlekete gidiyoruz
önce eşimin ailesine gidecğiz köye gidiyoruz ordan izmire geçice inş.
izmire gidnceye kadar beni izinli sayarmısın rica etsem
köyde yok çünkü net

herkese sevgiler iyi tatiller

iyi akşamlar kızlar iyisinizdir inşallah
ben 3 gündür geziyorum arkaşları çok iyi geldi bana ama çocuklar bu sabah kalkar kalkmaz anne otobüse binmicez bugün demi diye soruyorlar ahhh ahhhh eşşek kafam cesaretimi toplayım ögrenemedim şu araba sürmeyi çok kızıyorum kendime dün toplam 2.5 saatimiz otobüste geçti

Günaydın hanımlar

bakıyorum takım tatile girmiş kimsecikler yok herkes izin alıyor :)

akrepcim kaç kişi kaldık takımda ?

benimde cumartesi sınav var çalışmaları hızlandırdım bende uğrayamıyorum malesef

niye hızlandırıyosun ki şimdi:82:kendini yormasaydın kuşum
aman canım yaa.zaten yorgunum valla.ite kaka 30 dakika bir pilates yaptım,daha da bir şey yok..evdeki beklentilere yetişemiyorum bile..
sana da çitlenbikçim..dönüşte görüşürüz canım,iyi tatiller
çocukları da bıktırdın sonunda..ee haklı kuzucuklar,anneleri gezecek diye eziyet çektirmişsin..ama evde de bunalıyor insan bir süre sonra,gezmeden de olmuyor...yani sen de haklısın..

sınavında başarılar canım.hakkında hayırlı sonuçlara ulaşırsın inşallah..

merhaba kizlar ben de bu gunlerde giremiyorum pek
sabah aksam disari cikiyoruz yusufla eve girdigimizde de yusufu yedir uyut temizle oyna ancak aksam oluyor aksam da esim bilgisayari vermiyor bana.
ben de haftaya turkiyeye gidiyorum ins. gidene kadar yine yazarim zaten

merhaba posi..evet canım,erkekler pc yi bir kaptı mı geri almak zor.bereket eşimin oyun merakı yok ta işlerini halledip kalkıyor başından..koca koca adamlar biliyorum 8-10 saat çocuk gibi oyundan kalkmayan..evliliğine 10 dakika ayırmaz ama.

banucum bu sorunuda çözecez inşallah eşime dedimki yarın turab geliyor bizi anneme bırak tamam dedi sonrada dediki arabayı orada bırakayım turab sana ögretsin
kalbim güm güm atıyor heyecandan 10 gün bırakacak arabayı çok mutluyum kazasız belasız ögrenirim inşallah

yaz malum canım herkaz gezmeler tatil kışa kadar böyle devam edelim kışın eskisi gibi bol paylaşımlar olur eminim bende 1 hafta annemde kalıcam sonra çocuklarla 1 hafta mordogana gidicez tatile

allah zihin açıklıgı versin canım

Son düzenleme:

benimkide hiç geçmez başına allaha şükür yeni aldıgımızda hiç kalkmıyordu 1 ay sürdü sonra bıktı

benimkide hiç geçmez başına allaha şükür yeni aldıgımızda hiç kalkmıyordu 1 ay sürdü sonra bıktı

benimkide bi oturdumu imkansız kalkmıyo eee sen ben işteyken devamlı oturuyosun ben sana kalk diyomuyum diyo allahımyaa bende biyere gidiyim öyle otur diyorum ama nerde oyun manyağı komşu çiftlik city villy-bizim çiftlik-bide bişey daha vardı o hepsiyle uğraşırken vakti akııp gidiyo zaten ee bide tavlası var gıcık oluyorumya okey oynasana ne var tavlada diyom ama anlayan kimmm öyle işte

ah canımmmm pekdertliymişsin sen biraz acındır bak nasıl kalkıyo
akşama kadar seni bekliyorum özlüyorum sen onu benden daha çok seviyorsun falan filan benimki böyle konuşmalara dayanamaz
geçen gün arkadaşa gidicem nasıl izin alsam diye düşünüp duruyorum 12.30 kadar bekledim gelmesini gide bilirmiyim dedim ne işinvar olmazz bende hemen küçük emrah moduna geçtim gün boyu seni bekliyorum özlüyorum konuşacak kimsem yok evde çok bunaldım sıkıntıdan çatlicammmm yakınımda hiç arkadaşım yaşıtım yok saydımda saydım
durdu durdu ve git dedi

ooo güzel olmuş,,bende küçük emrah moduna çok girerim hiç kıyamaz ama pcde oyunlar onu beklerken bana''hadi canım hadi yemezler''demiyomu gıcııııkkk

günaydın kızlar..kilom 63..az spor ama bol koşturmaca işe yaramış anlaşılan..ee rakibem nerede benim...

günaydıın :)

banu tebrik ederim yarış halinde olmak işe yaramış :)

kilom geçen hafta 88.1

bu hafta 87.0

giden -1.1 yuppiiii

günaydın hanımlar, kilom 72.9 çok memnun kalmadım aslında, bu hafta o kadar çok dikkat ettim ki, sonuç istediim gibi olmadı, ben bu kiloları çok zor vereceğim anlaşılan, diyetsiz bu iş olmuyor bunu net şekilde anladım, ama ben diyet yapmaktan neferet ediyoruuummm:84::84: bu haftadan itibarren hemen diyete başlıyorum, bu iğrenç yağlardan kurtulmam gerek, anlamadığım şey şu ki, panolonlarımı eteklerimi giydiğimde innaılmaz mutlu oluyorum, bollaşmaya başlamış bak diyorum, ama tartıya çıktığımda aynı sonucu alamıyorum, resmen hevesim kursağımda kalıyor

evet sevgili arkadaşlar, ben 2 ay sürecek olan uzun bir tatile çıkıyorum, bu nedenle sizinle sürekli paylaşım halinde bulunamayacağım, 2 ay kadar geçici olarak aranızdan ayrılıyorum, ara ara paylaşım yapacağım yalnız yarışmada bulunamayacağım, umarım gurubun programını aksatmıyorumdur, eylül ayında kesintisiz ve uzun süreli birlikte olmak dileğiyle hepiniz Allah 'a emanet olun, hakkınızı helal edin, 2 ay sonra herkesi en az 5 kilo vermiş görmek dileğiyle, sizleri seviyorum canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…